10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CITU A VORBIT NEINTREBAT – Deputata PSD Laura Vicol il pune la punct pe fostul premier Florin Citu: „Nebagatul in seama Florin Citu, azi nimeni, a anuntat formarea unei platforme anti-PSD in PNL. Adica in interiorul unui partid la guvernare. Cu PSD. Se sperie gandul de ce le bubuie mintea unora dupa ce ies prematur la pensie pe usa din dos a politicii... Citu trece prin criza omului care s-a prins tarziu ca a fost doar un actoras in filmul altora. Regia s-a schimbat, actorasul a fost concediat”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

20 January 2023 13:42
Vizualizari: 3561

Fostul prim-ministru PNL Florin Citu (foto) si-a dat seama ca nu-l mai baga nimeni in seama, asa ca a simtit nevoia sa bage batul prin gard, il acuza deputata PSD Laura Vicol, presedinta Comisiei juridice din Camera Deputatilor.Vicol a reactionat joi, 19 ianuarie 2023, la propunerea lui Citu ca in Partidul National Liberal sa ia nastere o platforma anti-PSD, ex-premierul sustinand ca „socialistii si extremistii de stanga vor o mare nationalizare prin suprataxare si suprareglementare”.

In replica, Laura Vicol atrage atentia ca taxa de solidaritate nu este propunerea Partidului Social Democrat, ci a insesi Uniunii Europene. Or, prin aceasta luare de pozitie, senatorul PNL Florin Citu nu face altceva decat sa dovedeasca o atitudine antieuropeana si faptul ca trece prin „criza omului care s-a prins tarziu ca a fost doar un actoras in filmul altora”, a scris deputata PSD pe Facebook.


Iata postarea Laurei Vicol:


Nebagatul in seama fost premier Florin Citu, azi nimeni, a anuntat formarea unei platforme anti-PSD in interiorul PNL. Adica in interiorul unui partid la guvernare. Cu PSD. Se sperie gandul de ce le bubuie mintea unora dupa ce ies prematur la pensie pe usa din dos a politicii.

Este foarte ultragiat domnul Citu de supraimpozitare. Care supraimpozitare? Taxa de solidaritate? Aia propusa de UE? A virat-o domnul Citu in zona antieuropeana? Habar nu am. Cu siguranta, nici el nu are habar de ceea ce face.

Domnul Citu trece, din pacate, prin criza omului care s-a prins tarziu ca a fost doar un actoras in filmul altora. Regia s-a schimbat, actorasul a fost concediat, lacrimi de crocodil curg. Ce sa spun...

Comentarii

# Rose date 20 January 2023 15:19 +95

Si actorasii care sunt acum in PSD cand se prind? Vrajeala asta publica cu opozitia de fatada si cearta dintre slugile acelorasi stapani este de tot rasul.

# Marlena date 20 January 2023 18:16 +49

Doamna Vicol se cunoaste ca ati ajuns in partidul P.S.D. acuma nu mai cereti raspunderea magistratilor ,nu mai vedeti cu ce probleme sunt in sistemul judiciar .,.

# Vantul date 20 January 2023 19:35 +280

M-am linistit. E postare. Credeam ca eminenta juridica a Parlamentului a grait pe gura ei. Nu de alta dar mai greu cu vorbitul la d.ra avocat. Acum ii vin si postarile servite. Cat despre Catu are pacatele lui, dar daca i le enumera Vicol parca i le minimalizeaza.

# Citu date 20 January 2023 20:40 +96

Nu este el acela care vroia sa nu mai lase oamenii la serviciu daca nu se inoculeaza cu ******t ala experimental ?

# olacarul date 30 January 2023 13:34 0

subiectul se referea la figurantul vasilica catu care a luat leapsa pe ouate ! pa !!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.12.2023 – Prima adunare generala a judecatorilor in scandalul salariilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva