22 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEZNODAMANTUL SE AMANA LA CAB – Va fi organizat un nou tur la Curtea de Apel Bucuresti pentru desemnarea candidatului pe tara la alegerile pentru CSM. Batalia se va da intre vicepresedinta Curtii Elena Costache si reprezentanta magistratilor activisti Lucia Anamaria Zaharia. Bogdan Voinescu si Daniela Panioglu au iesit din cursa. Iata rezultatele

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 April 2022 12:44
Vizualizari: 4578

La Curtea de Apel Bucuresti va fi nevoie de un nou tur pentru desemnarea candidatului pentru etapa nationala a alegerilor pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii. Batalia se va da intre vicepresedinta Curtii de Apel Bucuresti, Elena Costache, si judecatoarea Lucia Anamaria Zaharia (foto), membra a Forumului Judecatorilor din Romania, reprezentanta a magistratilor activisti.


 

Concret, Elena Costache a obtinut 93 de voturi. Totusi, desi a luat mai multe voturi decat toti ceilalti candidati pentru CSM la un loc, lui Costache i-a lipsit un singur vot pentru a trece in faza nationala inca din acest tur.

In ceea ce o priveste pe judecatoarea Lucia Zaharia, aceasta a obtinut 57 de voturi.

Pe locul al treilea s-a clasat judecatorul Bogdan Voinescu, acesta strangand 30 de voturi, iar pe locul al patrulea judecatoarea Daniela Panioglu cu 5 voturi.

Turul al doilea la alegerile de la Curtea de Apel Bucuresti se va desfasura tot azi, joi, 28 aprilie 2022, la ora 14, candidati fiind Elena Costache si Lucia Zaharia.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2023 – Lot nou de judecatori la disciplinar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva