15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLABORATORUL LUI ORBAN, CONTRACTE CU STATUL – Dezvaluiri despre afacerile secretarului de stat din cancelaria prim-ministrului, presedintele PNL Maramures Ionel Bogdan. Firma la care Ionel Bogdan a fost director a incheiat 70 de contracte cu primarii din intreaga tara, in valoare de peste 1,2 milioane euro. O alta societate, detinuta de Ionel Bogdan si sotia sa, a primit contracte de la Comisariate pentru Protectia Consumatorilor si Politia Locala Sector 3

Scris de: L.J. | pdf | print

22 September 2020 12:32
Vizualizari: 10039

Foarte interesanta ascensiunea in afaceri a unuia dintre colaboratorii premierului Ludovic Orban. Ne referim la secretarul de stat din cancelaria prim-ministrului, Ionel Bogdan (foto), presedinte al PNL Maramures si personaj pe care astazi liberalii vor sa il impuna la conducerea Consiliului Judetean Maramures.


 

Astfel, firmele cu care candidatul PNL la sefia CJ Maramures a avut sau are legaturi au fost extrem de active in ultimii ani in ceea ce priveste contractele cu statul. Mai exact, este vorba despre 70 de contracte incheiate de respectivele societati cu primarii sau institutii de stat, toate cu incredintare directa. Dezvaluirea a fost facuta de site-ul redactia9.ro, care devoaleaza o adevarata reteta a succesului.

 

Concret, una dintre firmele la care presedintele PNL Maramures Ionel Bogdan a detinut functia de director general – Kubo International Consulting SRL – ar fi incheiat 70 de contracte cu primarii, in cele mai multe dintre cazuri conduse de edili PNL. Iar campionul contractelor cu Kubo International Consulting SRL ar fi primaria orasului Cugir condusa de liberalul Adrian Ovidiu Teban. Mai exact, intre Primaria Cugir si firma la care director a fost colaboratorul lui Ludovic Orban ar fi fost incheiate sase contracte cu valori cuprinse intre 15.000 si 130.000 lei. De asemenea, tot societatea Kubo International Consuslting SRL ar mai fi primit contracte de la primariile din Jichisul de Jos, Tritenii de Jos, Ghurghiu, Geaca, Borsa, Calatele, Somova sau Lehliu Gara. Nu in ultimul rand, firma care a fost condusa de Ionel Bogdan ar fi avut contracte inclusiv cu primarii din Maramures, judet pe care liberalul vrea acum sa il conduca.

In total, noteaza acelasi site, contractele incheiate de primarii cu firma Kubo International Consulting SRL in perioada 2017-2020 ar fi depasit suma de 6 milioane lei, adica aproximativ 1,2 milioane euro.

 

Contracte de la institutii de stat si pe firma familiei


Contracte cu statul a incheiat si o alta firma ce are legaturi cu candidatul PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures. Legaturi chiar si mai directe, in conditiile in care vorbim despre o firma de familie. Concret, este vorba despre societatea Bringo Vision SRL, detinuta de Ionel Bogdan, dar din care acesta s-a retras odata cu numirea in Guvern, lasand-o pe mana sotiei. Despre aceasta societate, site-ul redactia9.ro precizeaza ca ar fi reusit sa obtina la randul ei contracte cu statul, de la institutii precum Comisariate Regionale pentru Protectia Consumatorilor din Iasi, Cluj si Ploiesti. De aici, firma lui Ionel Bogdan ar fi incasat 54.810 lei, 63.945 lei, respectiv 54.810 lei. Totodata, un alt contract ar fi fost incheiat cu Politia Locala a Sectorului 3, in valoare de 54.810 lei.

Oricum, conform declaratiei de avere din iunie 2020 a candidatului PNL la presedintia Consiliului Judean Maramures, Ionel Bogdan si sotia s-a au incasat anul trecut dividende de la Bringo Vision SRL in valoare de 720.000 lei.


* Cititi aici mai multe dezvaluiri despre afacerile candidatului PNL la sefia Consiliului Judetean Maramures Ionel Bogdan

* Cititi aici declaratia de avere a candidatului PNL la sefia Consiliului Judetean Maramures Ionel Bogdan

Comentarii

# Relu date 22 September 2020 13:14 +1

Contractele cu statul sunt imorale? Pentru ca daca este asa inseamna ca 99% din presa romaneasca se tavaleste intr-o mocirla imorala..

# VIKY date 22 September 2020 13:50 +10

Asa premier, asa repetenti, dar nu la averi. Din curiozitate m-am uitat pe declaratia de avere, unde sta foarte bine la avere, dar lipseste ceva. Am ramas stupefiata de "inteligenta" acestui "candidat". Ii lipsesc multe litere din alfabetul care probabil l-a invatat. Eu nu cunosc postul de SERETAR de STAT, probabil este un post doar de stat la birou, nu de SECRETAR de STAT. Pe sotia lui o cheama Alexandra, si Alexanra, si Alexandra Ionela. Ea mai primeste si "Indenizatie" (cuvant nou ?) crestere copil 34000 ???. Depozitele bancare: Banca Transilvania si Banca Transilvaniei, o fi 2 banci diferite?. Asa ca, votati PNL-ul, specialisti in omisiuni, ca vor omite tot ce nu are legatura cu buzunarul lor.

# basicuta date 22 September 2020 14:22 +3

mă nene Orbane, da...nu de asta il acuzai mata pe Dragnia cel rău că face cu TelDrumul...acu si matale...Noi intelegem că tb să-ti asiguri un locsor de muncă caldut, unde nici să nu te duci, după ce te dă afară Petrov de la guvern...da miroase rău a trafic...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva