10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CIORILE LUI NICUSOR – Primarul Capitalei Nicusor Dan vrea sa aloce 200.000 euro pentru un studiu de fezabilitate intitulat „Ciorile din Gradina Cismigiu / Vecini cu aripi”. Avocatul si consilierul general Aurelian Badulescu: „In Bucuresti nu mai putem vorbi de administratie sau de guvernare locala. Pur si simplu, noi, cetatenii, suntem fortati sa jucam intr-un film prost regizat in biroul lui Nicusor Dan... Suntem cu totii prizonierii incompetentei primarului Nicusor Dan”

Scris de: V.B. | pdf | print

27 January 2022 13:24
Vizualizari: 4837

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, mai face o nefacuta: vrea sa aloce un milion de lei (echivalentul a 200.000 de euro) pentru un studiu de fezabilitate intitulat „Ciorile din Gradina Cismigiu / Vecini cu aripi”.Nu este o gluma: Primaria Bucurestilor chiar are in plan asa ceva. Informatia a fost dezvaluita joi, 27 ianuarie 2022, de catre Radio Romania – Bucuresti FM, care adauga ca aceasta suma este mai mare decat cea alocata de catre aceeasi primarie pentru o aplicatie de telefon destinata nevazatorilor.

Situatia l-a revoltat pe avocatul Aurelian Badulescu (foto) – fost viceprimar al Capitalei, actual consilierul general si unul dintre liderii PSD din Bucuresti. Badulescu a comentat pe Facebook ca in mandatul lui Nicusor Dan nu mai putem vorbi despre administratie sau guvernare locala, ci doar despre bucuresteni „fortati sa joace intr-un film prost regizat in biroul” primarului.


Iata postarea lui Aurelian Badulescu:


Totul poate astepta, dar problema ciorilor trebuie rezolvata acum, chiar daca asta ne costa!

Este momentul sa spunem lucrurilor pe nume: in Bucuresti nu mai putem vorbi de administratie sau de guvernare locala. Pur si simplu, noi, cetatenii, suntem fortati sa jucam intr-un film prost regizat in biroul lui Nicusor Dan.

Primaria Municipiului Bucuresti va aloca suma de 1 milion de lei, adica circa 200 de mii de euro, pentru a afla de ce vin ciorile in Parcul Cismigiu. Banii vor fi dati catre Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPAB), care va comanda un studiu de fezabilitate cu titlul: 'Ciorile din Gradina Cismigiu / Vecini cu aripi'.

Aceasta informatie nu este o gluma, este pura realitate. Asta s-a gandit sa faca cu banii bucurestenilor Nicusor Dan, cel mai chibzuit primar, cel care face mereu economie.

Proiectul privind alungarea ciorilor din Parcul Cismigiu a surclasat la bugetarea participativa un proiect vizand accesibilizarea transportului public pentru nevazatori.

Orasul nostru este, in momentul de fata, prizonier. Suntem cu totii prizonierii incompetentei primarului Nicusor Dan.


sursa foto: Gandul.ro

Comentarii

# DODI date 27 January 2022 17:06 +205

Mult le-a mai trebuit mucureștenilor să vadă că împăratul (se citi nulitatea de mucușor) este în kurul gol. De altfel și scăfârlia lui este doar rolul rizibil de capac pentru ca să nu-i ploaie direct în gât. Se poate spune că ceea ce votezi aceea ai. Sau mai pe înțelesul unor români: ce numără la vot STS+SRI aceea ai (vezi cazul arhicunoscut al nulității de la Cotroceni sau acoperita securității franceze din sectorul 1).

# Mihaela date 27 January 2022 18:07 +24

Ar mai exista 2 variante, pentru a rezolva problema ciorilor, care nu necesită cheltuirea nici măcar a unui leu : ori Nicușor se mută în Cișmigiu pe post de sperietoare, ori se imprietenește cu păsările și le lasă să își facă cuib în "superba" podobă capilară . Dacă vrei, poți, Nicușor !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva