10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DANILET PAREA CANDVA NORMAL – Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader da verdictul in cazul excluderii din magistratura a judecatorului Cristi Vasilica Danilet: “Il stiu din vremea studentiei. L-am avut student, parea ca este un om normal... In timp, el a devenit un comediant in Justitie, este cel mai activ politician din Justitie... Eu sunt surprins ca l-a exclus atat de tarziu, pentru ca el n-are profilul si structura unui magistrat de cariera”

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 December 2021 14:05
Vizualizari: 11077

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto stanga) de la Tribunalul Cluj parea candva un om normal. O spune fostul judecator CCR si fostul ministru de Justitie, avocatul Tudorel Toader (foto dreapta).


 

Toader a dezvaluit duminica, 20 decembrie 2021, in cadrul emisiunii Off/On The Record, realizata de jurnalista Sorina Matei la Aleph News, ca Vasilica Danilet i-a fost student, iar in acea perioada a lasat impresia ca va avea o evolutie normala. Intre timp insa, afirma Toader, Cristi Vasilica Danilet a devenit un comediant, fiind cel mai activ politician din Justitie.

De asemenea, fostul ministru al Justitiei s-a aratat surprins ca Vasilica Danilet a fost exclus atat de tarziu din magistratura de CSM (click aici pentru a citi), in conditiile in care acesta nu are nici profilul, nici structura unui magistrat de cariera.


Iata declaratiile fostului ministru de Justitie, avocatul Tudorel Toader, despre cazul Danilet:


„Eu pe Danilet il stiu din vremea studentiei. L-am avut student, l-am cunoscut bine in calitatea aceea si in perioada aceea cand parea ca este un om normal, care va avea o evolutie normala. In timp, el a devenit un comediant in Justitie, el este cel mai activ politician din Justitie. In rest, CSM cu competentele lui, Inalta Curte va aprecia, sa nu ne amagim ca intotdeauna aprecierile sunt cele corecte. Nu merita atat de multa atentie nici cazul acesta, nici Danilet, eu sunt surprins ca l-a exclus din magistratura, dar sunt surprins ca l-a exclus atat de tarziu, pentru ca el n-are profilul si structura unui magistrat de cariera”.

Comentarii

# Ana date 20 December 2021 15:41 +156

:zzz Din pacate are dreptate fostul ministru. Tarziu ,mult prea tarziu l-au exclus pe mascarici!

# MN date 20 December 2021 16:08 +57

Dupa gradul de inteligenta asa raspuns. Ce raspuns, comentariu putea sa dea domnul ministr Tudorel vizavi de acest specimen de fost judecator Danilet. Declaratia inteligenta a domnului Tudorel este fara comentarii...felicitari Luju felicitari domnului Ministru

# danndeac date 20 December 2021 17:41 +37

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D cum să te judece unul care cint este beat behăie ca o capră în călduri , halal................. ăsta nu merită să poarte roba :D

# Anubys date 20 December 2021 18:54 +100

1) te uiți la fața lu danilet în poza și îți dai seama despre cine e vorba, 2) unu răspunde la plicul galben cu mare drag, celalalt are demnitate și este un om cu o înaltă ținută morala, 3)s.a dovedit pt a mia oara ca sfârșitul este același pt unelte. Deși cred ca danilet nu va pleca chiar acum din sistem, este doar o chestiune de timp pana va pleca din nou pe ușa din dos. Degeaba te lauzi ca ai absolvit inm.ul...n.ai fler de viata... N. Ai ce. Ți trebuie pt a fi un magistrat complet.. Profesorul te. A citit bine... Ești doar o unealta... Doar nu aveai alt sfârșit decât ca și al celorlalte unelte

# Gilu date 20 December 2021 23:19 -1

D-le Profesor, cine a trimis în numele Dvs. ,acea scrisoare la o publicație din America ,cu referire la Koveshi? Mi se pare o mare ticăloșie...

# 10 date 21 December 2021 03:25 0

Kovesi are imunitate la cate scrisori i- am trimis eu despre idioții din America....și câte mai sunt...

# maxtor date 21 December 2021 12:25 -1

dl. titi sa ne spuna de "procuroru evropean" pe care l-a fabricat(cu vera jurova in cuplu,povestea lu cristoiu/coroiu)-aia scapata de sub "autoritatea ministrului justitiei"!

# fost judecator exclus de Danilet-fost judecator,membru CSM date 21 December 2021 12:47 +169

Chiar are dreptate profesorul de penal special, domnul Tudorel, cum sa faci pe mascariciu,apoi judeci in penal pe cei din boxa, cum se uita delicventii si ucigasii la tine? Ca la un mascarici. Si acu intre noi, Danilet, mai stii cand mi-ai cerut demisia in sedinta CSM, ca erai tu Grande de CSM? Uite, roata se invarte si ai ajuns si tu cersetor...la capu podului...ca mine...Maaaaa, acu sa te vad, esti in sant...ia, acu sa te vad..oricum magistratura n-o mai pupi...poate te ia Ambasada USA...vise, neica, vise...ai cazut, nimeni nu te mai baga in seama, ai sa gusti paharul care mi l-ai intins tu mie...ia, cu amar, ca de dulce nu mai e...in zdrente sa te vad. of, off, offf!

# TIPA date 21 December 2021 12:49 0

Profilul unui profesor de cariera...EPPO LUXEMBURG Biroul Proiecte de Dezvoltare (BPD) Coordonator: Prof. univ. dr. Tudorel TOADER Rector Biroul Proiecte de Dezvoltare (BPD) are misiunea de a contribui la realizarea obiectivelor înscrise în Planul Strategic al Universității legate de dezvoltarea instituțională, sprijinirea implementării proiectelor cu finanțare nerambursabilă existente, precum și elaborarea de noi proiecte, inclusiv prin cofinanțarea acestora, contribuind astfel la integrarea universității într-un proces de evaluare internațională pentru creșterea reputației și vizibilității internaționale.

# Tipa date 21 December 2021 12:50 0

Profilul unui profesor de cariera...EPPO LUXEMBURG Biroul Proiecte de Dezvoltare (BPD) Coordonator: Prof. univ. dr. Tudorel TOADER Rector Biroul Proiecte de Dezvoltare (BPD) are misiunea de a contribui la realizarea obiectivelor înscrise în Planul Strategic al Universității legate de dezvoltarea instituțională, sprijinirea implementării proiectelor cu finanțare nerambursabilă existente, precum și elaborarea de noi proiecte, inclusiv prin cofinanțarea acestora, contribuind astfel la integrarea universității într-un proces de evaluare internațională pentru creșterea reputației și vizibilității internaționale.

# Tipa date 21 December 2021 12:52 0

Ola laf BPD urmărește atragerea surselor de finanțare cu precădere prin următoarele programe: Programul Operațional Capital Uman (POCU) Programul Operațional Regional (POR) Programul Operațional Competitivitate (POC) Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) Programul Operațional pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020 Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE – Romanian Secondary Education Project)

# Tipa date 21 December 2021 12:56 0

Domnule profesor veți fi surprins de vastele mele cunoștințe în drept european rod al unei vechi pasiuni întreținută de " prietenii" americani , sursa inepuizabila de inspirație .... BPD urmărește atragerea surselor de finanțare cu precădere prin următoarele programe: Programul Operațional Capital Uman (POCU) Programul Operațional Regional (POR) Programul Operațional Competitivitate (POC) Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) Programul Operațional pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020 Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE – Romanian Secondary Education Project)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva