2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CONSULTANTA JURIDICA PENTRU EXCELENTA IN MUZICA – Casa de avocatura "Tuca Zbarcea & Asociatii" a devenit Partener Juridic al celebrului Festival International "George Enescu". Gabriel Zbarcea, Managing Partner al "Tuca Zbarcea & Asociatii": "Festivalul George Enescu reprezinta un eveniment de suflet pentru noi, este evenimentul cu cea mai mare insemnatate pentru lumea culturala romaneasca si omagiul adus geniului compozitorului national"

Scris de: L.J. | pdf | print

3 September 2014 16:02
Vizualizari: 9732

Vestita casa de avocatura "Tuca Zbarcea & Asociatii" este, incepand din acest an, Partener Juridic al Festivalului si Concursului International "George Enescu", prestigiosul eveniment cultural care aduce pe scenele romanesti cele mai bine cotate orchestre si cei mai valorosi artisti de muzica clasica din lume. Echipa de avocati din cadrul "Tuca Zbarcea & Asociatii" ofera consultanta in domeniul proprietatii intelectuale/ drepturi de autor, drept comercial etc.


Potrivit Oanei Marinescu, directorul firmei de comunicare OMA Vision, "Parteneriatul cu Tuca Zbarcea & Asociatii este o reconfirmare a amplorii si a complexitatii la care a ajuns acest eveniment cultural. Aveam nevoie de sprijin pe parte juridica, atat pentru organizarea relatiilor cu partenerii nostri, la nivel intern si international, cat si pentru a putea dezvolta proiectul in continuare si pentru a proteja marca mai bine, iar colaborarea cu Tuca Zbarcea & Asociatii ne-a permis sa luam in echipa Festivalului 'George Enescu' pe unii dintre cei mai buni si experimentati avocati din Romania".

Concursul International "George Enescu" debuteaza sambata, 6 septembrie 2014, cu un concert extraordinar oferit de violonistul Alexandru Tomescu si de pianistul kazah Amir Tebenikhin, cu participarea Filarmonicii "George Enescu". In crestere fata de editia anterioara, anul acesta peste 200 de candidati, din 36 de tari, de pe cinci continente, s-au inscris la cea de-a XIV-a editie a Concursului International "George Enescu" (6-27 septembrie).

"Festivalul 'George Enescu' reprezinta un eveniment de suflet pentru noi, este evenimentul cu cea mai mare insemnatate pentru lumea culturala romaneasca si omagiul adus geniului compozitorului national. Suntem onorati si privilegiati ca putem sprijini organizarea acestui festival si a concursului devenit traditie", a declarat Gabriel Zbarcea (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Festivalul International “George Enescu" aduce pe scenele romanesti, odata la doi ani, cele mai bine cotate orchestre si cei mai valorosi artisti de muzica clasica din lume. Singurul concurs din Romania afiliat la Federatia Mondiala a Concursurilor Internationale Muzicale (FMCIM) si parte a prestigiosului Festival "George Enescu", Concursul International "George Enescu" are patru sectiuni – Vioara, Violoncel, Pian si Compozitie – si ofera premii in valoare de 100.000 de euro. Concursul "George Enescu" descopera, sustine si promoveaza tinerele talente din intreaga lume, viitoarele generatii de aur ale muzicii clasice universale.

Informatii complete despre eveniment se gasesc si pe canalele multimedia ale Festivalului si Concursului International "George Enescu":

Instagram: http://instagram.com/enescu_festival

Facebook: https://www.facebook.com/enescu.festival

Twitter: https://twitter.com/Enescu_Festival

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva