24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLOTILDE SI-A BATUT JOC DE PRESA – Presedintele PSD Sector 1 Petre Florin Manole, scandalizat dupa ce primarita Clotilde Armand a blocat accesul presei la sedinta consiliului local: „Dupa ce ani de zile a clamat transparenta, de cand a ajuns primar, Clotilde Armand refuza sau ingreuneaza accesul jurnalistilor atat la sedinte, cat si la informatiile de interes public... Nu-si poate face de cap in primarie! Consilierii locali PSD vor opri orice sedinta pana cand accesul presei va fi neingradit”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

31 January 2023 16:15
Vizualizari: 3296

Consilierii locali PSD din Sectorul 1 vor opri toate sedintele de consiliu local pana cand primareasa Clotilde Armand (foto) va intelege sa respecte libertatea presei si va permite accesul mass media la sedintele consiliului.Anuntul a fost facut marti, 31 ianuarie 2023, de catre presedintele PSD S1, Petre Florin Manole, imediat dupa ce Armand a interzis accesul jurnalistilor la sedinta de consiliu local unde urma sa se discute, printre altele, eterna problema a gunoiului din sector.


Redam comunicatul lui Florin Manole:


In timpul sedintei Consiliului Local de astazi, 31.01.2023, Clotilde Armand si consilierii locali USR s-au opus accesului presei in sala de sedinta. Dupa ce ani de zile a clamat transparenta, de cand a ajuns primar al Sectorului 1, Clotilde Armand refuza sau ingreuneaza accesul jurnalistilor atat la sedinte, cat si la informatiile de interes public. Aceasta atitudine a fost sanctionata si de justitie, care a constatat incalcarile principiilor transparentei.

Clotilde Armand nu isi poate face de cap in Primaria Sectorului 1! Consilierii locali ai PSD vor opri orice sedinta a Consiliului Local Sector 1 pana cand accesul presei va fi neingradit.


La scurt timp dupa comunicat, liderul PSD a revenit cu o postare pe Facebook:


Clotilde Armand, nicio sedinta a Consiliului Local NU se va tine atata timp cat impiedici presa sa intre in sala. Niciuna!

Au defilat cu transparenta iar acum se vede adevarata fata a USR: au incercat sa blocheze accesul presei in sala!”

Comentarii

# Ioana M. date 2 February 2023 18:31 0

Se fac descinderi la primarii peste tot in tara. La cate infractiuni in forma continuata se suspicioneaza prin primaria lui Clocotil, una chiar de debut, filmata.....nicio descindere ! Credeti ca cetatenii, care observa toate astea, sunt convinsi ca justitia DNA e corecta ?

# Pentru Ioana M date 3 February 2023 10:23 +1

În acest an, DNA a efectuat percheziţii domiciliare în patru locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti, din care două sunt sediile unei instituţii publice (Politia locala Sector 1), restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale. DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţie publică privind achiziţionarea unor echipamente pentru dotarea poliţiei locale.

# Ioana M. date 3 February 2023 13:58 0

2022-2023.Multumesc frumos. Pentru celelalate plangeri penale sau dosare din oficiu suna prescriptia.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva