1 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CIOLACU A DESCINS IN SECTORUL LUI CLOTILDE – Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere socoteala primaritei Clotilde Armand pentru muntii de gunoaie care sufoca Sectorul 1: „8 pubele pline ochi, tronand nederanjate in soare, in mijlocul zilei, in mijlocul strazii... Noaptea, Sectorul 1 e patria sobolanilor... Sunteti perfect compatibila cu dezastrul administrativ, cu gunoiul, cu risipa. Probabil ii urati extrem de mult pe locuitorii acestui Sector, incat sa-i pedepsiti atat de rau” (Galerie foto)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

20 March 2023 16:17
Vizualizari: 3232

La un an si jumatate dupa ce USR-ista Clotilde Armand a ajuns primarita in Sectorul 1, zona arata tot deplorabil, sufocata de gunoaie si de sobolani.Cele mai recente dovezi a starii in care se afla Sectorul 1 a fost publicata duminica, 19 martie 2023, de catre presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto), care a luat la pasa strazile din sector, postand pe Facebook imagini cu muntii de deseuri.

Starea execrabila in care se prezinta Sectorul 1 nu denota altceva decat ura primaresei Clotilde Armand fata de locuitorii din sector, concluzioneaza Ciolacu.


Iata mesajul liderului PSD (vezi galerie foto):


8 pubele pline ochi, tronand nederanjate in soare, in mijlocul zilei si-n mijlocul strazii, chiar langa Sala Palatului, mi-au amintit ca doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin Bucuresti.

De ce nu? mi-am zis. Trebuie sa fie multe de vazut in Sectorul 1, odata cel mai frumos sector al Bucurestiului.

Am ales totusi sa ma plimb ziua; noaptea, Sectorul 1 e patria sobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, stiind ca toti cei care au urmat-o regreta acum enorm increderea acordata doamnei.

Am pornit asadar in plimbare intr-o tacere asurzitoare – niciun zgomot de santier, nicio schela pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o scoala sau gradinita, la oricare dintre investitiile cele promise in urma cu doi ani. Nimic din cele cu care va laudati pe Facebook, nu exista in realitate, doamna Armand!

Cu toate acestea, de unde atatea deseuri din constructii pe Drumul Stegarului, doamna? Stiu, veti spune ca am ales o zona de periferie, plina de tone de gunoi, doar ca sa va ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva sa ne plimbam daca Promenada VERDE, promisa in campanie, e doar o vorba goala si restul gunoi?

Sa ne plimbam pe strazi, prin cartiere, doamna Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile intregi pe Strada Pajurei 7A, pe Nades e mai rau decat pe Stegarului. In capat, pe Strada Manastirea Dealul, gunoi. Dupa colt, pe Bucurestii Noi 202, iar gunoi. In fata la SNSPA, pe Bld. Expozitiei 30, alti saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odata se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, banci si cosuri de gunoi rupte sau lipsa si, peste toate, multa, foarte multa mizerie. Un Sector al gunoaielor!

Las mai jos fotografiile facute in plimbare. Nu pentru dumneavoastra, cei care locuiti in Sectorul 1 si care va izbiti zi de zi de muntii de gunoaie. Ci pentru doamna Armand care, neobisnuita sa mearga pe strada, poate va vedea strada aici, pe Facebook.

P.S. Nu va multumesc pentru invitatie, doamna Armand! Desi incompatibila cu functia publica pe care o detineti, plimbarea facuta mi-a aratat un lucru clar: ca sunteti perfect compatibila cu dezastrul administrativ, cu gunoiul si cu risipa. Probabil ii urati extrem de mult pe locuitorii acestui Sector, incat sa-i pedepsiti atat de rau!


Comentarii

# maxtor date 20 March 2023 17:30 -1

a descins de la Buzau.....

# Sobolanii cei mai scabrosi date 20 March 2023 19:13 -1

sunteti voi , ba Ciolacule : tu cu SRI-istii tai infiltrati in PSD+PNL(partea lu` Base) + hunii mioritici !

# iulia date 21 March 2023 11:51 +1

Sekurilă Ciolaku dă din gură în gol. Băi mămăligă trărădătoare nu ai suspendat zdreanța care a fraudat alegerile. Ce ai făcut pentru demascarea fraudei electorale? Marș! Vomit!! Tot ce faci acum este balet. Cu Carmenuța ta la braț, balegă scârboasă.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva