23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

COLDEA SI DUMBRAVA, PUSI SUB ACUZARE? – Analistul politic Cozmin Gusa detoneaza bomba: “Faptele lui Coldea si Dumbrava sunt documentate si asimilate traficului de influenta si a perceperii de taxe de protectie de la oameni de afaceri, ce-au marturisit aceste lucruri procurorilor”

Scris de: G.T. | pdf | print

17 April 2024 13:57
Vizualizari: 4648

Fostul sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea (foto 1), ar urma sa fie pus sub acuzare. Nu singur, ci impreuna cu fostul sef al Directiei juridice din SRI, generalul Dumitru Dumbrava (foto 2), cel care a recunoscut existenta campului tactic in justitie.


 

Acuzarea lui Coldea si Dumbrava a fost anuntata de analistul politic Cozmin Gusa, intr-un text scris pe site-ul solidnews.ro. Gusa dezvaluie ca dosarul celor doi fosti sefi din SRI ar viza fapte de trafic de influenta, oameni de afaceri reclamand la parchet ca le-ar fi fost cerute taxe de protectie.

Totodata, Gusa sustine ca Florian Coldea i-ar fi cerut ajutorul presedintelui Klaus Iohannis, iar Dumitru Dumbrava fostei sefe DNA Laura Kovesi, fara ca vreunul sa aiba insa succes.


Iata dezvaluirea analistului politic Cozmin Gusa:


“Coldea, ce ar trebui sa fie pus sub acuzare in aceasta saptamana, si-a activat in ultimele zile toate relatiile internationale pentru ca sa faca presiuni la Iohannis in favoarea sa. Numai ca Iohannis, asa cum stim, e mai mult plecat, deci nu poate fi accesat pentru a-i face favoruri lui Coldea.

Dumbrava, tovarasul de rele al 'generalului negru', s-a deplasat tot pentru sprijin la Bruxelles, la Kovesi, numai ca i s-a spus ca nici ea nu-i poate ajuta. Faptele lui Coldea si Dumbrava sunt documentate si asimilate traficului de influenta si a perceperii de taxe de protectie de la oameni de afaceri, ce-au marturisit aceste lucruri procurorilor.

Cu Dumnezeu inainte deci, ca tot suntem in Postul Pastelui!”

Comentarii

# santinela date 17 April 2024 14:08 +11

Ce gluma buna pentru traseistul de Gusa ! Asta nu ca cei doi papagali sereisti nu ar merita puscaria .

# Legea raspunderii magistraților date 17 April 2024 14:41 +17

Oau! Si nu o sa mai intervina securistii in justiție, never-never? Si nu o sa mai fie oameni de afaceri executați de procurori/judecători la comanda? Si o sa se supere securistii si o sa dea din casa si sa spun care judecator si care procuror a luat mita? Si o sa recunoasca ei ce parghii au avut ca tina magistratii sub papuc? Hai mai, ca e prea mult! Nici peștisorul fermecat sau duhul lampii nu ar putea indeplini visul asta.

# cârcotaș date 17 April 2024 22:07 +2

Vrabia mălai visează și calicul praznicul! Visez și eu să vină deca sa mărturisească cum l-au dus pre el în ispită diavolii să-i canonească pe cei creștini și i-au promis scaun de voievod pe Știrbey...

# maxtor date 18 April 2024 07:13 0

"au marturisit aceste lucruri procurorilor" -obligatia denuntului ne pare NECONSTITUTIONALA!

# Despre răspunderea magistraților date 18 April 2024 10:05 +2

Magistrații să răspundă comentariilor răuvoitoare. Articol unic.

# Iulius-Laurentiu date 18 April 2024 12:28 +1

Aberație geometrică este o aberație ce constă în abaterea de la condiția de stigmatism, datorită faptului că drumurile optice ale diferitelor raze de lumină ce concură la formarea fiecărui punct al imaginii variază în urma trecerii acestor raze prin diferite zone ale mediului optic. Acum ati inteles ce spune Gusa :))))

# Legea raspunderii magistraților date 18 April 2024 14:59 +1

# Despre raspunderea magistraților Sigur o sa raspundă. O sa prezinte foile de avere ale lor, ale sotilor, copiilor, parinților și socrilor. Inclusiv extrasele de cont ale acestora din urma. Ca sa fie evident cum si-au cumparat parintii case si terenuri din pensie. Le-au luat ieftin, saracii, ca de unde bani de mai mult (a se citi subevaluare). Da, na, ei au voie. Cine sa verifice averile lor și ale familiilor lor!? Cine sa ii acuze!? Cine sa ii judece?! Si regereta amarnic faptele respective! ;-)

# Indignat date 18 April 2024 21:13 0

Aberatie:sens negativ. Datorita, sens pozitiv! Iulius si Laurentiu, te hotarasti? Tu ai inteles ce spune gusa datorita variatiei trecerii unor raze concurente ,diferite, concurente, la formarea fiecarui punct al imaginii? Negativ sau pozitiv?

# Blablabla date 19 April 2024 20:18 0

Aha...o sa răspundă ăștia după următoarea lovitura de stat și revenirea comunismului pe plaiul mioritic. Voi nu va dați seama pe câți din cei in funcții înalte în stat ar trebui sa-i dea în gât?! Doar n-or fi prosti sa-si semneze singuri condamnarea la moarte :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva