24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CRACIUN FERICIT, VASILICA – Inspectia Judiciara i-a facut un cadou de toata frumusetea judecatorului Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj. Dat deja afara din magistratura de CSM, Danilet este cercetat intr-un nou dosar disciplinar. Inspectia Judiciara il ancheteaza pentru implicarea sa in activitati cu caracter politic. Vasilica s-a smiorcait in miez de noapte (Rezolutia)

Scris de: George TARATA | pdf | print

23 December 2021 23:14
Vizualizari: 17539

Nici bine nu si-a lins ranile dupa ce a fost dat afara din magistratura de CSM pentru maimutarelile de pe retelele de socializare, ca judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj a primit o noua lovitura. Danilet este anchetat intr-un nou dosar disciplinar. De data aceasta este vorba despre posibila implicare in activitati cu caracter politic.


 

Inspectia Judiciara a declansat cercetarea disciplinara fata de Cristi Vasilica Danilet pentru comiterea abaterilor prevazute de art. 99 lit. b) si d) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Este vorba despre:

 

- incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii (lt. b);

- desfasurarea de activitati publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice in exercitarea atribuțiilor de serviciu (lit. d);

Indicii exista

 

Concret, cercetarea disciplinara impotriva lui Danilet vizeaza activitatea politica desfasurata de doua asociatii din care ar face parte judecatorul de la Tribunalul Cluj. In acest sens, Inspectia Judiciara a retinut in rezolutia de incepere a cercetarii disciplinare ca:

"Se constata ca exista indicii sub aspectul savarsirii abaterii disciplinare (...) constand in apartenenta declarata publica si asumata a judecatorului la o fromatiune politica. (...) Verificarile atesta, de asemenea, existenta si a indiciilor (...) constand in desfasurarea de activitati publice cu caracter politic".

Anuntul privind inceperea cercetarii disciplinare fata de el intr-un nou dosar a fost facut joi, 23 decembrie 2021, in miez de noapte chiar de Vasilica Danilet. Pe langa victimizarea asteptata, Danilet a publicat si rezolutia de incepere a cercetarii disciplinare (vezi facsimil).

Cristi Vasilica Danilet a fost exclus recent din magistratura de CSM. In prezent, Danilet este suspendat din functie pana cand Inalta Curte va judeca recursul formulat de acesta impotriva hotararii CSM de excludere din magistratura (click aici pentru a citi).

 

Iata rezolutia Inspectiei Judiciare privind inceperea cercetarii disciplinare fata de judecatorul Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj:

 


Comentarii

# Ana date 24 December 2021 00:02 +129

:Vasilica ,Vasilica.... toate se platesc pe acest pamant !!!

# Ana date 24 December 2021 02:27 +216

Dacă Măscăriciul asta face politica cum se numește ce face Mateescu ? Deci ce face Mateescu cum se numește ? Bai IJ asta e justiție ce face asta bai ?! Sau Acu e ordin pe unitate pe măscărici ?? Da Ana ai dreptate , si eu astept momentul sa i se plătească lui Mateescu ceea ce a făcut el . Și da … știu sigur ca va veni ziua aceea și mai știu și ca nu numai eu o astept , suntem mulți care trăim pt ziua aceea , și ba Bogdane nici nu știi cat de mic începi sa fii … Totuși au căzut alții și mai puternici au căzut rău și doare sa știi ! Tu te vei sparge ca ești doar o forma fără fond și aia care te susțin acum NU TE CUNOSC , i-ai păcălit cu buze dulci care ești se știe … După ce vei cădea încearcă și la teatru ești magistral aici !!!

# Ioana date 24 December 2021 02:27 +5

Karma is a bitch

# Malagamba date 24 December 2021 08:20 +83

Bai Vasilina...ba Debilet,cit de prost sa fii sa dai cu piciorul la o cariera in magistratura de unde cistigai bani frumosi, pentru un partid de subumani adica Useratatii :D ?

# escu date 24 December 2021 08:29 +106

Se vede treaba că pe ce pune mâna USR se alege praful și pulberea, această ciumă brună a dus totul în derizoriu. Ei, salvatorii, legiștii, preacurații sau dovedit a fi un jeg de nedescris. De la scandaluri, la care au mulți au pus botul, la a domina instituții ale statului și furturi la drumul mare (vezi furtul de voturi de la S1, unde procuratura nu face încă lumină, că de nu este PeeeSeeeDeee în culpă) mai aveau un pic și puneau piciorul pe grumazul cetățenilor români. Este nevoie să mai amintim de cum plănuiau ei punerea mâinii pe justiție (sloganul, jos labele de pe justiție nu era valabil pentru ei ci pentru PSD) și scoaterea în afara jocurilor a lui Johannis și poate punerea lui sub cine știe ce acuzații, că aveau de unde.

# DODI date 24 December 2021 08:36 +39

Vasilică nici nu știi cât de mic încep să fii! În stilul deja cunoscut sistemul aruncă sculele de care s-a folosit și, ca acestea să nu comenteze, le agață și niște tinichele de coadă. La mai mare și.. la mai mulți!

# MN date 24 December 2021 08:59 +50

Doamne ajuta. Poate da domnu sa il bage si in penal asa sa fie ca lumea sa mearga si el putin pe la parnae. De alde Danilet a nenorocit justitia

# Cetateanul date 24 December 2021 11:53 +19

Întreb pentru un prieten: dacă un jude cere unora "Haideți în politică!" se pune sau nu activism POLITIC? https://spotmedia.ro/stiri/educatie/vedemjust-trimite-30-de-copii-din-romania-si-r-moldova-intr-o-tabara-de-educatie-juridica-avem-sperante-de-la-ei

# Nicolae Clivet date 24 December 2021 14:39 +109

CSM PENTRU UNII MUMA PENTRU DANILET CIUMA? NU ESTE CORECT! CSM trebuia sa se sesizeze impotriva unui GRUP DE MAGISTRATI, nu impotriva unuia singur, insa vrea sa-si spele rufele numai cu magistratul Danilet. Cand un grup de magistrati semneaza impotriva unei ordonante emise de Guvern si, mai mult protesteaza in fata instantelor si parchetelor, nu este mai grav decat ce a facut magistratul Danilet.? De ce sa plateasca un singur om, ca sa-si acopere incompetenta CSM? Ma asteptam ca cei mai multi magistrati, in special noua generatie sa ia atitudine impotriva acestor abuzuri ale CSM. TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI?

# San Pedro date 24 December 2021 15:34 +15

Ce danilet? Ce Mateescu? să vedeți pe Facebook șef de instanta făcând campanie electorală și jucând hora cu șef de partid ... E public copii,și încă e vizibil.

# TIPA date 24 December 2021 21:49 +2

Daciene te numesti ALEXANDRU? Pe mine ma cheama ALEXANDRA ALEXIA....

# TIPA date 24 December 2021 22:16 +1

De parca USR se impiedica de inspectia judiciata sau csm ce raspunde la comenzi politice...adica la fraudatori ...fraudatori ce se opresc fix in poalele codrutei....ha ha ha Asta pe langa faptul ca multe programe europene au fost pe justitie...cu fonduri nerambursabile .... uitati si de danilet si de altii de-ai lor ca o luati fix in BOT....pot sa pun pariu....parerea mea....

# Alexia date 25 December 2021 16:04 -1

Ce credeati că toți descoperiții sri boriti americanica iohanica pot merge in Delta.? ...pe Dunăre tre sa ști să navighezi...altfel cazi și te ineci ca diotul ...ha ha ha Lectura plăcută. suedeză ... Va pi pi Luxemburg...

# Neanae date 25 December 2021 23:47 +13

Problema mare e ca acest “dandy de periferie” (așa l-am imaginat de când dădui io de Vaselică)nu e singura bubă din magistratura. Acum toată atenția e calamitată de isprăvile acestui neisprăvit. Este o scamă de pe covor … murdar de nu se poate, nu mai vorbim de gunoaiele de dedesupt. Judecători, procurori, șefime și afiliați … ietă și doar un fost “tractorist”, o basketbalista faraoanca cu sacoșa plină de “portocale”, o scorpie drogata prin CCR. Hai ca se poate după Cami si Vasia si cu alții … toți partizanii vădit politic din breasla, la gard cu ei! N-are legătura, dar mai e unul in geaca roșie care trebuie radiat din post. Tot pe motive de părtinire politica si prosteală la drumu’ mare! Nu cântă, nu face karate, dar joacă golf fincă s-a ajuns!!! Sa stați liniștiti cu omicronu’, studii serioase spun ca se combina cu virusurile de gripa de sezon, deci se duce pandemia care n-a fost! Pfizer & CO trag de acum pe vaccinurile antigripale, vaxxul anti Covid pare ca-i scad autorizarile!

# Camelia date 27 December 2021 01:28 +4

Să vă cuprindă FRICA să vă judece un măscărici ca ăsta!

# ALEXIA date 27 December 2021 12:46 0

5 stele căzătoare in Dunăre....ha ha ha

# AKEXIA date 27 December 2021 13:05 0

5 stele s-au înecat în Dunăre....

# Ion date 28 December 2021 11:39 0

Daca este in afara sistemului .de ce .l cercetează?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva