16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CRONICA UNEI EXECUTII PUBLICE. CAZUL DRAGNEA – Avocatul Marian Nazat prezinta operatiunea de eliminare a fostului lider PSD Liviu Dragnea: “Propun ca pe frontispiciul fiecarei instante bastinase sa daltuim in eternitate citatul blestemat al chinezului Mencius: 'Acolo unde exista vointa de a condamna, exista si probe'. Ce 'Justitia domina et regina omnium virtutum'? Baliverne romane… Fiindca vointa e totul, nicidecum legea!”

Scris de: L.J. | pdf | print

5 June 2019 16:36
Vizualizari: 14064

Cronica unei executii publice”. Asa se intituleaza articolul scris de renumitul avocat Marian Nazat (foto stanga), in care acesta prezinta modul in care fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea (foto dreapta), pe care l-a aparat in instanta, a ajuns sa fie condamnat definitiv de Inalta Curte la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru niste acuzatii aberante.

Textul maestrului Marian Nazat, postat pe siteul mariannazat.ro, este unul care merita citit, va asiguram de asta. Avocatul enumera evenimentele din ultimele zile de libertate ale lui Liviu Dragnea, subliniind atat presiunile infernale facute de adversarii din strada ai fostului lider PSD, cat si cele venite de la cel mai inalt nivel politic, de la presedintele Romaniei sau de la ambasadele unor mari puteri. Concluzia maestrului Marian Nazat este cutremuratoare: ”Propun ca pe frontispiciul fiecarei instante bastinase sa daltuim in eternitate citatul blestemat al chinezului Mencius: 'Acolo unde exista vointa de a condamna, exista si probe'”.


Iata articolul avocatului Marian Nazat:

Cronica unei executii publice

Luni, 20 mai 2019. La Inalta Curte de Casatie si Justitie are loc ultimul termen in dosarul liderului pesedist Liviu Dragnea. Afara, in strada, gruparile pro si contra zbiara ca niste capiati. Repet de cateva ori in fata completului de judecata, premonitoriu, numele lui Mencius. Verdictul se amana, cum altfel?, la 27 mai 2019, dupa alegeri. In aceeasi zi, instanta se va pronunta si in cauza penelistilor George Scutaru si Dan Motreanu. Pe amurgite, la Rahova, este adus din tarile calde si Radu Mazare. Simbolul stangii hraparete, in opinia multora. Electoratul hastagist avea nevoie de un soc emotional, statul iohannist lucreaza cu aprindere pentru… intreprinderea transnationala.

Vineri, 24 mai 2019, Casual Friday, daca luam in serios Ambasada Danemarcei la Bucuresti. „Care-i prognoza? Va fi o duminica fierbinte si dupa, posibil sa fie mai racoare!” citim pe o postare ciudata, un fel de parola, de genul celei cu „Radu cel Frumos” din decembrie 1989. O insiruire de cuvinte declansatoare a crimei judiciare, asemanatoare asasinatului caruia i-au cazut victime sotii Ceausescu. Ma ia cu frig pe sira spinarii, vikingii nu risipesc vorbe aiurea, stiu ei ce stiu.

Duminica, 26 mai 2019. Seara, la inchiderea urnelor de vot, Klaus cel Falos si Razbunator proclama orgasmic victoria zdrobitoare a Dreptei reunite sub sloganul „Muie, PSD!” Ori de cate ori il privesc pe sibian, imi repet ca Lev Tolstoi n-a gresit cu nimic cand a zis ca „infumurarea micsoreaza capacitatea intelectuala.” La o populime ca a noastra, nici ca se potrivea altceva! La scurt timp, Liviu Dragnea iese sa ne anunte ca totul e pierdut. Discursul unui om sfarsit. Bate in retragere si incearca sa-i imbuneze pe lunetistii care luasera deja linia de ochire.

Luni, 27 mai 2019, ora 12. Paiata de la Cotroceni da buluc pe micile ecrane si anunta, nitam-nisam, ca „hotii si infractorii trebuie sa stea la puscarie”. Peste o ora si ceva, apare si decizia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Exact cum le recomandase implicit Klaus Werner Iohannis, curata coincidenta! In cazul liberalilor, pronuntarea va fi la 10 iunie, prea batea la ochi inegalitatea de tratament penal. Cretinii din noua societate civila iau cu asalt Piata Victoriei si desfac sticlele cu sampanie. Tara de cobai a ajuns o tara de canibali, nu inainte de a fi traversat si stepa ieruncilor. Tiganii au obiceiul de a chefui cu mortii in cimitire, huliganii junglei multilateral globalizate sunt mai sofisticati: ciocnesc paharele cu licori scumpe pe lesurile adversarilor.

Marti, 28 mai 2019. Potaile pesediste amusina mirosul de sange si se intorc la carmangeria din Kiseleff. Multi dintre pupincuristii incarceratului isi arata barbatia la catafalcul proaspat disparutului si se angajeaza sa… reformeze partidul. Ceilalti, recent ostracizati, sunt reevaluati si isi recapata brusc apetenta pentru functii. Vorba cuiva din anii ’90: „S-au deconspirat !”

Miercuri, 29 mai 2019. Viorica lu' Dancila are o revelatie: „Nu stiu ce e ala stat paralel, eu am fost plecata din tara vreo noua ani. Nu m-ati auzit si nici nu o sa ma auziti vorbind despre asa ceva!” Sarmana, iarta-i, Doamne, pe cei saraci cu duhul! In jurul cladirii Guvernului se reped dulaii, marii carnasieri, cu Klemm in frunte, care avusese grija sa iscaleasca si diplomele de merit pentru zelosii activisti filoamericani din presa damboviteana aservita. „Idiotul util” isi facuse datoria cu vaf si-ndesat si merita recompensele. In siajul yankeului s-a ivit si un maidanez pripasit o vreme pe malurile Potomacului, ridiculizat de Ion Iliescu cu un apelativ greu de uitat: „Prostanacul”.

Intors de la Bruxelles, vremelnicul locatar al palatului din Deal s-a infatisat grabnic si impozant la microfon, cu acelasi ranjet tamp- sfidator. „Bravo poporului roman, euro-stapanii va felicita, ati votat exact pe gustul lor!” si-a laudat el compatriotii, de parca era parintele unui copil oligofren mangaiat pentru ca se spalase pe maini dupa ce fusese la closet. Si, bineinteles, a cerut demiterea unor ministri proscrisi, imediat! Care „imediat inseamna imediat”! „Domnii cu aceasta convingere a lor ca pot ajuta poporul sunt aidoma capuselor care ar vrea sa insanatoseasca omul pe care il paraziteaza”, ma trezesc cugetand aidoma scriitorului rus.

Pe la namiaz, Ambasada Marii Britanii, tot de la noi, a lamurit definitiv lucrurile: „Moment exceptional pentru democratia romaneasca. La trei decenii dupa caderea comunismului, Romania a demonstrat zilele acestea, prin prezenta masiva la vot si printr-o decizie cheie a justitiei, ca institutiile sale functioneaza”. Quod erat demonstrandum.

Ma frec la ochi si ma rog ca autorii comunicatului britanic sa aiba parte de sentinte in care judecatorii sa-i trimita la carcera deoarece un martor, de pilda, a declarat ca John „era un fel de Dumnezeu, in sensul ca toata lumea il asculta, sa nu il supere”, aceasta fiind „cea mai sugestiva si relevanta” depozitie… Sau ca sociologul E.Tannenbaum scria in cartulia sa, Experienta fascista: societatea si cultura italiana, ca „influenta interpersonala exercitata intr-o situatie definita si dirijata, gratie proceselor de comunicare, spre atingerea unui scop determinat”. Ori: „Este cunoscut faptul ca o persoana cu cat detine mai multa putere, 'cu atat este mai larg teritoriul de manevra al acesteia si cu atat mai sigura eficienta tacticilor de influenta aplicate'” (din pacate nu ni se spune cine-i autorul perlei…). Mda, „conducerea si puterea sunt esential sinonime”, se baga in vorba si F.E. Fiedler si uite cum participatia penala a instigarii si-a gasit o motivare docta si cosmopolita.

De aici pana la inlaturarea prezumtiei de nevinovatie n-a mai ramas decat un pas, lesne facut prin doua intrebari memorabile. Ce to be or not to be, Shakepeare e un biet diletant ! Asadar, rationamentul se termina cu semne de intrebare:

– „Or, daca inculpata a sustinut ca a avut printre temele de discutii si pe cele referitoare la buget, confirmate de inculpatul Dragnea Nicolae Liviu care, dupa precizarile sale, s-ar fi purtat doar in prezenta martorei Magheru si secretarului judetului, de ce nu ar fi credibila sustinerea inculpatei Alesu Floarea ca ar fi discutat despre situatia celor doua angajate doar cu Liviu Nicolae Dragnea?”;

– „Or, daca cu inculpata Stoica Anisa Niculina a purtat o discutie intr-un spatiu aglomerat, dupa sedinta biroului permanent, legata de angajarea acesteia, de ce nu ar fi credibila si sustinerea inculpatei Alesu Floarea potrivit careia ar fi avut o discutie pe holul de la iesirea din sala de sedinta a Consiliului Judetean, inainte de inceperea conferintei de presa, referitoare la rezolvarea situatiei celor doua angajate, Botorogeanu Adriana si Stoica Anisa?”

Mai conteaza ca nefericita instigata, confruntata, in prezenta pretoriului de judecata, cu instigatorul, devenit dusmanul poporului cretinizat cu premeditare, a relatat ca „domnul Dragnea nu mi-a impus sa le tin angajate pe cele doua, puteam sa iau o masura de sanctionare a acestora, dar nu am luat-o.

Domnul Dragnea nu mi-a reprosat niciodata ca, asa cum am aratat, am sanctionat-o disciplinar pe Stoica Anisa. Arat ca domnul Liviu Dragnea nu mi-a reprosat ca am chemat-o la munca pe Stoica Anisa Niculina.

Cand domnul Dumitrescu mi-a spus sa o chem la serviciu pe Stoica Anisa nu am discutat acest aspect cu Liviu Dragnea. (…)

Nu, inculpatul Liviu Dragnea nu a exercitat asupra mea niciun fel de constrangere ori presiune pentru mentinerea pe functie a celor doua persoane.

Nu, nu cunosc ca inculpatul Liviu Dragnea sa-si fi exercitat influenta din perspectiva celor doua functii indeplinite asupra vreunei persoane din conducerea DGASPC Teleorman' si 'De fata la aceasta discutie intre mine si Liviu Dragnea nu a mai fost prezenta nicio persoana. Nu pot indica o persoana care sa confirme aceste intalniri si obiectul legat de cele doua persoane.”

Chichite avocatesti, vor ricana viermii necrofagi inmultiti cu miile pe lesul unei tari sugrumate cu perna statului de drept. Au trebuit trei decenii ca sa ne predam strainilor in chiotele de bucurie ale imbecililor cu atitudine. Societatea deschisa a inchis Romania in zgomotul asurzitor al catuselor, ce paradox sinistru! De aceea, propun ca pe frontispiciul fiecarei instante bastinase sa daltuim in eternitate citatul blestemat al chinezului Mencius: „Acolo unde exista vointa de a condamna, exista si probe”. Ce „Justitia domina et regina omnium virtutum”? Baliverne romane… Fiindca vointa e totul, nicidecum legea!

Preluare de pe mariannazat.ro

Comentarii

# Daca se fuma pe hol, este credibila existenta lui Dumnezeu. date 5 June 2019 17:35 +1

Doar Dragnea este botezat. Ar fi trebuit sa stie ca in orice situatie umedă peste poate trebuie tinuta gura INCHISA. Cand joci in hora cu neshte canibali nu te dai rotund la aratare. Cand stii ca pariul "este instantele din Rumânia măsluite?" nu se accepta la casele de pariuri...atunci este clar ca polichinelle a fost pe acolo. Boii cară, dar cară nu boii.

# DODI date 5 June 2019 23:07 +4

În Romnia funcționează zicala: ”unde-i minte-i și prostie”. Tălmăcit ar fi: minte la autorul articolului și prostie la cioflingarul rânjit de la Cotroceni. Acum, ca o minimă consolare, sfertodoctul ciolanis a primit una peste bot de la partidul SRI care a declarat ritos că nu-i va susține candidatura. Și astfel se confirmă faptul că tembelul ciolanis a declanșat cu anticipație falsa lui campanie atunci când a aflat că SRI își caută alt fraier ca președinte pentru că s-a lecuit cu prostul satului cocoțat în vârful statului.

# Poison date 6 June 2019 02:19 -20

Ia uite cine ne invata de patriotism etica si morala: marele maestru MIRCEA DIACONU. ATENTIE!!! Toti politicienii sunt niste mincinosi tradatori de tara Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale. http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=604699&title=europarlamentari-romani-au-semnat-pentru-desfiintarea-romaniei-atentie-pe-cine-trimiteti-europarlamentari-renate-weber-si-mircea-diaconu-au-semnat-manifestul-spinelli-care-sustine-o-europa-federala-si-desfiintarea-statelor-nationale

# Cetateanul date 5 June 2019 17:53 -9

Cand esti prost, patesti! Cand esti las, patesti! Cand te crezi deasupra lumii, patesti! Cand crezi ca faci deal cu Secu, pe persoana fizica, patesti! Cand ai toate calitatile de dinainte, te cheama Dracnia! Unii platesc si boieria si prostia

# romanul date 6 June 2019 08:43 +3

Ai dreptate, cand esti prost....votezi "ciuma portocalie" in frunte cu infractorul de la Cotroceni si astepti sa faca minuni!

# Dragnia si programul sau de guvernare ..plin de pomeni date 5 June 2019 18:33 +6

Destept in cap , ca si Taricescu dealtfel, au crezut ca fac ei o intelegere cu securistii ...Cum sa faci pace cu parazitii aia necalificati si in plus Dragnia le-am marit (again: Klemm-vierme, asta-i pt tine) bugetul. Unde s-a mai pomenit ca un functionar, un neica-nimeni sa fie primit peste tot si sa dea sfaturi despre cum sa fie condusa tara , noastra ?! El fiind sclavetele lu` Obama , vopsit ca sa-si pastreze privilegiile . :eek:

# Baran Gheorghe date 5 June 2019 20:08 +2

As dori ca romanii care au plecat vandandu și pământul din trupul țării se întorc

# nae din dealul feleacului date 5 June 2019 18:57 +13

Exceptional,D-le Av.Nazat ! Oare ne vom face bine vreodata ? Regele(?!)Carol I spunea despre romani ,ca "sintem o natie care nu se stie conduce".Aceasta sintagma repetata si meste******t lucrata ne-au adus conducatori alogeni(Iohannis,Kovesi,Helwig,Zigrid,Czegler,Barna(maghiar Barna),ETC.si care iata ce ne fac.:vor lucra virtos la distrugerea majoritatii romanesti!!Stiu ce e de facut,dar nu pot spune aici!!

# Baran Gheorghe date 5 June 2019 19:08 +2

Zică lumea tot ce o vrea, mi e draga una și e a mea , decat sa ma dezbar de ea mai bine aprind tot satul. DRAGNEA A FOST SI SPER SA MAI FIE ULTIMUL BASTION IN FATA SPOLIERII ROMANIEI DE CATRE " agenturili" SAD BUT TRUE.

# SPARTAKUS date 5 June 2019 20:04 +14

Condamnarea lui Dragnea scoate la lumina dubla masura care opereaza in instantele de judecata.108000 lei prejudiciu adus D.G.A.P,C.Teleorman,in care L.Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare(prejudiciu recuperat)In dos.Microsoft prejudiciu total retinut tot de anchetatorii DNA se ridica la 104 milioane dolari si 114,5 milioane lei.Insa pedepsele primite de protagonistii afacerii frauduloase D.Cocos.N.Dumitru „NIRO„si G.Sandu,au fost intre 2 si trei ani de inchisoare,iar alti politruci cu sute sau milioane de euro prejudiciu,au fost chear achitati!!!

# golan date 5 June 2019 20:48 +5

Nu prea sant sperante de dreptate ac'u,dupa ce si PSD,un partid mai mare si deci mai greu de stapanit,s-a predat serviciilor.Auzisem, de ex,despre d-na dancila ca spusese ca nu a fost in tara 9 ani,dar nu stiam in ce context zicea asta,d'a vad ca exact cum spune d-l Nazat despre potaile PSD,a spus-o, vezi doamne, ca un argument ca ''nu stie ce e ala stat paralel''.Pai cum sa nu stie,ca doar i s-a demonstrat chiar dansei amploarea acestuia cu varf si indesat in timpul mandatului de prim.min.,inclusiv prin condamnarea fara probe a pres.partidului din care face parte.Drept ii ca dupa cum se vede,tendinta asta de ''stat de drept''e si la C.E.,dar totusi nici aia nu vor putea prelungi prea mult propaganda asta mincinoasa ce si-au insusi-to.

# gelu date 5 June 2019 23:29 +6

Dragnea trebuia aparat la sange de PSD chiar de la prima condamnare in dosarul Referendumului. Dar PSD n-a facut-o nici atunci si n-a facut-o nici acum la a doua lui condamnare. Si daca PSD nu l-a aparat cetatenii de buna credinta din aceasta tara trebuiau sa iasa masiv in strada demonstrand impotriva SRI, DNA si ICCJ. Dar nici poporul care esti las la fel ca si politicienii n-a facut-o. Daca aceste lucruri se intamplau la greci n-ar mai fi ramas piatra de piatra din SRI, DNA si ICCJ. Iar Johannis era dus cu elicopterul la parintii lui din Germania, ca sa scape de furia multimii care vrea sa-l linseze.

# Unul dintre cei multi date 5 June 2019 22:08 +6

“ Sa nu ai incredere intr-un popor al carui desert preferat este COLIVA”......asta spune tot, o chintesenta a tuturor celor spuse de Av. Nazat si a postarilor urmatoare

# HomoroceanuAdrian Camil date 5 June 2019 23:13 +3

Moartea Romaniei asistata de Belgia(E.P.,C E ,CEJ),Luxemburg( Juncker)si Olanda (Timmermans).Romania este tara care si- a omorat in puscarie adevaratele elite pt.ca acestea sa fie in imposibilitate sa si exprime public avizata opinie.De la tradare vin toate celelalte rele.Prin semnarea de G Firea Pandele,P.Stanescu.....a scrisorii de discreditare a contracandidatului prezidential L.Dragnea a fost facilitata ultrademonizarea ceruta de Iohannis pe linia # Rezist ,pt ca Firea sa aiba rolul lui Ponta din XI2014 de contracandidat facil.Raul facut prin miseleasca tradare,e mai malefic decat raul produs pe fata. Demonizaresa lideruluiDragnea vazuta de mult timp de Paul Stanescu drept cauza a scorului obtinut la europarlamentarede acesta anticipat despre care ar fi vorbitcu L.Dragnea cel putin acum 9 luni.Si atunci de ce a mai pus si Stanescu sare pe rana sangeranda?Pt. ca SPP -ul ii recomandase sa puna in practica planul de actiune al scrisoarii ulterioare. ora22.55

# laura date 5 June 2019 23:53 +3

Domnul Nazat are multă dreptate. Nu e om în ţara asta, mai prost sau mai deştept să nu înțeleagă condamnarea lui Dragnea. Nu se îndoieşte nimeni că a fost concepută în laboratorul Sistemului. Cei mai îndreptăţiţi judecători în a-şi spune părerea, sunt şocaţi cu toţii. Problema este : Ce este de facut????? Cine mai luptă în ţara asta???? Sistemul fură de rupe şi nu păţeşte nimic. Oamenii sistemului sunt mafioţi cu acte dar ei au avantajul că au imunitate până la Cer. De ei nu se atinge nimeni. Păi cum rămâne cu biata noastră ţară??? Ei de ce fură??? Toate firmele cu un pic de profit dau zeciuiala la sistem. Parchete şi procurori adevăraţi care să cerceteze şi furtișagul sistemului...pe cînd????

# Stie cineva de ce date 6 June 2019 01:25 +2

De ce numar diferit de persoane inscrise pe listele electorale la cele 2 intrebari referndum???? În ce priveşte consultarea po******ră, pentru prima întrebare, numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendum a fost 18.277.511... În ce priveşte întrebarea a doua, numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendum a fost 18.278.290... https://www.agerpres.ro/politica/2019/06/03/europarlamentare2019-bec-10-mandate-de-europarlamentar-pentru-pnl-9-pentru-psd-si-8-pentru-usr-plus--319766 Cumva au implimit 18 ani, intre prima si a doua intrebare, o mie de persoane?!?

# imun/teanu date 6 June 2019 07:05 +2

Sinonimele sunt cele care au acelasi sens. Antonimele sunt cele pe invers. "Imediat inseamna imediat!". Antonimul este "de indata". Ori esti prost, ori te faci. Clar ca vaca /"O vaca a iubit un bou, dar bou-i bou n-ai ce sa-i faci...". * Chestia cu "domina et regina" este ecrisa mare pe frontispiciul atriumului de la ICCJ. O tipa cu balanta in mana priveste legata la ochi /nu are insa si dopuri in urechi. Pe perceptul marxist al legaturii dintre necesitate si intamplare "ochiul si timpanul" functioneaza simbioza deplina /simbioza este cand animalele paraziteaza reciproc, in interesul poporului care se bucura ca este imunizat.

# Edelweiss - prophet haruspiciu gâcitor (retired) date 6 June 2019 08:49 +2

Mey, asta cu deviza de pe frontispiciul Vespasianelor de inJustiție o pritocisem Io* amu ceva ani. Io* pusesem drept crez și deviză a systemului neo-fascist de paradeală celebrul moto a lui Dante Alighieri: „Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!” :eek: inga cam așa, cum îi pictura de la postarea asta: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2018/08/blind-judicial-obedience-trad-sluga.html

# Tot Io* date 6 June 2019 08:52 +1

Da' amu', m-am gândit oleacă și cred c-ar fi mai potrivit sloganul acela din timpul Plumbuitului, updatat de la punga de tacâmuri de pui la porția de pârnaie: „ SĂ DĂM CÂTE OLEACĂ DE PUȘCĂRIE LA FIECARE CA SĂ AJUNGĂ LA TOATĂ LUMEA!” :roll:

# ela date 6 June 2019 10:59 +4

Felicitări Domnule Avocat Nazat. Cât adevăr. Indiferent dacă îl placi sau nu pe Dragnea am avut impresia că în ultimii 2 ani a fost mai demonizat decât chiar Ceaușescu. Mă mir că a rezistat atât. Vă rog să-i transmiteți gândurile mele cele mai bune, putere să treacă peste nenorocirea asta. Din păcate astea sunt soluțiile... Mă întreb cum pot pune capul pe pernă judecătoarele care au făcut parte din complet. În magistratură nu intră din păcate orice..., oricât ai învăța. Că în civil se dau pronunțările cum se dau dar să te joci cu soarta unui om și să-i iei libertate este de neadmis. Cît depre președinte, rictusul ăla arogant și sfidător mă înspăimântă. În 5 ani de mandat putea învăța să citească un discurs. Măcar atât. în rest am aceeași părere ca și Dvs. despre el.

# Amo date 6 June 2019 11:57 0

Foarte frumoasa descriere a domnului Nazat si plina de adevar. Mafia in justitie s-a infipt bine in fotolii si cine stie dupa cat timp, dupa cate intamplari nefericite si nenorociri va ajunge (daca va ajunge) sa fie zdrobita de cei care vor lupta pentru o justitie dreapta. Este cineva care se incumeta sa lupte pentru justitie corecta NU de ce? pentru ca ajunge la puscarie. Suntem din nefericire un popor sarac cu duhul in marea majoritate, un popor usor de cumparat si usor de influentat. Stramosii nostri care au luptat pentru o tara libera,dreapta nu mai au odihna in morminte.Se trezeste vreodata Romania?

# Amo date 6 June 2019 12:08 +2

Mai avem oare noi romanii un dram de demnitate, de respect penrtu tara asta? Mai simtim oare romaneste, mai avem simtul propietatii, mai avem acel sentiment de dragoste fata de tara, de glie, de pamant, fata de semenii nostrii? Mai avem acel sentiment de unitate sa strigam toti pentru unul si unul pentru toti!? S-a risipit sentimentul de unitate, nu ne mai regasim ca natie , ca popor si asta este cel mai grav lucru. Nu ne mai gasim legimitatea in tara noastra. Saraca Romanie bogata! Daca nu ne revenim si nu ne intoarcem la origini ne vom pierde toate valorile iar cand ne vom trezi va mult prea tarziu.

# mitocanu date 6 June 2019 15:20 0

...eu votez plesoianu la prezidentiale...

# Lechi date 6 June 2019 15:56 +1

Domnule avocat, Spusele dv. sunt cam cat poti vedea pe intuneric la un flash de blit ! Parerea mea : Demonizarea si in final condamnarea lui Dragnea ,este echivalenta cu falimentul justitiei in Romania. Multe vom mai afla, dar la ce oare me vor folosi , dupa eliberarea lui Dragnea. Spet ca DRAGNEA REDIVIVUS. nu este departe !

# Gilu date 6 June 2019 17:58 +1

Un simplu litigiu de munca , transformat intr- un mega dosar penal ! Al dracu' Mencius ! Avea dreptate ...Maestre , ai stil ! Incep sa - ti caut cartile ...

# Are stil date 6 June 2019 19:58 +1

Are stil...Are multa inteligenta si talent..Iti recomand Jurnalul banalitatii dar si blogul personal..

# Pintea date 7 June 2019 21:14 +2

Wow! Numai ca ”voința asta de a condamna” devine tot mai însetată! Dar...selectiv! Este vointa colectiva a unui grup sinistru care a pus mana pe ȚARĂ, la propriu! Ca sa o jefuiască, sa o îngenuncheze si ca tâmpii care sarbatoresc victoriile ei sa raspunda la comenzi, plătiți fiind sa isi denigreze tara! Pacat ca nu gasim niste citate intelepte si cu ”ce e de facut?” Ca tot constatam de vreo zece ani despre abuzurile ”vointei” - de cand Basescu i-a dat nume, cap si..voință. Dar, in rest nu prea facem altceva, ne resemnăm, trecem la urmatorul caz de abuzuri, parcă am fi intr-un maraton! ”Voința” nu prea ne lasa sa respirăm!

# tamarislucian date 9 June 2019 09:24 0

Sa se faca liste cu judecatorii care dau sentinte la comanda sau pe bani si cit de curind se va ajunge sa fie executati miseleste. dupa merit.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva