15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLDEA, MARE AFACERIST, MARE – Fostul sef operativ al SRI Florian Coldea s-a recuperat in afaceri. Semnatarul protocoalelor ilegale PICCJ-SRI-ICCJ si-a deschis firma impreuna cu fostul sef de la Ascultari din SRI Dumitru Cocoru. Cei doi generali si-au impartit profitul 50-50% in Strategic SYS SRL, care are ca obiect "activitati de inginerie si consultanta tehnica", "testari si analize tehnice", "intermedieri in comertul cu produse diverse" si realizare de softuri la comanda (Document)

Scris de: E.D. | pdf | print

22 October 2020 19:16
Vizualizari: 8729

Mare, afacerist, mare intra pe piata! Fostul director operativ al Serviciului Roman de Informatii, generalul (r) Florian Coldea (foto stanga), trecut in rezerva in ianuarie 2017, s-a saturat de stat pe bara si si-a deschis firma de inginerie si consultanta tehnica, de comert cu produse diverse si de realizare de softuri la comanda, orientat catre client. Activitatile ingineresti sunt de altfel si obiectul principal de activitate al societatii comerciale nou infiintate de Florian Coldea al carei nume este STRATEGIC SYS SRL.


 

Conform certificatului constatator eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului in baza Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului, pe care Lumea Justitiei il publica in continuare, semnatarul protocoalelor ilegale dintre PICCJ-SRI-ICCJ din 2009, generalul (r) Florian Coldea a infiintat impreuna cu fostul sef al ascultarilor si interceptarilor din SRI, generalul (r) Dumitru Cocoru (foto dreapta), in 7 iulie 2020, societatea STRATEGIC SYS SRL, in care fiecare detine 50% parti sociale. Ceea ce inseamna ca profitul se va imparti egal intre cei doi, la fel ca si pierderile.


Din certificatul constatator aflam astfel ca functia de administrator la STRATEGIC SYS este detinuta de generalul (r) Dumitru Cocorutrecut in rezerva in 9 iunie 2016, data la care Klaus Iohannis a semnat si decretul de inaintare a acestui in gradul de general cu patru stele – functie pe care fostul sef al ascultarilor din SRI o ocupa probabil pentru ca mai detine, inca din 2017, o societate comerciala, Justsys Software SRL, in care este asociat unic si ar avea deja know-how-ul necesar.


Si daca va intrebati ce ar putea face doi generali SRI la pensie, aflati ca aschia nu a sarit departe de activitatea pe care o desfasurau in Serviciul Roman de Informatii, de vreme ce STRATEGIC SYS SRL are ca domeniu de activitate principal codul CAEN 7112 – Activitati de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea.

La categoria "si altele", cei doi generali in rezerva si-au ales activitati care au legatura tot cu domeniu IT, inginerie, calculatoare si inregistrari.

Iata care sunt activitatile desfasurate "in afara sediului social si a sediilor secundare" de catre cei doi generali in rezerva, conform CAEN-urilor obtinute de la Oficiul National al Registrului Comertului:

7490 - Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.

7219 - Cercetare- dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie

7120 - Activitati de testari si analize tehnice

7112 - Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea

7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management

6209 - Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei

6203 - Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul

6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatiei

6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)

4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse

4618 - Intermedieri in comertul specializat in vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.


Iata certificatul constatator:Comentarii

# DODI date 22 October 2020 19:41 +11

După ce și-au ”făcut mâna” prin firmele mascate ale SRI pe vremea când erau activi cei doi au trecut la o firmă nemascată. Dar asta nu înseamnă că nu ar mai fi... activi. După o butadă arhicunoscută ”din servicii ieși doar cu pcioarele înainte”, ori ei le țin, deocamdată, cu ei.

# popescu date 22 October 2020 19:42 +4

nu te mai saturi, coldica...tot sarac vei ramane in memoria celor care, din pacate, te-au cunoscut...indiferent de ce vei face...

# YES. date 22 October 2020 21:57 +6

DOI "banditi" securisti-ceausisti , 50-50 % !!!. Ce pretentii poti avea de la asa "pramatii" politico-mafiote .?!. BANII si iar BANII !.

# santinela date 23 October 2020 08:10 +2

Tradus, pe scurt, firma celor doi berbeci este " urechea si timpanul ".Atita au stiut sa faca toata viata lor si asta fac si acuma !

# fost judecător date 23 October 2020 12:54 +2

Du-te, măi nene generale(r) că te așteaptă mămică ta la Târnova să puneți acriturile și taică-tău săracu, mare om, mare caracter, stă pe terasă la tine și se uită la plantația ta din grădină și mai bea un pahar de vin din lăzile acelea care le-ai dus tu de la București. Generale, cinstește pe mama și pe tatăl tău, lasă spionajul și banii, ai grijă de părinții tăi, că stau la poartă pe bancă și te așteaptă.

# Camp tactic date 23 October 2020 14:26 +1

Repatriaza banii din Sheyshelles si spala banii de la ASF, And on, ANRE...

# VIKY date 25 October 2020 09:33 +1

8. HOTARARE pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Hotararea Guvernului nr. 762/2010 privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru unele categorii de personal din sistemul justitiei 11. HOTARARE privind completarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 1013/2018 pentru aprobarea numarului de autoturisme necesare desfasurarii activitatilor specifice Autoritatii Electorale Permanente 14. HOTARARE privind inscrierea in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unui imobil si darea acestuia in administrarea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Olt. "Pas cu pas" nazismul e in floare, hotarasc ei pentru voi. Voi trebuie doar sa dormiti si sa inghititi...in sec. Cititi 34 HOTARARI DE GUVERN, 8 ORDONANTE DE URGENTA, 4 PROIECTE DE LEGE. Cand vor termina de impartit tara, se va termina si cu libertatea voastra.

# VIKY date 25 October 2020 10:59 +1

Nu cred ca nu se va rasturna cerul pe ei. Acesti exterminatori nazisti, nu au bani pentru cei care au cladit o tara pe care ei au vandut-o strainilor si asigurand traiul imbelsugat pentru pro-ge-ni-tu-rile lor, dar au pentru justitia "independenta", asigurandule toata sanatatea gratuit. Acesti "saraci" cu salarii si pensii pe luna echivalentul a 40-50 de pensii a celor peste 3 milioane de pensionari. Poate cineva sa opreasca genocidul impotriva celor pe care nazisti ii condamna la moarte sigura?.

# mitica date 25 October 2020 19:30 0

In loc sa faca puscarie astia au devenit "oameni sa afaceri". Timpul nu-i pierdut.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva