21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CONSENSUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII – Membrii CSM au trecut cu bine de primul Plen. Dupa o sedinta de 1 minut si 2 secunde si deliberari de alte cateva minute, ordinea de zi a fost votata cu unanimitate pe linie. A fost crescut numarul comisiilor de lucru si stabiliti sefii lor: Denisa Stanisor, Elena Costache, Alin Ene, Daniel Horodniceanu si Ioan Sas (Ordinea de zi)

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 January 2023 17:10
Vizualizari: 4115

Membrii CSM au trecut cu bine de primul Plen. Fara scandaluri, fara discutii, in consens deplin si armonie generala.


 

Joi, 19 ianuarie 2023, a avut loc prima sedinta a Plenului noului Consiliu Superior al Magistraturii condus de presedintele Daniel Gradinaru. Lucrurile s-au derulat pe repede inainte, sedinta durand doar 1 minut si 2 secunde, asa cum Lumea Justitiei a prezentat deja (click aici pentru a citi). Iar dupa deliberari de alte cateva minute, membrii CSM au reusit sa solutioneze ordinea de zi.

Toate punctele programate au fost votate in unanimitate. Nu a existat nici macar un singur vot impotriva, ceea ce devoaleaza o gandire unitara a membrilor CSM in cazul subiectelor puse in discutie.


Sefii celor cinci comisii


Una dintre deciziile luate de Plenul CSM a vizat comisiile de lucru ale CSM. Astfel, a fost infiintata o noua comisie, si anume Comisia nr.3 (reunita) – Digitalizare, iar fosta Comisie nr. 3 (reunita) din vechiul CSM a fost redenumita in Comisia nr.5 (reunita) - Relatii internationale si programe. Practic, in loc de patru comisii de lucru cum era in precedentul Consiliu, vor exista cinci comisii de lucru.

Totodata, Plenul CSM a stabilit coordonatorii celor cinci comisii de lucru reunite ale Consiliului. Acestea vor fi conduse de judecatorii Denisa Stanisor, Elena Costache, Alin Ene, procurorul Daniel Horodniceanu si reprezentantul societatii civile Ioan Sas, dupa cum urmeaza:


Comisia nr.1 (reunita) - Legislatie si cooperare interinstitutionala va fi coordonata de judecatoarea Denisa Stanisor;

Comisia nr.2 (reunita) - Resurse umane si organizare va fi coordonata de judecatoarea Elena Costache;

Comisia nr.3 (reunita) – Digitalizare va fi coordonata de judecatorul Alin Ene;

Comisia nr. 4 (reunita) - Relatii cu societatea civila, cooperare si programe cu finantare nerambursabila va fi coordonata de reprezentantul societatii civile in CSM Ioan Sas;

Comisia nr. 5 (reunita) - Relatii internationale si programe va fi coordonata de vicepresedintele CSM, procurorul Daniel Horodniceanu.


Iata ordinea de zi solutionata a Plenului CSM din 19 ianuarie 2023:

 


Comentarii

# FRATEMELEUUUU date 19 January 2023 21:44 -1

arestarea lu Mos Nicolae inarmat si periculos :))) la Judecatoria Ploiesti pentru viol si dosarele lu Mos Crăciun :)))) a pus foc la inimioara membrilor CSM si tiau dat sefia Digitalizare și teau lăsat sa administrezi și conturile de FB, Insta și TikTok. Alin de la Ploiesti, tot respectul frate, spor la memeuri!!! Te pupa fratele tau!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva