3 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLIENT CHOISE AWARDS 2016 – Avocatul Vlad Peligrad, Counsel Clifford Chance Badea, este castigatorul in exclusivitate la categoria Litigii pe Romania - Client Choice Awards 2016. Vlad Peligrad: „Este, fara indoiala, cea mai importanta apreciere la care poate aspira un avocat de business”

Scris de: L.J. | pdf | print

17 February 2016 12:22
Vizualizari: 8699

 

Vlad Peligrad (foto) Counsel la Clifford Chance Badeauna dintre cele mai importante firme globale de avocatura este castigatorul Client Choice Awards 2016 la categoria Litigii pe Romania. Pentru aceasta nominalizarea, conform programului Client Choice, clientii au trebuit sa evalueaze peste 2.500 de avocati individuali si firme de avocatura, tinand cont de criterii precum valoarea adaugata generata de asistenta juridica, intelegerea complexa a implicatiilor comerciale, precum si abilitatile de gandire analitica. In urma evaluarii, Vlad Peligrad a fost desemnat castigatorul categoriei Litigii pentru Romania, in 2016.


Recunoasterea venita din partea clientilor in cadrul unui proces atat de complex si de competitiv cum este Client Choice Awards este, fara indoiala, cea mai importanta apreciere la care poate aspira un avocat de business. Sunt onorat de nominalizare si recunoscator pentru distinctie”, spune Vlad Peligrad.

Vlad este un membru de valoare in echipa noastra, atat din punct de vedere profesional, cat si pentru abilitatile de mentor de care da dovada fata de colegii de acelasi nivel, dar si fata de cei mai tineri”, adauga Daniel Badea, Managing Partner al biroului de la Bucuresti al Clifford Chance.

Vlad Peligrad s-a alaturat echipei Clifford Chance Badea in anul 2007 in calitate de Senior Associate, fiind promovat Counsel in anul 2013. Cu o experienta considerabila in domeniul litigiilor, el reprezinta si asista clienti in toate categoriile de litigii sau arbitraje, fiind recunoscut si pentru prestatia sa de arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Echipa de Litigii din cadrul Clifford Chance Badea are un nucleu de zece avocati seniori care lucreaza indeaproape cu colegi din celelalte arii de practica ale firmei. Totodata, echipa este pe deplin integrata in reteaua globala de litigii si arbitraje a Clifford Chance, lucrand pe proiecte complexe globale de litigii comerciale, restructurare si insolventa, arbitraje internationale, infractiuni economice si managementul crizei.

Despre Premiile Client Choice

Programul Client Choice a fost lansat in 2005; printr-un sondaj ce vizeaza exclusiv avocatii corporate seniori, programul recunoaste profesionisti din intreaga lume care se remarca prin excelenta serviciilor oferite. Potrivit oficialilor Client Choice, clientii evalueaza avocati individuali si firme de avocatura dupa criterii precum calitatea asistentei juridice oferite, raportul cost-calitate, gradul de intelegere a mecanismelor comerciale, abilitatile de comunicare eficienta, transparenta procesului de facturare, adaptarea structurii de onorarii la fiecare client in parte, timpul de raspuns, gradul de transparenta pentru impartasirea de experienta si utilizarea tehnologiei.

Pentru a evita influentarea rezultatelor, casele de avocatura nu sunt anuntate la momentul initial al cercetarii. Rezultatele sondajului sunt folosite pentru identificarea listei scurte pentru fiecare arie de practica.

Candidatii de pe aceasta lista sunt ulterior invitati sa propuna cinci contacte de referinta, cu care echipa de proiect realizeaza interviuri de follow up si o analiza suplimentara.

Rezultatele – care au la baza o analiza detaliata si coerenta – reprezinta totusi perspectiva subiectiva a echipei Client Choice.

Editia din acest an recunoaste 383 de castigatori din 68 de jurisdictii din intreaga lume. Toate rezultatele din 2016 sunt disponibile pe www.ClientChoice.com.

Clifford Chance este prezenta in Romania din 2006 si opereaza in prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucuresti se implica in mod constant in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, finantari, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare, precum si litigii si arbitraje interne si internationale.

Firma ocupa locul intai in topul caselor de avocatura din Romania (Tier 1) la sectiunile Banking & Finance si Capital Markets, in cele mai recente editii Legal500, Chambers Global si IFLR1000. Totodata, casa de avocatura are o echipa puternica in aria de practica Corporate M&A, fiind pozitionata pe palierul intai (Tier 1) de catre IFLR1000 Financial & Corporate 2015-2016, respectiv palierul al doilea (Tier 2) in Legal500 si Chambers Global. Ghidul IFLR1000 pozitioneaza casa de avocatura pe primul loc si la sectiunea Project Finance si a acordat Clifford Chance Badea premiul Firma de Avocatura a Anului in Romania doi ani la rand, in cadrul IFLR Europe Awards 2014, respectiv 2015.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva