27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DANILET A FOST TRAS PE DREAPTA – CSM l-a suspendat din functie pe judecatorul Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj. Jelit de propaganda #rezist, Danilet va sta pe bara cel putin pana cand Inalta Curte va decide definitiv daca mentine hotararea CSM prin care a fost dat afara din magistratura. Danilet tocmai ce se impaunase dupa excludere ca: “Imi voi continua indeplinirea atributiilor pana se ia decizia finala”

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 December 2021 13:59
Vizualizari: 12022

Inca o lovitura primita de judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj. Jelit de toata propaganda #rezist, Danilet a fost suspendat din functie, la o zi dupa ce fusese exclus din magistratura (click aici pentru a citi).


 

Decizia a fost luata marti, 14 decembrie 2021, de Sectia pentru judecatori a CSM. Nu este insa vorba despre o noua sanctiune disciplinara, ci despre o masura la care legea obliga, in sensul ca judecatorul sau procurorul exclus din magistratura este suspendat automat din functie pana la judecarea recursului de catre ICCJ in urma caruia se va stabili daca pedeapsa aplicata de CSM este sau nu mentinuta.

Mai exact, judecatorul Cristi Danilet a fost suspendat din functie in temeiul urmatoarelor prevederi legale:

Art. 62 alin. 1 din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: “Judecatorul sau procurorul este suspendat din functie in urmatoarele cazuri: (...) e) in perioada cuprinsa intre data pronuntarii hotararii sectiei corespunzatoare de aplicare a sanctiunii disciplinare prevazute la art. 100 lit. e) si data eliberarii din functie”.

Art. 100 alin. (1) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: “Sanctiunile disciplinare care se pot aplica judecatorilor si procurorilor, proportional cu gravitatea abaterilor, sunt: (...) e) excluderea din magistratura”.


Pana la publicarea articolului solutia CSM privind suspendarea din functie a lui Cristi Vasilica Danilet nu a fost postata pe site-ul CSM, insa ea nu poate fi evitata avand in vedere ca legea este, asa cum am vazut, imperativa.


Danilet isi va indeplini atributiile acasa la el


Amuzant este ca Danilet se impauna imediat dupa ce a fost dat afara din sistem ca va continua sa isi exercite atributiile pana cand se va lua o decizie definitiva in dosarul sau disciplinar, adica pana cand ICCJ va judeca recursul pe care il va declara impotriva hotararii CSM de excludere din magistratura: “Imi voi continua indeplinirea atributiilor pana se ia decizia finala”. Danilet a omis totusi ca acest lucru nu este posibil fix din cauza suspendarii din functie care intervine automat dupa excludere.

Comentarii

# JUSTITIABIL date 14 December 2021 14:16 +85

este doar parerea mea, omu este bolnav. Danilet ai nevoe de munca cautama si iti voi gasi eu un loc de Zidar, sudor....

# Edelweiss - Ivory Tower Prophet date 14 December 2021 14:20 +113

În 25 feb. 2018 „gândeam” așa îmtr-o notiță: :-? „BUFONUL CURȚII și SATURNALIILE JUDICIARE” „Acest mărunțel profesional, dar Lătrău cu vuvuzelă cât trâmbițele apocaliptice, este vremea să ajungă acolo unde îi este locul: LA MITITICA. Pe cale de consecință, să-și ia adio de la „pensia aia specială” a cărei rememorare il face să i se umple gura cupidă de bale. Nu cred să mai existe în Rroemenica – Colonie Penitenciară și Experimentală Americănească – vreun individ cu statut de magistrat care să își permită libertatea de a scorni și vorbi atât de multe prostii și trăsnăi! Oameni simpli, cetățeni neimplicați în nici un fel de activitate politică sau juridică, AU FĂCUT ÎNCHISOARE pentru mult mai puțin din ceea ce-și permite „fanfaronul nepereche”, „saltimbancul”, „clovnul” systemului judiciar rrumânesc.

# Edelweiss - Ivory Tower Prophet date 14 December 2021 14:21 +152

Libertatea” absolută de exprimare a opiniilor ce și-o permite Fanfaronul Nepereche, în pofida prevederilor legale RESTRICTIVE, poate fi explicată pe filiera istorică a 2 precedente comportamentale: 1) SATURNALIILE ROMANE, perioadă în care SCLAVII și LIBERȚII deveneau pentru o zi PATRICIENI și puteau debita orice măscării la adresa PATRICIENILOR și CETĂȚENILOR, deveniți la rândul lor SCLAVI. 2) În societatea medievală, la orice Curte Regală era un personaj unic, căruia îi era rezervată libertatea de a profera insulte la adresa nobililor și a regalității. Acel favorit al sorții nu era altul decât BUFONUL CURȚII. Așadar, rememorând apelativele comparative cu care Adrian Toni Neacșu l-a catalogat pe Fanfaronul Nepereche – SALTIMBANC și CLOVN – se poate enunța motivul pentru care Fanfaronul Nepereche își permite să facă multe nefăcute: CLOVNUL DANILEȚ ESTE ÎNTR-O PERMANENTĂ SĂRBĂTOARE A SATURNALIILOR JUDICIARE.

# Edelweiss - Ivory Tower Prophet date 14 December 2021 14:22 0

link către imaginea asociată acestei notițe: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/search?q=danile%C8%9B&updated-max=2019-02-14T02:55:00%2B02:00&max-results=20&start=13&by-date=false

# santinela date 14 December 2021 14:39 +12

Acum se va vedea daca ICCJ are coloana vertebrala sau nu . Asta trebuia sa nu mai fie judecator de muuult de tot,"practic de cind s-a nascut". Nu poti cu un asa comportament sa fi judecator ,circar insa DA !

# Dana T date 14 December 2021 14:49 +7

Drum bun si cale batuta !

# Cetateanul date 14 December 2021 16:09 +11

Ce atâta grabă că imediat îl spală preaînalta.

# Coco date 14 December 2021 16:25 +7

Am văzut un video pe youtube cu el, vorbea despre divorț drepturile Părinții lor și a copiilor, multe chestii luate din legislațile altor țări mai civilizate unde nu numai mama e cea care are drepturi asupra copilului. Cert e că la pensia alimentară nu mai era de acord să fie mare pentru că nu i-se părea normal. În schimb cu bani cât mai puțin sau de loc i-se părea norma. Această înregistrare apare în 2012 și prin 2017 citesc pe net că fica lui l-a dat în judecată pentru pensia alimentară....penibil.

# Feri , feri , fericire ! LOL date 14 December 2021 16:35 +8

Deci Căcăleț poate sa ia de mana cu USR-istul # Chirila si sa cante "de ce ne trageti pe drepta ( :-) ), nu ne mai trageti pe dreapta ( :D )

# Malagamba date 14 December 2021 16:45 +3

Isteria :-x creata de subumanii Usorosisti cunoscuti ca si Usr denota un singur lucru. Panarama asta de Vasilina Debilet a fost si este omul lor, putregaiul care a nenorocit Justitia ani si ani de zile. ACEASTA IMIXTIUNE A Usorosistilor ESTE DE NEACCEPTAT SI DE NETOLERAT. Acest asa-zis partid , o adunatura globalist - sorosista si cu idelologie neomarxista in care s-au adunat tradatorii Romaniei, TREBUIE DISTRUS. SA DISPARA DEFINITIV DIN VIATA ROMANILOR

# Al cui e cățelul ăsta? (by Edelweiss) date 14 December 2021 17:10 +4

Partea bună acestei FERICITE știri este că se limpezesc treburile și se identifică fără dubii cine sunt cățeii și mai ales ai cui sunt acești căței? Cine a sărit să-l apere pe clovnul danileț? Stăpânii săi - Coloana a V-a școlită în Franța: USR+, Cioloș, Maculatorescu și falanga hashtag din magistratură, agitatoare a degețelului galben. deci danileț din ipostaza de „bizar nedefinit” devine un cert cățeluș francez.

# Am greșit linkul către imaginea asociată. Scuze! date 14 December 2021 17:14 0

link valid: https://2.bp.blogspot.com/-_sYEVtL5Iog/WpLAHqmE******I/AAAAAAAACRc/Dl7ZbzawPgE90K6rehZScbqlKptVkHEtwCLcBGAs/s1600/Bufonul%2Bjudiciar.jpg

# Edelweiss - Ivory Tower Political Analyst date 14 December 2021 17:38 -13

Hai să-l lămurim și pe pelticul predoiu cam ce înseamnă această excludere. Facem înainte de toate o explorare a trecutului și pornim de la punctul zero de la care au început răcirea relațiilor Franța-SUA: la momentul în care micronul gerontophil a enunțat ideea creării unei armate europene, fapt ce ar fi subminat din temelii interesele militare, strategice, economice, politice ale SUA. Imediat după aceea, ca prin minune, Franța s-a confruntat cu unele dintre cele mai ample manifestații din perioada recentă. Nu stăm să irosim timpul explicând ce e ANTIFA, ce sunt Vestele Galbene și cine-i finanțează. Cele 2 exemple de mai sus constituie cea mai elocventă materializare de tip acțiune-reacțiune a proverbului românesc „Gura bate cu_rul”. Așadar, pe fondul acestei rivalități ascunse, SUA au declanșat un „jihad” total la adresa Franței. Jihad impus inclusiv partenerilor.

# Edelweiss - Ivory Tower Political Analyst date 14 December 2021 17:38 +20

În România, oare ce anume a însemnat scoaterea definitivă din cărțile jocului a celor 2 decorați cu Legiunea de Onoare – coldea și kovesi? Oare ce a însemnat recenta debarcare a Coloanei a V-a Franceze de la guvernarea din Ro (USR+) decât o nouă etapă a punerii Franței cu boticul pe labe. Sau în plan internațional, ce anume a însemnat preșul de 50 de miliarde de dolari pe care SUA l-au tras de sub picioarele francezilor, cu ocazia contractului submarinelor Australiei? Sau lucrurile merg până acolo încât Franța este torpilată de SUA până și la un amărât de contract reprezentând 3 corvete contractate de Grecia? Toate acestea înseamnă JIHAD SUA împotriva Franței. Și abia acum, după o expunere de motive ceva mai amplă, (așa cum este necesară celor gângâiți și săraci cu duhul, care pricep greu și uită repede), putem să enunțăm ce anume înseamnă excluderea din magistratură a clovnului sistemului judiciar românesc:

# Edelweiss - Ivory Tower Political Analyst date 14 December 2021 17:39 +11

înseamnă semnalul prin care s-a declanșat asanarea sistemului judiciar de toate elementele aparținătoare Coloane a V-a franceză în România. Iar ca o profeție ce apare mai mult ca un truism inevitabil, se poate spune astfel. Danileț e doar începutul. Sute și sute de agitatori în robe ai degețelului galben, cei care în urma verificărilor complexe se vor dovedi a fi susceptibili de infectare cu virusul macronist, VOR FI EXPULZAȚI DIN MAGISTRTAURĂ FĂRĂ NICI UN FEL DE EXCEPȚIE. În momentul de față magistratura este supusă unui proces de purificare față de acțiunea diversionistă a Coloanei a V-a franceze / USR+ / Hashtag. :sad: Noapte bună, dragi magistrați hashtag! :-) Vise plăcute! :-) V-a pregătit un pat la noi în celulă! :-) He-he-he-he! :lol:

# Edelweiss - Ivory Tower Pover Archiver date 14 December 2021 18:21 +30

Cred că primii borfași cu robe cărora ar cam trebui să le piară somnul sforăit ar fi cei 1.024 de semnatari ai scrisorii deschise de susținere a Laurei Kovesi. (feb 2018). Mai are careva lista? Mai poate fi accesată online? Nuuu! Io* încă o am în a mea archivă și o voi consulta în viitor, doar așa ca divertisment de fiecare dată când voi citi în presă că încă un borfaș cu robă și-a primit a treia cizmă în c_ur. :-)

# Pintea date 14 December 2021 22:56 +16

Ce atributii va continua sa exercite, pe cele de papițoi pe Meta? Vine Ambasada si incepe sa grohăie..

# golan date 15 December 2021 01:11 +6

Cand i s'a facut prima data reclama,acum cativa ani,daniletzului,de mi se pare ca a mai fost votat pentru excludere,l-am asemuit cu bufonii regilor din Franta.Acelasi rol l'a interpretat si Cristi,de vad ca si democratiei ii place de el.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva