2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEMISIE IN BLOC LA CSM – Judecatoarea Neluta Tudorache de la Tribunalul Calarasi cere capul membrilor CSM care au sanctionat-o disciplinar abuziv printr-o hotarare desfiintata de ICCJ: “Executiile judecatorilor trebuie sa inceteze... Adevaratii Onea si Portocala sunt Mateescu, Netejoru si 'plutonul de executie' care constituie majoritatea nociva din Sectia pentru judecatori si ei stiu de ce! Nu mai puteti nega abuzurile savarsite impotriva mea”

Scris de: George TARATA | pdf | print

23 November 2021 12:44
Vizualizari: 8188

Membrii Sectiei pentru judecatori a CSM care au decis sanctionarea disciplinara a judecatoarei Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi sunt obligati sa isi dea demisia din Consiliu dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a anulat hotararea. Cererea vine chiar din partea judecatoarei Neluta Tudorache (plecata din magistratura la inceputul anului).


 

Intr-un text postat pe pagina sa de Facebook, marti, 23 noiembrie 2021, Tudorache precizeaza ca decizia ICCJ de luni, 22 noiembrie 2021, care a anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care fusese sanctionata disciplinar in luna aprilie a acestui an (click aici pentru a citi), reprezinta dovada abuzului comis impotriva sa. Iar din acest motiv, seful CSM Bogdan Mateescu (foto), membrii CSM care au dispus sanctionarea sa prin hotararea desfiintata de ICCJ (sanctiunea disciplinara a fost decisa in majoritate, cu opinia separta a judecatoarelor Gabriela Baltag si Evelina Oprina) si seful Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru, institutia care i-a fabricat dosarul disciplinar, trebuie sa plece din functii.

Precizand ca executiile impotriva judecatorilor trebuie sa inceteze, Neluta Marinica Tudorache ii compara pe Mateescu, judecatorii din CSM care au dispus abuziva sanctiune disciplinara si pe Lucian Netejoru cu celebrii paraditori Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti.

De asemenea, Tudorache aminteste ca nu e prima hotarare luata de aceiasi membri ai CSM care e desfiintata de Inalta Curte in decurs de mai putin de un an, la fel intamplandu-se si cu suspendarea sa provizorie din functie intr-un alt dosar disciplinar fabricat de Inspectia Judiciara (click aici pentru a citi).


Redam postarea fostei judecatoare Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi:


“Felicitari judecatorilor supremi! Mateescu, Netejoru si 'plutonul de executie' trebuie sa plece!

Ieri, 22.11.2021, Mateescu, 'plutonul lui de executie' si Inspectia judiciara au fost pusi la zid pentru a doua oara de judecatorii supremi care au facut parte din completul de 5 judecatori Complet civil 2.

Executiile judecatorilor trebuie sa inceteze!

Abuzurile acestora au fost sanctionate de judecatorii supremi prin desfiintarea hotararilor prin care Sectia pentru judecatori, in majoritatea folosita pentru executii, m-a suspendat nelegal din functia de judecator la 22.02.2021 si m-a sanctionat la 07.04.2021 cu reducerea indemnizatiei cu 10% pe 3 luni, dupa eliberarea din functie, la sesizarea unor contabile din Tribunalul Calarasi, care trebuie sa raspunda alaturi de cei care le-a instigat sa ma reclame in mod mincinos.

Cum abuzul lui Netejoru, Mateescu si judecatorii care au format majoritatea la pronuntarea celor doua hotarari abuzive, a fost constatat de Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a doua oara, le solicit public demisia din functiile pe care le ocupa si sa plece din sistem!

Pana acum se vorbea public de abuzurile DNA, de procurorii Onea si Negulescu, zis 'Portocala'! Insa adevaratii Onea si Portocala sunt Mateescu, Netejoru si 'plutonul de executie' care constituie majoritatea nociva din Sectia pentru judecatori si ei stiu de ce!

Nu mai puteti nega abuzurile savarsite impotriva mea incepand cu anul 2017, in prezenta hotararilor definitive pronuntate de judecatorii supremi!

La 28.03.2017, cunoasteti ca m-ati suspendat nelegal din functie pentru ca va era teama ca voi face dezvaluiri. Dar si atunci Inalta Curte de Casatie si Justitie a desfiintat masura abuziva. Eram judecator in sistem cu pumnul in gura! Obligatia de rezerva este un pumn in gura magistratilor corecti!

Mateescu are obligatia sa dezvaluie cine sunt fostii si actualii membrii CSM care au picat pe interceptari alaturi de secretarul de stat din Ministerul Justitiei serban George Catalin! Opinia publica trebuie sa cunoasca cu ce se indeletniceau respectivii judecatori, in conditiile in care m-ati exclus din magistratura ca sa fiu exemplul national 'Asa nu'! Insa sanctiunea nu a fost mentinuta de Inalta Curte de Casatie si Justitie!

Doamna judecator Popoiag Carmen a avut constiinta impacata? A facut parte din completul de 5 judecatori care m-a exilat la Tribunalul Constanta pentru un an de zile, desi cunostea ca prietenul sau de familie Serban George Catalin era autorul real al sesizarii disciplinare mincinoase formulata impotriva mea si a doamnei judecator Dumitru Nicoleta, care a dezvaluit aceste fapte grave in fata judecatorilor supremi! Acum Popoiag Dragos, fostul coleg de facultate si de an, al lui Serban si al meu a 'ajuns' in CSM! Vedeti cum se leaga si sesizarea impotriva celor doua doamne judecator Baltag Gabriela si Oprina Evelina?

Mai mult, consider ca recenta delegare in functia de vicepresedinte a Tribunalului Calarasi a doamnei judecator Dumitru Nicoleta, dupa ce au fost mediatizate dezvaluirile sale privind interceptarile pe care au picat fosti si actuali membri CSM alaturi de Serban, fara insa sa isi duca la capat obligatia legala de a sesiza organele de cercetare penala, reprezinta pretul cu care a fost cumparata tacerea sa!

Voi reveni cu amanunte!”

Comentarii

# hauyhavh date 23 November 2021 13:26 +290

Bobitza....tu cam mirosi a zu house...

# Etica date 23 November 2021 20:30 +224

Viitorul presedinte al CSM (chiar si candidat) are obligatia morala sa puna in discutie publica acest caz teribil de malpraxis. Sau de ticalosie pura. Tacerea inseamna complicitate! :cry:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva