20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CIOLACU, VICEPRESEDINTE AL INTERNATIONALEI SOCIALISTE – Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost ales vicepresedinte in Internationala Socialista responsabil cu Europa Centrala si de Est. Ciolacu: „Stanga romaneasca si PSD au primit o noua recunoastere internationala! Ii multumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru increderea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alaturi de domnia sa in urmatorul mandat pe care il va avea ca presedinte al Internationalei Socialiste”

Scris de: L.J. | pdf | print

27 November 2022 18:00
Vizualizari: 3069

Liderul PSD Marcel Ciolacu (foto 1) a anuntat sambata, 26 noiembrie 2022, ca a fost ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste, responsabil cu Europa Centrala si de Est.Ciolacu i-a multumit in acest sens presedintelui Internationalei Socialiste, spaniolul Pedro Sanchez (foto 2 centru). In acelasi timp, seful Partidului Social Democrat a amintit ca este al doilea succes international al stangii autohtone, dupa ce tot in aceasta toamna Romania a obtinut un post de vicepresedinte in Partidul Socialistilor Europeni (PES), in persoana eurodeputatului PSD Victor Negrescu (foto 2 dreapta).


Redam postarea de pe Facebook a lui Marcel Ciolacu, insotita de galerie foto:


Stanga romaneasca si PSD au primit o noua recunoastere internationala!

Ii multumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru increderea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alaturi de domnia sa in urmatorul mandat pe care il va avea ca presedinte al Internationalei Socialiste.

Acest post de vicepresedinte la nivelul Europei Centrale si de Est ma onoreaza si se datoreaza eforturilor facute de PSD, de toti colegii mei, in ultimii ani, in interiorul familiei noastre politice social-democrate.

Este o noua recunoastere la nivel international a Partidului Social Democrat, dupa ce, in aceasta toamna, am obtinut un post de vicepresedinte in conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu.

Ramane cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat Romania in UE si NATO.

Cu PSD la guvernare se ridica MCV si avem o sansa foarte buna sa aderam la Schengen.

Vom continua sa fim aproape de toti colegii nostri social-democrati europeni pentru indeplinirea obiectivelor noastre nationale alaturi si prin Internationala Socialista.

Uniti si puternici pentru Romania!”


Comentarii

# Bigusdickus date 10 December 2022 22:31 0

... acu sa vezi

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva