13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DACA NU-I CU FESTIVISM SI SCALPURI DE CORUPTI, NU-I PLACE – Presedintele Klaus Iohannis nu-l va incanta cu prezenta pe noul sef al DNA, Crin Nicu Bologa. Pentru al doilea an la rand, Werner nu va participa la prezentarea raportului de bilant al DNA. Coincidenta: Iohannis nu mai merge la DNA de cand a fost obligat sa o dea afara pe inculpata Laura Kovesi, cu care se hlizea la bilanturile organizate cu un sforaitor festivism

Scris de: George TARATA - Valentin BUSUIOC | pdf | print

9 March 2020 12:44
Vizualizari: 4932

Daca nu se lasa cu festivism si cu insirarea scalpurilor de “corupti” la cingatorile procurorilor, presedintelui Klaus Werner Iohannis nu ii mai plac bilanturile DNA. Pentru al doilea an la rand, presedintele Klaus Iohannis (foto) nu va lua parte la prezentarea raportului de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie. Daca in 2019 l-a lasat cu ochii pe seful de la acea vreme al DNA, Calin Nistor, in 2020 i-a venit randul proaspatului procuror-sef al DNA, Crin Nicu Bologa.


 

Astfel, sefii DNA vor prezenta luni, 9 martie 2020, bilantul pe anul 2020 doar in fata Procurorului General Gabriela Scutea, a unor membri ai CSM si posibil a ministrului Justitiei, Catalin Predoiu. Presedintele Iohannis nu ii va onora cu prezenta, reprezentantii Administratiei Prezidentiale confirmand pentru Lumea Justitiei ca Werner nu are in agenda bilantul DNA.

Este asadar al doilea an la rand cand Iohannis nu merge la bilantul DNA, dupa ce a lipsit si in 2019. Interesant este ca presedintele Klaus Iohannis nu mai participa la bilanturile DNA de cand parchetul anticoruptie a ramas fara inculpata Laura Kovesi, pe care presedintele a fost obligat de CCR sa o dea afara.

De asemenea, observam ca presedintele Klaus Iohannis nu mai participa la bilanturile DNA de cand acestea nu mai au loc in cadru festiv la Cercul Militar al Armatei (unde se hlizea cu inculpata Laura Kovesi), ci doar la o masa, undeva intr-o sala de sedinta de la DNA.

Si peste toate, la fel ca anul trecut, nici in 2020 sefii DNA nu l-ar fi putut impresiona pe Klaus Iohannis cu scalpurile de corupti, caci activitatea parchetului anticoruptie pe anul 2019 a fost dezastruoasa, inregistrandu-se, potrivit unor surse, o rata-record de achitari. Aspect care reprezinta un esec personal al lui Iohannis, in conditiile in care acesta a fost unui dintre cei care au sustinut abuziva institutie DNA, care – in treacat fie spus – a eliminat chiar adversarii politici ai presedintelui.


Iata mai jos cateva imagini de pe vremea in care Klaus Iohannis participa la bilanturile festiviste ale DNA organizate de Laura Kovesi:

 

Iohannis la bilantul DNA din 2015

 

 

Iohannis la bilantul DNA din 2016

 

 

Iohannis la bilantul DNA din 2017

 Iohannis la bilantul DNA din 2018

 


Comentarii

# DODI date 9 March 2020 16:04 +6

Încă o dovadă că tembelul național ciolanis participa la acele ședințe festive datorită dosarelor care îl priveau și pe care slujirea și-a așezat kurul latifundial și plin de medalii și decorații de la licurici. Licurici pe care i-a slujit și a căror fese a sărutat cu sârg și ”beneficii” personale. Efectul clismelor apkicate de slujire s-a simțit la alegerea sa în funcția pe care cu mare DEZonoare o ocupă. Va face de rușine nu doar pe cei care au ales-o ci și nația din care, cu cea mai mare DEZONOARE, face parte.

# Cristake date 9 March 2020 17:49 +2

Bozohanis si visul lui erotic de mana stanga. Ce sa te astepti de la ratatii astia doi. Votati si sustinuti, de altfel. Doamne ajuta!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva