21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CONDUCERE NOUA PENTRU AMR – Judecatoarea Gabriela Baltag a demisionat din functia de presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania, dupa alegerea in CSM. Interimatul la conducerea AMR va fi asigurat de judecatoarea Andreea Ciuca de la Curtea de Apel Targu Mures. Alegerile pentru functia de presedinte al AMR vor avea loc in octombrie 2017

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

19 December 2016 19:10
Vizualizari: 13691

Judecatoarea Gabriela Baltag de la Tribunalul Neamt a demisionat, luni 19 decembrie 2016, din functia de presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania. Decizia vine ca urmare a alegerii Gabrielei Baltag in noul Consiliu Superior al Magistraturii, unde isi va incepe activitatea in ianuarie 2017.

Consiliul Director al AMR a decis, in unanimitate, desemnarea judecatoarei Andreea Ciuca (foto), sefa Sectiei a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal de la Curtea de Apel Targu Mures, ca presedinte interimar al Asociatiei. Ciuca va asigura interimatul pana in octombrie 2017, cand va fi aleasa noua conducere a AMR.


Pe de alta parte, judecatoarea Gabriela Baltag si-a exprimat dorinta de a ramane in continuare membru al AMR.

Prezentam comunicatul AMR:

Consiliul Director al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), convocat azi, 19.12.2016, a luat act, in sedinta, de demisia doamnei judecator Gabriela Baltag din functia de Presedinte al AMR, aceasta demisie fiind depusa ca urmare a alegerii domniei sale in functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

In aceeasi sedinta, Consiliul Director a desemnat, in unanimitate, in calitate de Presedinte interimar al Asociatiei Magistratilor din Romania, pe doamna judecator dr. Andreea Ciuca, urmand ca in luna octombrie 2017, astfel cum a stabilit Consiliul Director, sa fie organizata Conferinta Nationala a AMR, pentru alegerea noii conduceri, potrivit Statutului Asociatiei.

Mentionam ca doamna judecator Gabriela Baltag si-a manifestat expres vointa de a ramane membru al Asociatiei Magistratilor din Romania, Consiliul Director luand act de aceasta optiune”.

*Cititi aici comunicatul AMR

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 19 December 2016 20:05 -5

dracu poate sa aibe incredere in noul csm ,ca eu unul nu am.si ca sa ma conving si ca sa va conving ,o sa fac O PLINGERE INTEMEIATA PE ABUZURILE UNEI JUDECATOARE,SI O SA VA COMUNIC CE O SA/MI COMUNICE ,,NOUL NEINCEPERE URMARIRE PENALA SI APARATORUL IMAGINATIEI NEIMAGINATILOR,,.om sau vom(a) trai si vom vomita!din nou!

# dodo date 19 December 2016 22:02 +6

Andreea Ciuca a fost arestata de procurori si eliberata de ICCJ. Apoi a fost achitata !

# didin date 28 December 2016 11:03 0

asa e - remember ZIUA - Revolutia lui Florea: http://www.ziua.ro/display.php?data=2003-06-20&id=120441

# DODI date 19 December 2016 23:38 +7

Felicitări! O organizație care face cinste magistraților și justiției române. Mult succes în continuare!

# Botomei Vasile date 20 December 2016 02:06 0

Botomei Vasile,doctor în drept,codamnat pe nedrept,se bucură de alegerea judecătoarei Andreia Ciuca,doctor în drept,in fruntea magistraților din România.Astazi să fii arestat e onoare nu-i rușine,pentru doctorii în drept de bine!În curând ICCJ,va anula mandatul de arestare preventivă de 33 de zile dispus de judecătorii aserviti politico-juridic care ocupă funcții nemeritate la Curtea de Apel Bacău.Cat de intelepti au fost judecătorii Adrian Bogdan si Iacobut Catalina Nicolaie că au condamnat pe Dr.Botomei Vasile cu 2 ani cu executare,ca a folosit fără drept denumirea de Barou,pe blogul www.baroulbacau.ro,achizitionat pe numele propriului cabinet de avocat,in scopul publicării propriei teze de doctorat?! Cu toate căte s-au întâmplat,sunt mulțumit de pedeapsă pe care am avut-o de executat!

# lobotomei date 28 December 2016 11:13 0

Botomele, pana in martie o sa mai fii multumit de inca 4 ,,codamnari,, cu executare.

# MARIA date 20 December 2016 10:01 +1

Felicitări doamnă Judecator. Un profesionist desăvîrşit şi o mare doamnă.Bravo pentru dumenavoastră, sper că veti face putină ordine ,întrucât este cam haos în justiţie.

# escu date 20 December 2016 10:14 +1

Succes d.nei Baltag în asanarea justiției din România.

# Nela date 20 December 2016 15:34 0

ati mutat si sectia de chiuretaj de la tg-mures, sa fie mai aproape de clientela fidela ???

# Julien Tanase date 21 December 2016 15:27 0

Buna ziua. Ma numesc Julien Tanase, sunt ziarist si patron al ziarului CONTROVERSE din Tg Mures. Ei bine... Alegerea judecatoarei Ciuca in aceasta functie m-a lasat cu gura cascata! Mai mult chiar... se pare ca nici actualii judecatori ai CSM, nu stau bine la capitolul "memorie", daca trec cu atata usurinta peste trecutul acestei judecatoare. Faptul ca nu a mai fost condamnata de catre ICCJ, nu ii sterge din memoria noastra, a societatii civile faptele penale! Am umplut sute de pagini de ziar, cu faptele penale ale acestei judecatoare! Cei care cunoastem trecutul vinovat al judecatoarei Ciuca, ne resemnasem oarecum, cu gandul ca judecatoarea Ciuca a ramas nepedepsita pentru faptele ei, si preferam sa stam cu ochii pe ea, sa vedem daca a invatat ceva din greselile trecute! Insa n-a invatat nimic! Realizati ca doamna in cauza a fost prinsa de DNA cu dosare penale ce erau pe rol, dosare penale gasite la ea acasa? Ce facea cu ele? Le judeca in pat, la lumina veiozei? Hm... mare scarba...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva