16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Deputat Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Judetean Maramures: “Ma intorc pentru a continua dezvoltarea Maramuresului si proiectele importante ale judetului”

Scris de: L.J. | pdf | print

7 June 2024 10:30
Vizualizari: 839

“Ma intorc pentru a construi impreuna, cu incredere, un viitor cert in Maramures, pentru generatiile care vin in urma noastra”, a declarat deputatul Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru Consiliul Judetean Maramures la alegerile din 9 iunie.


 

Maramuresenii merita mai mult decat proiecte abandonate pe hartie si promisiuni care nu se materializeaza. E timpul pentru actiuni concrete, iar in mandatul meu asta vom oferi. In calitate de candidat pentru presedintia Consiliului Judetean Maramures si ca presedinte judetean al PSD am stabilit standarde clare in aceasta campanie electorala, de la care nu m-am abatut nici eu: sinceritatea si realitatea. Am cerut tuturor candidatilor nostri sa fie onesti si sa promoveze pe pliante doar proiectele realizabile in urmatorii patru ani si la fel voi face si eu: intr-un singur mandat trebuie sa scriem proiectul, sa il depunem la finantare, sa obtinem banii, sa demaram lucrarea si sa o finalizam”, arata candidatul PSD Maramures pentru presedintia Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Parlamentarul de Maramures a aratat ca fiecare promisiune facuta trebuie sa fie bine gandita si clar definita, pentru a nu transforma sperantele cetatenilor in deziluzii. Nu mai este suficient sa fie incepute lucrari si sa fie lasate neterminate. Fiecare proiect initiat sub egida PSD trebuie sa fie dus la bun sfarsit, pentru a arata ca nu sunt doar un partid al povestilor ci unul al faptelor, un partid care isi respecta angajamentele. Deputatul Gabriel Zetea sustine ca fiecare membru al echipei social-democrate va onora aceste principii nu doar pentru a castiga alegerile, ci pentru a construi un Maramures mai bun pentru toti.

Demnitarul sustine ca, dupa incheierea campaniei electorale, este esential ca fiecare dintre alesii locali, judeteni sau primari sa lase deoparte haina politica si sa se concentreze pe ceea ce conteaza cu adevarat: binele comun al Maramuresului. Pentru ca judetul nu are culoare politica si toti trebuie sa aiba aceeasi culoare: a Maramuresului. ”La Consiliul Judetean am cerut si in mandatul anterior, ca toti cei care trec pragul acestei institutii sa renunte la interesele de partid. Am promovat o viziune in care politica nu are culoare, iar unicul nostru scop este sa servim interesele tuturor maramuresenilor. Aceasta nu este doar o promisiune, ci o datorie pe care o avem fata de fiecare cetatean. Din 10 iunie sa continuam pe acest drum, sa colaboram indiferent de afilierile noastre politice, pentru a transforma Maramuresul intr-un loc mai bun pentru toti locuitorii sai. Sa aratam ca, dincolo de campaniile electorale si de promisiunile politice suntem uniti de dragostea si devotamentul pentru tinutul nostru sfant. Sa trecem la treaba, sa punem la bataie toate resursele si cunostintele pentru a implementa proiecte concrete, benefice pentru comunitate. Sa construim drumuri, sa imbunatatim serviciile publice, sa sprijinim educatia si sanatatea si sa pastram vie traditia si cultura maramureseana. in acest spirit imi reinnoiesc angajamentul fata maramureseni, promitand ca fiecare zi din mandatul meu va fi dedicata lucrului pentru si alaturi de fiecare cetatean”, a conchis parlamentarul PSD Maramures, Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru Consiliul Judetean. Acesta a aratat ca ii asteapta duminica, la vot, pe toti maramuresenii si are incredere in faptul ca vor vota romaneste, acordand incredere echipei PSD Maramures pe toate buletinele de vot.


Biroul de presa al PSD Maramures

CMF: 21240002


Comandat de PSD Maramures, executat de SC JURINDEX MEDIA SRL, CMF 21240002

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva