20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CLASARE PENTRU DRAGNEA – Averea fostului presedinte PSD Liviu Dragnea este licita. Iata raportul ANI a dat verdictul: “Agentia a fost sesizata de catre o persoana fizica ‘cu privire la modul dubios in care domnul Liviu Dragnea si-a obtinut averea’, fapt pentru care a fost declansata procedura de evaluare a averii dobandite in raport cu veniturile realizate… In urma finalizarii evaluarilor efectuate nu au fost identificate diferente” (Raportul ANI)

Scris de: George TARATA | pdf | print

6 December 2020 12:56
Vizualizari: 16454

Condamnat politic de Inalta Curte si aruncat la inchisoare spre linistea regimului Iohannis, eliminat din viata politica spre satisfactia multinationalelor si a ambasadelor care conduc Romania, deranjate de nationalismul manifestat, fostul presedinte PSD Liviu Dragnea (foto) mai primeste si vesti bune. Tentativa unor grupari #rezist de a demonstra ca averea lui Dragnea ar fi ilicita a esuat.


 

Agentia Nationala de Integritate a clasat lucrarea deschisa fata de Liviu Dragnea in 2017, cand o “persoana fizica” a reclamat modul dubios in care fostul lider PSD si-ar fi dobandit averea. Astfel, potrivit concluziilor raportului de evaluare pe care Lumea Justitiei le prezinta in exclusivitate, dupa mai bine trei ani de cercetari, ANI a constatat  ca nu au fost identificate diferente semnificative intre averea dobandita si veniturile realizate, mai mari de 10.000 euro, asa cum cere art. 18 din Legea ANI.

Anuntul privind clasarea dispusa de ANI fata de Liviu Dragnea a fost facut pe Facebook de catre ex-secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu, probabil cel mai important dintre fostii colaboratori ai lui Dragnea care i-au ramas alaturi acestuia si dupa executia judiciara la care a fost supus: Vreau sa fac un anunt pentru prieteni! Dosarul lui Liviu Dragnea de la ANI a fost clasat azi! Dupa 4 ani de cercetari, controale si verificari, reclamatia depusa de hastag-rezist s-a dovedit a fi o mizerie! Dupa 4 ani in care au fost verificate pana si rudele indepartate, 4 ani in care a fost demonizat, hartuit si improscat cu noroi! Toate investigatiile au demonstrat oribila facatura la care a fost supus pe nedrept. Am vrut sa stiti asta si v-am informat acum!

 

Iata fragmente din raportul de evaluare al ANI (vezi facsimil):

 

“In temeiul art. 12 alin. (1) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr. 144/2007, privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative, Agentia Nationala de Integritate a fost sesizata de catre o persoana fizica – in lucrarea nr. 37060/S/II/2017 -, ‘(…) cu privire la modul dubios in care domnul Liviu Dragnea si-a obtinut averea (…)’, fapt pentru care, la data de 11.10.2017 a fost declansata procedura de evaluare a averii dobandite in raport cu veniturile realizate.

(…)

Concluzii

In urma finalizarii evaluarilor efectuate in lucrarea privind pe Dragnea Liviu Nicolae, presedintele Camerei Deputatilor nu au fost identificate diferente semnificative in sensul prevederilor art. 18 din Legea nr. 176/2010”.

 

Redam art. 18 din Legea nr. 176/2010:

 

“Prin diferente semnificative, in sensul prezentei legi, se intelege diferenta mai mare de 10.000 de euro sau echivalentul in lei al acestei sume intre modificarile intervenite in avere pe durata exercitarii demnitatilor si functiilor publice si veniturile realizate in aceeasi perioada”.

 Comentarii

# Petrichei Ana date 6 December 2020 13:24 -22

Ne rupem gura degeaba. DRAGNEA trebuie sa dispara. Cand scriu aceste randuri au loc alegerii. Viitori alesi ,nu mai pot ei de popor.Ei vor cei 40000 de ronii pentru buzunarul lor. Celor de la PSD ,care nu mai pot de grija celor multii,vor ca DRAGNEA sa nu mai iasa de unde e, decat cu picioarele inainte si locurii calde in parlament . Daca prin absurd vor castiga nu au oameni capabili pentru un guvern serios,pentru spectacole la tv ,DA.E ,ora 13,20 fericirea ROMANIEI se apropie, precum mega furtuna prognozata in SUA

# Lorenzo de Medici date 6 December 2020 14:31 +27

Daca, printr-o minune a Sf. Ierarh Nicolae, se va putea forma, după alegerile de azi, o majoritate fără trădătorii de țară din PNL și USR-PLUS, acesta va trebui, cu prioritate, să purceadă de urgență la 2 lucruri: suspendarea, demiterea și deferirea justiției a trădătorului Iohannis și eliberarea din pușcărie a patriotului Liviu Dragnea. Altfel, le garantez că îi va bate Dumnezeu. Și, se știe, Dumnezeu nu bate cu parul.

# Valter Cojman date 6 December 2020 14:51 +4

Să vedem ce mai zic acum IohaniSS și cei din PNL, USR-PLUS si mercenarii lor, fascistii drogați #rezist...

# Savoneea date 6 December 2020 14:55 +7

Dar tov. Lia Savonea din coteț o are sau nu licita ? Ca de un an ANI e pe hold in dosarul averii lui savonea. Sau o tin asa sa faca frumos si ea cum are averea obținută ... face ce i se spune adică votează si matileț ?

# DODI date 6 December 2020 15:36 +18

Făcând notă discordantă cu susnumita PE3CHEI care juisa la condamnarea lui Dragnea, evenimentele ne confirmă din plin că Dragnea a fost condamnat pentru că s-a opus intervențiilor samavolnice ale multinaționalelor și ale băncilor străine în viața economică și a socială a României. Toate mijloacele SRI (televiziuni, ziare, site-uri, agenții de sondaje și tot felul de ”analiști” se luptă din răsputeri pentru a salva de la derivă partidul brătienilor, partid ajuns sluga securității și făcând sluj în fața străinilor. Au ajuns să condamne la moarte țăranii români, au închis peste 100.000 de firme care asigurau existența a milioane de români pentru a transforma România în piața de desfacere a produselor second hand străine, pline de euri și de toxine.

# MESAJ . date 6 December 2020 16:20 +12

Domnule Liviu Dragnea, AZI ( Sf. Nicolae) 6.dec.2020 vei fi RAZBUNAT la VOTARE !. Esti un roman-patriot ADEVARAT ! Nu ca DICTATORUL antiroman K.W.Iohannis si "gasca" lui din P.NL si U.S.R P.LU.S !!

# Neanae date 6 December 2020 16:28 +12

Draga Ana, frumoasa și plină de ura și înverșunare, nu are importanță pentru ce, ci doar ca sa crape unii care, după spusele altora la coada la piață, ar fi orice numai oameni nu. Excelent fato, doar înveninata simți ca trăiești. Desigur ești o luptătoare pentru viitorul copiilor și a României. Am certitudinea ca sprijini un partid de dreapta ca USR, PLUS, PNL. Desigur știi și tolerezi, ba chiar accepți globalizarea, progresistul propovăduite de aceste partide de fapt MARXISTE, de EXTREMA STÂNGA in realitate, anti familie tradiționala, dar LGTB/isti și dictatori. Ți-au arătat direcția și o urmărești! Ok, vezi-ți de drum, uita-te sa fii coerenta și când o ieși Dl Dragnea n-ai decât sa te dai cu capul de pereți. Ai toate drepturile și URĂȘTE URĂȘTE URĂȘTE PE ORICINE VREI, chiar și pe mine și pe părinții și copiii tăi. Toți suntem vinovați de ceva și nu vrem decât sa ne urăști! Ca sa te putem iubi nenorocito, ca tare nenorocita ești amărâta de tine. Pupici de la PSD! DRAGNEA LIBER!

# Gilu date 6 December 2020 17:07 -3

Romanika mea draga,țara de canibali(politici)!Revedeti filmul" Ticalosii";noi suntem aceia,Doamne!

# VOX. date 6 December 2020 19:29 +7

Azi : Votanti (ora 19.00) pe listeSUPLIMENTARE peste 400.000 de mi. SUSPECT...SUSPECT..! si nimeni NU vede ..!!

# Fara ochelari si analfabetism functional date 6 December 2020 20:03 +3

DODI, Neanae + gramada care s-a grabit sa ii dea dislike Anei Petrichei... Voi nu sunteti in stare sa cititi ce a vrut sa zica femeia? Constat ca analfabetismul functional din tara asta a atins cote ingrozitoare... Nu se bucura deloc de situatia lui Liviu Dragnea. Din contra, explica foarte clar care sunt interesele "nationale" legate de Dragnea. Intr-adevar, cum zicea si ea, pentru smecherii de la conducere si prietenii lor din multinationale, Dragnea trebuie sa dispara cu orice pret, altfel le strica treburile. Si, inca o data adevarat, partidelor nu le pasa de popor. Drept dovada ca nici un partid nu are, in momentul asta, un plan de scoatere a Romaniei din criza curenta. Sunt in stare doar sa aprobe legi de care vor beneficia tot ei ulterior, in detrimentul poporului.

# Petrichei guita degeaba date 6 December 2020 21:41 +2

Din cauza celor multi ca Petrichei , am parasit Romania!!!!!

# Neanae date 6 December 2020 21:51 -1

#fara ochelari și analfabetism funcțional - excepțională explicație in apărarea Anei cea frumoasa și deșteaptă. Deci trebuie sa înțelegem ceea ce nu este scris, ci gândit ... wow, tare in lingvistica și semantica răsucită aceasta făptura, bine înțeleasă de un alt întortocheat pe meningini care se semnează : FĂRĂ OCHELARI ȘI ANALFABETISM FUNCTIONAL (mamă ce fain se umple gura!). Da. DA, chiar așa scriu eu: FĂRĂ OCHELARI ȘI ANALFABETISM FUNCȚIONAL - ori e de citit și asta pe întortocheate in ceea ce va privește - tandem fericit - ca voi scrieți CU OCHELARI FĂRĂ SA ȘTIȚI CE DRACULUI SPUNETI. Dpdv grammatical e vai si amar, de semantica nu ați auzit, de coerență nici vorba, de absurd ați dat fără știință. Nu cred că știți ca este un stil literar și de exprimare - e greu pentru voi! Hai, glumiți in alta parte FUNCTIONALILOR AUTOMAȚI. Io și Dodi de abia ce știm sa desenam o frunza de dat la câni!

# Neanae, nu stai bine cu tiglele pe casa date 6 December 2020 22:28 0

Pretenas Nae, tu nu esti capabil sa citesti? NIMENI, repet NIMENI din comentarii nu este impotriva lui Dragnea in momentul asta... inclusiv Petrichei. Undeva, la nivel de subconstient, realizezi ca ai dat cu mucii in fasole, dar ego-ul nu prea te lasa sa recunosti asta. Poate candva o sa ti se aprinda mai mult de doi neuroni simultan. P.S: Sunt satul de "destepti" ca tine care imi critica gramatica. Omule, nu te uiti la tine ca nu esti capabil sa formulezi o propozitie corect gramatical? Si, in mod ironic, imi ataci formularea mea perfect corecta gramatical. Esti de plans, omule. Sau poate stii foarte clar ce faci... Cum se numea practica asta in servicii... fragmentarea discutiei?

# tv5 preia digi24 date 7 December 2020 00:22 0

Reportaj despre RO la TV5 Monde stiri (lb.franceza) ca pnl se asteapta sa fie la guvernare, si ca Dragnea (infatisat in Camera Deputatilor si pe culoarele cladirii) se afla la inchisoare pt. "coruptie". Iata ca trimit in continuare SIE, SRI si restul gastii la televiziunile mondiale, iar aia inghit pe nemestecate.

# Neanae date 7 December 2020 01:13 +1

Nea acesta care o tine pe Petrichei in brațe! Breeee, ești avocatul sau doctorul doamnei? A dat dovada de o coerenta de bidonville, trebuie unul sa înțeleagă procesele ei încârligate, șiii, ieta ca nu mai e in stare sa-și aducă dansa aminte cum sta cu capacitatea de exprimare. Cere AJUTOOOR, doctoree, scrie mata ca ești fără ochelari și alfabetat și explica ăstora care nu ma înțeleg ca ceea ce am scris de fapt este altceva decât ceea ce gândeam! Bun, am zis io, sunteți un tandem perfect, unul pedalează in timp ce celălalt citește Kafka. Iohannis SUSPENDARE! Petrichei doctor hormonis pauza, iar asistentul hormonis pauza. Ca alinare, facem pace fiind toți de acord: DRAGNEA LIBER

# LASACOMENTARIU date 7 December 2020 08:54 +3

ma mir ca in continuare uitati de coldea, mituitul lui ghita, uti, siveco. pactul ue-sri-kovesi a renascut urmaririle de tip stalist ca in anii 50-60 in care dragnea a cazut ca bou, pentru ca le-a ingaduit, vezi ponta, si le-a tratat cu indiferenta. si-a facut-o singur. prezentul arata ca dragnea a avut dreptate, chiar in toate. capu' face capu' drage. istorie se va repeta si probabli se va aseza si vom vedea cum. oricum dragnea trebuie eliberat, este condemnat politic. in locul ar trebui sa fie basescu, coldea, kovesi.

# Maricel date 10 January 2022 07:16 0

Dragnea a plătit cu libertatea !!! dar cei care l-au învinuit,acuzat de ce nu dau socoteala pt calomnie, minciuna instigare etc. De ce ??? Da este justiție de condamnare atunci sa fie și justiție pentru dreptate numai că la noi e o singura justiție doar la comanda,,, unde-i statul de DREPT ??? Și nu-i primul caz judecat la comanda dar când deranjezi adevărații nemernici incep înscenările declarații de martori nici nu știi de unde apar și cine sunt e i chestie stalinistă""!! Stahanovistă ????????

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva