29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CSM si-a dat din nou arama pe fata

Scris de: prof. dr. Adrian SEVERIN | pdf | print

19 December 2021 11:45
Vizualizari: 4065

Ziua de 16 decembrie 2021 este o alta zi pe care echipa de impostori din CSM a inscris-o in calendar cu numele infamiei. Asa se intampla cand puterea mare este data in mainile unor oameni mici.


 

Ceea ce s-a petrecut era de mult stiut. Distinsele doamne si distinsii domni membri ai forumului suprem al magistraturii romane, imbracati in haine regale, nu sunt decat suflete de servitoare si randasi la casele boierilor plecati cu treburi prin lume, care au venit in locul acestora la marile baluri ale magistraturii.

Nu sunt complotisti, ci intriganti. Nu sunt strategi, ci combinagii. Nu sunt ideologi, ci palavragii. Si acesti intriganti, combinagii si palavragii au pus la cale o lovitura de santan prin care sa blocheze, prin lipsa majoritatii legale, alegerea unui nou presedinte al CSM.

Cum nu s-au putut intelege asupra unui presedinte interimar (in care se vedea, desigur, distinsa Lia Savonea, aceasta Ostap Bender al CSM, maestra tuturor combinatiilor), s-a ajuns ca actualul presedinte, deloc stimatul Bogdan Mateescu, un produs al statului subteran, sa ramana in functie si dupa expirarea mandatului sau. (Fapt altminteri firesc, intrucat, in lipsa unor reglementari in alt sens, orice detinator al unui mandat ramane sa il exercite pana la desemnarea unui succesor.)

De ce toata tevatura? Cum s-a ajuns la aceasta “monstruoasa coalitie” intre “corifeii statului de drepti” si “vestalele statului de vorba”? Foarte simplu. Pentru ca drumul catre conducerea CSM al uneia dintre cele mai principiale si curajoase judecatoare din Romania, Gabriela Baltag, fosta presedinta a Asociatiei Magistratilor din Romania, trebuia oprit. Oprit din motive de fond, pentru a nu fi lasat a se scoate de sub pres gunoiului justitiei romane. Oprit din motive de forma, pentru ca, prin comparatie, sa nu se poata face distinctia intre cei / cele care au mimat apararea independentei justitiei si cei / cele care si-au facut un crez din aceasta lupta si au acceptat sa se sacrifice pentru ea. Nu a fost vorba, deci, doar de planuri maligne, ci si de orgolii de gospodine marunte, aduse din bucatarie direct in curie.

O justitie care de mult si-a pierdut onoarea nu putea aduce in varful ei decat oameni fara onoare si fara viziune. Combinagii de birt cu pretentii de strategi, de tipul Liei Savonea, golanasi de maidan, de tipul lui Bobita Mateescu, moluste solemne de tipul Corinei Corbu, lupi in blana de oaie, oi in blana de lup si oi in blana de oaie au ajuns sa tina in mana destinul justitiei romane. Miopi si fricosi in chestiuni care reclama viziune, tranzactionisti si ipocriti in chestiuni care cer fermitate morala, ei si-au ratat menirea si se fac responsabili de tot ce este mai rau in sistemul judiciar. Pacat de magistratii competenti si corecti care se sufoca sub conducerea unor oameni care nu si-au inteles misiunea si au tradat increderea colegilor.

Impotenta unor ratati cu morga si orgoliul unor pitici cu pretentii de giganti s-au unit pentru a ne arata cat de ramas la voia intamplarii este sistemul constitutional menit sa asigure independenta justitiei. Este clar ca acest sistem nu functioneaza, dar, din pacate, nu avem inca la dispozitie altul si orice incercare de reforma va fi atacata de batalioanele de asalt neo-marxiste ale statului subteran de obedienta euro-atlantica.

De aceea, deocamdata, nu putem decat sa ne alaturam doamnei judecator Viorica Costiniu, presedinta de onoare a Asociatiei Magistratilor din Romania si sa cerem demisia celor care prin manipularea votului lor din aceste zile au aruncat si CSM in criza constitutionala. Asta ne mai lipsea.

Aveti macar atata onoare si duceti-va acasa! V-a cerut-o presedinta de onoare.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Final Conclusionist date 19 December 2021 14:28 +34

CSM = Cupola di Tutti Capi della Mafia Giudiziaria :-?

# Mircea date 19 December 2021 15:30 +23

Adevarat pacat de magistratii corecti din sistem dar, si ei ar trebui sa se revolte , sa nu mai doarma in bocanci asteptand sa scape iesind la pensie ca s-ar putea sa nu o mai apuce cu asa conducatori , iar Ei tocmai pe asta mizeaza , cateva voci razlete care se pierd in multitudinea de evenimente . O stire o omoara pe alta .

# Coleg de sapa date 19 December 2021 19:22 +49

Domnule Severin, pentru cei din sistem, n-ati spus nimic nou si sunt convins ca stiti asta. Intrebarea pe care v-o pun, este: cui prodest faptul ca spuneti public adevaruri, daca reactia autoritatilor este de ignorare a lor? Profesional, pentru posteritate, putem discuta, evident! Dar pe termen scurt si mediu, stiti la fel de bine ca orice om care nu e chiar batut in cap, ca singurul rezultat, in extremis, va fi rearestarea dumneavoastra pe cine stie ce motiv inchipuit, cat si a noastra, a celor cativa care vazand realitatea, suntem de acord cu ce spuneti... Stiti cum e, nu faci primavara cu 3 flori...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva