4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLOTILDE IA DE LA ELEVII SARACI – Presedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, o acuza pe USR-ista Clotilde Armand ca vrea sa taie bursele sociale ale elevilor: „Primarul Clotilde Armand nu da, ci ia! Mai ales de la cei mai nevoiasi dintre locuitori... In timp ce promite bani pentru toti cetatenii Sectorului 1, Armand taie cu 200 lei / luna bursele sociale ale elevilor... Mai mult, primarul blocheaza proiectul de hotarare al consilierilor PSD, conform caruia toate bursele elevilor cresc”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

12 October 2022 15:49
Vizualizari: 2014

Primareasa Sectorului 1, Clotilde Armand (foto 1), vrea sa napastuiasca elevii saraci din sector, taindu-le bursele sociale.Cel putin asa sustine presedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole (foto 2), intr-un comunicat emis miercuri, 12 octombrie 2022.

Manole – fost deputat, actual secretar de stat in aparatul de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu – o acuza pe Armand ca intentioneaza sa injumatateasca bursele sociale, de la 400 la 200 de lei.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, USR-ista blocheaza proiectul de hotarare prin care consilierii locali PSD din Sectorul 1 urmaresc sa mareasca toate bursele pentru elevi – deci inclusiv cele de merit si de studiu, nu doar bursele sociale.


Redam comunicatul lui Petre Florin Manole:


Clotilde Armand propune taierea burselor sociale ale elevilor din Sectorul 1!

In timp ce promite bani pentru toti cetatenii sectorului 1, Clotilde Armand taie cu 200 lei / luna / elev bursele sociale ale elevilor.

Astfel, bursele sociale, care astazi sunt in cuantum de 400 lei, vor fi injumatatite, fiecare elev pierzand cate 2.400 lei/an.

Mai mult decat atat, proiectul de hotarare initiat de catre consilierii locali ai Partidului Social Democrat, conform caruia toate bursele elevilor cresc, este blocat de catre primar.

Iata numai cateva diferente dintre stadiul actual, proiectul PSD si proiectul USR:

- bursele sociale: 400 lei/luna/elev in plata, 550 lei/luna/elev in proiectul PSD, 200 lei/luna/elev in proiectul USR;

- bursele de merit: 400 lei/luna/elev in plata; 600 lei/luna/elev in proiectul PSD, 200 lei/luna/elev in proiectul USR;

- bursele de studiu – 400 lei/luna/elev in plata, 400 lei/luna/elev in proiectul PSD, 150 lei/luna/elev in proiectul USR;

- sprijin financiar pentru inceperea scolii – 1000 lei /elev proiect PSD; 0 lei in proiectul USR.

Cetatenii Sectorului 1 trebuie sa stie ca primarul Clotilde Armand nu da, ci ia! Si nu de la toti, ci, mai ales, de la cei mai nevoiasi dintre locuitori. Consilierii locali ai PSD nu vor vota niciodata un astfel de proiect impotriva intereselor elevilor si comunitatii.

Comentarii

# maxtor date 13 October 2022 01:14 0

e o problema:odata instituite busele,ajutoarele si specialele nu pot decat sa creasca,ca shoimii Patriei.(nu exista regula fara exceptie,ar fi in ne-regula)

# maxtor date 13 October 2022 01:15 0

"vrea sa napastuiasca"-cam exaggerat,totusi.....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva