24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CINE SAPA GROAPA ALTUIA, CADE EL PRIMUL IN EA - Procurorul #rezist Cosmin Adrian Iordache, din DNA, care a fabricat adresa cu “grupul de crima organizata LUJU – GOOGLE”, folosita pentru a fi etichetati drept “jurnalistii mafiei”, a fost trimis in judecata disciplinara la plangerea Redactiei Lumea Justitiei. Iordache a fost prins ca era pe tovarasie cu judecatorul CAB Ciprian Ghita si nu s-a abtinut, cum il obliga legea, decat cand era prea tarziu (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

10 September 2023 17:02
Vizualizari: 6467

Deznodamant nefericit pentru procurorul Cosmin Adrian Iordache (foto), pana de curand in DNA, care risca excluderea din magistratura pentru nerespectarea obligatiei de a se abtine, intr-un dosar in care era atat incompatibil, dar nici nu avea competenta materiala.

Cosmin Adrian Iordache (plecat de la 1 septembrie 2023 la Parchetul European), care a indeplinit functia de sef al Serviciului de combatere a microinfractionalitatii-financiare din DNA, a fost trimis in judecata disciplinara de Inspectia Judiciara (vezi facsimil 1) care a admis plangerea Redactiei Lumea Justitiei si a constatat ca perfect indreptatita sesizarea noastra privind faptul ca Iordache nu s-a abtinut sa instrumenteze o mizerie de dosar in beneficiul tovarasului sau de INM, judecatorul Ciprian Alexandru Ghita, de la CAB (fost procuror), care a urmarit sa ne discrediteze public printr-un plan pe care noi l-am apreciat de-a dreptul diabolic.


 

 

Tovarasia cu judecatorul-problema Ciprian Ghita o sa-i iasa pe nas!

 

Concret, la data de 16 decembrie 2022, raspunzand insistentelor formulate de judecatorul Ciprian Alexandru Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti - celebru prin zicala “Eu am incredere in dreptatea DNA” - si care era suparat pe luju.ro pentru ca i s-a criticat o hotarare judecatoreasca in care nu aplicase prescriptia si folosise o motivare pe comandamente politice – procurorul de caz Cosmin Adrian Iordache i-a emis acestuia o adresa de raspuns la doar cateva saptamani de la depunerea plangerii, in care i-a comunicat urmatoarele:

 

Ca urmare a solicitarilor dvs, va aducem la cunostinta ca plangerea privind pe Tarata George, Elena Dumitrache si Jurindex Media SRL, Viorica Costiniu, Google Bucharest SRL, Google Ireland Limited si Google LLC, Todica Alexandru Victor, Roxana Daskalu si societatea de avocati Grigorescu Stefanica si Asociatii SPARL etc, a fost inregistrata la DNA – Sectia de combatere a infractiunilor asimiliate infractiunilor de coruptie la data de 16.11.2022, sub nr. 498/p/2022.

In cauza a fost inceputa urmarirea penala la data de 23.11.2022 sub aspectul savarsirii infractiunilor prev. de art. 367 alin. 1 C.pen, art. 269 alin. 1 C.pen, art. 297 alin. 1 C.pen., raportat la art. 13 indice 2 din Legea 78/2000, art. 321 alin. 1 C.pen., art. 322 alin. 1 C.pen., art. 326 alin. 1 C.pen.

Semneaza

Procuror sef Sectie Paul Dumitriu

Procuror Cosmin Iordache” (vezi facsimil 2)

 

In mod voit, procurorul Cosmin Adrian Iordache a trecut in adresa numele noastre (ale jurnalistilor de la Luju.ro si ale societatii editoare), ale companiilor GOOGLE si a unor avocati pe care nu-i cunoscuseram niciodata pana atunci, precum si a judecatoarei Costiniu, fara a preciza natura urmaririi penale si nici cine e autorul plangerii, lasandu-se astfel sa se inteleaga ca urmarirea penala ar fi fost inceputa “in personam” fata de cei enumerati.

Cu aceasta adresa mestesugita, judecatorul Ghita a dat fuga-fuguta la Tribunalul Arges intr-un proces in care el se judeca cu companiile GOOGLE, unde a mintit ca DNA a gasit “indicii temeinice” ca cei de la luju.ro, impreuna cu GOOGLE, o serie de avocati si fosta judecatoare ar fi format un grup de crima organizata in scopul de a-l compromite pe el. Mai mult, judecatorul Ghita, cu adresa DNA in mana, i-a amenintat pe judecatorii de la Tribunalul Arges ca daca nu-i vor da castig de cauza se vor face vinovati de abuz in serviciu (afirmatiile sunt consemnate in Incheieri), le-a denigrat pe judecatoarele Corina Corbu si Lia Savonea (fara nicio legatura cu cauza, dar pe care avea pata pusa pentru ca i se respinsese calea de atac impotriva unei sanctiuni disciplinare ce ii fusese administrata) si a facut un taraboi in toata legea, formuland acuzatii apocaliptice la auzul carora iti faci cruce.

 

Adresa DNA a fost apoi scursa in presa de casa (unde a aparut in facsimil exact adresa servita lui Ghita), pentru ca la 23 ianuarie 2023, incepand cu ziare.com si continuand cu cateva zeci de publicatii #rezist (presa serioasa nu s-a raliat campaniei de discreditare a luju.ro) sa fim desfiintati ca imagine cu titluri de genul “Jurnalistii Mafiei” - (dati click aici pentru a citi primul articol) precum si (dati click aici pentru cel de-al doilea articol)

 

Pentru a-si sterge urmele, mirosind ca tarasenia nu miroase a bine, procurorul Cosmin Adrian Iordache a formulat brusc cerere de abtinere in dosar, motivand ca a fost tovaras la INM cu fostul procuror/azi judecator Ciprian Ghita!!! Ar fi trebuit sa o faca din prima, cum il obliga legea, dar prietenii stiu de ce!

Cererea de abtinere i-a fost admisa, iar dosarul cu “crima organizata” a fost repartizat procuroarei DNA Ionela Balan, care in doar cateva zile l-a declinat la PICCJ, constatand, atentie, ca nu este de competenta materiala a DNA!!! In prezent, dosarul e ca si mort, totul fiind evident o inventie “a la Ghita”, iar Redactia Lumea Justitiei asteapta solutia finala de clasare pentru a formula o plangere penala impotriva autorului plangerii.

 

Amintim ca dupa ce am fost atacati public - in mod concertat si organizat in toata presa #rezist - cu adresa mizerabila semnata de procurorul Cosmin Adrian Iordache si servita judecatorului Ciprian Ghita, Redactia Lumea Justitiei a formulat plangeri la Inspectia Judiciara impotriva celor doi. In cazul judecatorului Ciprian Ghita, s-a constatat ca faptele acestuia tin de incalcarea prevederilor codului deontologic si va fi judecat pe ele, dar conducerea Curtii de Apel Bucuresti a luat masuri prompte si l-a scos din dosarele penale de coruptie. In cazul procurorului DNA, Cosmin Iordache, acesta a sfarsit prin a fi trimis in judecata disciplinara, asa cum am aratat mai sus.

 

In final, punem o intrebare retorica pentru procurorul Cosmin Adrian Iordache: “Cum este domnul procuror ca tovarasul dvs de INM, Ciprian Ghita, pentru care v-ati pretat sa ne rupeti la imagine intr-un dosar in care erati atat incompatibil, dar nici nu aveati competenta materiala, sa scape cu cel mult o incalcare de cod deontologic, iar dvs sa riscati sa fiti dat afara din Magistratura? Mai faceti d'astea pe viitor, domnu' procuror?

Comentarii

# santinela date 10 September 2023 14:58 +41

Numai cand te uiti la mecla astuia iti dai seama ca este pus pe pupat dosuri politice si raspunde la comenzi . Din pacate nulitatile sunt prea multe in parchetele DNA-ului,mai ales la nivel central !

# Cetateanul date 10 September 2023 15:47 +38

Ce mi-e portocala, man sau astia!Nu avea ce cauta in magistratura si dovada infecta a sistemului neosecurist.

# Io date 11 September 2023 19:32 +1

Precedent periculos pentru "colaborari" viitoare.

# parerea mea date 12 September 2023 08:02 +81

Aceste aspecte "DE ABTINERE IN DOSAR" sunt generalizate la nivel Justitie , in comformitate cu legea. Dar "auspiciile" si momentele generatoare de abtinere sunt "totul". Am patit si eu un astfel de "eveniment ce mi-a marcat viata, Astfel, dupa ce castig in prima instanta , procurorul in recurs solicita incetarea procesului penal, un domn judecator ,dupa de completul de judecata a ramas in pronuntare -SE ABTINE - PE MOTIV CA in urma11 ANI IN URMA A LOCUIT IN ACELASI BLOC CU PARTEA ADVERSA. LA URMATORUL TERMEN s-a schimbat in totalitate completul. Noul procuror solicita condamnarea mea se da sentinta de condamnare fara a pune o virgula in plus ca si proba la dosar. Procurorul nou a fost avansat la "esalonul" superior. Filtrul a fost CEDO , dar a condamnat STATUL ROMAN dupa 7 ani. Betia puterii nelimitate NASTE MONSTRII DINTRE NOI! Nu acuz pe nimeni, faptele vorbesc. Asa sa le ajute DUMNEZEU. EL exista! si rasplateste pe toti dupa fapte - pana la a 7-a spita. Doamne ajuta!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva