23 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CONGRES UNPIR – Practicienii in insolventa isi aleg organele de conducere. Presedintele UNPIR, Arin Octav Stanescu, candideaza pentru un nou mandat

Scris de: L.J. | pdf | print

21 September 2012 16:57
Vizualizari: 13817

 

Fierbere mare in Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR). Sambata 22 septembrie 2012, la Bucuresti, are loc Congresul UNPIR, in care se vor alege viitorul presedinte, precum si viitorii membrii ai Consiliului national de conducere, ai Comisiei superioare de disciplina si Comisiei de cenzori. Daca pentru consiliu si pentru cele doua comisii s-au inscris zeci de candidati, pentru functia de presedinte al UNPIR exista unul singur – actualul presedinte, avocatul Arin Octav Stanescu (foto dreapta) cel care a pus bazele uniunii profesionale a practicienilor in insolventa (fostii lichidatori). Presedintele UNPIR, Arin Octav Stanescu, va prezenta la congres un raport cu date de mare interes pentru evolutia activitatii practicienilor in insolventa si de problematica insolventei in contextul actualei crize economice.


Anuntul UNPIR

Congresul U.N.P.I.R. in ziua de sambata 22 septembrie 2012 ora 09:00 in Bucuresti, Hotel Rin Grand, Sala Bucuresti, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Raportul de activitate si de gestiune al Uniunii

2. Raportul cenzorilor

3. Raportul Comisiei superioare de disciplina

4. Proiectul planului de activitate pentru intervalul 2012-2013

5. Ratificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2012

6. Alegerea presedintelui, a membrilor Consiliului national de conducere, a membrilor Comisiei superioare de disciplina si a Comisiei de cenzori

7. Adoptarea unor hotarari ale Congresului

8. Diverse.

La Congres participa delegatii desemnati de Adunarile generale ale filialelor judetene si a municipiului Bucuresti in conformitate cu art.15 din Statut (r1) privind organizarea si exercitarea profesiei de practician in insolventa. Daca la prima convocare nu se intruneste cvorumul necesar desfasurarii congresului, acesta este convocat pentru data de 22 septembrie ora 10:00 cu numarul de participanti prezenti.

*Cititi aici lista candidatilor propusi pentru organele de conducere ale UNPIR

Comentarii

# Succes date 21 September 2012 17:02 -5

Va urez succes in activitate d-le presedinte. UNPIR nu ar fi fost ce este fara dvs

# succes demential date 21 September 2012 18:33 +6

ce blasfemie! si nici B.I.R. nu ar fi fost ceea ce nu mai este azi. de toata jena, made in romania, marca shalev.

# JURYST date 21 September 2012 19:04 +2

IORDACHESCU , cainele ala de paza de se opune loiberalizarii avocaturi ce pazeste in spatele lui Stanescu, vreo FISAIALA sa o prinda. Florea une este sa prinda si el ce CO2. O alta gogoasa cu medierea asta.

# Shalev date 21 September 2012 22:02 +4

"Lichidatorul" Arin Stanescu sprijinit prin Ordonante de urgenta promovate de Monica Macovei, tunuri de sute de milioane de euro "Am dubla personalitate si o dezvolt p’a treia" Presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare are dubla identitate: Arin Octav Stanescu, nascut in Bucuresti la data de 23.08.1950, este una si aceeasi persoana cu Arie Shalev, nascut in Israel pe 15.08.1953. Cel putin asa reiese din datele Oficiului National al Registrului Comertului, unde Stanescu-Shalev a infiintat societati comerciale pe ambele nume, folosindu-se de actele de identitate eliberate de statul romån si un pasaport israelian Dati-mi banii si dispar, insotit de trei fanfare militare. Informatiile de mai sus au fost aduse, recent, la cunostinta SRI, SIE si DGIPI de catre conducerea SC Aviatia Utilitara Bucuresti SA, firma aflata in diverse litigii comerciale si penale cu Arin Stanescu, care este, de asemenea, si administratorul SC Moore Stephens RVA SA Bucuresti.  

# libidinel date 25 September 2012 08:37 0

ar trebui sa il caute cineva pe Dinel Staicu de un smartphone, ca posteaza fara grija aceleasi stupizenii pe care le spune de ani de zile

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.03.2023 – Judecatoarea Florica Roman candideaza. Alta judecatoare a iesit din suspendare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva