13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLOTILDE A PICAT PE INREGISTRARE – Primarita Sectorului 1 Clotilde Armand a fost surprinsa in timp ce punea la cale un contract de salubrizare: „Ne trebuie trei oferte, asa cum spune legea, si noi ne bazam pe dumneavoastra sa ne ajutati cu asta: sa existe trei oferte... Asta, cadrul, care este pe milioane, asta trebuie facut. Asta semnati”. O angajata a primariei suspecta ilegalitati: “Doamna este convinsa ca noi facem lucruri ilegale” (Audio)

Scris de: L.J. | pdf | print

4 April 2024 18:25
Vizualizari: 2968

Primarita USR a Sectorului 1, Clotilde Armand (foto), a fost inregistrata recent in timp ce punea la cale incheierea contractului de salubrizare pentru administratia locala.Mai exact, potrivit materialului audio publicat de Realitatea.net si Gandul.ro, Armand se aude solicitand ajutor din partea unui director al companiei Green Point (care se ocupa de colectarea selectiva a deseurilor), astfel incat sa se gaseasca „trei oferte, asa cum spune legea”, pentru licitatia pe care PS1 urma s-o organizeze pentru achizitia de pubele.

De asemenea, conform aceleiasi inregistrari, USR-ista apare ca fiind enervata din cauza unor angajate a primariei care ezitau sa semneze „aceasta achizitie”, Clotilde Armand indemnandu-le pe acele angajate sa-si asume.

Mentionam ca desi numele companiei Coca-Cola este cenzurat in inregistrarea audio publicata miercuri seara de jurnalista Anca Alexandrescu de la Realitatea TV, ea apare in clar in transcrierea efectuata de Gandul.ro.


Iata inregistrarea cu primareasa Clotilde Armand (vezi audio):

 Clotilde Armand: Care este situatia acum?

Angajata: Situatia e asa: noi ne-am facut toata treaba. Asta e a doua saptamana de cand asteptam de la ei...

Clotilde Armand: Dumneavoastra sunteti pe achizitii?

Angajata: Da.

Clotilde Armand: OK. Stam foarte bine. Da.

Angajata: Nu ne-au dat nicio oferta. Sunt obligat sa consult trei operatori economici. Daca primesc o oferta care ne satisface specificatiile, o iau.

Clotilde Armand: Nu avem trei oferte?

Angajata: Nu avem. Nu. Si le-am zis si lor. Au zis ca da. Saptamana trecuta, ne-au spus ca luni o sa ne trimita.

Clotilde Armand: Cine?

Angajata: Astia cu care am vorbit noi.

Clotilde Armand: Cine sunt?

Angajata: GreenPoint.

Clotilde Armand: Aveti un numar de telefon?

Angajata: Da.

Clotilde Armand: Putem sa ii sunam?

Angajata: Sigur ca da.

Director: Buna ziua!

Clotile Armand: Buna ziua, domnule director! Sa stiti ca nu sunt singura. Sunteti pe speaker. Sunt cu doamna [ininteligibil] si cu echipa ei. Ne-am intalnit acum mult timp si, intre timp, sa stiti ca nu reusim sa facem, chiar daca avem cea mai buna vointa din lume. Nu stiu. Cum suna lucrurile de pe partea voastra? Ca sa clarificam totul. Aici a fost foarte greu sa obtinem specificatiile. Ne trebuie trei oferte, asa cum spune legea, si noi ne bazam pe dumneavoastra sa ne ajutati cu asta: sa existe trei oferte.

Director: OK, OK, bun.

Clotilde Armand: Domnule Georgescu, si cu cei de la Coca Cola, sunt tot motivati sa facem? Am putea sa facem totul bine. Trebuie mai intai sa facem achizitia si apoi cu ei, dar ce am discutat.

Director: Sigur ca da! Discutiile sunt pentru anul urmator, sa va ia in calcul si pe dumneavoastra, cu Sectorul 1.

Clotilde Armand: Da. Pentru noi este foarte important acum sa semnam aceasta achizitie si de-asta avem nevoie de sprijinul vostru. Stiti, noi ne-am bazat ca ne dati acest sprijin si acum ne e un pic mai laborios. Va rog foarte mult. Da?

Director: Sigur ca da.

Clotilde Armand: Puteti sa ne sunati astazi, maine cel tarziu, si sa ne spuneti cum vedeti problema din partea dumneavoastra? Pentru ca noi asteptam sa avem aceste oferte. Aici este toata echipa. Am trei persoane in fata mea care se ocupa de asta (adica e obiectivul lor principal) si colegii dumneavoastra au spus ca ne vor ajuta cu acele oferte, si apoi, dupa doua saptamani, au spus ca, de fapt, nu pot sa ne ajute. Si suntem un pic nedumeriti. Si am vrea neaparat sa primim ajutorul dumneavoastra, sprijinul dumneavoastra.

Director: Haideti, ca vad eu ce fac. In principiu, o rezolvam. Va pot suna astazi dupa-amiaza sau maine dimineata.

Clotilde Armand: Asa facem. Astept apelul dumneavoastra. Bine. Multumesc mult. La revedere.

Angajata: Stiti de ce mi-e mie frica? Eu ma trezesc la mine la serviciu ca am un singur om la Achizitii si care imi spune ca nu poate sa faca. Numai Andrei semneaza – este singurul om care semneaza de la Achizitii. Doamna nu vrea sa semneze.

Clotilde Armand: Sunteti platite pentru a va face munca, nu pentru a... Adica cum? Munca inseamna si sa va asumati. Cum sa nu asumati? Adica faceti greseli acolo sau care e problema?

Angajata: Explicatia este ca doamna este convinsa ca noi facem lucruri ilegale.

Clotilde Armand: Ce lucruri ilegale?

Angajata: Spuneti! Ca, pe bune, eu m-am saturat de vorbe pe la colturi. Haideti sa vorbim, sa le stabilim odata cum le facem!

Clotilde Armand: Asta, cadrul, care este pe milioane, asta trebuie facut. Asta semnati!

Comentarii

# Cârcotaș date 4 April 2024 22:59 +12

A învățat franțuzoaica șmenu'

# Stelu date 7 April 2024 09:18 0

ALO PARCHETUL - ARE CUMVA IMUNITATE DIPLOMATICĂ ASTA ?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva