18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DE CE SE IMPUNE AMNISTIA – In Saptamana Mare, fostul director Forum Invest, Bogdan Popovici, avertizeaza asupra puscariilor supraaglomerate: "Nicaieri in lume tortura psihica si fizica continua, pedeapsa excesiva in mizerie, arestarile interminabile si ura riguroasa poreclita 'stat de drept' nu pot insanatosi societatea". Cu banii pe care statul ar fi obligat de CEDO sa-i plateasca celor 34.000 de detinuti pentru conditiile inumane din inchisori, s-ar construi locuinte pentru 25.000 de oameni

Scris de: L.J. | pdf | print

18 April 2014 14:54
Vizualizari: 17868

Fostul director al Forum Invest, Bogdan Popovici (foto), condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii", alaturi de Adrian Nastase, a postat, in preajma Sarbatorilor Pascale, pe blogul personal – www.bogdanpopovici.com – doua articole in care deplange conditiile inumane din penitenciare, comparate cu lagarele de exterminare, si face apel la amnistie. In lumea civilizata spre care tindem, lume fundamentata pe morala crestina, criminalitatea este redusa prin preventie, nu prin pedeapsa, sustine Bogdan Popovici in "Preafericitul Daniel si ratarea moralei crestine", text publicat la 13 aprilie 2014. Fostul director al Forum Invest critica actuala putere pentru lasitatea cu care a evitat in repetate randuri sa-si asume responsabilitatea amnistiei, desi aceasta se impune ca o necesitate imediata.


Intr-o alta postare – "Preafericitul Daniel si contabilitatea penitenciara" – din 9 aprilie 2014, Popovici arata ca banii pe care statul ar fi obligat de CEDO sa-i plateasca celor 34.000 de detinuti, pentru tratamentele inumane la care acestia sunt supusi din cauza supraaglomerarii din inchisori, ar echivala cu suma necesara pentru construirea a peste 6.000 de apartamente cu 2 si 3 camere, prin care s-ar asigura locuinte pentru mai mult de 25.000 de suflete.

Prezentam postarea lui Bogdan Popovici din 9 aprilie 2014:

"Prea Fericitul Daniel si contabilitatea penitenciara – partea intai despre banii risipiti si arderea in iad

„unde Prea Fericitul afla cu adanca mirare”

Cu 340 milioane de euro se pot construi peste 6.000 de apartamente cu 2 si 3 camere de calitate ridicata, in care pot locui peste 25.000 de oameni!

34.000 de detinuti condamnati definitiv traiesc azi in puscariile din Romania in conditii inumane de supra-supraaglomerare si mizerie absoluta. Normele Curtii Europene a Drepturilor Omului-CEDO prevad ca un detinut trebuie sa aiba minimum 4 metri patrati de spatiu vital in celula. Adica 2 metri patrati patul si doi metri patrati langa pat. Sa se poata ridica in picioare!

In puscariile din Romania NU se respecta deloc aceasta norma OBLIGATORIE si MINIMALA in Europa. Statisticile inselatoare prezentate publicului din Romania sunt cu „un detinut primeste… 6 m2”, luandu-se in calcul… inaltimea camerei, chiar daca NU are unde pune picioarele langa pat. Iar pe langa cei 34.000 condamnati definitiv prezentati oficial mai sunt multe mii de arestati preventiv in aceleasi puscarii, in aceeasi aglomerare de lagar de exterminare, neprinsi in statistici.

In penitenciarul Jilava sunt aproape 2.000 de detinuti, condamnati definitiv, pe 700 de locuri dupa norma CEDO si pe 1.200 de locuri dupa norma romaneasca cu metri cubi. Aglomeratia este animalica, cu trei paturi puse unul peste altul, cu coloanele de paturi lipite una de alta in camere sufocate care aduc aminte de camerele de gazare. Curtile de plimbare sunt extrem de mici, intr-o stare de degradare avansata, arhipline.

Din cei 2.000 de detinuti muncesc ORICE doar vreo 500. Restul de 1.500 de barbati ZAC unul peste altul. Gata de eutanasiere. Intr-o putoare de nedescris. Dezumanizandu-se zi de zi.

In Penitenciarul Targsor dorm cate 2 femei in pat de 80 cm. Pentru reabilitare definitiva.

Daca cei 34.000 ar face plangere la CEDO pentru conditiile de detentie ar castiga toti. Absolut toti! Desi CEDO da despagubiri mici, statul roman ar trebui sa plateasca cel putin 340 milioane de euro catre acesti detinuti!!!

Cu 340 milioane de euro se pot construi peste 6.000 de apartamente cu 2 si 3 camere de calitate ridicata, in care pot locui peste 25.000 de oameni!"

Prezentam postarea lui Bogdan Popovici din 13 aprilie 2014:

"Prea Fericitul Daniel si ratarea moralei crestine – partea a doua despre cruzimea, ipocrizia si prostia oamenilor

“unde Prea Fericitul se cutremura de egoismul si pacatele Legiuitorilor”

Situatia din inchisori se putea rezolva de mult. Ca si abuzurile din justitie! Coruptia poate fi pedepsita firesc, legal, ca in toate tarile europene sau SUA. Fara exagerari pline de complexe.
Prima amnistie a fost ratata in iulie 2012. De abia instalati, pe fundalul greselilor, abuzurilor si coruptiei uriase a guvernelor anterioare, politicienii USL NU au avut stiinta de comportament national si international si forta sa dea amnistia pentru cel putin 10.000 dintre cei care NU ar fi trebuit sa fie in puscarie. Dupa normele Uniunii Europene din care facem parte.

Blocati de condamnarea la inchisoare a lui Adrian Nastase in celebrul dosar politic (fara probe) “Trofeul Calitatii” – 974 de martori ai procuraturii NU furnizeaza NICI O PROBA – blocati si de lupta pentru demiterea lui Basescu Traian, politicienii USL nu au stiut sa explice poporului roman si comunitatii internationale realitatea din justitie si inchisori, nevoia dreptatii si a iertarii.
A doua oara s-a ratat amnistia in decembrie 2012 imediat dupa alegeri. Ratare mult mai urata. USL avea 70% in parlament. Poporul alesese dreptatea pana la capat. Crin Antonescu promitea ipocrit ca se va face dreptate pana la capat. Dreptate pana la capat trebuia sa fie si pedepsirea coruptilor de “stanga” dar si de “dreapta” si repararea abuzurilor si greselilor monstruoase din justitie. “Statul de drept” trebuia sa propuna “un nou inceput” echilibrat si drept tuturor romanilor. Lupta impotriva coruptiei trebuia depolitizata! Nevinovatii trebuia sa fie eliberati din inchisori!
A treia oara amnistia a fost ratata de Paste in 2013! Timp al renasterii si iertarii in morala crestina de cand lumea. Politicienii si poporul roman au petrecut veseli sarbatorile de Paste fara sa se gandeasca ca peste 10.000 de oameni sunt lipsiti de libertatea la care aveau dreptul si sunt tinuti in adevarate lagare de gazare cerandu-li-se sa se “reabiliteze”. Stranie morala crestina, mai ales ca apasarea ca l-ar fi eliberat pe Adrian Nastase trecuse. Acesta terminase prima lui pedeapsa din “Trofeul Calitatii”. Nevinovatii presupusi complici ai lui Adrian Nastase, fara dovezi, eram tot in inchisori. Noul circ popular era Gigi Becali, proaspat arestat necredibil in dosarul transferurilor de terenuri. Impreuna cu Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, trecuti bine de 70 de ani.
A patra ratare a amnistiei in decembrie 2013, celebra “martea neagra”. Nici un politician roman nu avea curajul, taria, stiinta si profilul moral sa explice poporului ca amnistia este obligatorie. Ca cei aproape 15.000 de oameni deja trebuie sa fie eliberati si nu trebuie amestecati cu interesele politicianiste si lupta obligatorie impotriva coruptiei. Ca nu pun societatea in pericol. Ca imunitatea pe care o vor politicienii nu are legatura cu nevinovatii din inchisori.
Cei 15.000 vor iesi oricum. Dar fara amnistie vor iesi peste un an, doi, trei, patru, cinci ani. Vor fi inraiti, decuplati de viata sociala, cu familii distruse si cu sentimentul violent al nedreptatii unor pedepse aberante, fara legatura cu realitatea si lumea Europei de azi.
In lumea civilizata spre care tindem, lume care are fundament de morala crestina – UK, Franta, Germania, SUA – scade criminalitatea datorita preventiei, NU datorita pedepsei prostesti. Asta spun studiile profesioniste ale anului 2013 in tarile europene celelalte.
A cincea oara s-a ratat amnistia prosteste si aproape criminal in februarie 2014. Noul Cod Penal introdus la 1 februarie 2014 NU a facut dreptate pana la capat. 15.000 de romani au ramas inghesuiti claie peste gramada in conditiile animalice din inchisori pentru ca politicienii NU si-au facut meseria: Sa spuna poporului adevarul pana la capat! Sa spuna unui popor roman dornic de morala crestina ca sunt abuzuri, greseli care au trimis oameni nevinovati in puscarii, ca trebuie eliberati cei care sunt acolo din EXCES! Exces al unei justitii perfide si mincinoase.
S-au irosit in continuare inutil bani care puteau fi folositi la spitale si scoli. Crin Antonescu s-a ascuns de poporul sau langa Basescu. S-a folosit lupta impotriva coruptiei ca arma politica a unora impotriva altora.
De ce nu iese zilnic ministrul Justitiei de azi Robert Cazanciuc? Sa explice tuturor ca:
-oamenii stau ca animalele cate 30-40-60-100 in camere pentru 10-12-20-30 de detinuti supraaglomerati distrugator;
-
detinutii nu se reabiliteaza deloc, programele de reeducare neatingand in realitate (ele sunt triumfale pe hartie) decat maxim 10% din detinuti;
-nu exista “munca” pentru detinuti care stau multi ani complet degeaba, “invatand” sa comita infractiuni “fara egal” unii de la altii??? N-au alta treaba;
-
se inraiesc ca animalele turbate stand sufocati, turbati ani de zile de mizeria napraznica, devenind periculosi datorita izolarii interminabile de societate;
-se arunca uriase sume de bani mutiland nevinovati.
S-au pierdut cel putin 100 de milioane de euro doar de la revenirea USL in mai 2012 cu cei 15.000 de detinuti care ar trebui sa fie liberi. Adica s-au pierdut bani pentru patru spitale cu cladiri uriase egale cu Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti si patru inchisori cu capacitate de 1000 de detinuti fiecare conform normelor CEDO;

Morala crestina a poporului roman, dornic sa fie recunoscut european – iubitor de dreptate – spune ca iertarea si renasterea aproapelui sunt obligatorii pentru sanatatea unei societati care vrea sa se dezvolte. Nicaieri in lume tortura psihica si fizica continua, pedeapsa excesiva in mizerie, arestarile lant interminabile si ura riguroasa poreclita “stat de drept” nu pot ascunde saracia si NU POT insanatosi societatea.
Pedepsele trebuie sa fie drepte, intelepte, eficiente. Iertarea este parte din pedeapsa cu sens. Cei 15.000 care stau nedrept in inchisori trebuie eliberati.
Ei sunt cei care trebuie sa-i ierte pe cei de afara care i-au bagat in inchisori!
Se apropie Pastele 2014. Un nou timp al impacarii si iertarii. Vor rata romanii a sasea oara amnistia aruncand pe fereastra si putinii bani pe care-i mai au? Chinuind oameni asemenea lor cu indiferenta, lasitate si cruzime?
A cui renastere o sarbatoriti de… Sfintele Pasti?"

Comentarii

# mircea date 18 April 2014 14:12 -24

De ce se impune amnistia ? pentru ca nu cumva felics, ponta si nastase sa fie obligati sa isi miroasa reciproc basinile in aceeasi celula. 

# romeo date 12 May 2014 10:07 +2

CONSTRUIESTE O SCOALA SI VEI INCHIDE O PUSCARIE.NICOLAIE IORGA. In urma cu vreo douazeci de ani viata mi a fost schimbata ireversibil in urma unei condamnari \"gratuite\".Dintre versurile care le-am scris la inchisoare o sa citez doar trei ce sunt reprezentative articolului;Cand n-e intreaba Europa de ce veniti in pas de rac? n-e facem mai departe groapa si n-e mandrim cu-n rege \"drac\" A carui teapa nemiloasa a-ti talmacit-o n aspre legi ce-nchide nfometata masa in puscaria tarii-ntregi.Dar e deajuns doar o privire Inspre trecutul ce-a fost scris, la cei ce tot ca voi din fire doar tot pe sine s-au invins.R.S

# Nu-ti e ba, rusine sa ne faci pe toti prosti ? date 18 April 2014 14:21 -24

Amnistia se impune pentru ca baronii l-au avertizat CA-L DAU JOS !CHESTIA CU AGLOMERAREA PUSCARIILOR ESTE o INSULTA LA ADRESA INTELIGENTEI ROMANILOR !Nu-ti e ba, rusine sa ne faci pe toti prosti ? Noi nici nu intelegem unde bati SI CREDEM CA PPROSTII CA CE BINE AT FII DACA S-AR GOLII PUSCARIILE! Altul face calcule economice SANKY ! cat consuma un puscarias SI CE DE ECONOMII S-AR FACE DACA I-AR ELIBERA>>>>DA LA PAGUBA PE CARE O VA FACE STATULUI CAND VA FI LIBER TE-AI GANDIT ? NUMAI CAT A FURAT ASTA SI CU SEFUL LUI se puteau construi 34000 de puscarii cu piscina pentru fiecare pensionar! Da la faptul ca tot poporul VA FII INDEMNAT SA FURE CA ORICUM SE DA AMNISTIE TE-AI GANDIT ?

# Cristi date 18 April 2014 14:37 +15

Ca si roman, m-am saturat sa contribui la taxe care se maresc si datorita banilor pe care Romania ii pierde la CEDO din vina noastra a poporului. Hotii apar in lume din mai multe motive. Cel mai insemnat as spune eu este acela al lipsei de locuri de munca corelat cu saracia. Am trait ani de zile in strainatate si am vazut romani care au furat dar dupa ani de zile de lucru pe campurile straine sunt oameni la locul lor. Un fost puscarias se integreaza foarte greu in societate. Din acest motiv unul care a comis o fapta de natura penala economica nu are acelasi grad de perioculozitate ca si unul care a fost violent. Amnisitierea este normala, in toate tarile din UE e practicata. Romania are cel mai mare procent de puscariasi din UE si datorita fostului cod penal dar si a faptului ca nu exista asemenea procese. Pe de alta parte si conditile din inchisori nu sunt la nivelul pe care noi ca si popor ni l-am asumat cand am votat la referendum anexarea Romaniei la UE.

# Ei dragii mosului in sfarsit a aparut si un pprost cu shtaif date 18 April 2014 14:59 -26

Ei dragii mosului in sfarsit a aparut si un pprost cu shtaif ! Unu adevarat de 24 de carate! E o placere sa-l asculti cum bate el campii cu gratie, si ne da sfaturi ,cum minte cu gulerul alb , si trage concluzia la sfarsit ca motanul cu antene ar trebui amnistiat! Si odata cu el toti banditii care au furat acesta tara ! Ba,nea Shtaif, (te mai cheama si nastase ?-ma refeream la cel mai corupt om din galaxie-fara Alfa din Centauri ca acolo n-am cautat) tu nu simti asa o jena intelectuala sa vii cu chestii si galusti de handi k pat mintal ? Sincer tu chiar speri ca e cineva care sa creada ce spui ? Ba, da tu cat de prost crezi ca e poporul asta ?Atentie TRAG APA !

# Lugner date 19 April 2014 10:50 +10

Draga anonimule care tragi apa, vezi ca te ia valul. Nu sunt o figura cunoscuta deloc. Sunt un angajat al unei societati comerciale. Probabil tu esti un securist din asta plin de ura si dornic sa faci rau. Fratelui meu in anii trecuti i s-a facut un dosar fara probe stand in preventiv 4 ani pentru un faliment. Statul a pierdut la CEDO 10 000 Euro pentru ca o procuroare a vrut sa se razbune pe el pentru o faza din liceu. Tie nu ti clar ca banii aia se dau din banii tai?  Procurorii fac exces de zel si sunt acompaniati de judecatori si statul adica eu si cu tine platim bleaznele lor, sau poate ale tale.

# obiectiva date 18 April 2014 15:10 +18

EXCELENT ARTICOL ...pertinent si miscator !!! scarbelor baSSiste care comenteaza privitor la AMINISTIE le comunic ca, DACA AMNISTIA ar fi data INAINTE DE CONDAMNAREA LUI FELIX....acestuia NU i se aplica, nefiind inca condamnat definitiv....mai puneti mana pe carte, baaa, consilieri prezidentiali``specialisti DOAR in dret constitutional~, de fapt specialisti DOAR in tras apa la toaleta prezidentiala.........

# Se va face dreptate Fermenechiu va putea sa vanda transforma date 18 April 2014 15:41 -19

Intr-adevar miscator!Cat o sa ne mai bucuram cand in sfarsit fermenechiu va fi eliberat si va putea iar sa furnizeze transformatoare natiunii romane ...cred ca n-o sa-mi stapanesc lacrimile de bucurie cand va fi amnistiat bombonel si asa cum a vandut petrolul pe nimic , sa poata da pe nimic hidrocentralele centala nucleara si ce-o mai fi ramas in tara ! Iar cand vor fi amnistiati si baronii cred ca voi ajunge la orgasm ! Sa fie posibila atata fericire ?

# obiectiva date 18 April 2014 15:47 +12

NICI fenechiu nu se va putea bucura de amnistie, deoarece depaseste cu anii de condamnare FATA de cat prevede legea amnistierii.....NU MAI comentati daca sunteti paraleli cu legislatia si dreptul !!!!! comentati doar asa, ca sa isi ea seama publicul cititor cat de prosti sunteti !

# Ana date 18 April 2014 15:54 +13

In tara asta nu se afla numai Nastase,Fenechiu,Becali etc.,sunt oameni necajiti a caror familii nu au ce manca,nu au nici o bucurie ,de ce atata rautate oameni buni la ce va foloseste?

# Ana, fatalica , nu mai vorbii asa CA MA APUCA PLANSUL ! date 18 April 2014 16:25 -21

Ana, fatalica , nu mai vorbii asa CA MA APUCA PLANSUL !Deci pentru acesti oameni necajuti care au multi copii minori si nu au ce pune pe masa si ar fi bine sa-i amnistieze ! Si vezi cata rautate e pe lumea asta ! Unii sustineau ca pentru fernechiu pentru maxare,bombonel ,felix si MAI ALES PENTRU BARONII CARE SUNT SAU VOR INTRA IN PUCARIE ! Vezi cat e lumea de rea! Obiectivo-ca tu esti si ana si cristi sialtii tu nu simti asa o jena intelectuala sa vii cu chestii si galusti de handi k pat mintal ? Sincer tu chiar speri ca e cineva care sa creada ce spui ? Tu cat de prost crezi ca e poporul asta ?

# obiectiva date 18 April 2014 16:35 +1

baaa, retardatule, eu sunt UNA singura !!!!!! MINUNEA LUMII....fara asemanare si fara putinta de a fi confundata...cum e Luna intre stele......

# obiectiva date 18 April 2014 16:38 +3

unde vezi ca eu apelez vreodata la sentimentele cititorului, ca femeile beta ??? eu va scriu logic, cu argumente ! gandesc ca  un barbat, ca orice femeie alpha !!  

# mircea date 21 April 2014 20:09 +1

eu cred ca matale mai trebuie sa iesi nitel la aer curat 

# TITULESCU date 18 April 2014 15:58 +21

PREA USOR SE ARUNCA CU ANII DE PUSCARIE IN OAMENI DAR TOATE VIN DE LA LIPSA RASPUNDERII PROFESIONALE A JUDECATORILOR , PUR SI SIMPLU DAU ANII DE INCHISOARE DUPA BUNUL PLAC,FARA O LOGICA,FARA O RATIUNE ,NU MOTIVEAZA DE CE INCHISOARE SU EXECUTARE SI NU CU SUSPENDARE ,DESTINE DISTRUSE DE INDIVIZI PE CARE DACA I-AR VERIFICA CINEVA CUM AU INTRAT MAGISTRATI MULTI DINTRE EI AR FI DE PUSCARIE. ABUZIVI ,RAI , NEPREGATITI, OBSCURI, MOJICI,MIZERABILI,SANTAJABILI ACEASTEA SUNT CARACTERISTICILE A 95% DINTRE CEI CARE IN TARA ASTA JUDECA SI TRIMIT LA PUSCARIE ALTI OAMENI SI DE ASTA ROMANIA E ROMANIA SI S.U.A. E S.U.A. ce plateste statul asta in asemenea functii?

# Motanul isi echivaleaza 38356 euro pentru ozi de puscarie date 18 April 2014 16:33 -15

Ba bolovane, 4 ani pentru 7 milioane de euro ti se pare putin ?Adica 4794 de euro pe zi de puscarie ti se pare putin la fernechiu sau 38356 euro pentru fiecare zi de puscaria lui felix ti se pare putin ? Hai sa-i dam cu suspendare ..sa nu distrugem destine...

# ani30 date 25 April 2014 17:26 +1

gratiere -amnistie e normal sa se de-a intr-o tara civilizata -oare nu va ganditi ce ies de acolo si ce invata -mai rau -ii mai aud pe frai.....care vorbesc aiurea -de ce sa iasa -ganditi ca un popor din lumea a 3-sau si mai rau -v-ati gandit cu putinul creier care il mai aveti -cine profita de pe urma detinutilor-parlamentarii-care va fura in fata in fiecare zi -sunteti ca o placa stricata si ca o turma de oi care repeta ce spune un b..u da si ca sa nu mai existe procese la cedo ar trebui sa se de-a o lege unde sa fie trasi la raspundere judecatorii si procurorii-sunt oameni nevinovatii care sunt inchisi

# Gigi date 18 April 2014 16:19 -17

Bai ******, taci ma! Ce amnistie ma? tu-ti gura matii! Ce-ai aia amnistie? Liber la furat cumva?

# Ana date 18 April 2014 16:41 +7

Se poate sa fie unii atat de lipsiti de minte incat sa se bucure de raul altuia si din necazurile lui sa isi faureasca bucuriile LOR ?

# obiectiva date 18 April 2014 16:51 +3

@Ana, c-asa-i romanul.......

# obiectiva date 18 April 2014 16:45 +8

eu nu spun nici DA , nici NU la amnistie ! DAR, imi aduc aminte foarte bine ca pe vremea lui CEAUSESCU se dadeau AMNISTII si GRATIERI, macar la cincinal......asta conduce la concluzia ca CEAUSESCU si COMUNISMUL AU FOST MUUUULT MAI UMANI DECAT BOSCHETARII TRADATORI DE TARA SI NEAM CARE NE CONDUC AZI.....sau , mai bine spus de 25 de ani, acusi !!!!!!. eu zic sa verificati STATISTIC si ISTORIC si veti vedea ca asa e......ce argument mai logic si mai uman poate fi decat acest fapt ? acuzati comunismul si sunteti TERORISTI de stat !!!!!!!!  eu zic totusi sa se dea amnistia ca e nevoie de loc in puscarii...si pentru famiglia baSSescu, PDL, magistrati baSSisti, SRI isti tradatori.....PE ASTIA unde II MAI BAGAM ?  

# obiectivo DE CE ESTI DE FIECARE DATA DE PARTEA BANDITILOR ? date 18 April 2014 17:36 -10

Obiectivo pai tocmai te-ai laudat ca gandesti ca un barbat , pai se poate , ce rationamemnte sunt astea ? Si in comunism in 64 s-a dat o amnistie PENTRU CEI BAGATI IN PUSCARIE PENTRU CEI BAGATI ACOLO DE SECURITATE care n-au avut nici o vina ! Nu pentru banditii care au furat milioane de euro! Cu amnistia aia NU A SCAPAT NICI UN TALHAR !Obiectivo, te urmaresc de mult (m-a pus Basescu ) si as vrea sa te intreb ceva sincer: DE CE ESTI TU DE FIECARE DATA DE PARTEA BANDITILOR ? De ce esti fara exceptie impotriva magistratilor CORECTI LIVIA STANCIU KOVESI , MACOVEI ,MORAR, GHICA DANILET, si cu precizie de ficare data de partea banditilor?

# obiectiva date 18 April 2014 17:48 +7

AMNISTII si GRATIERI pe vremea lui Ceausescu nu se puteau da in `64, deoarece acesta a devenit presedintele RO abia in anul 1967.....9 decembrie !!! tin minte foarte bine ca aveau loc amnistieri si gratieri IN MASA, COLECTIVE, si la hoti, si la criminali, ca astia cu milioane de euro erau supusi pedepsei CAPITALE....inainte de fiecare congres.....asa ca, fa un calcul........de ce sunt de partea banditilor ??? nu stiu, e ceva in subconstientul meu....oi fi fost intr-o viata anterioara vreun HAIDUC.......vreun DESPERADO ! poate ROBIN HOOD ??? il adoram pe Robin Hood....pe la 8 ani ! iar in privinta carnatului mentionat de tine...hohohohoho, sunt ATAT DE ANTIPATICI si baSSisti si RAI si NEGRI IN CERUL GURII..........cum pot eu sa o apreciez pe urmasa anei pauker, monica macovei ? le livia stanciu, cum bine a descris-o un alt cetatean roman pe al sau blog, eram pe jos de ras....pe morar care are chip de mortaciune si e cu relatii curcubitacee, sau ghica, cu SPP istii ei sau pe danilet care

# obiectiva date 18 April 2014 17:52 +1

ohh, de danilet m-a oprit sa mai spun ceva numarul de cuvinte din comentariu.....e one man show....distractie garantata !!

# Maria date 18 April 2014 16:56 +7

Bucurati-va de familie de prieteni ,bucurati-va de tot cei frumos ,rautatea nu va face bine,nu va face mai bogati sau mai destepti din contra va face mai mult rau.

# Dan date 18 April 2014 18:28 +5

Gigi ,sa stii ca se poate intra in puscarie si pentru alte fapte decat cele de coruptie sau trafic de influenta[cele mai dese acuzatii aduse politicienilor] de exemplu neglijenta in serviciu,omor din culpa in cazul unui accident nedorit de circulatie,un pliculet cu heroina pus de cineva in buzunarul tau si te trezesti pus sub acuzatie si cercetat 3-4 ani iar in final condamnat si inchis intr-o locatie cum s-a aratat in tulburatorul serial \"Memorialul durerii\"[si Mazare a spus ca asa arata inchisorile].Cu siguranta nu ai mai fi atat de virulent.Sarbatori fericite si subscriu la ceea ce a scris Maria.

# Pentru \" luptatorii \" de pe site date 18 April 2014 18:41 -11

Excelent articol.Oglindeste realitatile sistemului de justitie din Romania.Adevarat ca sunt multi dintre cei enumerati de catre comentatori care au furat. Au inselat.Dar vina nu este a lor. Este a guvernantilor, indiferent din care partid provin. Deoarece au tolerat si incurajat jaful.Puteau sa faca Nastase, Fenechiu, Voicu, Voiculescu si altii asa ceva intr-un adevarat stat de drept ? Nu !Mai exista in Europa vreun guvern mafiot la fel ca cel din Romania?Nu!Nici Basescu nu este Alba ca Zapada, nici Ponta sau oricare alt politician.Toti, o apa si-un pamant.Solutia nu este sa aruncam vina unii pe altii,aparandu-ne politicienii preferati.Noi ,romanii,prin votul nostru am legitimat de fiecare data jaful.Si nu ne invatam minte.Sau suntem la mana celor care, prin votul lor,ne obliga sa suferim in corpore.Popor stupid,care voteaza hoti.Sa fie de capul vostru, acolo!

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 18 April 2014 19:26 +7

Prostovanul mieu, și atunci de ce mă votezi? Harneala mea pentru proști te pătrunde mai bine? :roll:

# Valeriu Mangu date 18 April 2014 23:28 -5

Articolul “Din nou despre imunitatea de care se bucura Presedintele Romaniei” pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# SLIM date 19 April 2014 00:16 -8

Nu le place astora la bulau... :-* Dupa ce au furat cat au putut acum zbiara ca din gura de sarpe sa se dea amnistia,cica pt. ca sunt aglomerate puscariile. Vax albina,cine draq va ia in seama cu aiurelile astea??? Va vaitati de puscariile din RO ? Eu propun sa fiti transferati in US,sa vedeti acolo drepturi si libertati..... Vreti ? O sa va rugati sa va intoarceti in RO. Gunoaiele draq !

# TITULESCU date 19 April 2014 08:22 +7

Nu e vorba ca au furat sau nu au furat ci e vorba de credibilitatea actului de justitie,de calitatea actului de justitie,de cine judeca si cum.Pana acum cel putin un examen in magistratura SA VRUT a fi dovedit ca fiind corupt,restul examenelor nu au interesat pe politicieni ca sa stim ce e cu ele,asa ca atata timp cat selectia in magistratura are serioase lacune si hotararile judecatoresti sunt consecinta calitatii celor care le dau. Ii vedem in instante,ii vedem si auzim la televizor, vedem CAZUL TUNDREA SI NU PUTEM SA NU NE GANDIM CAM CE NIVEL AU MAGISTRATII ROMANI SI UNDE LE E RASPUNDEREA PROFESIONALA? De exemplu cei care l-au nenorocit pe TUNDREA nu cumva SI AZI PRIMESC BANI DE LA STATUL ROMAN CA magistrati ,JUDECA ALTI OAMENI ,ASA CEVA POATE AVEA CREDIBILITATE CA JUSTITIE,DE CE NU I-AU EXCLUS DACA EI SUNT JUDECATORI SI-SI PERMIT SA JUDECE ALTI OAMENI,UNDE E JUSTITIA CAND E VORBA DE EI, DE MAGISTRATI si atunci poate cineva sa aibe incredere in asa ceva?

# Un Om date 19 April 2014 09:58 +7

Suntem oameni,dar paradoxal,nu mai stim ce-i aceea omenie,nu mai stim sa iertam pe cei ce au gresit.Avem di ce in ce mai multe prejudecati,dar nu recunoastem niciodata ca avem idei fixe care ne coordoneaza modul de a gandi si actiona.Trist dar adevarat.

# SEC date 19 April 2014 14:50 +2

BRAVO OMULUI OM CU MINTE  ASA GANDESTE UN OM ADEVARAT CARE SIGUR SOCIETATEA AR FI MAI BOGATA CU ASEMENEA GANDIRE  ASA OM ADEVARAT  BRAVO LUI,DESTEPT BA NATARAILOR IA DUCETIVA VOI LA BULAU,  NUMAI CATI OAMENI NEVINOVATI SUNT ARESTATI, DEGEABA DEGEABA

# Aramis date 19 April 2014 15:39 +11

Legea amnistiei este foarta necesara si chiar utila Romaniei de azi. Argumentul calculelor economice este aproape insignifiant in comparatie cu cel de natura umanitara, care ar asigura un nou inceput atat celor care se dezumanizeaza in inchisori cat si celor condamnati, fie si cu suspendare, oameni cu vietile sfaramte pe toate planurile, purtatori de caziere, care nu sunt doriti de nimeni fiind totodata supusi oprobiului public. Asta in conditiile in care multi dintre romanii condamanti sunt persoane de certa valoare profesionala si umana, condamanti mai mult sau mai putin pe nedrept, ei putand beneficia astfel de o sansa in a-si recapata viata sfaramata. Valabilitatea amnisitiei e cu atat mai actuala cu cat credibilitatea justitiei si a actului de jutitie sunt serios puse la indoiala in Romania de azi, s-ar da o sansa inclusiv depolitizarii luptei impotriva coruptiei. Iar cei ce se vor dovedi cu adevarat lichele, cu siguranta vor recidiva, situatie in care sa fie obligati sa ispaseasca cu executare si pedeapsa pentru care au fost amnistiati, chiar daca condamnarea a fost cu suspendare ! Oricum, eu personal sunt adeptul aplicarii cu prioritate a confiscarii averilor in locul trimiterii in puscarie. In paralel cu amnistia, se impune insa aprobarea Legii raspunderii profesionale a magistratilor. Am o urare si pentru basistii \"indignati\": sa le dea Dumnezeu sa simta pe pielea lor ce inseamna condamnarile inscenate/la comanda. Voi chiar excludeti ca in Romania se intampla nu putine inscenari de natura penala, urmate de condamnari la comanda ? Oare cazurile Traian Berbeceanu, Teodor Atanasiu, s.a nu va spun nimic ? Chiar nu se intelege ca si un prunc ar putea fi condamant in Romania de azi, daca anumite interese ar cere-o ? In rest, Sarbatori fericite !

# Ei dragii mosului in sfarsit a REAPARUT pprostul cu shtaif! date 19 April 2014 16:10 -18

Ei dragii mosului in sfarsit a REAPARUT pprostul cu shtaif Pprostul cel adevarat de 24 de carate! imi era dor de el !Sa stiti ca un pprost adevarat este foarte greu sa gasesti ! Sunt multi care fac pe prostu , dar unu adevarat gasesti rar! De aceea trebuie pretuit , trebui sa stai langa el si sa-I sorbi cuvintele ca cine stie cand il mai intalnesti !E o placere sa-l asculti cum bate el campii cu gratie, si ne da sfaturi ,cum minte el cu gulerul alb , si trage concluzia la sfarsit ca motanul cu antene ar trebui amnistiat PENTRU BINELE NATIEI ROMANE ! Si odata cu el toti banditii care au furat acesta tara ! Ba,nea Shtaif, (te mai cheama si cristi sau nascase cel mai corupt om din galaxie-fara Alfa din Centauri ca acolo n-am cautat) tu nu simti asa o jena intelectuala sa vii cu chestii si galusti de handikpat mintal ? Ba, da tu cat de prost crezi ca e poporul asta ?!O intrebare de final tu de ce postezi oricat vrea muschii tai si noi numai 1000 de careactere?Ai 4 COAste? Esti din gasca

# Doamne cat de ninunat ets sa fii pprost adevarat de 24 de c date 19 April 2014 16:39 -18

Nea pprostu cu shtaif TE RUGAM NU PLECA! Te rugam nu ne stica bucuria revederii cu o plecare intempestiva de-aia , sau cu o tacere de filozof. Sa sti ca un pprost care nu vorbeste NU POATE FI UN PPROST ADEVARAT! Te .. pe el !De aceea te rugam sa ne impartasesti din intelepciunea ta de prost de cea mai buna caliatate ! Iti promit ca o sa fiu numai ochi si vezica , o sa-ti sorb cuvintele! Asa am facut si cu postarea anterioara am citit-o de un milion de ori , nu ma mai saturam si mi-am zi:CAT DE MINUNAT ESTE SA FII PPROST SI SA POTI SPUNE ORICE VREI fara teama ca rade lumea de tine :Iar prietenii mei imi fac in ciuda -ai avut si tu sansa asta si te-a pus dracu sa inveti -asa-ti trebuie ! Astept ! Te rog mai posteaza si mai spune-ne CAT DE MINUNAT e SA FIE ELIBERATI TOTI BANDITII DIN TARA SI MAI ALES BARONII ….TE RUGAM SPUNE-NE CA NU ESTE O FAPTA UMANA UNII SA STEA IN PUSCARIE SI ALTII AFARA! Doamne cat de minunat va fii cand in sfarsit vam avea langa noi in toti banditii acetei tari

# Aramis date 20 April 2014 17:16 +7

Decat un prost din nastere(mai imprieteneste-te si tu cu limba romana), mai bine un \"prost cu staif\". Ramane cum am stabilit: iti doresc sa simti pe pielea ta si chiar mai in profunzime, \"binefacerile\" justitiei basiste sau de natura celei basiste. Asa se intampla cu un site deschis precum cel de la Luju(ceea ce nu putem spune despre hotnews et co). Posteaza toate jegurile basiste, tot ceea ce le trece prin singurul neuron care le-a mai ramas. Vad ca nu ai nici o treaba. Stai toata ziua pe net si improsti cu noroi retardatule ! Macar esti bine platit ?

# Dana date 19 April 2014 19:06 +4

Nu pot decat sa imi imaginez suferinta care este in sufletul unui condamnat.Sau in sufletul celor ramasi acasa.Pot sa imi imaginez durerea si ranile sufletesti ale celor care,pe langa disperarea lor,trebuie sa faca fata si dezaprobarii celor din jur,atitudinilor dispretuitoare si comentariilor rautacioase.Incearca sa iti imaginezi cum ai fi trecut tu prin experienta asta,stiu ca nu e usor,dar cred ca putem ierta sau macar putem incerca.

# Tu esti bombo, dana, knaif, tu esti pprostul cel cu shtaif date 19 April 2014 20:48 -11

Ba nastase , ca te vad ca n-ai treaba si nici imaginatie uite alte subiecte:De ex cati km de autostrada am avea daca bombonel (unul dintre amaratii aia carora le plangi de mila ar fi semnat contractul Behextel cu 2 miliarde (cat face ) si nu cu 10 cat l-a semnat CA SA IA SPAGA 800 MILIOANE ! Cati km daca TOT amaratul asta Bombonel ar fi vandut petrolul cu 20 miliarde in loc de 600 milioane –CA SA IA SPAGA 2,4 MILIARDE PENTRU EL SI PENTRU BESEDE ! Cati km daca AMARATUL ALA DE CIOBAN GIGI PECALII(ci) n-ar fi furat in total cam un miliard (din care a dat la saraci doar 30 milioane ) Cati km daca motanul cu antene n-ar fi “mostenit banii lui Ceausescu de la marin ceusesecu” –care s-a sinucis in bratele lui fro 2 miliarde si restul furaciunilor spre 6 miliarde Cati km am fi avut daca toti baronii si banditii NU FURAU IN TOTAL STATUL ROMAN DE FRO 400 MILIARDE. O sa zici :ca mai bine asa ca era tara complet acoperita de autostrazi si noi trebuia sa plecam in alta tara ? nu pleca,revin

# Irina date 19 April 2014 21:46 +1

Si noi ceilalti ce facem am suferit din cauza lor si acuma tot din cauza lor nu se va da aceasta lege , perfect legala data in multe tari.Dar la noi se vede treaba ca rautatea oamenilor e atat de mare de altfel si la vot tot cu rautate sa votat tot timpul cu gandul la razbunare fara o gandire logica.

# Doamnelor si domnilor eveniment epocal l-am prins pe nascase date 19 April 2014 21:59 -12

Mai fratilor asta nu e bombonel ?Ia zii nea bombonele ce mai e pe la matale pe acolo ? Cum a primit Nicu Ranga prima despartire de matale ? Cum te-a primit la revenire ? Ti-ai luat pijamaluta aia cu pisicuti de care era inebunit ? Ti-am spus eu, daca ai pijamaluta aia nici nu-ti mai trebuie sapun.Mai scri, mai scri ? Tot texte ca ala din primul “mandat “ Sa sti ca de curiozitate am citit si eu …mai baiete n-ai talent! Text prolix , scri treizeci de pagini ca sa comunici o platitudine pe care o puteai comunica intr-o propozitie simpla! E drept ca faci impresie la colegi, cand vad aia catamai cartoaie scri …da ..nu e pacat de hartie totusi ? Pe hartia aia se puteau plagia doua sute de doctorate.. ia si tu exemplu plesu sau (cu modestie ) katapievici citesti o propozitie si gandesti la ea trei ceasuri cam aia inseamna sa scri si sa comunici ceva . Acum sa fim si seriosi: tu sti de ce basescu a avut atata succes SI VA MAI AVREA , CA VA FII PREMIER?Crezi ca a fost mai inteligent ca tine ?

# NU PIERDETI DIALOGUL IN DIRECT CU NASCASE ! date 19 April 2014 22:03 -11

Acum sa fim si seriosi: tu sti de ce basescu a avut atata succes SI VA MAI AVREA , CA VA FII PREMIER?Crezi ca a fost mai inteligent ca tine ? Nu , tata ! Ci pentru ca a avut o SINGURA IDEE –DACA SUNT CINSTIT N-ARE CE SA MI SE INTAMPLE! Stiu ce vei gandi-ca cel care comanda justitia poate sa-I comande dosare asa cum i-a comandat si acum , Ca TOT OAMENII LUI vor judeca si vor da sentinte …NU MAI E ASA! Suntem in uniunea europeana! NU SE MAI POATE ! Judecatorii si procurorii au prins gustul puterii N-O MAI CEDEAZA! Stiu ca au fost infiltrati la geseme cativa ,si la inalta si la protoeria genarala ..da priveste cum sunt demascati unul cate unu… si chiar daca nu acum dar peste 2-3 ani vor face plata finala. Acuma CA OM SINCER IMI PARE RAU ! de ce ti s-a intamplat! NU MINT ! Eu nu te dusmanesc, sincer! Dar ma rascoleste gandul CE-AM FI AJUNS DACA Petrica n-ar fi dat drumul la distrugerea economie, daca tu nu ai fi dat drumul la spaga… sincer nu ti-ar fi fost si tie mai bine daca acum ave

# IN DIALOG CU NASCASE ! ocazie unica ! NU PIERDETI ! date 19 April 2014 22:07 -12

CE-AM FI AJUNS DACA Petrica n-ar fi dat drumul la distrugerea economie, daca tu nu ai fi dat drumul la spaga… sincer nu ti-ar fi fost si tie mai bine daca acum aveam 7000 de km autostrada ,daca societatea evolua ca in polonia , Eu sunt convins ca ERAM INCREDIBIL DE APROAPE DE AUSTRIA ! nu aveai cu certitudine atatia bani da nu erai acolo ? Greseala ta a fost ca nu ai inteles ca poti face TOT LA FEL DE MULTI BANI PRIN MECANISMELE CAPITALISMULUI SI NU PRIN SPAGA! Daca te lansai in afaceri –cum era piata de libera AVEAI ACUM 1-2 MILIARDE DE EURO …ASA CATI bani TI-AU MAI RAMAS ? si cata suferinta ?–EU SINCER NU CRED IN POVESTE AIA CU MILIARDUL DIN MARILE CHINEI (da ca figura de stil recunosc are efect), si nici in povestea cu nicu ranga si cu pijamaua cu pisicuti care a aparut pe net. Inca odata eu sincer CHIAR NU TE DUSMANESC SI NU PENTRU RAUL TAU SCRIU CE SCRIU –ci pentru REGRETUL CA AM FI PUTUT SA FIM MAI SUS SI CA UN AVERTISMENT CA SA NU FACA SI ALTII RAUL PE CARE L-ATI FACUT VOI

# LUME,LUME, LUME,LUME UITE-L PE NASCASE-ANUME! date 19 April 2014 22:14 -13

Este de fapt un AVERTISMENT CA SA NU FACA SI ALTII RAUL PE CARE L-ATI FACUT VOI INDIFERENT CUM ATI GANDIT ATUNCI ! Chiar nu te dusmanesc –si chiar mi-ar placea sa stau de vorba cu tine –cand se vor linisti si se vor aseza lucrurile si daca vei fi sincer ,chiar as vrea sa scriu un roman cu tine –CA PERSONAJ IN BUNA MASURA POZITIV DAR CARE A FACUT O SINGURA GRESEALA AIA DE MAI SUS- la un moment dat a preferat spaga usor de obtinut –unor investitii si afaceri mai greu de controlat! Acum spune si tu sincer ASA ESTE ?Asa este ca te-am citit bine ? PS .Sincer am fost rautacios cand am scris ca n-ai talent …da asa se scrie ca sa faci reting Hai sa tinem legatura , ca sa te cunosc mai bine ,exista viata si dupa asteroid , poate iaesa si romanul ala..Numai bine –nu-mi purta pica –nici eu nu-ti port!-asa este pacatul asta primar al pamfletarilor care prefera sa se certe cu un prieten decat sa rateze o poanta!Cum te-am recunoscut -dupa stil si pistil-n-ai cum sa te ascunzi

# Aura date 19 April 2014 22:40 +3

Domnul de sus are dreptate dar cand te afli in situatia mea ,cand iti plang copii in casa dupa tatal lor,cand nu ai strictul necesar pt ei,cand vezi ca vine pastele si nu am bani pt o masa normala ce ati face ? A gresit pt un pumn de bani si ce sa facem in conditiile de acolo normal numai iese.Paste fericit si sa nu treceti niciodata prin ce trecem noi familia si parintii,vieti distruse.....

# Nea Nascase -ramai pe net ! date 19 April 2014 22:42 -14

Nea Nascase,TU POTI SCHIMBA de data asta in bina tara asta! ,ramai pe net, revin ,am un plan

# REMEMBER date 20 April 2014 10:11 +11

Eu asi fi de parere sa duci acel plan la 2 metri sub pamant si sa-l ingropi odata cu mafia basista.

# NASCASE POTI SCHIMBA SOARTA TARII! date 19 April 2014 23:23 -12

Nea Nascase , Hai sa nu ne mai ascundem si sa judecam corect tara asta! Lumea politica nu e impartita in stanga si dreapta ci intre cei care VOR SA SUGA BANII STATULUI SI ceilalti care n-ar prea vrea dar nici nu sunt total convinsi . Crezi ca eu am ceva impotriva ideilor de stanga ? Nu tata ! As fi fericit sa fie doua curente FILOZOFICE SAU ECONOMICE care sa concureze si sa se succeada la putere …cu cota unica sau diferentiata …om vedea care e mai buna .. cu ajutoare pentru intreprinzatori sau pentru saraci-ponderate ,om vedea ce e mai bine, etc.In acest moment intr-o parte s-au concentrat nu oameni cu idei de stanga CI OAMENI CARE FURA IN NUMELE STANGII (sa nu spui ca vreun baron are idei de stanga) pentru ca in partea stanga AU SIMTIT EI CA POT FURA MAI MULT SI CA AU MAI MULTA ACOPERIRE SI SPRIJIN ! Pana la urma hai sa acceptam si o idee a lui basescu- ca fiind in uniunea europeana TOATE ASTEA SE VOR DECONTA –NU VA SCAPA NICIUNUL ! Si atunci HAI SA SCURTCIRCUITAM CHINUL ACES

# Nea Nascase ,HAI SA SCURTCIRCUITAM CHINUL ACESTEI NATII ! date 19 April 2014 23:25 -14

Nea Nascase ,HAI SA SCURTCIRCUITAM CHINUL ACESTEI NATII ! Tu poti salva aceasta tara ! Daca faci lucrul asta TI SE IARTA PACATELE – SI CHIAR CRED CA E SINGURA VARIANTA PRIN CARE TE POTI REABILITA ! Ideea ca veti lua voi tot in noiembrie NU POATE FII CASTIGATOARE.Si in cazul ca veti lua …asta doar amana sentinta cu 1-2-3 ani CAND VA VENII DECONTUL FINAL !Tu nu sti pulsul po******tiei – iti spun eu –nu mai urla babele- jos basescu –jos tiranul cum urlau ….acum se plang pe la colturi CA ASTIA SUNT MULT MAI HOTI CA CEILALTI ! - ca n-au nici o limita ! Cum ii tineti in frau ?Numai cu televiziunea lui don felice si reteveul lui ghita ? Daca o tineti asa (CHIAR SI DACA CASTIGATI TOTULin noiembrie ) la sase luni LUMEA VA FII IN STRADA ! NU PRINDETI SFARSITUL ANULUI – SI TOT LA DECONTUL FINAL AJUNGETI ! (Sunt cam dezlanat pentru ca ma grabesc imi e frica sa nu pleci !)

# Iata planul cu care nascase POATE SCHIMBA IN BINE TARA ! date 19 April 2014 23:32 -13

IATA SI PLANUL MEU –prin care poti schimba IN BINE SOARTA TARII !- SI TE POTI REABILITA ! N-ai ce pierde ! N-ai ce mai pierde! Convinge-l pe pupilul tau necopt SA SCHIMBE MACAZUL ! Sa fie cu adevarat de stanga DAR CU JUSTITIA-N FRUNTE ! Sa-I sacrifice pe baroni –ESTI SUFICIENT DE INTELIGENT SA INTELEGI CA VA CASTIGA MAI MULTE VOTURI PRIN BUNAVOINTA SI ENTUZIASMUL CETATENILOR DECAT CELE PE CARE I LE POT ADUCE BARONII PRIN FRAUDA ! Pasul 1) Scimba toata conducerea tvr si pune OAMENI DE CALIATATE (scapa de toti longhinii de acolo si pune patapievici renunta la ghitza si la varani ) pasul2)schimba kazaciocul si pe Nitza Fanitza din justitie si pune oamenii DUSMANULUI-DANIEL MORAR, papici etc ! Si las-I sasi faca treaba !pasul 3) Schimba cateva legi esentiale care sa le dea acestora mecanismele necesare chimbarii! Pasul 4) pune in toate functiile de conducere oameni alesi PRIN EXAMENE CINSTITE ! pasul 5) Sta ca nu mai are ce sa faca –PENTRU CA INSTITUTIIILE SE VOR CONDUCE SINGURE!

# Nascase, pupilul tau VA AVEA O POPULARITATE DE 80% date 19 April 2014 23:59 -13

La trei luni de la aceste schimbari pupilul tau VA AVEA O POLULARITATE DE 80% Ceea ce ti-am propus ESTE SI PLANUL SECRET AL LUI BASESCU ! DACA EL A REUSIT, TU DE CE N-AI REUSI? Poate e o frica a pupilului ca sa nu cada pe dosare pana atunci! Daca ar cere un bilet de voie de la popor pentru NUMAI 3 luni MASURATE LA SECUNDA -PROMITAND CA VA FACE ACESTI PASI SI CHIAR II VA FACE –SUNT CONINS CA POPORUL I-L VA DA .Iar dupa aceasta relizare incredibila care echivaleaza cu o evolutie de 50 de ani a societatii POPORUL IL VA IERTA SI TU VEI FI REABILITAT! Pasul 6) VINE LOGIC SI NATURAL DACA II INDEPLINESTE PE CEILALTI :dupa ce ajunge la palat IL VA NUMI PREMIER PE BASESCU ! ESTE SINGURUL OM POLITIC DIN EXECUTIV DE TALIE EUROPENA !Ar fi o crima sa nu-i folosim pricepere INCOMENSURABILA in mersul statului- asta cred ca recunosti si tu .Si ar avea certitudinea ca odata ajuns la palat nu va mai fi deranjat de cineva ! PENTRU CA SOCIETATEA AR FII IN AVANS CU 50 DE ANI SI NIMENI N-AR MAI FII NEM

# NASCASE - CE CARTE VEI TRAGE ACUM ? date 20 April 2014 00:01 -13

Nascase ,Eu stiu ca ESTI UN OM INTELIGENT –NU SE POATE SA NU RECUNOSTI CA AM DREPTATE! (Chiar si baronilor le scurtezi chinul si pedeapsa !) Gandeste-te ca esti in anul 2000 cand aveai de ales intre a face afaceri corecte sau a lua spaga,-n-ai tras cartea norocoasa! Acum ai de ales intre aceasta varianta CASTIGATOARE DE NETAGADUIT si cealalta in care speri ca puteti in continuare prostii poporul cu televizorul , si ca veti creste CU VOTURILE FRAUDATE DE BARONI si ca va veti razbuna voi pe basescu….pentru ce fapte ? –VARIANTA PIARZATOARE DIN START! Nascase ,CE CARTE VEI TRAGE DE DATA ASTA ? Te-ai vindecat? P.S .te voi cauta peste ani- te am in minte ca un pe un viitor personaj 50,01% POZITIV CARE FACE O PROSTIE ENORMA ODATA SI APOI TRECAND PRIN CHINURILE PURGATORIULUI –PRINDE RAIUL DE PE SCARA TRAMVAIULUI !- la fel il am in minte ca personaj si pe BASESCU dar –CARE A FOST MAI INSPIRAT CA TINE SI A TRAS DE LA INCEPUT CARTEA NOROCOASA !

# Nascase-personaj 50,01% pozitiv intr-un viitor roman! date 20 April 2014 00:09 -12

Nascase, te voi cauta peste ani- te am in minte ca un pe un viitor personaj 50,01% POZITIVintr-un viitor roman –de tipul Dinu Paturica reshapat- CARE FACE O PROSTIE ENORMA ODATA SI APOI TRECAND PRIN CHINURILE PURGATORIULUI –PRINDE RAIUL DE PE SCARA TRAMVAIULUI !- la fel il am in minte ca personaj si pe BASESCU dar –CARE A FOST MAI INSPIRAT CA TINE SI A TRAS DE LA INCEPUT CARTEA NOROCOASA ! Este o zii sfanta –si poate este un semn DIVIN ca exact la mizul noptii de Paste imi inchei prorocirea -poate va fii un nou inceput pentru tine si pentru tara , poate asta inseamna “ MINUNE”- poate ca asta inseamna (profan gandind ) ajutor dumnezeiesc – poate il vei accepta – Cu bine –sarbatori fericite !

# Cateva pari pentru Nascase ! date 20 April 2014 01:27 -13

Nascase, am fost cam dezordonat si grabit mi s-a cam indoit pana ,mai aveam multe sa-ti spaun, vreau sa fac niste mici precizari acum . Eu sunt EMINAMENTE DE DREAPTA aia filozofica ideala nu dreapta neobolsevica a lui crin , nu deapta sfoiegita a lui bleaga care A FACUT PACT DE SUBORDONARE BALOASA ,TOTALA, pana la absorbtie CU BESEDEUL( –daca te-ai schimbat ar trebui sa-ti puta asta ) Eu sunt EMINAMENTE DE DREAPTA pe care o intuiesc in Miscarea Po******ra a lui Basescu .Nu stiu daca are oamenii, nu stiu daca intuiesc bine , dar daca este asa cum intuiesc eu, Este din nou CARTEA CASTIGATOARE ! Si dovedeste ca succesul lui basescu n-a fost intamplator – ci este cu adevarat UN MARE OM POLITIC(-peren) ! Nascase si eu sunt singur acum si inteleg ce inseamna asta! Este Invierea ! Este oare si INVIEREA ROMANIEI ? asa-I ca sunt naiv?

# Cateva precizari pentru Nascase ! date 20 April 2014 01:29 -13

Titlul corect Cateva precizari pentru Nascase !-m-a luat mausul pe dinainte, si aiesit un titlul pe care poate altadata l-asi fi folosit-acum -nu !Scuze!

# Ramas bun Nascase !Poate voi reveni. date 20 April 2014 01:46 -13

Asa-i ca sunt naiv? Poate astept ca sarpele cu clopotei sa interpreteze aria clopoteilor din opera Flautul Fermecat (Mozart), si serpii cobra sa lacrimeze, lipitorile sa cultive legume , si oxiurii sa produca parfumuri, iar hienele si crocodilii sa-si reanalizeze critic intraga viata si sa-si ceara scuze pentru ce-au facut ! Poate peste cativa zile cand voi citi ce am scris imi voi da palme pentru o naivitate sora cu prostia –dar acum asa simt !Este Invierea si vad lumea mai buna ! Hristos a inviat !

# Primele lectii PENTRU NASCASE ! lECTIA 1 date 20 April 2014 09:24 -14

Hristos a Inviat Nea Nascase ! Voi profita de ocazia intalnirii acesteia de gradul III pe net cu matale ca sa-ti arat adevarata fata a acestei societati.Daca voi fii la fel de dezordonat – scuze! Sa-ti spun pentru inceput de ce nu-ti ies planurile ORICAT DE GENIALE LE CONSIDERI SI ORICAT DE MULT LUCREZI LA ELE, adica sa-ti spun de ce am zis CA N-AI TALENT ! Nu ai talent pentru ca NU VREI SA AI TALENT !Pentru ca NU ESTI SINCER ! Tu nu vrei sa comunici ceva ,TU VREI SA ASCUNZI CEVA! Oricat de subtil crezi ca esti N-O SA-TI IASA NICIODATA ! –de ex postarile tale anterioare sub numele Cristi, Dana si Aramis PUT !PUT GROASNIC ! SUNT FALSE !-PRODUC VOMA –nimeni nu are rabdarea sa le citeasca pana la capat ! sunt ca un discurs al lui Ceausescu la congres ! Vrei o impresie sincera –Penibile-vomoase ! Aici poti vedea iar DE CE BASESCU A AVUT ATATA SUCCES! A tras iar cartea castigatoare , A FOST SINCER! Este cel mai sincer om politic de la noi!

# Primele lectii DE UMANIZARE PENTRU NASCASE !LECTIA 21 date 20 April 2014 09:28 -14

Basescu este cel mai sincer om politic de la noi! A si avut de suferit din cauza SINCERITATII ABSOLUTE-de ex cu Arafat, de ex cu Firea – dar el atunci asa a simtit –si asa s-a exprimat ! de aceea EU AM INCREDERE ABSOLUTA IN EL – DE ACEEA OCCIDENTALII AU INCREDERE ABSOLUTA IN EL ! –CA E PREVIZIBIL !Gaseste-mi un om politic NESINCER SI CARE SA AIBA SUCCES PEREN! NU EXISTA ! Uita-te la Balega – pe care eu il consider CEL MAI MARE DUSMAN AL EVOLUTIEI ROMANIEI ! De ce ? Pentru ca acest militian , pentru cateva contracte ale ginerelui-A vandut opozitia si a oprit evolutia tarii ! Priveste cat de fals este ! ce senzatie da: de sfoiag , de beci umed, de jeg crapat – cum incearca el DEMOCRATIC (ca si stalin ) sa-l bage pe naivul ala in fata –dar de fapt sa lustruiasca drumul besedeului –daca va lua puterea totala va mai arunca inca 5 contracte ginerelui . Daca NU FALSIFICA ALEGERILE INTERNE SI AJUNGEA ELENA DIN TROIA, OPZITIA AVEA acum 30%! DAR SI PUTEREA FIIND ATENTA isi recalcula act

# Primele lectii DE UMANIZARE PENTRU NASCASE !LECTIA 3 date 20 April 2014 09:31 -14

Daca ba lega NU FALSIFICA ALEGERILE INTERNE SI AJUNGEA ELENA DIN TROIA, OPZITIA AVEA acum 30%! DAR SI PUTEREA FIIND ATENTA isi recalcula actiunile si se intarea ! Bizonii cei mai sanatosi nu sunt cei care traiasc in cusca unde nu-I ataca nimeni si stau si rumega –ci aceia care traiesc si se descurca in nameti si intre haitele de lupi ! Crin s-a prins de secretul SINCERITATII si pe jumatate ii reuseste DAR AILALTA JUMATATE INCEARCA SA ACOPERE PACATUL ALA PRIMAR AL LOVITURII DE STAT .Daca acum ar fii barbat si ar spune CEEA CE TOATA LUMEA STIE: A FOST LOVITURA DE STAT ! Indiscutabil! Iata cum am planuit!, iata pasii !Iata cum am facut :–iata cine si cum a furat cele 3 milioane de voturi la referendum , iata aportul lui Don Felice si al hasnalei 3, iata ce a urmarit si ce a castigat fiecare iata cum am impatit functiile- iata cine si cat a castigat etc ,Asa a fost ! IMI CER SCUZE-AM GRESIT! DAR ACUM SPUN TOT ! si chiar ar spune TOT! –AR AJUNGE PRESEDINTE CU 80%,

# Primele lectii DE UMANIZARE PENTRU NASCASE !LECTIA 4 date 20 April 2014 09:41 -13

Uita-te la Elena Udrea – cea mai balacarita fiinta (cu exceptia lui Traian Basescu ) , de ce a rezistat ? De ce creste? , si de ce va creste in continuare incet dar sigur? Pentru ca E SINCERA , CREDE IN CEEA CE SPUNE – ARE O VIZIUNE ARE UN PLAN ! Recunoaste si tu cat de nedrepti ati fost cu ea Aminteste-ti cu cat entuziasm vorbea de priectele din turism-si cate a reusit sa faca! ,si compara cu tzatza aia penibila , spurcata la gura si analfabeta de acum! Nici 1% din acuzele aruncte spre ea nu sunt adevarate ! Daca vrei sa te indrepti fa eforturi sa recunosti ! Iata prima lectie de sinceritate: raspunde :A fost adevarat ce ati afirmat despre Elena Udrea ? Raspunde sincer cu glas tare in fata oglinzii ! Ei vezi ca nu e greu ! Asa e ca te simti mai linistit ? Asta e MAREA LECTIE PE CARE A INVATAT-O UDREA DE LA BASESCU – SA SPUNA CEEA CE CREDE –ASTA E CARTEA CASTIGATOARE si Peste cativa ani Elena va fii premier sau presdinte! Uita-te la Monica Macovei –a avut o incredere uluitoare atunc

# REMEMBER... date 20 April 2014 10:24 +12

Dar de realizarile ei de pe centura (ca cele cu parculete pentru gaini cu miliarde de euro, le stim), nu ne spui nimic?. Am vrea sa scrii si despre asternuturile de la Cotroceni, prin care a trecut ca gasca prin apa, poate le foloseste si in ziua de azi, ca vezi ...acum este o centurista singura.

# Elena Udrea cea maicasta femeie din politica ! date 20 April 2014 12:01 -16

De ce se vorbeste asa despre Elena Udrea ? Hai sa-ti spuneu : Este o tehnica a mani******rii –daca nu poti sa ataci adversarul atunci ataca-I prietenii si murdaria se va prelinge si la el ! Asta s-a facaut cu Elena Udrea –probabil CEA MAI CASTA FEMEIE DIN POLITICA ROMANESCA! Ea a avut curajul sa scrie pe blog ca au fost doar doi barbati in viata ei: un prieten din facultate si un Cocos. Vei spune ca asa zic toate,da ,dar asta a avut curajul si a spus in fata lumii ! De ce n-au aparut Nr3 ,Nr4…nr34 daca ar fi existat crezi ca nu puteau sa fie gasiti odata ce este urmarita de banda lui Don Felice 24 ore pe zi ? De ce nu apar camere de hotel, inregistrari la intrare…PENTRU CA NU SUNT ! Credeti ca ar fi bine sa punem kilometrajele pe masa ? Obiectivo ce zici desigilezi kilometrajul ? Aplicam metoda la toate parlamentarele ? Sau ha,ha,ha la europarlamentare ? Sa vezi surprize !

# REMEMBER... date 20 April 2014 12:18 +12

Da, draga mea, dar pe centura nu erau camere de filmat, iar in asternuturile de la Cotroceni ar fi culmea sa fie camere video. Dupa decembrie are toate sansele sa ajunga inapoi pe centura, ca la Cotroceni, poate in alta viata.

# Obiectivo, Viky voi de ce nu intrati in joc fetelor ? date 20 April 2014 12:34 -16

Obiectivo, Viky voi de ce nu intrati in joc fetelor ? Hai aveti curaj ca Elena Udrea si desigilati si voi kilometrajele! Cum ? Ce scuze sunt astea? …cum adica s-a dat acul peste cap ? aaaaa v-ati impiedicat de matura si ati cazut si s-a defectat! Sigur ? Nu din cauza turatiei ? Hai spuneti si voi ceva chiar si asa vag ca o declaratie de avere a unui demnitar : 35% regimentul 7 infanterie , 27% baroul bucuresti…75% asociatia ciobanilor carpatini ….v-ati prins ca acolo in varful muntilor …. incepe raiul …hoatelor ! Daca nu aveti curaj ,astunci nu o mai atacati asa abject pe Elena Udrea care a avut curaj ?

# VIKY date 20 April 2014 12:54 +12

Puicuta, noi nu avem nicio sansa tinand cont de experienta dansei in domeniul \"kilometrajului\" pe asfalt, si pe la Cotroceni. Asa ca o lasam balta, cel putin eu, care am experienta doar la kilometrajul aviatic (calatorind foarte des) fiind la mii de km distanta de Romania.

# obiectiva date 20 April 2014 13:15 +6

sorry, de ce nu intru in joc ? pentru ca POLITICA e o curva, iar cine o practica este prostituata ! uite, de aia !!! eu IMI CREEZ PROPRIILE JOCURI , nu ader la jocurile create de sistem.......

# Si de acolo de sus de la mii de kilometri cum de ai vazut ca date 20 April 2014 13:18 -13

Si de acolo de sus de la mii de kilometri cum de ai vazut ca era ea? Poate o fi fost alta ...ia mai avezi prentre politruce nu mai gasesti nici o blonda? Si cum ramane ,daca nu era ea ...ii ceri scuze ?

# VIKY date 20 April 2014 13:34 +11

Scuze???. Eu nu am vazut, dar nici nu am auzit ca vreun om sa ceara scuze de la gunoaie. Ele se deratizeaza, sau se indeparteaza, altfel risti sa te imbolnavesti. Vezi, asta au facut romanii, au tinut gunoaiele prea mult timp, in loc sa le indeparteze, iar acum trag consecintele. Actualmente, ca sa fie deratizata tara de gunoaie, este nevoie de o mobilizare in masa, dar asta depinde doar de po******tia tarii.

# Primele lectii DE UMANIZARE PENTRU NASCASE !LECTIA 5 date 20 April 2014 09:45 -14

Uita-te la Monica Macovei –a avut o incredere uluitoare atunci cand a fost sincera, O singura data IN VIATA A FOST FALSA – –si uita-te cat a cazut ! eu o inteleg de ce ! –SI CONTINUI SA FIU DE PARTEA EI ! Uita-te la Codruta Kovesi Lidia Stanciu, Haineala, Daniel Morar,–IMPECABILI – eroi pereni ai Natiunii Romane ! Oricare dintre ei daca ar intra in cursa prezidentiala si ar spune doar o propozitie : “IN 5 ANI SCAP TARA DE BANDITI!” – VA FII PRESEDINTE CU 80% si astia chiar s-ar tine de cuvant ! ar avea si sprijin extern NELIMITAT ! –poporul ar fii la picioarele lor ! Compara textele mele nescremute ,scrise dintr-un condei cu scremenile , insipide, inodore,incolore, antimagnetice si antiacvatice pe care le-ai postat sub numele Aramis,Cristi,Dana…Eu am fost sincer ! asta gandesc asta scriu ! TU IAR AI VRUT SA PACALESTI probabil in legatura cu gazdele …Nici o sansa ! Nu ti-a iesit ca nu putea sa-ti iasa ! Si nici n-o sa-ti iasa vreodata daca nu esti sincer ! Revin !

# REMEMBER... date 20 April 2014 10:02 +16

Fa un bine macar de sfintele Paste, si revin-o peste 1000 de ani impreuna cu toata sleacta ta de mafioti ordinari. Nu o sa fiti lecuiti de D-zeu nici in mormant, leprelor basiste.

# obiectiva date 20 April 2014 11:15 +3

HRISTOS A INVIAT !!!  asta cu sfaturile pentru NASTASE sa iti fie rusine ca ne pui sa iti citim elucubratiile de alcoolist din Noaptea de Inviere......nastase, baSSescu....deja sunt istorie NEFASTA  a poporului roman ! care are conducatorii pe care-i merita....cu varf si indesat !! .la ora 00:00 asta noapte, nici macar sa cante in cor, cu popii, NU au reusit.........erau ca niste zombi FARA GLAS , FARA VOCE....care se ducea sa aprinda luminari !!

# VIKY date 20 April 2014 11:35 +12

@obiectiva...ADEVARAT C-A-NVIAT! Iti doresc un PASTE FERICIT, si tot ce este mai bun in viata. Numai bine, si a viata mai linistita pentru toti romanii dupa luna Decembrie, ca pana atunci nu se stie ce va mai asteapta din partea celui mai \"iubit\"dintre pamanteni.

# obiectiva date 20 April 2014 11:36 +8

multumesc, Viky, iti doresc la fel !

# Tu crezi ca mafia va ramane la putere 1000 de ani ? date 20 April 2014 12:09 -13

Tu crezi ca mafia va ramane la putere 1000 de ani ?Asa credea si Hitler ! Esti naiva! In 6 luni sau in cel mai rau caz in 12 luni va fi spulberata!

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 20 April 2014 14:38 +7

Mafia securistă va fi spulberată, bineînțeles!

# obiectiva date 20 April 2014 11:40 +4

NU se confirma ca SINCERITATEA te propulseaza in varful piramidei trofice politice, asta cu elucubratiile din Sfanta Noapte a Invierii.........eu sunt dovada ca SINCERITATEA te duce la puscarie , ca ti se va distruge  copilul , familia si viata , ca MAFIOTII si TERORISTII DE STAT iti confisca bunurile familiei, mostenite de la LUPTATORI !!!!!!

# pentru cel ce dalectii pt.Nastase date 20 April 2014 15:39 +6

daca ai fi din Coreea de Nord,as fi de acord cu tine.Intr-adevar,esti fixist rau de tot.Dar stii tu ce inseamna peren?Nu stii,si nici nu cunosti bine gramatica romana.Stii tu cum se scrie,,va fii,,?Daca as crede ca esti din  sistem ti-as spune ca esti tampit.Cred ca nu esti din sistem si atunci iti zic ca esti fraier.Un basist convins dar MARE FRAIER(eufemism).Adaug,ca nu imi vine sa cred ce minuni vorbesti despre distrugatorii sistemului democratic al justitiei romane.Revino-ti

# VIKY date 20 April 2014 15:58 +10

Sa nu te miri daca ar face parte din sistem, si mai ales din cel apropiat suspendatului, deoarece fiecare om cu scaun la cap stie ca este inconjurat numai de \"inteligente\" tulburatoare. Numai pe acestia ii poti mani****** si spala creierul. Cei inteligenti sunt marginalizati, sau ii baga dupa gratii cu dosare fabricate. Fii sigur ca nu este unul strain sistemului.

# tot eu date 20 April 2014 16:01 0

Adica e tampit?

# VIKY date 20 April 2014 16:20 +10

Nu este tampit, este de o prostie tulburatoare (vorba unui om inteligent, despre Kovesi).

# Nea Nascase ,HAI LA CARTE ! HAI C-VEM TREABA ! pana dimineat date 21 April 2014 00:29 -11

Nea Nascase ,hai ,ba, la carte c-avem treaba! Ia zii ai invatat ce ti-am predat? Cum n-ai priceput ? Iti spun eu N-AI VRUT SA PRICEPI ! Trecem mai departe ca e materie multa …te ascult la sfarsit ! Mi intai o chestie simpla dar enervanta – de fapt penibila DAR ESENTIALA –ARMA SUPREMA A BSEDEULUI-“ MASINA DE SPURCAT “ : De ce-ai trimis ,ma, nea nascase ,penibilii aia fara carte sa ma scuipe…priveste si tu in susul paginii …Iti place ? Unul chiar ma invinuieste ca am pus un I in plus cand eu scriu cu viteza luminii ….VEZI ASTA E SCOALA PE CARE ATI CREAT-O VOI SI HASNALELE adica In loc sa recunoasteti ca ceea ce spun eu SUNT LUCRURI CARE NU S-AU MAI SPUS CEL PUTIN AICI …voi va legati de un nimic ! Asa maculati voi toti adversarii politici ….ASTA ESTE ESENTA PUTERII VOASTRE –POLITICA DE SCONCS! SPURCATI ORICE VA STA IN CALE ! si in baltile de venin si murdarie tara nu se mai vede nici un indicator de circulatie , si ne invartim in loc ca gainile , si tot voi va mirati ca prostii ca CE

# Nea Nascase ,hai ,ba, la carte c-avem treaba! date 21 April 2014 00:32 -10

si tot voi va mirati ca prostii ca CE TARA E ASTA ! E TARA PE CARE ATI CREAT-O VOI BESEDEUL SI HASNALELE LUI DON FELICE ! Dintr-o carte de politica practic( pe care v-o prezint eu aici ) IN CARE VOI NU PUTETI INTELECTUAL SA ADUCETI NICI UN CONTRA-ARGUMENT voi va referiti la un I pus din graba ! Penibil si daca as fi gresit ca n-am stiut ce semnificatie ar fi avut ?– ca sa nu pierdem vremea si sa ma trezesc si dupa lectia 45 (ca cel putin 45 de lectii o sa-I tin lui nascase DACA OR SA MA LASE ), ca va referiti la ceva insignifiant VA INSTIINTEZ CA STIU CARTE CAM CAT TOT BESEDEUL VOSTRU LA UN LOC SI CU NASCASE MOTZ DEASUPRA ! Eu am invatat ba, carte nu ca voi ! Sunt brici ! Gata hai sa trecem la lucruri serioase ! De unde a inceput dezastrul din politica actuala : o iau de la pashopt …ca acum vorbesc cu Nascase nu cu nea ION ! La anul de gratie doua mii si trei fix ....

# Lectiile anterioarea le numerotam cu 6 si 7 date 21 April 2014 00:36 -10

Daca nu ne mai lasa astia sa studiem o sa gasesti lectiile pe alt forum VEZI TU CARE CA O SA LE CITEASCA TOATA LUMEA -LE FACEM ALTORA RETING !

# Trezeste-te nea Nascase -urmeaza lectia 8 ! date 21 April 2014 02:32 -10

Sper ca nu v-ati culcat , scriu si eu cat pot de repede-da’ sunt si eu om !nu pot mai repede! Stimabile ai cuvantu’ ! - La anul de gratie doua mii si trei fix,Nea Nascase era pe cai mari cam ca ai lui Nero de mari ! Coruptia ajunsese la un nivel inimaginabil pentru acest pamant ! Se spune ca pentru orice se facea in tara asta mnealui lua 10%... bietul truicaca , saracu, isi rupsese mainile carand geamantanele diplomat cu “acte “ acasa la preopinetul din prepozitie …cu explicatia ca mnealui lucreaza si noaptea PENTRU BINELE ACESTEI NATII ! Sunt filme in care truicaca cara si cate 12 geamantane pline cu acte –sanky !– si nu permitea nimanui sa le atinga sau sa-l ajunte- “actele” fiinde foarte pretioase- PENTRU NATIA ROMANA! Unii ar fi calculat estimativ si au ajuns spre 4-6 mili…mili…mili…-Milioane de acte? Aaaa!…nu tata!, nu milioane! ca nu era gainar !…da, pana la urma si si truicaca asta –fain om ! Cinstit ! Devotat !...a ajuns bine! fiind singurul bugetar in Top 10 din tara

# Hai si cu lectia 9 ca nu e grea ! date 21 April 2014 02:35 -9

Truicaca este singurul bugetar in Top 10 din tara !...o fii adevarat ?…n-o fii adevarat ? TOATE TELEVIZIUNILE ERAU APLATIZATE DEFINITIV SUB GREUTATEA BANILOR DE LA STAT cu care ii bombarda mnealui ! Nu mai vorbea nimeni in tara ….ganditi-va azi …ca tot ce vedeti acum la tv AR FII NUMAI RETEVEIE d’ale LU’ GHITA SI HASNALE d’ALE LU’ DON FELICE!- CARE SE INTREC SA-L OMAGIEZE PE MARELE CARMACI ! Se canta pe o singura voce !Nimeni nu se abatea de la partitura !(–ca nu mai primea contracte !) Un singur OM CANTA FALS ! TRAIAN BASESCU ! Cuuuuuuuuum …cand lumea mi-i deschisa ? a urlat preopinentu’ de-a zguduit continentu’...si atunci l-a pus pe INCOMPETENT sa-I fabrice un dosar marinarului …-Scuzati pentru ce motiv ? ar fi intrebat naiv incompetentul ….-nu conteaza!…cautati ! Dar am cautat 9 ani ! NIMIC ! NIMIC ! NIMIC !...si armatele lui Don Felice il urmaresc 24 de ore pe zi !...si ? NIMIC ! NIMIC ! NIMIC!

# Cucu, Nea Nascase .sus ,c-a sosit si lectia 10 ! date 21 April 2014 02:38 -10

Am cautat si in toate arhivele lui Catalin boicu si gen iliescu si in arhivele ale lui don felice( fostele arhive ale…. ! si ? NIMIC ! NIMIC ! NIMIC !. Eu ma tem de un dezastru ! -care ?s-ar putea…. SA FIE CURAT !Cum ?...-Esti INCOMPETENT –HAI SA TE INVAT MESERIE ! Ce este el?-Marinar! …ei vezi ? …flota avem ?….NU CA A VANDUT-O NEANICU VOTCAROIU –ca el ca marinar si nu putea s-o vanda pentru ca flota nu apartinea de stana lui ci era 66%fpps si 33% fppp! Si stiti ca la fepese era …neanicu votcaroiu si el a vandut-o…!-nu conteaza!- rodicoco vino si invata-l meserie pe asta! invta-l tot ce ai invatat cand erai …”sanda” ! –nu ,nu sanda DE-AIA DE LUAT IN PICIOARE …ci SANDA D’AIA DE A CALCAT IN PICIOREA PE CEI CARE NU SE FACEAU PRES PE TIMPUL IMPUSCATULUI!…. Si voi (ziaristii ) - gasitii ceva si spurcati-l !CA DE-AIA VA PLATESC DIN BANII STATULUI !…nu prea avem ce! ca… se fereste!- ar fi zis ceilalti INCOMPETENTI! …-Alti pprosti! urla preopinentul din prepozitie -

# Ei vezi ca nu e greu ? Acum ca ti-a trecut somnul,..lectia11 date 21 April 2014 02:51 -9

-Alti pprosti! urla preopinentul din prepozitie - veniti aici si cascati urechile !….ce este el ?a? a? a? a? -e marinar ! Ce fac marinarii…a? a? a? a? .etc si?… si?...ba , da voi sunteti pprosti rau ! …va spun eu :.beau wisky!…Ei ati inteles ? -Dar NU L-A VAZUT NIMENI BEAT VREODATA ! -NU CONTEAZA ! E marinar inseamna ca e betiv ! a fost odata cioban la turma de vapoare ?- INSEMNA CA EL A VANDUT TURMA DE VAPOARE ! SPURCATI-L ! -Dar nu erau in turma lui ! -Nu conteaza ! SPURCATI-L ! -Pai si cu neanicu ce facem ? –lu’ neanicu ii marim la 9 ani mandatul si are timp sa stearga toate urmele de acolo si 9 ani suntem siguri ca nu mai intra acolo nici un cititor de urme ! …Si l-au spucat ! –si-l mai spuca si azi! Il spurca de 14 ani ! an de an, zi de zi , noapte de noapte ! secunda de secunda ! este facut BETIV - DESI NU BEA (mai mult ca altii ) Este HOTUL DE FLOTA- desi nici nu a atins-o …CA NU PUTEA! –turma de vapoare fiind IN STANA LUI NEANICU VOTCAROIU !

# Nea Nascase , hai ca nu mai e mult!lectia 12 date 21 April 2014 02:53 -10

Ei vezi, Nea Nascase ….asa a fost istoria ! ATUNCI S-A STRICAT TARA ! SI VOI SUNTETI DE VINA- si matale ! Adica De vina nu e “firea conflictuala a lui Basescu“ pentru atmosfera din tara ,ASA CUM CLAMATI SI CLANTZATI IN FIECARE ZI ! De vina pentru stricarea tarii este firea voastra conflictuala si politica voastra de sconcs! De vina e filozofia voastra de baza ca un sconcs n-a pierdut niciodata o lupta in fata altui animal !….dar in fata unui budozer EUROPEAN SAU AMERICAN –v-ati gandit ? Se zvoneste ca cica s-ar indrepata spre noi doua divizii de buldozere d’astea una europeana si alta americana care “calca totul in picioare” padon in senile ! Fugiiiiiiiiiiiiti ? Fugiiiiiiiiiiiiti ? Fugiiiiiiiiiiiiti ?Scapa cine poate !- vorba cochilotului vostru ! In basme zmeii aia rai si zmeoiauicele si Muma Padurii isi ascundeau puterea in ceva: in pieptene, in perie…in ce aveau la indemana si ei ca ara lumea rea …acum PUTEREA VOASTRA ESTE IN MASINA DE SPURCAT !

# Lectia 13 pentru Nascase- hotule a-nceput sa-ti placa date 21 April 2014 03:00 -11

Daca va ia cineva reteveul si hasnalele , vorbetii si latraii …cadeti la 8%.. Ce se intampla acolo la reteveie si la hasnalele trei? Acolo e alta lume ,alt continent …acolo e Coreeea de noroi ! Acolo pe acel taram , nu exista notiunea de dovada, adevar ,viitor …acolo exista doar natiunile de MOTIV, CHICHITA, PRETEXT….Cand aceasta cerinta se indeplineste toate masinile de spurcat , arucatoarele cu ka kat , jeturile de voma , stropitoarele cu scuipati , se pun in functiune simultan si din toate partile ! Acestui vartej ametitor uluitor , mirositor NU I-AU REZISTAT DECAT cativa EROI BIBLICI : Kovesi , Lidia Stanciu , Morar , Hainala, Dumitrescu , Ghica ,Danilet, si …si …. cu voia dumneavoastra…. ultimul pe lista TRAIAN BASESCU – CEL MAI MARE OM POLITIC ROMAN DIN ULTIMA SUTA DE ANI ! (scuze pentru cei pe care i-am uitat –da ,mai facem noi liste! …conteaza lista finala de pe bazorelieful pe care-l visez in fata Palatului de Justitie

# Nuami asta si gata ! promit !Lectia 14 pentru Nascase date 21 April 2014 03:02 -10

-Un fel de Borodino- care sa prinda principalele momente al “RAZBOIULUI PENTRU APRAREA PATRIEI SI A STATULUI DE DREPT” cu numele …:”GLORIE EROILOR JUSTITIEI ROMANE!” Sau: “GLORIE SALVATORILOR ROMANIEI MODERNE!”….am in cap toata lucrarea …un singur indiciu va dau totusi ca sa nu dormiti la noapte (ca raman singur si n-am cu cine vorbi) : ,…matale nea nascase …o sa fii in tabara ailalta! Adica…. -in planul de jos al bazoreliefului- ca ai facut parte din tabara ailalta! …Iar In planul de deasupra VOR FI EI !.....de ex Codruta Kovesi –entuziasta , cu un picior pe pieptu lu’mata, (o s-o rog sa nu te apese prea rau) , si cu o sabie mare in mana cu care taie capu la sconcsi !(–sa nu crezi ca n-am vazut cacofonia …am lasat-o intentionat sa va fac o bucurie … sa aveti si voi de ce va lega, .sa ma puteti spuca … ca altfel…. sunteti vai de capul vostru !-Am fost cam dezlanat, cam ca Florin Piersic, am deschis prea multe paranteze nu le-am inchis pe toate –da’ ntelegeti voi ce am vrut sa zic

# Vezi nea Nascase,ai vrut iar sa ne prostesticu legea amnisti date 21 April 2014 03:29 -9

Vezi mai nea Nascase...ai vrut iar sa ne prostesti ...cu legea amnistiei...ne-ai aburit NE-AI LUAT CA CIOCOIUL SUBTIREL ca ce bine ar fii pentru tara …CA S-AR FACE ECONOMII (am putea trai numai din economii )..ca se dezumanizeaza bietii baieti...si ca cel mai bine PENTRU TARA SI NATIA ROMANA ar fi sa -i amnistiem PE TOTI ...SI SA NE BUCURAM DE PREZENTA LOR PRINTRE NOI..S-a trezit poporul DIN PROSTIE nea nascase! …l-ati prostit prea mult! …iti spun eu ce vorbesc babele prin pietele lui nea Iocan : (ca colo e barometrul politic) : nu mai urla albastre la fata -jos tiranul- jos basescu ca a distrus tara …..acum vorbesc deocamdata in soapta rusinati de ce au votat ….dar spun vorbe urate : … --maica astia sunt MULT mai rai ca ailalti !…Ca astia n-au nici o limita !...

# VIKY date 21 April 2014 11:39 +8

Securistule, ai fost pus de gunoiul de la Cotroceni sa versi dejectii (ca doar asta va caracterizeaza), pe acest site care este citit nu doar de toata Romania, ci si de straini?. Macar asa poate sa va cunoasca lumea ca dejectii umane, fara caracter, ca de inteligenta nu se pune problema, stiid ca este paralela cu voi. Tot ma intreb cum D-zeu a reusit acest gunoi de la Cotroceni sa adune atatea gunoaie umane in jurul lui?. Ca totusi intro tara cu o po******tie de 18 milioane , mi se pare mult 10% sa fie gunoaie umane, dar putini in cazul in care s-ar dori deratizarea lor.

# Ha,ha,ha,ha date 21 April 2014 11:49 -11

Tu ori n-ai citit tot ori n-ai inteles nimic ! Ia treci tu la colt cu fata la perete sa-ti fie rusine trei minute ! si apoi treci in banca si mai citeste o data lectiile !

# VIKY date 21 April 2014 12:28 +6

Securistule, daca ai scrie intro limba de pe pamant, poate te-ar intelege lumea, dar tu incerci sa scrii romaneste (doar literele), iar continutul este inteles numai de mintea tulbure care la scris. Mi-a ajuns doar titlul ca sa realizez ce gunoi uman la scris.

# 17 ANI IN JUSTITIE ! date 21 April 2014 10:58 +5

PASTE FERICIT TUTUROR MAGISTRATILOR, INCLUSIV CELOR CARE MI-AU DISTRUS VIATA TIMP DE 17 ANI (!) IN MALAXORUL JUSTITIEI MAI RAU DECAT DECAT ACCIDENTUL RUTIER IN URMA CARUIA AM RAMAS INFIRMA ! MAI BINE MURAM IN ACCIDENT DECAT SA AM INCREDERE IN JUSTITIE ! Cazul \'Cornelia Galavan \' a fost investigat de Razvan Savaliuc si a aparut pentru prima data in \'ZIUA\' in 1997 fiind cunoscut ulterior datorita coruptiei si abuzurilor magistratilor in urma unei expertize judiciare ascunsa de procurori pentru musamalizarea dosarului ce a dus la condamnarea in premiera in Romania a primului expert judiciar tehnic auto cu toata opozitia magistratilor. \'S-a facut de ras ca procuror dar a fost avansat sef la DNA\' (RL), \'Cornelia Galavan femeia in carje care a invins sistemul \' (JN), \' Calcata de masina, jefuita de autoritati\' (EZ), \'Expertul n-a facut din victima vinovata\' si alte multe articole aparute in toate cotidiienele centrale si in reportaje tv fiind si in prezent in fata instantei dupa 17 ani !?

# Dan date 21 April 2014 11:48 +2

Oameni buni ,pentru nemernicul care a creat substantivul propriu \'\'Nascase \"de care este tare mandru si-l utilizeaza obsesiv in comentariile lui, Hristos nu a inviat.Nu pot sa-mi inchipui ca un crestin sa stea in noaptea Sf.Invieri lipit de calculator si sa improaste cu tot ce este mai rau semeni de-ai lui aflati sau nu in libertate.Cu siguranta nu este intreg la minte si ar fi bine sa ne rugam pentru el,momentul fiind prielnic.Aramis,sa stii ca mi-a placut ce ai scris in comentariul din 19.04.2014 ora 15:39

# Ba dane,ba,... date 21 April 2014 12:00 -6

Frumos este cu adevarat scris , cu virgulele unde trebuie , cu majusculele unde trebuie ,impecabil , dar nu profund ! Elegant este , recunosc ,dar nu sincer, ! E ca un salam facut cu masina din sorici ,zeama de oase , triobisulfit de meta benzoala de calciu ...etc impecabil ambalat frumos colorat ...dar compara-l la gust cu un carnat ramanesc facut in troaca si cu carnea taiata cu barda !

# Nea Nascase e dimineata, uite a sosit si lectia 15 date 21 April 2014 12:08 -10

Sa-ti spun ceva nea Nascase….matele nu mai esti liber cu mult inainte de puscarie.. si nu pentru ca te-au bagat procurorii tiranului ci pentru ca MATALE SINGUR TI-AI PUS O MIE DE GRATII IN FATA –MATALE SINGUR TE-AI BAGAT IN 100 DE PUSCARII INTERIOARE . Nu mai poti vorbii liber …esti atent cand spui ceva …sa nu deranjeji baronii care s-ar putea sa nu mai fraudeze pentru matale SAU SA VORBEASCA .. Asta e ca un grilaj de fier in jurul gurii , …sa nu deranjezi unii judecatori care au spaguit cu matale SAU SA VORBEASCA … alt grilaj . sa nu deranjezi oamenii care au privatizat cu matale ca s-ar ptea SA VORBEASCA :ALT GRILAJ sa nu deranjezi nici un functionar care stie cat ai spaguit si pe care l-ai “LINISTIT ATUNCI “ da acum ? ALT GRILAJ !sa nu mai deranjezi 1000 de ziaristi pe care-I linisteai atunci cu bani de la stat …da au cam uitat si daca astia VORBESC-DOAMNE FERESTE SE DUCE TRACULUI SANDRAMAUA !

# Nea Nascase ,Stai un pic ca a sosit si lectia 16 date 21 April 2014 12:11 -9

si uite asa matale inainte de a intra “acolo “ erai deja intr-o puscarie cu 100 de randuri de gratii .Ce mai puteai matale comunica de acolo? CE VORBE MESTESUGITE GENIALE AR TREBUI SA ZICI CA SA TREACA PRIN CELE 100 DE RANDURI DE GRATII SI AIA DE AFARA SA SI INTELEAGA CEVA de asta discursul lui matale este prolix , apa de ploaie , ka ka ma ka – nu transmite nimic …ca nu poti transmite nimic care sa poata trece printre cele 100 de porti DE PUSCARIE INTERIOARA AUTOZIDITE! de aia zic eu “ca n-ai matale talent pentru CA TI-AI OPTURAT SINGUR ORICE CANAL DE COMUNICARE s-au tot subtiat tzevive prin care sufli“ Auzi nea Nascase .. ia da-le matale la o parte ! Si incepe sa strigi LIBER DESPRE ORICE sa vezi CE VOCE PUTERNICA AI, DE SE AUDE simultan LA Paris la Bruxelles , la Londra de-l trezeste pe Obama care doarme de 8 ani in salonu oval , sa vezi ce CUTREMUR MONDIAL PRODUCI ! devi cineva !

# asta cred ca e LECTIA 17 , AI GRIJA SA NU LE INCURCI ! date 21 April 2014 12:14 -9

Uita-te la Basescu! Ia exemplu ! EL E LIBER ! pentru ca E LIBER PE INTERIOR ! IL DOARE-N BASCA !NU ARE NICI O GRATIE CAND VORBESTE ! SPUNE ORICE VREA MUSCHII LUI ! VORBESTE ORICE SI DESPRE ORICINE FARA FRICA DE NIMIC ca EL n-a facut compromisuri si nu poate nimeni sa-l santajeze! Orice discurs al lui de 30 de minute reverbereaza in toata tara !de rastoarna lighenele ca dejectii peste latrai si vorbeti si hasnalioti ! Nea Nascase , hai …curaj ! Fii si matale EROU “O DATA-N VIATA ! ca Mihai Viteaza ! ca Stefan cel Mare …ca Kovesi ca Lidia Stanciu ….ce astia au patru coa-ste ? Fii si matale o zi cum e tiranul !BARBAT ADEVARAT ! Curaj :“DA GRATIILE interioare LA O PARTE SI SPUNE TOT CE STI DESPRE PRIVATIZARI , despre toti banditii interpartinici , NU MAI AI CE PIERDE ! Adica ei afara si matale acolo ? anunta o serie de emisiuni : “NASCASE RUPE TACEREA ! “ M-am hotarat sa SPUN TOT CE STIU ! “ in 30 de minute vei fi in centrul atentiei mondiale SI VEI DEVENI EROU NATIONAL !VORBESTE!

# ASA NEA NASCASE ACUM VINE LECTIA 18, LE-NCUR CASEM date 21 April 2014 12:22 -9

Ei, te-ai hotarat ? Perfect ! Asa ! Adica ei pe la tocsouri pe la palate pe la parlament si matale acolo ! Nu se poate ! Cu ce sunt ei mai buni ? De ce sa platesti tu pentru toti ? Sa plateasca si ei –nemteste –sa plateasca fiecare partea lui ! VORBESTE O ZI DESPRE FIECARE ! Uite iti fac eu un program: prima zi ca un genteliman ce te afli – incepi cu matale si povestesti frumos tot ce ai facut in timpul guvernarii –nu omiti nimic ca altfel iese un ka . c at sa vezi cata credibilitate capeti ! A doua zi te speli pe fata si iesi in fata natiunii si spui : “iata ce stiu despre Hrebe “ a apoi in ordinea care-ti vine lu matale la pix despre MILITIANU Bleaga despre …nea nelu …despre cine vrea muschii lu’ matale!…etc SUCCES GARANTAT ! Vei fi erou mondial ! Cutremurul va fi ca cel produs de “UICHILICS “ (nu stiu cum se scrie si nu ma intereseaza acum –ca eu am de transmis mesaje nu de facut artimetica ! ) Si vei fi REABILITAT SI POATE CHIAR IUBIT DE POPOR! VEI FII LIBER ! Nea nas

# doru date 21 April 2014 12:10 -8

Puscariasul asta era credibil daca,comenta aceasta situatie,inainte de a intra la mititica.Acum este tardiv.

# Bine ca le-am des curcat Lectia 19 date 21 April 2014 12:24 -8

Ei, te-ai hotarat ? Perfect ! Asa ! Adica ei pe la tocsouri pe la palate pe la parlament si matale acolo ! Nu se poate ! Cu ce sunt ei mai buni ? De ce sa platesti tu pentru toti ? Sa plateasca si ei –nemteste –sa plateasca fiecare partea lui ! VORBESTE O ZI DESPRE FIECARE ! Uite iti fac eu un program: prima zi ca un genteliman ce te afli – incepi cu matale si povestesti frumos tot ce ai facut in timpul guvernarii –nu omiti nimic ca altfel iese un ka . c at sa vezi cata credibilitate capeti ! A doua zi te speli pe fata si iesi in fata natiunii si spui : “iata ce stiu despre Hrebe “ a apoi in ordinea care-ti vine lu matale la pix despre MILITIANU Bleaga despre …nea nelu …despre cine vrea muschii lu’ matale!…etc SUCCES GARANTAT ! Vei fi erou mondial ! Cutremurul va fi ca cel produs de “UICHILICS “ (nu stiu cum se scrie si nu ma intereseaza acum –ca eu am de transmis mesaje nu de facut artimetica ! ) Si vei fi REABILITAT SI POATE CHIAR IUBIT DE POPOR! VEI FII LIBER !

# Na, ca iar le-am in cur cat ! nea NascaAbia asta e lectia 19 date 21 April 2014 12:28 -8

Nea nascase ma intelegi ? Daca vorbesti ,Vei fi Liber ! Liber pe interior ! si apoi pe si dinafara ! ca ai constatat si matale ,ca puscaria asta interioara autoimpusa este mai rea decat cea exterioara de ziduri ! Devoaland mecanismele coruptiei si identificand rotitele ei , Putem CURATII ACEASTA TARA IN 2 LUNI ! Romania poate sari 50 de ani de evolutie ! DE CE SA MAI ASTEPTAM DIVIZIILE DE BULDOZERE ANTICORUPTIE AMERICANE SI EUROPENE …alea vin la rupt ….matale ne poti ajuta subtil la milimetru , la firul ierbii , fara pagube colaterale!

# VIKY date 21 April 2014 13:06 +8

Gunoi basist, pentru a curata Romania este imperios necesar a se scoate din dulapurile \"inteligentei\" tulburatoare toate scheletele, unde se afla Fota, casa, spalare de bani, santaj, amenintare, violenta, afaceri ilegale cu terenuri si arme. Pe urma tot \"la milimetru si la firul ierbii\" sa urmeze Videanu, Udrea, Blejnar, Boc, Unguentul, Berceanu (stii ceva de el, sau este dat \"disparut\", ca agiotantul lui Blejnar?). Hei gunoiase, sorocul vostru se apropie incet dar... sigur. de ce va feriti, nu veti scapa.

# Da tu de ce nu ti-ai facut temele viky lica tata, ? date 21 April 2014 14:02 -7

Da tu de ce nu ti-ai facut temele viky lica tata, ? Ai toate raspunsurile acolo in abecedar ,la lectia 11 ! Pai se poate ?

# Sus Nascase nu dormiti vremea e ca sa cititi Lectia 20 date 21 April 2014 14:39 -8

Nea Nascase , vezi ,ma , ce al tracului e sa-ti toarne cineva tot ce vrea in cap si tu sa nu poti raspunde ?( tu nu raspunzi acum pentru ca nu vrei sa raspunzi ca inca te crezi sub acoperire ). Asta simtim si noi nea Nascase de cand A APARUT HASMANAUA 3 SI RETEVEIELE lu’ al de ghita si ale longhinilor si steliantanaselor –si-ale cretulestilor si-ale ciuvicilor ,ciutacilor si ciumpalacilor … nu i-ar mai rabda Dumnezeu ! Vezi ce obida induram noi un popor intreg de la demonii acestia ? Astia nu sunt oameni ,ma ! astia sunt ZEII MINCIUNII! IAR HASMANAUA 3 SI RETEVEUL SUNT TEMPLELE MINCIUNII !…te-ai gandit vreodata cand va exploda obida asta ? (obida explodeaza mai tare ca mamaliga-nota redactiei ! iar daca pui trei parti obiba si una de mamaliga…bubuie ! ) Daca reclami la cenea ii doare-n biba …ca si-a pus Don Felice acolo oamenii lui…rasul lumii !

# Ei cum e ?A inceput sa-ti placa goanga mica !Lectia 21 date 21 April 2014 14:44 -7

Ceneaulul ESTE CEA MAI PENIBILA SI COMPROMISA INSTITUTIE CONTEMPORANA … pentru orice raspuns cer intai voie de la Don Felice , iti raspund aia de parca ar fi clonele lui mucea badeea ….”- nu-ti convine schimba canalu’ din telecomanda ! “ - L-as schimba eu daca prin asta NARODUL S-AR OPRI ..dar NARODUL nu se opreste …si arunca cu scuipati in tine in fiecare noapte de 8 ani ! Pe matale nu te urasc nea Nascase da pe astia…. Visul meu ar fi sa fiu la o confruntare televizata (eu singur si toate paraplosnitele astea impreuna ) DA SA AVEM TIMP EGAL !… Ii sparg ! Ei sunt destepti numai cat timp au microfon , daca le-ai luat microfonul au disparut ! Uita-te la mucea badeea ce destept se da el …ce filozof ,…ce da din el ,ce fitile baga , ce limbi otravite sau catifelete are ….daca ii iei microfonul ramane un jeg intelectual ca oricare altul ! A incercat o emisiune de muzica –nu s-a uitat nici tracu la el aia e valoarea lui !….

# Hai la joc ,ca e cu noi si lectia 22 date 21 April 2014 14:50 -7

Norocul in viata al lui mucea badeea este ca i-a dat Basescu o paine ! Altfel era muritor de foame ! Ca, ce stie asta sa faca ?Singura lui reusita in viata este ca a rezistat infipt in k urul lui Base 8 ani ….daca-l dai jos i-ai opturat orizontul , devine nevertebrat .Uite , transmite-i tu o provocare publica ca pe mine nu n-asculta !( sic de cacofonie da n-o sterg nici sa crap …sterge tu ca-ca-ul ala daca vrei )Provocare : Muceo daca esti destept si neinfricat ….ia tine ,ma ,tata, 3 saptamani emisiunea “in k u rul presei” fara sa vorbesti sau sa te referi la Basescu .! sa-ti vedem valoarea ! Iti amintesti ce frumos ne vorbeai matale despre dictatura , in dulcea matale limba de lemn si de dictatorul Basescu –…Ba, .nea Nascase GATA ! Alea sunt prostii , inventii neobolsevice ! Sa-ti descriu eu, tata , o dictatura adevarata , pe care o poti vedea cu ochii tai , o poti pipaii …”DICTATURA PRESEI “ DAR despre ASTA poate IN LECTIA URMATOARE !

# BĂSCASE date 21 April 2014 15:35 +4

Odată m-am căcat și eu șmecherește la Arafat și m-am trezit cu străzile pline.

# Vlad date 22 April 2014 12:41 +4

Internati-l pe domnul ce ne da lectii pana nu isi face rau lui sau celor din jur,multi nebuni pe lume,Doamne pe astia chiar nu-i strange nimeni?

# asdepica date 24 April 2014 14:48 +3

Incredibil cat de disperati sunt basistii! Cu cata virulenta si spume posteaza, uneori unii peste altii intr-o colcaiala generala!

# Dan date 26 April 2014 14:54 +1

Suntem toti oameni ,de ce am ajuns sa ne uram unii pe altii sa ne bucure asa de mult nenorocirile unor familii,nu stiu la ce ne folosesc toate rautatile astea.

# articol corect date 27 April 2014 19:00 0

in aceasi situatie se afla si italia care se confrunta cu multe plangeri la cedo. statul italian trebuie sa platesca o amenda de 100 milioane de euro in 24 mai 2014. toata lumea este de acord cu gratierea si a amnistia , papa, presedintele napolitano exceptand primul ministru un taar de 39 ani dornic de afirame si de a face rau. recent ministrul jstitiei a delarat ca prefera masurile alternative gen fiecare fost detinut in inchisorile italiene sa primeasca o suma de bani 10-15 euro la zi ptr pedeapsa facuta iar cei ce sant inchisi in rezent sa li se micsoreze pedepsele cu 20 de prcente din ceea ce a mai ramas de facut. stiti care a fost opinia popuatiei? forumuri in care poulatia se logheaza facebook-ul( nu ca aici ) nume fotografie, - oamenii condamna statul si nu santde acord sa platesca ei ptr neputinta alesilor ca nu au constrit inchisori si ca penitenciRELE SANTSUPRA AGLOMERATE. IN PROCENT DE 90 LA SUTA DIN PO******TIE SANT DE ACORD CU GRATIEREA SI AMNISTIA DIN PUNCT DE VEDERE U

# ARTICOL CORECT date 27 April 2014 19:05 0

Ura la romani e sport national,invidie, dezbinare, lipsa de suflet, paganismu - un popor blestemat, o corceala intre turci, rusi si mongoli.. ce sa te astepti ca romanii stie sa ierte... numai ipocrizie in Tatal Nostru si greselile nostre. Pentu o natie care se zice ca e crestina 90 % a ierta functioneaza numai cand se refera la ei insisi si nu la altii.. de ce au furat puscariasii? nu fiindca nu sunt locuri de munca? De se s-a luat mita si e coruptie? nu pentru ca asa invata parintii copii sa dea tunuri? Imi este greata de rasa asta... .............Cititi raportul ICCJ si DNA pe 2012, in medie un judecator a dat verdict la un caz pe zi iar un procuror a finalizat in medie ancheta unui caz de coruptie la 6 zile... totul la foc automat, productivitate maxima la fel ca si primele grase ca si-au facut treaba. la cedo romania pierde procese tot la foc automat, pai daca justititiarii au fost corecti atunci e cedo corupta?. cati bani s-au recuperat de la politisti, procurori si judecatorii c

# Cine se simte fără de păcat .... date 2 May 2014 05:48 0

Să arunce cu piatra !

# Un simplu om date 2 May 2014 06:26 0

\"Cel slab nu poate niciodata sa ierte.Iertarea este atributul celor puternici. Daca punem in practica principiul ochi pentru ochi si dinte pentru dinte , in curand toata lumea ar fi oarba si stirba.\"   

# atributul înțeleptului date 2 May 2014 08:34 0

Iertarea e atributul creștinului înțelept! Nu suntem buni creștini și nu putem ierta! Uneori e greu să ierți!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva