24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CREIERUL LUI KOVESI PREPARA ARESTARILE DNA – Document bomba din interiorul DNA. Judecatoarea Dana Titian, consiliera fostei sefe DNA Laura Kovesi, s-a implicat direct in executia Elenei Udrea: “Daca mai sunt declaratii sau alte elemente le putrem insera... Elena, am inteles de la Mihaela ca ti-a dat o copie... Mihaela te rog daca trimiti ceva Elenei aceasta e adresa ei” (Mailul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 May 2020 10:45
Vizualizari: 8190

Iata o noua dovada ca judecatoarea Dana Titian (foto), fosta consiliera a sefei DNA Laura Kovesi, avea un cuvant greu de spus in executiile pe care parchetul anticoruptie le punea in scena. Cunoscuta drept “creierul lui Kovesi”, judecatoarea Dana Titian s-a implicat direct in arestarea Elenei Udrea.


 

Un document exploziv a fost publicat joi seara, 21 mai 2020, de jurnalista Sorina Matei pe site-ul propriu presacurata.ro. Este vorba despre o comunicare interna a DNA, un mail care demonstreaza ca Dana Titian nu era doar o simpla consiliera a lui Kovesi, ci supraveghea activitatea procurorilor anticoruptie si participa activ la executiile DNA. Caci in cazul pe care il prezentam chiar vorbim despre o executie in conditiile in care de curand Elena Udrea a primit clasare din partea DNA pentru acuzatiile pentru care DNA a cerut si obtinut, in 2015, arestarea preventiva a favoritei lui Basescu (click aici pentru a citi).

 

Titian a ratat arestarea


Povestea este urmatoarea. Elena Udrea a fost retinuta de DNA in dosarul Microsoft, in 10 februarie 2015, fiind acuzata de trafic de influenta si spalare de bani. A doua zi, Udrea a fost arestata preventiv de Inalta Curte, care insa a emis mandat nu pentru toate acuzatiile DNA, ci doar pentru cele de trafic de influenta. Atat Elena Udrea, cat si DNA au formulat contestatie la Inalta Curte impotriva incheierii prin care s-a dispus arestarea preventiva. Udrea in sensul eliberarii, DNA pentru admiterea cererii de arestare si pentru acuzatiile de spalare de bani.


Conform dezvaluirilor jurnalistei Sorina Matei, facute pe site-ul propriu presacurata.ro, cea care a scris draftul contestatiei DNA a fost chiar “creierul lui Kovesi”, judecatoarea Dana Titian. Reiese acest lucru din mailul pe care Dana Titian i l-a trimis, in 16 februarie 2015, ora. 20.18, deci cu o seara inainte de judecarea contestatie de la ICCJ, politistului judiciar Nicolae Stefan, procurorului de caz Mihaela Moraru si sefei Sectiei judiciare a DNA Elena Matiesescu.

 

Iata mailul Danei Titian (vezi facsimil):


1.Daca mai sunt declaratii sau alte elemente le putem insera.

2.Elena, am inteles de la Mihaela ca ti-a dat copie de pe adresa de la ONPCSB, daca cumva nu o ai am rugat-o sa o scaneze si iti trimitem pe mail.

3.Mihaela te rog daca trimiti ceva Elenei aceasta e (cea cu liana) adresa ei de mail, caci la (…) de serviciu nu are acces in aceasta seara”.

 


Atat de bine a lucrat Dana Titian la contestatia DNA incat nu doar ca parchetul nu a obtinut arestarea preventiva pentru acuzatia de spalare de bani, insa Elena Udrea a fost eliberata din arest in 17 februarie 2015.


Altfel, ne intebam: ce treaba avea judecatoarea Dana Titian cu redactarea contestatiilor din instanta?


* Cititi aici mai multe detalii despre acest caz

Comentarii

# Gogu Patraulea date 22 May 2020 12:39 +8

Fetili ! Fetili ! Da, da! Voi ! Fetili alea preaocupate cu imaginea, probitatea, reputația și cu demnitatea. Acum nu mai este cu deranj? Sau e pe paraditelea? Vai vai ... iar o să se atragă atenții și o să se vaiete pe trepte, de sub pancartele cu plăcuțe suedeze date ciumei roșii, că cum suflă unii rele reputații în societate. Întreb pentru cineva: de ce s-or ofusca unele cucoane când însăși prea dezonoratele ne învață că ”utilizarea unor expresii vulgare nu constituie un criteriu decisiv în evaluarea mesajului”?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva