4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Cristi Danilet si caracatita sorosista

Scris de: Contele de SAINT GERMAIN | pdf | print

16 December 2021 16:57
Vizualizari: 4318

Raman la parerea mea ca stafilococul care a declansat dupa decembrie ’89 infectarea galopanta a justitiei din Romania a fost Monica Macovei. Nu Traian Basescu, nu Laura Kovesi, nu alti trepadusi care s-au perindat apoi pe la “butoanele dreptatii” (contribuind si ei, ce e drept, la dezastrul pe care il constatam azi) ci procuroarea comunista Macovei, caracterizata duios de insusi George Soros ca fiind “o progresista absurda, un aliat indiscutabil al valorilor Societatii Deschise”.Impins de lobby-ul sorosist din jurul sau, Traian Basescu a numit-o in 2004 pe Monica Macovei Ministru al Justitiei. De atunci s-a declansat septicemia. Un furuncul cu agenti patogeni s-a dezvoltat in jurul ei pentru a intretine si generaliza in societate infectia sub forma de ratii de justitie politizata. Dezvoltarea si exploatarea arhivei SIPA a contribuit major la alimentarea cu puroi uman a acestui furuncul.

Reteaua macovista de agenti patogeni hranita financiar si ideologic prin ONG-urile cu nume amagitoare patronate de George Soros (Fundatia pentru o Societate Deschisa, Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania – Comitetul Helsinky (APADOR-CH), Fundatia Friedom House Romania, Asociatia Liderjust etc) a infiltrat la toate nivelurile parchetele si tribunalele din Romania. Nume de procurori si judecatori “progresisti”, de fapt mercenari inrolati sub comanda Monicai Macovei, au devenit curand notorii prin partizanat, incompetenta si abuzuri demascate de presa libera. Cristina Guseth, Raluca Pruna, Camelia Bogdan, Alexandra Lancranjan, Laura Kovesi, Cristi Danilet, Oana Smith-Haineala, pleiada de procurori de la DNA-urile de elita din tara (Negulescu, Onea, Uncheselu, Man, Ardelean) sunt doar cateva nume care imi vin in minte la repezeala din comandoul sorosisto – macovist ce a metastaziat in ultimii 18 ani justitia romana.

E plina presa recenta de ispravile scandaloase ale justitiarilor cu solda la care ma refer. O cautare pe Google va ofera surse de documentare mai mult decat lamuritoare. Iata doar una dintre ele.

Pe mine m-a determinat sa revin la acest subiect cazul Cristi Danilet. Nu-mi amintesc ca acest domn judecator (lastar din vestita pepiniera de cadre cu multipla comanda a Clujului) sa se fi remarcat prin vreo minima performanta profesionala. In afara de exhibari bizare pe retelele de socializare si de atitudini de activism civic total in contradictie cu statutul magistratilor, nu s-a evidentiat prin nimic.

Recent, in urma unor postari puerile pe TikTok, a intrat in atentia membrilor CSM care au decis sa il suspende din functie. Aceasta suspendare a declansat pe scena publica reactii pe cat de disproportionate pe atat de edificatoare in materie de gasti si interese.

Brusc s-a trezit din letargia post pierdere alegeri USR adjunctul Dan Barna. Cu un discurs inflacarat ca dupa o lunga asteptare in frig, si-a declarat indignarea privind suspendarea lui Danilet si hotararea de a face toate demersurile posibile si imposibile, nationale si internationale, pentru anularea acestui abuz. Omul si-a gasit un nou tel pe linie de partid, luandu-i fata lui Dacian Ciolos care era ocupat cu demisia lui Florin Roman.

Ca la o comanda, dupa acest semnal de lupta s-au alaturat cauzei doi actori internationali extrem de apropiati intereselor si influentei lui George Soros: Ambasada SUA si Comisia Europeana. Cuvantul de ordine in comunicatele de protest ale celor doua institutii era “ingrijorare”. Pana si ministrul Predoiu s-a hazardat sa aprecieze intr-un mod straniu situatia: “CSM a riscat foarte mult cu excluderea lui Cristi Danilet”.

Ce sa fie, ce sa fie? Toti ingrijoratii de mai sus sa fi uitat din senin ce ne predicau ritos, din sculare in culcare, cum ca au incredere in justitie si ca hotararile acesteia trebuie aplicate, nu comentate?

Sau sa se fi intamplat altceva? Ceva gen un ordin nervos transmis de sus (adica de deasupra Ambasadei SUA, a Comisiei Europene, a Ministerului Justitiei, a USR) ca dreptatea facuta astfel, impotriva unor interese superioare, nu se tolereaza?

Cine ar fi putut da un astfel de ordin? Care sa fie executat intocmai si la timp?

Eu suspectez ca insusi George Soros, prin intermediul Monicai Macovei, catre caracatita lor.

Sursa: Conteledesaintgermain.ro

Comentarii

# DODI date 16 December 2021 17:13 +213

Ca de obicei o analiză simplă, plină de umor, despre una dintre mnultiplele rele care au infestat societatea românească. Nu am văzut să sară în sus ambasada SUA când a fost declanșat atacul imund împotriva dl. Pop la numirea ca președinte al Academiei Române, dar aninimii din ambasada SUA (și nu numai!) sar ca arși când nulitățile care îi servesc pentru 30 de arginți sunt demascați (vezi cazurile: slujirea, bețivul național sau libricul clujean dănileț).

# nae girimea date 17 December 2021 09:39 +2

As vrea sa fac o precizare : nu e vorba despre un stafilococ ci despre o bacterie , Neisseria gonorrhoeae .

# Gica contra sistemului date 17 December 2021 11:45 +2

Maestre, Danilet s-a mai "remarcat " prin ceva și anume prin litigiul cu proprii părinți cărora nu le-a acordat benevol ajutorul material, legal și moral, la care sunt obligați unii fata de alții membrii unei familii. Cum Dreptul are la temelie logica și morala, Danilet trebuia exclus de urgenta din magistratura încă de la formularea unei astfel de cereri de către părinții săi. Pe de alta parte dedublarea scuzabila pe care o invoca Danilet nu-i justifica postarea pe rețeaua de socializare. Statutul de magistrat sau demnitar nu poate fi disociat de persoana lui. Altfel dacă lua bătaie pe strada, pe persoana fizica cum zice dl "Marea Vanghelie" ar fi tipat ca din gura de șarpe de ultragiere a unui magistrat. În concluzie cand ești magistrat, cum nu poți lua bătaie pe persoana fizica tot asa nu te poți maimutarii pe rețelele de socializare. Referitor la intervențiile în favoarea lui, asta e viata în colonie!

# Gilu date 17 December 2021 17:10 +3

Ai dreptate, monicaca a creat o justiție după chipul și asemănarea ei... Ca tot vorbim de muma padurii: nu poti îndrepta lemnul stramb al omenirii...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva