21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COMUNICAT – Academia de cursuri juridice Lupu&Partners aduce lamuriri privind activitatea desfasurata si evenimentele pe care le organizeaza: „LUPU&PARTNERS SRL nu are nicio legatura cu exercitarea profesiei de avocat in forme ilegale (Baroul Constitutional). Atragem atentia pe aceasta cale celor care raspandesc sau intretin zvonuri defaimatoare la adresa companiei LUPU&PARTNERS SRL, in spatiul public, ca activitatea lor poate intra sub incidenta legilor romanesti”

Scris de: L.J. | pdf | print

28 January 2016 11:00
Vizualizari: 7838

Academia de cursuri juridice Lupu&Partners a remis Lumeajustitiei.ro, miercuri 27 ianuarie 2016, un comunicat de presa in care aduce lamuriri comunitatii juridice cu privire la evenimentele pe care le organizeaza si la cursurile pe care le dedica persoanelor care isi doresc o cariera in profesiile juridice, fie ei avocati, consilieri juridici sau viitori profesionisti ai dreptului.


Reprezentantii Academiei precizeaza ca societatea LUPU&PARTNERS SRL nu are nicio legatura cu exercitarea profesiei de avocat in forme ilegale si subliniaza faptul ca obiectivele demersurilor pe care le intreprind sunt morale, legale si vizeaza dobandirea aptitudinilor si apoi a recunoasterii cursantilor ca profesionisti in arta dreptului, fie ca se refera la magistratura, avocatura sau notariat.

Comunicatul Academiei de cursuri juridice Lupu&Partners:

Despre LUPU & PARTNERS

LUPU&PARTNERS SRL colaboreaza cu Luju.ro in privinta aducerii la cunostinta comunitatii juridice a evenimentelor pe care le organizeaza, fiind unul dintre principalii organizatori de evenimente juridice.

LUPU&PARTNERS SRL (J40/13005/2014; CUI 33780093) este o societate care are ca si obiect de activitate organizarea de evenimente juridice (cursuri, conferinte, work-shop-uri). Lectorii cursurilor organizate de LUPU&PARTNERS SRL sunt personalitati de prim rang ale mediului juridic romanesc, oameni care impletesc probitatea profesionala si stiintifica cu tehnica oratoriei si cu arta transmiterii mesajelor coerente catre o audienta selecta.

Tematica si lectorii cursurilor si training-urilor Academiei de Cursuri Juridice Lupu&Partners sunt rodul unui proces de intelegere a fenomenului juridic, de adaptare la realitatile lui din 2016 si la trendurile pietei. Obiectivele demersurilor LUPU&PARTNERS SRL sunt morale, legale si vizeaza dobandirea aptitudinilor si apoi a recunoasterii cursantilor ca profesionisti in arta dreptului, fie ca se refera la magistratura, avocatura sau notariat.

LUPU&PARTNERS SRL nu are nicio legatura cu exercitarea profesiei de avocat in forme ilegale (Baroul Constitutional). Atragem atentia pe aceasta cale celor care raspandesc sau intretin zvonuri defaimatoare la adresa companiei LUPU&PARTNERS SRL, in spatiul public, ca activitatea lor poate intra sub incidenta legilor romanesti.

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva