24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CUMPLITUL BILANT – Judecatoarea Adriana Stoicescu prezinta realitatea: „Justitia a fost folosita in scop politic, oamenii mintiti constant, magistratii amenintati si santajati. Tarati in fata camerelor de luat vederi incatusati, suspusi oprobriului, doar pentru a satisface setea de razbunare a unora incurajati sa transforme magistrati onesti in tinte sau victime, pentru bilanturi nord-coreene bine vazute in cancelariile straine”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

19 January 2021 17:11
Vizualizari: 5985

Directia Nationala Anticoruptie a dovedit apucaturi de-a dreptul nord-coreene cand a nenorocit destinele a nenumarati judecatori si procurori pe motiv ca parchetul a fost nemultumit de solutiile adoptate de catre acestia in dosare.De aceea, intreaga societate romaneasca trebuie sa lupte acum pentru expunerea adevarului si pentru remedierea abuzurilor savarsite de catre DNA, astfel incat magistratii sa nu mai poata fi paraditi pentru simpla sete de razbunare a unuia sau a altuia.

Transantul mesajul a fost lansat luni, 18 ianuarie 2021, de catre judecatoarea Adriana Stoicescu (foto), fosta presedinta a Tribunalului Timis si actuala purtatoare de cuvant a instantei. Iesirea magistratei a venit imediat dupa ce toate cele patru asociatii de traditie ale judecatorilor si procurorilor romani (AMR, AJADO, UNJR si APR) au condamnat in termeni fara echivoc elucubrantul comunicat in care DNA se juca de-a pixelul albastru, pretinzand ca parchetul anticoruptie nu a comis abuzuri impotriva magistratilor din Romania (click aici si aici pentru a citi).

Revenind la Adriana Stoicescu: judecatoarea da de inteles ca DNA a pus in scena „falsa cruciada” a anticoruptiei doar ca sa dea bine in ochii cancelariilor straine, iar nu ca sa combata efectiv infractionalitatea.


Prezentam postarea de pe Facebook a judecatoarei Stoicescu:


Oamenii trebuie sa inteleaga ca magistratii au un singur rol: sa descopere si sa spuna adevarul. Indiferent de consecinte.

Magistratii, la randul lor, trebuie sa isi accepte misiunea, sa isi indeplineasca rolul cu buna-credinta sau sa plece acasa.

Politicul nu trebuie sa confunde puterea judecatoreasca cu un maidan, iar judecatorii trebuie sa redevina o putere independenta.

Abuzurile, minciuna trebuie scoase la iveala. Societatea romaneasca trebuie sa afle ce s-a intamplat in numele unei false cruciade deturnate de la scopul ei, doar pentru preamarirea unor personaje sau rezolvarea unor vendete personale.

Justitia a fost folosita in scop politic, oamenii mintiti constant, magistratii amenintati si santajati.

Tarati in fata camerelor de luat vederi incatusati, suspusi oprobriului, doar pentru a satisface setea de razbunare a unora care nu au inteles care le este rolul. Si care au fost incurajati sa transforme magistrati onesti in tinte sau victime, pentru bilanturi nord-coreene bine vazute in cancelariile straine.

Acesta este adevarul care doare, dar care trebuie spus, daca vrem sa mai avem o sansa la normalitate.

Iar colegii mei asta au facut.

Si le multumesc!”

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Reader date 19 January 2021 17:31 +6

Profil de magistrat rrumân: ”Famelie mare, renumeraţie mică, după buget, coane Fănică.” :eek: Așadar, TRĂSĂTURA DEFINITORIE a acestor Epigoni ai lui Ghiță Pristanda ESTE LAȘITATEA. :-? (AM ZIS!)

# Gg date 19 January 2021 18:39 0

Oky

# M date 19 January 2021 18:53 +1

Super

# faracatuse date 19 January 2021 20:10 +4

Multi au fost santajati pe bune, pe marea spagareala si ciupeala facute prin deciziile luate...

# Gilu date 19 January 2021 20:11 +7

Stimată doamnă judecator: pe mine nu ma mira ticăloșia "alor nostri";cunosc marfa si nu mai reactionez;ma intriga opacitatea mai marilor Uniunii Sovietice Europene,care cu buna stiinta promoveaza absurdități care au facut cariera pe vremea despotismului bolsevic,vanzandu- ni-le drept principii de drept...Li s- a reproșat conducătorilor unui partid ostracizat,ca nu ar fi știut să comunice la Bruxelles situația reală; cum sa comunici cu unul care nu vrea sa te asculte,care o tine langa cu "adevărul lui",pe care ti-l impune pana la greață? Concluzia mea de om bătrân, este ca nu va exista niciodata o Europa unită;vorba clasicului cu printipurile..."care va sa zică că nu le are".Prea multe mediocritați,pe acolo...

# Neanae date 19 January 2021 23:37 +4

In sfarsit! Deci mai sunt mere întregi, neviermănoase in coș ... Așa înainte!

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicler date 20 January 2021 01:43 +13

(fragment repostare) Dacă ar fi să fie numit un vinovat pentru starea de promiscuitate în care se bălăcărește astăzi România, acela ar fi „in corpore” MAGISTRATURA. Nu melteanul, nu politrucul, nu milițianul, nu popa, nu învățătorul, nu cârciumarul, nu perceptorul, nu prezidentul, nu parlamentarul, nu funcționarul. Doar ACEI SLUJBAȘI AI ADEVĂRULUI care, substituindu-și menirea deuteronomică, cu un gregar și grobian interes personal de satisfacere a unor deviații de tip HARPAGON, au acceptat cu criminală inconștiență ca ADEVĂRUL SĂ FIE MISTIFICAT. Dacă am fi avut „judecători berlinezi” și nicidecum o sectă a Geambașilor Adevărului Mistificat, niște Telali ai Dreptății Siluite, radiografia morală a Țării s-ar fi situat astăzi la un nivel cu mult mai elevat. Cei care au nenorocit această țară prin arivismul lor, prin parvenitismul lor, prin ipocrizia lor, prin lașitatea lor, prin duplicitatea lor, prin fariseismul lor, prin lipsa lor de verticalitate a caracterului sunt MAGISTRAȚII.

# Gica contra sistemului date 20 January 2021 14:51 +2

Curățați-va gunoiul din ograda și pe urma vorbiți. Corupții, acoperitii serviciilor, incompetenții care au distrus destine. Alegeți-vă reprezentanți adevărați nu marionete. Și eterna problema Secu care călărește așa-zisa justiție, rezolvați-o. Vorbiți de DNA fără sa suflati un cuvânt de cardasia Kovesi, Coldea și Dumbrava, toți mângâiați pe creștet de Klemm și Co. Știți bine ca procesul are caracter formal, plin de amabilități și dulcegării între avocați și instanta. Nu contează ca oamenii ies distruși din sălile de judecată, voi sa aveți un loc de munca! Funcționari abuzivi pentru care dreptul la apărare este obrăznicie, dezbateri în contradictoriu, doar pe hârtie, probe respinse când sunt propuse, fără sa li se cunoască valoarea probatorie, situații de fapt greșit stabilite, texte de lege greșit interpretate și aplicate, unele din prostie altele din rea-credință, asta definește astăzi justiția, în opinia mea, plus salariile și pensiile nesimțite. Proces corect, floare rara

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva