16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DANILET S-A OCUPAT DE STUDENT LA EL IN BIROU. OARE CUM? – Judecatorul Cristi Vaslica Danilet de la Tribunalul Cluj e invidios pe Liviu Dragnea: “Azi mi-am batut recordul: 14 ore... Am avut un student la Drept cateva ore in birou de care m-am ocupat... Desigur, nu conteaza ce spune omul legii, televiziunile sunt ocupate de statul paralel cu cel in care traiesc eu si arata ce spune omul faradelegii. Astia suntem”

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 July 2021 12:54
Vizualizari: 10153

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj, intrat in istorie dupa ce a fost revocat din CSM de colegii sai din tara, se smiorcaie pe Facebook. Motivul: “omoul faradelegii” e bagat in seama mai mult decat “omul legii”. Desi nu da nume, intuim ca Danilet se refera la Liviu Dragnea ca fiind “omul faradelegii” si la el ca fiind “omul legii”. Cu alte cuvinte, Danilet e ofticat ca Liviu Dragnea e bagat in seama mai mult decat e bagat el.


 

Danilet si-a exprimat nemultumirea intr-o postare pe pagina sa de Facebook (vezi facsimil), de joi seara, 15 iulie 2021, ziua in care cosmarul #rezist Liviu Dragnea a fost liberat conditionat. Cu aceasta ocazie, Vasilica Danilet se impauneaza cu cat de mult munceste, precizand ca a stat la birou 14 ore. Interval in care, dezvaluie Vasilica, pe langa arestari, autorizari de perchezitii si motivari s-a ocupat si de un student la Drept. Cum s-a ocupat si ce anume a facut cu studentul, Vasilica Danilet nu a spus.


Iata postarea judecatorului Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj:


Azi mi-am batut recordul: 14 ore. Am prelungit arestarea pentru cinci persoane acuzate de trafic de persoane, am dat o pronuntare amanata de saptamana trecuta, am autorizat o perchezitie informatica si o solicitare de date pt a se descoperi cine e autorul spargerii unui cont de FB, am motivat la dosarul ala mare unde saptamana care vine trebuie sa fac pronuntarea, am avut un student la Drept cateva ore in birou de care m-am ocupat. S-a racit afara: ploua.

Desigur, nu conteaza ce spune omul legii, televiziunile sunt ocupate de statul paralel cu cel in care traiesc eu si arata ce spune omul faradelegii. Astia suntem”.

 


Comentarii

# Lorenzo de Medici date 16 July 2021 14:59 +121

Dănilețe, tată, omul ”fărădelegii” ești tu, tristă figură a magistraturii decăzute în mizerie din această țară. Venind din gura unui ventriloc al Statulul Subteran, epitetul cu care l-ai gratulat pe liderul Renașterii Naționale îi întărește și mai mult legitimitatea spuselor sale în buza pușcăriei, unde l-au aruncat trădători de neam și țară, ca alde tine. Și, apropo, nu te mai lăuda cu fișa postului, că de-aia te plătesc regește cetățenii acestei țări. Și tu, ca nepermis de mulți judecători și procurori, care nu știu ce caută în meseria lor, te-ai învățat numai să ți se dea, gen independență, respect, prestigiu, apreciere, indemnizație colosală, dar, la schimb, să nu prestați intocmai și la timp. Așa că, te îndemn și vă îndemn:la muncă leneșilor și nu la pierdut timpul cu aberații pe Facebook, îmbuibații neamului !

# Marcel date 16 July 2021 15:19 +123

Creatura acest pseudo-judecator!

# In penal este fix invers: legea omului nu omul legii. date 16 July 2021 15:39 +42

Din ce se descrie ca si activitati rezulta cu puterea evidentei marea empatie ce salasluieste in omul legii fata de semenii sai precum si neobosita zbatere browniana ce permite in 14 ore efectuarea a 5 sarcini de cate o ora (ps. motivarea nu o faci citind atunci dosarul..dosarul se presupune cunoscut..nu e asa domnucu om al legii?? Si atunci ce amanare sa mai fie? Ce zbatere neurinala? Iar e minuta gresita?)

# imun/teanu date 16 July 2021 15:54 +77

Azi ai facut iar un rahat moale. Maine o sa-l faci tare. Cum vine comanda. Vorba ceea, "foaie verde trei spanace, spuneti ce******va place", la care corul, "tare - moale, tare - moale". Ma Vasilica, baiatule!, ca s-a uitat!, ma!, tu i-ai platit copilului tau pensia alinentara cuvenita de drept?, sau i-ai cheltuit banii pe karaoke cu Camelia lu' Bogban? La voi astia, cu-cur-bita-ceii, nu mai sti care cu care se tine, sau, ca la satra, multi intr-o odaie nu mai stiti, pe-ntuneric, care cu care se nimereste si asa nici ai cui va sunt purandeii. Ma Vasilica, fi sincer, cand pe tine te aduce acasa cu roaba esti in stare sa mai nimeresti pe careva? Vasilica!, karaokele tale sunt pe gura sau invers?, basini de la base si de la servicii. Si, cand borasti, crezi ca excrementezi filozofie? Ordinar!

# JOS DNA date 16 July 2021 16:10 +152

:lol: :eek: Uitati-va la el ce MECLA DE FLAUTIST ARE!!! Doamne, ce PROGENITURI NE CALAUZESC DESTINELE !!!

# Gilu date 16 July 2021 17:28 +83

Mascariciule,tu esti omul faradelegii ! Purtător ilegal de cap,minte se- ti mai trebuie ?

# Leo date 16 July 2021 17:52 +92

Gunoiule , ai avut si Nivea in birou , cand te ocupasi de student ? :eek:

# Omul de pe stradă date 16 July 2021 18:26 +63

Bietul student! Cu ce o fi greșit el de a încăput pe mâna unui asemenea "maestru"! Este sortit mediocrității dacă nu-și schimbă rapid 'maestrul"!!!!

# Goargăș date 16 July 2021 18:55 +45

Rică Venturiano dă vânturi verbale!

# FOST JUDECĂTOR date 16 July 2021 21:34 +142

DĂNILEȚ, OMUL FĂRĂDELEGII!CÂND RĂSARE SOARELE SĂ NE ADUCEM AMINTE DE PĂRINȚII NOȘTRI, DE MOȘII ȘI STRĂMOȘII NOȘTRI, DE COPIII NOȘTRI ȘI SĂ NU UITĂM CĂ DUMNEZEU NE-A DAT ACEASTĂ VIAȚĂ SPRE CINSTEA NEAMULUI NOSTRU ȘI SLAVA LUI DUMNEZEU NU A UNOR BOLNAVI MINTAL, CARE CRED CĂ POT SĂ SCHIMBE NATURA UMANĂ...BEYOND THE SOMATIC MUTATION-DINCOLO DE MUTAȚIA SOMATICĂ.DEȘI NU SUNT MEDIC, DIN STUDIUL UNOR DOCUMENTE DE LA CURTEA SUPREMĂ A USA ȘI A UNOR STUDII CLINICE PUBLICATE, SE POATE SPUNE CĂ PRIN VACCINAREA OBLIGATORIE SE URMĂREȘTE PRODUCEREA DE MUTAȚII GENETICE A ADN-ULUI NATURAL PRIN ADN COMPLEMENTAR, CREAT DIN ADN MESSENGER, CARE ESTE UN ADN SINTETIC, DE LABORATOR, PUTÂND FI BREVETAT, CARE NU SCADE RISCUL PRODUCERII UNOR BOLI, PENTRU CĂ LEGEA MATERIEI SPUNE CĂ SCHIMBAREA SE ÎNTÂMPLĂ ORICUM !

# basicuta date 18 July 2021 15:13 +54

jalnic, si când mă gândesc câti bani ia omul ăsta de la statul român!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.04.2024 – Inalta Curte a mai ars o data judecatorii din CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva