19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLAUDIU SE MAI GANDESTE – Sectia pentru procurori a CSM a amanat iesirea la pensie a procurorului DNA Claudiu Dumitrescu. Surse: amanarea a fost dispusa la cererea lui Claudiu Dumitrescu, acesta analizand posibilitatea sa ramana in continuare in sistem

Scris de: G.T. | pdf | print

6 July 2022 12:26
Vizualizari: 3592

Surpriza in cazul cererii de pensionare a procurorului DNA Claudiu Dumitrescu (foto). Plecarea acestuia din sistem se lasa asteptata.


 

Sectia pentru procurori a CSM a decis in sedinta de marti, 5 iulie 2022, amanarea analizarii cererii de eliberare din functie prin pensionare a lui Claudiu Dumitrescu. Motivele pentru care a fost luata aceasta hotarare nu sunt precizate, insa surse avizate au dezvaluit pentru Lumea Justitiei ca amanarea a fost dispusa la solicitarea lui Claudiu Dumitrescu, procurorul DNA analizand posibilitatea de a ramane in continuare in magistratura.


Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat amanarea analizarii cererii de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul DUMITRESCU CONSTANTIN CLAUDIU, procuror sef al Serviciului de combatere a coruptiei la nivel inalt din cadrul Sectiei de Combatere a Coruptiei - Directia Nationala Anticoruptie. (unanimitate)”.


Amintim ca procurorul Claudiu Dumitrescu a cerut pensionarea la doar doua saptamani dupa ce fusese numit in functia de sef al serviciului de combatere a coruptiei la nivel inalt. Mai exact, in 21 iunie 2022, Sectia pentru procurori a decis: “Numirea in functia de procuror sef al Serviciului de combatare a coruptiei la nivel inalt din cadrul Sectiei de combatere a coruptiei al Directiei Nationale Anticoruptie a domnului procuror DUMITRESCU CLAUDIU CONSTANTIN, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 22.06.2022”.

Comentarii

# DODI date 6 July 2022 14:02 -11

Acum a aflat PORCurorul că ordinele nu se discută ci se execută? La cât are de rarefiată mintea nici nu mă mir.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva