10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CODRUT A TRECUT PE CONSULTANTA – Procurorul Codrut Olaru, fost membru CSM, s-a reprofilat dupa iesirea la pensie. Olaru ofera consultanta in afaceri, management, relatii publice si comunicare: “Experienta mea de peste 27 de ani ca magistrat procuror, preponderent in zona combaterii criminalitatii organizate si a terorismului, mi-a asigurat o pregatire profesionala complexa inclusiv pe zona economico-financiara”

Scris de: L.J. | pdf | print

21 February 2023 12:34
Vizualizari: 4542

Procurorul Codrut Olaru (foto), fost membru CSM, s-a reprofilat dupa recenta iesire la pensie. Olaru ofera consultanta in afaceri, management, relatii publice si comunicare.


 

Informatiile despre serviciile lui Codrut Olaru pot fi aflate de pe site-ul acestuia, codrutolaru.ro. “Experienta mea de peste 27 de ani ca magistrat procuror, preponderent in zona combaterii criminalitatii organizate si a terorismului, mi-a oferit impliniri profesionale greu de egalat si mi-a asigurat in egala masura, o pregatire profesionala complexa, aplicata unei cazuistici specifice, inclusiv pe zona economico-financiara.

Din aceasta perspectiva, intentionez sa ma adresez tuturor celor interesati de expertiza mea profesionala, convins fiind de faptul ca interactiunea onesta, dintre client si consultant, sustinuta intotdeauna de argumente tehnice, poate asigura derularea in deplina legalitate a afacerilor dvs., dar si maximarea profiturilor rezultate din activiatatea societatilor comerciale pe care le conduceti sau reprezentati.

Va asigur de totala mea implicare profesionala in sustinerea si consolidarea demersurilor dvs. Antreprenoriale”, afirma Codrut Olaru.* Cititi aici mai multe detalii despre serviciile de consultanta oferite de Codrut Olaru

Comentarii

# Lorenzo de Medici date 21 February 2023 12:52 +8

Pai, i-a să vedem, procuror de judecătorie la Iași, parașutat fără examene până la Parchetul General, după care a ocupat numai funcții de conducere (sinecuri) bine plătite, neoperative. Așa că, de unde ”marea exeperiență”. Apoi, ”experimentatul” preferă un loc nengajant de ”consultant în afaceri” (orice ar însemna asata), evitând avocatura, unde pus în fața unei instanțe de judecată și a altor avocați, s-ar putea să i se ”epuizeze” experiența, de altfel inexistentă. La un singur capitol are ”experiență”, totuși. La servicii făcute ”serviciilor”, singurele care l-au propulsat și ”experimentat” în carieră. Sunt bune și astea în consultanță, cum să nu. Mai ales într-o țară în care serviciile, numite colocvial ”statul paralel”, sunt în tot și în toate. Inclusiv sau mai ales în ”afaceri”. Ce să mai zic, îi urez sănătate și viață lungă, pentru a încasa pensia cu multe zerouri de fost magistrat, că în nădejdea ”afacerilor” se avântă pe nisipuri mișcătoare.

# Cârcotaș date 21 February 2023 12:57 +3

Este vorba de fructificare relațiilor pe care și le-a făcut ca om și apărător al sistemului, nicidecum de experienta de procuror. O sa câștige ceva o vreme, apoi vor veni alții la fel ca el. Saltul următor va fi în politică.

# mmihai date 21 February 2023 14:01 +1

Lauda-mă gură,că ţi-oi da friptură!

# Lila date 21 February 2023 14:26 -7

Bravo!Felicitări!O carieră plină de succes si toate cele bune!

# un mizantrop date 21 February 2023 16:44 +3

Am o suspiciune rezonabila e traficare de influenta, pe baza 'obligatiilor' facute in serviciul (!!!) activ....ca si cabinetele de avocatura deschise de procurori...e doar o suspiciune...probata, deja, de o susrsa...

# maxtor date 21 February 2023 17:56 +5

-probabil truditor sri.

# Brancaleone, caporal in rezerva date 22 February 2023 11:29 +41

Felicitari pentru cariera si realizarile extraordinare domnule general cu doua stele, doctor, conferentiar! Acum pentru invidiosii care s-au grabit sa comenteze negativ va spun din surse sigure ca Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Loyd lnternational fac deja coada sa ia expertiza pe management, inovatie, managementul schimbarii, managementul resurselor, ca sa nu mai spun pe comunicare, de la un mare exponent al sistemului judiciar si al CSM. Vedem cu totii, care n-am orbit sau tâmpit de tot, ca sistemul judiciar are sa dea clasa pe inovatie si management zonei de antreprenoriat. De alta parte, consultantul a fost deja sunat de Nutu Camataru cu intrebari cum se poate face camatarie si santaj, dar legal. Si SOV l-a intrebat cum poate sa transfere in afara niste milioane, dar legal, ca sa nu deranjeze ONPCSB. Mare lucru sa traiesti intr-o bula aburcata intr-un turn de fildes

# El Odio date 22 February 2023 16:05 +1

Marius Iacob, procuror emerit, cu grad de general de fanfară militară, doresc pe această cale să mă alătur echipei de profesioniști a d-lui Olaru. Dețin atestat de scuba diving. Posesor auto. Nu bate, nu troncăne, km reali. Rog seriozitate.

# Ursuza von der Leyen date 22 February 2023 22:16 +3

Nu e de râs. După această știre, e panică pe Wall Street, iar Joe Biden și-a întrerupt periplul european. S-a semnalat o altă serie de sinucideri misterioase în rândul unor oligarhi ruși, care s-au aruncat de la geamurile de la mezanin, ori în fața unor trotinete electrice.

# General Dr. Laura Codruta Oprea date 22 February 2023 23:37 +7

In ce tara traim frate, cu astfel de poame?.. O alta perla a justitiei se gaseste si aici: https://gsof.org/ilie-botos-bio/ (cu engleza de balta aferenta..., sigur compozitie proprie a minunatiei) sau aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ilie_Boto%C8%99 (intre altele vezi sectiunile "apartenența la asociații profesionale" si "domenii de competenta"). Te ia cu capul de la generalii si doctorii in drept ai justitiei romane. Adevarati campioni ai simtului ridicolului.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva