17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ACTIUNE DE COMPROMITERE A UNUI PROCUROR? - Teofila, fiica avocatului Teofil Drugarin, il acuza pe procurorul Radu Bucurica de la PJ Oravita ca i-a facut propuneri indecente: “A terminat de urinat venind inspre mine cu penisul la vedere”. Avocatul se plange ca procurorul l-a vanat la toaleta. Bucurica este cel care l-a trimis in judecata pe fiul avocatului. Magistratul acuza: "Este o denigrare de o maniera mizerabila, josnica la adresa mea!"

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

5 November 2013 17:44
Vizualizari: 17272

Probleme de imagine pentru procurorul Radu Bucurica (foto 1) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita. Impotriva acestuia sunt formulate acuzatii extrem de grave, precum lipsire de libertate, santaj, viol sau infractiuni la viata sexuala. Acuzatiile sunt formulate de catre fiica avocatului Teofil Drugarin din Baroul Bucuresti, dar si de avocat insusi. Teofil Drugarin (foto 2) a postat pe pagina sa de Facebook doua plangeri penale, a lui si a fiicei sale, despre care afirma ca ar fi fost inregistrate la Parchetul Curtii de Apel Timisoara. Cele doua plangeri contin pe larg acuzatiile care ii sunt aduse procurorului Bucurica. Daca cele semnalate de avocatul Drugarin sunt sau nu reale, ramane de vazut. Seamana totusi cu o actiune de denigrare si compromitere a magistratului. Asta intrucat Bucurica l-a trimis in judecata pe fiul avocatului Drugarin, Teofil Drugarin Jr. (foto 3), pentru talharie, santaj si violare de domiciliu. In 2012, fiul avocatului a fost condamnat de Judecatoria Oravita la 4 ani si 8 luni de inchisoare. De la acea data, afirma procurorul Bucurica, atat el, cat si judecatorul care a dispus condamnarea fiului sau, procurorul de sedinta si grefierul sunt tintele atacurilor avocatului Drugarin.


Teofila Drugarin: “Avea un comportament de 'gola' actionand in modul de operare al unei persoanei labile psihic si obsedate sexual, afirmand de nenumarate ori ca vrea sa ma f..a”

Sa revenim insa la acuzatiile care ii sunt aduse procurorului Bucurica, acuzatii care au fost prezentate si de presa locala, care a scris despre acest scandal. Una dintre plangeri apartine fiicei avocatului Teofil Drugarin, Teofila Drugarin, aceasta acuzandu-l pe Bucurica de lipsire de libertate, santaj si viol. Concret, Teofila Drugarin sustine ca a fost obligata de Radu Bucurica sa il insoteasca si ca acesta, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, i-a propus sa intretina relatii sexuale. Fiica avocatului arata ca Bucurica a urinat in public, dupa care si-a fluturat penisul in fata ei, la doar un metru distanta.

Pe pagina de Facebook a avocatului Drugarin este postata si o inregistrare audio, despre care se sustine ca a fost facuta cu telefonul de Teofila Drugarin in timpul acestui incident pe care l-ar fi avut cu procurorul Bucurica. Daca este sau nu vocea lui Radu Bucurica, nu stim. Cert este ca inregistrarea prezinta modificari, lucru pe care fiica avocatului l-a recunoscut in momentul a fost contactata de Lumeajustitiei.ro. Mai mult, pe inregistrare se aude cum la un moment dat barbatul – despre care nu stim daca este sau nu procurorul Bucurica -, care intr-adevar ii face complimente fetei, afirma ca nu doreste sa intretina relatii sexuale cu aceasta, desi Teofila Drugarin sustine cu totul altceva.

Iata plangerea Teofilei Drugarin:

Catre,

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara

Subsemnata, Drugarin Teofilia, prin avocat Drugarin Teofil, cu domiciliul in orasul Oravita, str. (...) nr. (...) jud. Caras-Severin, prin prezenta formulez urmatoarea
Plangere Penala

Impotriva numitului pr. Bucurica Radu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita pentru fapte prev. si ped. de art. 189 lipsire de libertate, art. 193, amenintare, art. 194 santaj, art. 197 viol, art. 201, art 203 ind. 1, cu aplicare a art. 204 sanctionarea tentativei, raportat la art. 152 fapte savarsite in public.

In fapt, in data de 16.10.2013 in jurul orelor 22:00, sus-numita ma aflam in autoturismul personal stationata in fata Parcului Dragalina, din zona Primariei Oravita, iar paralel cu mine a oprit numitul pr. Bucurica Radu care m-a abordat zicand ca el este procurorul orasului si ca trebuie sa il urmez, afirmand ca sunt retinuta. M-am conformat acestei cereri, urmandu-l; acesta a mers in fata Liceului Teoretic „General Dragalina” obligandu-ma sa cobor din autoturism. Cand numitul pr. Bucurica Radu s-a apropiat de mine am constat, datorita mersului si al limbajului, ca acesta se afla intr-o stare avansata de ebrietate, mirosind puternic a alcool. Am considerat de cuviinta ca era necesar sa il inregistrez cu telefonul mobil, lucru pe care nu am intarziat sa-l fac. Procurorul uzand de calitatea lui oficiala mi-a propus sa intretin relatii sexuale cu el, desi nu ne cunosteam si am fost retinuta doar de 5 minute; acesta avea un comportament de „golan” actionand in modul de operare al unei persoanei labile psihic si obsedate sexual, afirmand de nenumarate ori ca vrea sa „ma f..a”, in aceeasi ordine de idei imbinand amenintarea cu avansuri sexuale – citez „imi plac ochii tai albastri”.
Desi mi-am exprimat dorinta de a parasi locul faptei, acesta mi-a interzis spunandu-mi in continuare ca inca sunt retinuta si nu am voie sa plec, fiind sechestrata aproximativ o ora si douazeci de minute.

La un momentdat, procurorul Bucurica Radu, netinand cont de locul public si persoana de fata, face 4-5 pasi in lateral inspre liceu si intorcandu-se cu fata la mine urineaza intr-un loc public, iar ce a terminat de urinat venind inspre mine cu „penisul” la vedere pe care il „flutura” ostentativ la doar 1m in fata mea, act care m-a oripilat nespus de mult.

De fata a fost si numitul Nechita Petrica care, vazandu-l pe procuror a intrat in panica si a plecat de la locul incidentului.

Ulterior am auzit ca procurorul Bucurica Radu a consumat in exces alcool acasa la numitul Marius Boca, dupa care la „Cabana 7 Brazi” din Oravita a consumat 6 sticle de vin rosu, iar apoi l-a injurat si a incercat sa-l bata pe patronul localului numitul Milos Ion, dar persoanele care se aflau in local si angajatii (ospatarii) restaurantului au reusit sa aplaneze conflictul. Dupa care, mort de beat pr. Bucurica Radu se urca la volanul masinii propietate personala, cand incearca sa faca manevra de intoarcere loveste usor o masina in parcare si pleaca in oras. Acest fapt mi-a fost relatat de numitul Nechita Petrica ce consuma o pizza in restaurantul „Cabana 7 Brazi” fiind martor ocular la incident, spunandu-mi si ca in acel restaurant exista camere de supraveghere.

Prin fapta de conducere sub influenta bauturilor alcoolice acesta incalca art. 87 alin. 1 OUG 195/2002 acesta fiind cu siguranta in coma alocoolica deoarece la prezenta plangere penala nu-si va mai aduce aminte nimic din ceea ce a facut sau zis (noroc ca exista camerele de supraveghere din restaurant si inregistrarea audio de pe telefonul mobil personal colaborat cu martorii asistenti).

Fata de faptele descrise mai sus si ca urmare a cercetarii pe care o veti efectua, va rog sa incadrati faptele in raport cu natura lor in textele prevazute de Lege in Codul Penal.

Cunosc si alte persoane care au fost agresate sexual de pr. Bucurica Radu si stiu din discutii ca a intretinut raporturi sexuale cu multe femei/fete din orasul Oravita pentru simplul motiv ca este un „incornorat” cu functia de PROCUROR.
Dovada inteleg sa o fac cu inregistrarea audio de pe telefonul mobil, inregistrarile camerelor de supraveghere din localul „Cabana 7 Brazi”, martori si va rog respectuos proba cu detectorul de minciuni atat pentru mine cat si pentru impostorul si infractorul pr. Bucurica Radu.

In drept, imi intemeiez plangerea pe faptele prev. si ped. de art. 189 lipsire de libertate, art. 193, amenintare, art. 194 santaj, art. 197 viol, art. 201, art 203 ind. 1, cu aplicare a art. 204 sanctionarea tentativei, raportat la art. 152 fapte savarsite in public”.

Avocatul Teofil Drugarin: “Am intrat in toaleta, nu am apucat decat sa scot organul genital si eram asezat in pozitia de a urina in scoica toaletei, moment in care a dat buzna peste mine in toaleta Bucurica Radu care m-a prins ostentativ dupa ceafa cu mana dreapta si cu mana stanga m-a tinut de incheietura mainii stangi care se afla pe organul genital”

Cea de-a doua plangere impotriva lui Radu Bucurica a fost facuta de tatal Teofilei Drugarin, avocatul Teofil Drugarin, care il acuza pe procuror de infractiuni la viata sexuala. Mai exact, avocatul sustine ca procurorul l-a vanat la toaleta si ca a intrat peste el in timp ce urina. Totul s-ar fi petrecut la un local din Oravita. Potrivit lui Teofil Drugarin, Radu Bucurica, aflat in stare de ebrietate, l-ar fi apucat cu mana dreapta de ceafa si cu mana stanga l-ar fi tinut de incheietura mainii sale stangi, cu care avocatul isi tinea organul genital. Din aceste motive, spune avocatul Drugarin, nu a putut sa urineze decat dupa trei-cinci minute.

Exista insa, din cate se pare, diferente de perceptie asupra procurorului Bucurica intre Teofila Drugarin si tatal acesteia, avocatul Drugarin. Daca prima sustine ca Radu Bucurica i-a propus sa intretina relatii sexuale, cel de-al doilea afirma in plangerea penala ca din punctul sau de vedere procurorul are inclinatii homosexuale.

Iata plangerea avocatului Teofil Drugarin:

Catre,
Prin Procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara
Subsemnatul Drugarin Teofil, in calitate de parte vatamata, in cauza ce formeaza obiectul dosarului nr.464/P/2012 aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita prin avocat ales Drugarin Teofil, cu domiciliul in Oravita, str. (...), nr. (...), Jud.Caras-Severin formulez prezenta:

Plangere penala

Impotriva pr. Bucurica Radu pentru fapte prev.si ped. de art.204 c.p pentru infractiuni la viata sexuala si sanctionarea tentativei.

Motivele
In fapt, pr. Bucurica Radu are o activitate scurta in profesia de procuror, acesta desi a obtinut nota de 4,35 la examenul de titularizare, la reexaminare dupa ce a dat suma de 50.000 de euro a obtinut examenul (prosti fiind cei care au corectat prima oara lucrarea notand-o cu 4,35 sau prosti si escroci fiind cei care la contestatie i-au acordat nota de 7,02,iar cu nota 7,00 se putea obtine intrarea in profesia de procuror).

Alte fapte din competenta nedovedite, deoarece sistemul este gresit in sensul ca trebuie sa-l reclami pe incompetent la fratii lui mai mari, conform calitatii persoanei la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara. Cazul sarbului Scop Joseph care a fost rapit de acest procuror de pe teritoriul sarbesc, cazul Sporea Silviu care a fost retinut 24 ore si confiscata masina si tigarile, iar ulterior s-a constatat ca fapta pentru care a fost retinut si propus la arestare nu exista, nici pentru acest abuz fratii lui mai mari, procurorii de la Parchetul de la
Curtea de Apel Timisoara nu au luat nici o masura impotriva acestui procuror impostor, cazul Glavan Cristian caruia i-au fost confiscate tigarile iar ulterior s-a constatat ca fapta retinuta in sarcina sa nu a existat iar 100 de cartuse de tigari retinute si introduse ilegal in tara de pr. Bucurica Radu au fost restituite in zona neutra dintre cele doua vami, nici pentru acest abuz fratii lui mari procurorii de la Parchetul de la Curtea-Apel Timisoara nu au luat nici o masura impotriva acestui procuror impostor.

Ma vad obligat sa formulez o noua plangere penala la fratii mai mari (in grad) ai pr. Bucurica Radu , dar de aceasta data am convingerea ca mi se va face dreptate si va rog nu tolerati asemenea dementi.

In data de 19-09-2013 Bucurica Radu se afla intr-o stare avansata de ebrietate la localul din Zona Garii restaurant pizzerie Help-Trans patronata de Chirciu Marian, numitul avocat Drugarin Teofil in jurul orelor 20:00 am intrat in local si indreptandu-ma catre toaleta localului am fost somat verbal de catre Bucurica Radu ca acesta doreste el sa mearga la toaleta, i-am comunicat ca poate sa mearga ca eu nu ma grabesc dat fiind spatiul mic din toaleta localului, acesta se afla la masa cu numitii Boca Marius si o doamna pe care o cunosc cu numele de Otilia. Bucurica Radu a revenit asupra hotararii lui de a merge la toaleta si a zis ca puteti merge dumneavoastra domnule avocat. Am intrat in toaleta, nu am apucat decat sa scot organul genital si eram asezat in pozitia de a urina in scoica toaletei, moment in care a dat buzna peste mine in toaleta Bucurica Radu care m-a prins ostentativ dupa ceafa cu mana dreapta si cu mana stanga m-a tinut de incheietura mainii stangi care se afla pe organul genital, aceasta situatie ingrata m-a inhibat si abea peste 3-5 minute am reusit sa urinez, in tot acest moment Bucurica Radu ma tinea in aceeasi pozitie stringandu-ma din ce in ce mai tare si explica ca nu ii este frica de mine daca am curajul sa-l lovesc si alte prostii in sensul ca el i-ar fi aranjat lui judecatorul Poput sa nu fie exclus din magistratura si ca el nu poate patii nimic din toate reclamatiile pe care i le-am facut nu-l pot atinge si sa urmaresc pe vremea procurorului general Kovecs, el a avut cele mai multe evidentieri. Intr-un final am reusit in pozitia relatata mai sus sa urinez partial, dupa care la insistente abea mi-a dat drumul ca sa pot sa ma inchei la slit, dupa acest moment Bucurica Radu dand dovada de o perversitate diabolica isi scoate organul genital, la un moment dat am avut impresia ca urineaza pe mine, dar s-a intors la scoica si a urinat exact ca un betiv notoriu, de altminteri parerea mea despre el este ca acesta are inclinatii homosexuale. Am dorit sa ies din toaleta dupa acest moment penibil, dar acest nu mi-a dat voie si abea dupa ce s-a spalat pe maini am putut si eu sa-mi fac igiena personala si sa plec mai departe momentul cand acesta consuma vin la masa l-am imortalizat cu un telefon mobil si faptul ca acesta a consumat 10 sticle de vin ramanand in continuare in restaurant pana la ora 04:30 dimineata, poate fii confirmat de personalul restaurantului barman, ospatar si alti clienti. Consider nedemna atitudinea lui de a consuma alcool in cantitati industriale si aberant comportamentul prin care a incercat sa ma umileasca si sa ma intimideze. Desi se afla intr-o stare avansata de ebrietate acesta dupa ce a venit beat la local la volanul masinii sale proprietate personala dimineata la ora 04:30 s-a urcat la volanul aceleiasi masini si a plecat catre locuinta. Cum este posibil ca un om care trebuie sa apere si sa respecte legea sfideaza opinia publica prin atitudinea sa.

Dupa incidentul relatat din toaleta restaurantului, nu cred ca procurorul Bucurica Radu poate sa solutioneze corect nici un dosar, pe care de consecinta va rog sa dispuneti o experiza psihiatrica pentru binele pr. Bucurica Radu, si nu ar fi nici o rusine ca acesta sa urmeze un tratament psihiatric.

In drept, imi intemeiez plangerea pe art.204 c.p dovada inteleg sa o fac cu martori si inregistrarea de pe iPHONE-ul meu personal”.

Radu Bucurica: Probabil ca domnul avocat are si alte probleme de natura psihologica pentru ca in permanenta face astfel de sesizari. Este o denigrare de o maniera mizerbila, josnica la adresa mea”

Asa cum mentionam ceva mai devreme, este foarte posibil ca cele doua plangeri sa faca parte dintr-o actiune de compromitere a procurorului Radu Bucurica, care a instrumentat dosarul in care fiul avocatului Teofil Drugarin, Teofil Drugarin Jr. a fost acuzat de santaj, lipsire de libertate si talharie si in care a fost condamnat de Judecatoria Oravita. De altfel, intre Radu Bucurica si avocatul Drugarin este un conflict mai vechi, care se putea solda chiar si cu o tragedie. Presa locala a relatat ca procurorul a fost atacat cu o drujba de Drugarin si ca a fost la un pas sa fie calcat cu masina de avocat.

Procurorul Radu Bucurica a oferit mai multe explicatii pentru Lumeajustitiei.ro in legatura cu acest caz si cu acuzatiile care ii sunt aduse. Extrem de deschis si comunicativ, asa cum trebuie sa fie un magistrat in orice problema de interes public, procurorul Radu Bucurica, in timpul mai multor discutii telefonice, ne-a precizat ca din punctul sau de vedere totul are legatura cu condamnarea fiului avocatului Drugarin: "Probabil ca domnul avocat are si alte probleme de natura psihologica pentru ca in permanenta face astfel de sesizari. Aranjate, nearanjate, cu diverse interpuse, cu diverse persoane in numele carora face plangere, cu diverse persoane care intr-o maniera putin verificabila fac tot felul de afirmatii la adresa mea. Din cate stiu eu, se fac anumite verificari cu privire la demersurile ilicite ale domnului avocat Drugarin Teofil, dar mai multe lucruri nu cred ca e cazul sa spun. Este o denigrare de o maniera mizerbila, josnica la adresa mea. Nici nu stiu daca plangerile acelea sunt reale, nu stiu daca intr-adevar au fost sesizate institutiile respective. Plangerile pe care dansul le afiseaza pe pagina de Facebook, in mod concret nu cred ca au fost depuse pentru ca nu cred ca cineva si-ar asuma responsabilitatea pe asemenea porcarii, sa le depuna. Una este sa afisezi pe internet o asemenea porcarie, alta este sa ai tupeul suficient sa depui asa ceva in fata unei institutii, cum este Parchetul Curtii de Apel Timisoara, fata de un procuror sau fata de alta persoana. Eu nu am certitudinea ca acele plangeri s-au depus”.

Procurorul Radu George Bucurica ne-a dezvaluit ca nu este singurul magistrat care are probleme in afara instantei cu avocatul Teofil Drugarin. Acesta a afirmat ca printre cei care sunt victime ale atacurilor repetate ale avocatului Drugarin se numara si judecatoarea Rodica Pascariu de la Judecatoria Oravita, cea care l-a condamnat pe Teofil Jr. Drugarin. Mai mult, procurorul Bucurica sustine ca si grefierul a avut anumite incidente cu avocatul Drugarin: “Nu numai eu sunt victima acestui individ. Judecatorul care a condamnat pe fiul sau in aceeasi maniera este denigrat de acest individ, cu plangeri de natura penala. Este vorba despre judecatorul Rodica Pascariu de la Judecatoria Oravita, care a pronuntat condamnare de 4 ani si 8 luni fata de fiul sau, care este in prezent in arest. Din cate imi dau eu seama este doar o incercare disperata de a fi admisa cererea de revizuire. Cine se face responsabil si sub ce maniera se putea cere aceasta revizurie? Daca procurorul savarseste infractiuni, daca judecatorul la fel, daca procurorul de sedinta savarseste aceste actiuni. Eu am fost procurorul de caz, iar din punctul lui de vedere sunt principalul vinovat pentru ce i s-a intamplat fiului sau. Dar, in afara de mine sunt ceilalti colegi magistrati, care la fel au intrat in vizorul reclamatiilor avocatului. Si judecatorul si procurorul si grefierul, cu totii suntem reclamati de acest individ”.

Despre inregistrarea audio despre care Teofil Drugarin sustine ca ar demonstra avansurile sexuale pe care procurorul i le-ar fi facut Teofilei Drugarin, Radu Bucurica a precizat pentru Lumeajustitiei.ro ca este un trucaj. Procurorul Bucurica a evidentiat si faptul ca intre aparitia inregistrarii si data la care a fost respinsa cererea de revizuire a avocatului Drugarin exista o mare legatura: “Va pot spune ca aceasta inregistrare este un trucaj. A fost si o inregistrare care a fost incarcata pe Youtube. Eu am imputernicit pe cineva sa se ocupe in relatia cu aceasta companie care administreaza site-ul si din cate mi s-a comunicat, in dimineata aceasta (n.r. - 4 noiembrie 2013) s-a primit un mail de la companie, din care rezulta ca acea inregistrare are un caracter licentios si au scos-o de pe Youtube. Inregistrarea de pe Youtube si de pe adresa de Facebook a domnului avocat au aparut in data de 22.10.2013, data la care Judecatoria Oravita i-a respins cererea de revizuire facuta de avocat pentru fiul sau. Foarte bizar! Se pare ca toata familia e agresata de mine. Fiul lui este foarte agresat, fiica la fel, chiar si el ca avocat".

L-am intrebat pe procurorul Radu Bucurica daca intentioneaza sa il actioneze in judecata pe avocatul Teofil Drugarin, ca urmare a afirmatiilor pe care le-a facut la adresa sa: “Pozitia mea la momentul acesta, dupa consultarea sefilor mei, vis-a-vis de situatia creata intre mine ca si procuror si aceasta familie Drugarin, care isi exprima pe toate caile aversiunea fata de mine, este aceea ca nu pot sa comentez asemenea lucruri de o asemenea mizerie. Cu siguranta voi actiona in judecata orice persoana se face responsabila de murdarirea imaginii mele, de tracasarea mea cu privire la orice demers judiciar. Nu cred ca acest individ a avut acest tupeu de a depune aceste plangeri undeva. Ele sunt facute doar cu un singur scop, acela de a fi admisa cererea de reviziuire formulata in numele fiului sau”.

Teofila Drugarin: “Va rog din suflet sa vorbiti cu tata ca pe mine inca ma deranjeaza situatia si nu sunt inca asa destul de ok sa pot sa... intelegeti?

Lumeajustitiei.ro a stat de vorba si cu Teofila Drugarin. Aceasta insa nu a dorit sa ofere prea multe informatii despre evenimentul care are ca efect plangerea penala impotriva procurorului Bucurica, insa si-a sustinut acuzatiile. Fiica avocatului a recunoscut ca inregistrarea in care este prezentat posibilul dialog dintre Teofila Drugarin si Radu Bucurica a suferit modificari, in sensul ca a fost taiata din inregistrare, precizand ca ea este de fapt mai mare, iar cel care o detine integral este tatal ei. De altfel, Teofila Drugarin ne-a expediat rapid si ne-a rugat “din suflet” sa vorbim cu tatal ei pentru ca ea este inca deranjata de situatie:

Pot sa va dau numarul lui tata sa discutati cu el? Nu s-a intamplat in masina, s-a intamplat in fata masinii. La fel de bine stie si tata ce s-a intamplat si are si inregistrarea si tot. Nu am intrat in masina cu el. Va rog din suflet sa vorbiti cu tata ca pe mine inca ma deranjeaza situatia si nu sunt inca asa destul de ok sa pot sa... intelegeti? Eu i-am explicat lui ce s-a intamplat, i-am dat si inregistrarea si tot, se descurca, este si avocat de profesie. Inregistrarea este mult mai mare, dar v-am zis cu cine sa discutati”.

Intrebata daca a fost inregistrata plangerea la Parchet, Teofila Drugarin a raspuns: "Absolut".

Teofila Drugarin a explicat si ca a acceptat sa vorbeasca cu procurorul Bucurica in acea seara pentru ca “fiind fata pot sa cedezi mai usor decat un barbat”: “Simplu fapt ca se opreste langa tine si te ia mai tare si incepe cu te leg si ti-am facut familia asa si amenintari si chestii de genul. Nu stiu, fiind fata pot sa cedezi mai usor decat un barbat”.

Am incercat sa aflam si pozitia avocatului Teofil Drugarin, insa acesta avea “iPHONE-ul” inchis.

*Cititi aici plangerea despre care Teofil Drugarin sustine ca a fost facuta de fiica lui, Teofila, impotriva procurorului Radu Bucurica

*Cititi aici plangerea despre care Teofil Drugarin sustine ca a facut-o impotriva procurorului Radu Bucurica

Comentarii

# BERCEA MONDIAL - 11 ANI PÂRNAIE,, E MANEVRA LU FRAȚII MIEI,, date 5 November 2013 18:13 +2

Traian Basescu șpagă de  milioane de euro din Mauritius Commercial Bank,  Elena Udrea in aceeasi sucursala, Marius Daniel Morar la fel.  Zeci de milioane de dolari – echivalent euro – au provenit de la Newmont Mining Group, iar beneficiar a fost domnul TRAIAN BĂSESCU.                      Americanii îl arestau pe BĂSESCU , KOVESI, MORAR și UNDREA în secunda 2 după ce aceste informații sunt publice.            Să plece PIRATUL DE LA COTROCENI chiar azi 05. 11.2013, ceilalți să fie arestați.            Să fie arestat JUDECĂTORUL CCR  - PROCUROR MORAR DANIELULE MARIUSE și toții cățeii lor.             PONTA -- CEREM DEMISIA TA ȘI A GUVERNULUI, DIZOLVAREA PARLAMENTULUI.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 5 November 2013 18:34 -12

numai si dupa declaratia lui se ,,VEDE FIRUL ROSU AL ATEI ALBE,,scuzele procurorului sint muuuuuuuuuult prea amanuntite ca EU sa cred ca EL ESTE NEVINOVAT...........CHIAR CRED CA/I VINOVAT SI NU AM DUBII.......... asta/i justitia.eu zic ca era ,,stresat,, de cite cazuri cususe cu ,,fire de ata rosie care erau de culoare alba,,domnu tembebruxelezul!!!!!!!! eu zic ca impreuna cu dl ponta sa/i dati un concediu medical mai lung.......doamna cu sarmale in cap iute si degraba eu zic sa/i aparati demnitatea si tu luluta sari repede si da/i si un nup combinat cu sup si tu bai morar iesi cu o declaratie ca nu/i constitutional sa cosi cu ata rosie un dosar la care trebuie ata albasi gunoiul de la cotroceni sa dea un decret pe viata ca.i procuror al poporului!!!!!!!

# Absolut date 5 November 2013 18:41 +8

lasa-te de wodka! (erata: de fumat!)

# Hipster date 5 November 2013 18:52 +12

Nu s-a ajuns oare prea departe?! Cazul seamana izbitor cu situatia romilor din Timisoara care manjesc cu fecale usile vecinilor de bloc, pentru ca acestia sa se conformeze dorintelor lor. Singura diferenta este aceea ca fecalele se gasesc pe buzele acestor avocati fara Dumnezeu! Sper ca procurorul sa reziste! 

# teofilovici date 5 November 2013 20:06 +10

CARASENII STIU CINE ESTE DRUJBISTUL DE DRUGARIN SI FAMILIA LUI. PROCURORUL SI-A FACUT TREABA SI MIZERIILE ASTEA ARUNCA CU RAHAT. SUNT SUBUMANI.

# Nicusor date 5 November 2013 21:59 +6

Povestile sunt inventate de agramatul avocat. Nu spun elementele de logica care m-au condus la aceasta concluzie,pentru ca \"partile vatamate\" sa nu-si perfectioneze scenariile.

# popescu ctin date 5 November 2013 23:31 0

Psihologia castravetelui din curtea GJMb Craiova! Trecută prin focul vieții precum Katiușa prin frontul german, duduia din istorisirea asta a învins toate obstacolele, cățărându-se până în poziția de ofițer specialist I – psiholog al cunoscutei Grupări de Jandarmi Mobile Craiova, pe numele militar UM 0449 Craiova. Născută în Motru, oraș cu adânci tradiții în „trosneală”, duduia nu și-a uitat nici acum prima dragoste: castravetele! După o serioasă practică cu dicotiledonate pe marginea drumului, sub atenta îndrumare a mamei personale ( o experimentată secretară a minerilor lui Cosma!), tânăra grădinăreasă a urmat cursurile unei ilustre facultăți, situată într-un centru universitar cu tradiții istorice: Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Petroșani! Prin bună-voința rinocerului aflat la acea vreme în poziția de comandant, a reușit performanța de a câștiga prin concurs postul de psiholog la GJMb Craiova. Beneficiind de susținerea mai tânărului viitor comandant, astăzi

# popescu ctin date 5 November 2013 23:32 -2

continuare> ajuns la cimitirul elefanților, tânăra psiholoagă a înțeles repede că se află deasupra multora din curte, dar mereu sub comandant! Numai că, împinsă de entuziasm și devotament față de șef, a intrat în multe jocuri periculoase, în urma cărora există riscul major să alunece rău pe gheață! Acum, nu că s-ar prăpădi cineva de grija duduiei, dar o întrebare tematică nu strică: câtă apă conține castravetele? Până primim răspunsul, îi reamintim doamnei psiholog că este cazul să-și ia în serios funcția. Dacă nu poate, din cauză de murături, să ne lase! Spre deliciul cititorilor, vom veni cu detalii de natură penală!

# popescu ctin date 5 November 2013 23:34 -1

Un elefant se legăna pe o pensie babană!? Povestea e poveste! Orice asemănare cu personaje și întâmplări reale se datorează coincidenței! Așa că, trageți...aer în piept și citiți cu luare-aminte! Cu ceva ani în urmă, tânărul viitor Comandant a ajuns în poziția ocupată mult timp de Bătrânul Rinocer, sprijinit fiind de Piticul Atomic. Și cum a ajuns în poziția mult visată, a început să facă ce știa el mai bine: sportul cu sticla, mult apreciat în breaslă pentru eficiența demonstrată în întărirea musculaturii de la mâna dreaptă! Aceeași mână folosită pentru a ține... pixul! Preocupat de liniște, Comandantul a făcut ce a făcut și a determinat plecarea fostului adjunct din ograda proprie. E drept că, la momentul respectiv, adjunctul s-a putut refugia pe o altă funcție de comandant, datorită eficientelor sforării ale unui ilustru felcer.

# popescu ctin date 5 November 2013 23:35 -1

continuare>Să revenim: scăpat de „concurență”, Comandantul a început să-și încure talentul…literar, sărind la gâtul felcerului, pe care l-a blagoslovit cu niște materiale de presă, prin intermediul unor interpuși. Și nu s-a oprit aici: a apelat la serviciile unui bătrân și nesemnificativ trupete securist, folosindu-l ca paravan „editorial” pentru epopeele literare ale găștii de „intelectuali” aciuită în preajma lui, datorită mirosului de profit...cultural! Timpul a trecut și Comandantul nostru a descoperit brusc ce sentimente nobile are față de felcer. După o „consultație” temeinică, realizată după revenirea la matcă a Comandantului, acesta s-a gândit că e cazul să-l răsplătească pe felcer, promițându-i funcția de adjunct pentru fratele său, un subofițer talentat din moment ce a reușit să parcurgă multe căi și să devină ofițer. Zis și făcut, numai că funcția nu era liberă!

# popescu ctin date 5 November 2013 23:37 +1

continuare>Cei doi s-au mai „consultat” puțin și au ajuns la un scenariu de milițieni proști, că tot era mediul public saturat de scandalul cu milițienii hărțuitori! Soluția: au scos la înaintare o “temerară” plutonăreasă care, timorată brusc, și-a amintit că nu mai rezistă hărțuirilor la care era supusă de adjunctul incomod. Și uite așa, cu sprijinul moral al celor doi, dar și susținerea morală a psiholoagei, plutonăreasa l-a reclamat pe adjunct. Adjunctul a fost eliminat și fratele fencerului a fost împuternicit adjunct. Planul prevedea numirea ca adjunct a fratelui felcerului, sub comanda bravului Comandant, precum și „liniștirea” apelor. Numai că, brusc, s-a trezit Președintele să dea peste cap frumusețe de plan, trimițându-l pe vajnicul Comandant fix la cimitirul elefanților!

# popescu ctin date 5 November 2013 23:39 0

continuare>Plin de încredere, Comandantul a lăsat “cu limbă de moarte” că fratele felcerului va rămâne adjunct! Nu a făcut asta din dragoste, ci convins de faptul că acesta va avea grijă să acopere unele lucruri care ar putea, odată scoase la lumină, să nu-i permită Comandantului devenit Elefant să-și mănânce pensia în liniște! Cum socoteala de acasă nu se potrivește, lovitura de grație a venit scurt, adjunct fiind numit adjunctul primului adjunct alungat de Comandant! Dacă nu mai pricepeți nimic, recitiți!

# popescu ctin date 5 November 2013 23:42 -2

continuare>Acum, supărarea felcerului este mare. Atât de mare, încât așteptăm cu interes anumite “dezvăluiri” picante, ce urmează să apară într-un săptămânal regional, din zona de joacă a acestor personaje! Nu știm de ce, dar credem că ele îl vor viza pe primul fost adjunct al Elefantului! Sau poate ne înșelăm și personajul principal va fi chiar Elefantul!? Un elefant se legăna pe o pensie babană!?

# popescu ctin date 5 November 2013 23:43 0

http://www.youtube.com/watch?v=7LKwEq1K66Q

# Slim date 6 November 2013 00:01 -6

CSM sa il dea afara pe acest procuror. Chiar asa a fost,dar nimeni nu verifica mai amanuntit.Cum a ajuns asta procuror? 

# vasile date 6 November 2013 00:06 +3

Un procuror a pierdut la poker 100.000 de euro, bani pentru un flagrant Un procuror de la DIICOT Buzău este cercetat de Pachetul General după ce ar fi pierdut la jocuri de noroc 100.000 de euro din banii daţi de instituţie pentru organizarea unui flagrant. Un procuror a pierdut la poker 100.000 de euro, bani pentru un flagrant Parchetul General a fost sesizat chiar de superiorii de la Bucureşti ai procurorului George Mărgărit, care s-au \"prins\" că acesta nu a returnat în termenul legal suma de 10.000 de euro, bani primiţi de la structura centrală, pentru organizarea unui flagrant. Deşi flagrantul a reuşit, doi traficanţi de stupefiante din Spania fiind arestaţi preventiv la Buzău pe 27 septembrie în cazul unei livrări supravegheate de 7.5 kilograme de haşiş, Mărgărit nu a returnat banii banii în termen de 14 zile de la organizarea flagrantului. În urma verificărilor, procurorii DIICOT au descoperit însă că nu doar cei 10.000 de euro dispăruseră, ci o sumă de zece ori mai mare, provenin

# pol date 6 November 2013 09:26 0

Tara procurorilor deveniti judecatori in urma deraierilor dispuse la un pahar cu 4 ice cube....Colegii si pretenii stiu de ce!

# GOGU date 6 November 2013 13:20 +2

Trecand peste aspectul tragic al unui bastard ajuns procuror, fost militian , fost boschetar, fost pedepsit disciplinar pe la Ilfov, incearca sa se urineze si pe zidurile parchetului , de aici zicala \"Giorgica e greu sa ajunci la pasarica\", platesteti pensia alimentara copilului de la Plopeni si apoi incearca sa te  auto educi bestie cu fata umana.

# Drugarin Teofil date 6 November 2013 14:26 -1

conflictul a inceput dupa ce fostul militian, ulterior politist, Bucurica Radu, si-a cumparat cu suma de 50.000 de euro un post de procuror in conditii in care la examen a obtinut nota 4.35, iar dupa ce a dat 50.000 E, la reexaminare a obitinut nota 7.02, iar cu 7 se promova examenul (a se vedea averea estimata de pr. Bucurica Radu de 7 mil. euro pe care o aminteste la orice discutie si recunoaste ca a fost samsar de terenuri in zona lacului Snagov, iar o parte din terenuri le-a obtinut de la persoane penale, fara bani pe care i-a facut scapati de justitie). Actualmente, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de pr. Bucurica Radu de catrea Parchetul Curtii de Apel Timisoara pentru fals in declaratii, in sensul ca, pe declaratia de avere din 2011 nu apare ceea ce a declarat pe declaratia de avere din 2012; acestea sunt publice si se alfa pe site-ul Ministerului de Justitie, cum si examenul este public si se vede ca a luat examenul la reexaminare.

# Drugarin Teofil date 6 November 2013 14:33 +1

conflictul a inceput cand stagiarul pr Bucurica Radu, fara drept de semnatura a rapit de pe teritoriul sarbesc un cetatean sarb pe nume Scop Josef, pe care ulterior justitia il achita si il trimite inapoi in Serbia(a se vedea plangerile la adresa pr. Bucurica de catre cetateanul sarb pe youtube).alt caz, este cel al lui Sporea Silviu care desi propus pt arestare si retinut 24h instanta il gaseste nevinova, il achita si ii restituie tigarile, iar pt numitul Glavan Cristian acelasi scenariu este achitat de instanta si ii se restituie tigarile. in toate cazurile avocat a fost Drugarin Teofil.conflictul a inceput ce aceste spete care nu implicau membrii fam mele si doar corectitidinea avocatului ce a dus la razbunarea pr Bucurica pe fam av. Drugarin. va rog sa trageti concluzii

# Drugarin Teofil date 6 November 2013 14:38 -5

Stimata dna Elena Dumitrache si dl George TARATA, va multumesc foarte mult pentru articolul care l-ati promovat, eu si fam mea va ramanem profund indatorati, am copiat si listat articolul si ma ajta enorm de mult dupa ce voi demonstra ceea ce dvs foarte bine ati scris ca nu credeti ca este adevarat, avand un caracter de a oripila opinia publica pt incidentul in cauza si am sa trimit articolul in vederea sustinerii plangerilor si a impactului mass-media asupra acestor evenimente la toate organele abilitate. (tel-0769.678.202 va stau la dispozitie) Va multumesc inca o data Cu stima si respect, avovat Drugarin Teofil din Baroul Bucuresti

# GOGU date 6 November 2013 18:08 +3

Credeam ca tratati cu resposabilitate o lupta din lumea hotiei,perversitati unui clan de jeguri din  ORAVITA  si un procuror alcoolist pe nume de BUCURICA GIORGICA, atentie ambii au ceva in comun , foamea de bani. Sa revenim cum a ajuns GEORGICA PROCUROR, poate stie domnul I...b, si poate il i-a la DNA.sau poate il ajuta sa plece la Plopeni ca i-a crescut copilul mare bastardului sa vada cum se castiga bani.

# The King date 6 November 2013 22:12 +6

Macho man invins cu propriile arme. Hahahaha armasarul procuror.

# BTS date 6 November 2013 22:23 +4

Cel sub pseudonimul de Popescu Ctin este armasarul insusi,dar fiind las nu isi scrie numele.  :lol: :lol:Se crede pe front,saracul.

# popescu ctin date 7 November 2013 11:06 -7

Pt. BTS: Inutil sa-ti spun ca esti in eroare! Pseudonim? BTS banuiesc ca este numele din buletin! Noroc!

# Berti date 7 November 2013 17:47 +1

Sa fim seriosi, o opreste in trafic si ii spune ca este retinuta si ca trebuie sa o urmeze... cat de proasta trebuie sa fii sa te supui, avand in vedere ca ai ceva cunostinte juridice (prezumtie relativa)?Roflmao :lol:

# Adi date 8 November 2013 23:08 0

hahahaha....nu cred asa ceva...Teofilia aia e barbat ...ca sa i faci avansuri la aia trebuie sa fi ori mort de beat , ori gay...cat despre familia Drugarin , tot orasul stie cine sunt , asa ca nu cred un cuvant din toate plangerile astea:)))

# popescu ctin date 18 December 2013 22:36 -4

Pentru-ca tot vorbim de jandarmi, poate ne spune ministrul Stroe ( acelasi cu cel care se infoia la inceputul mandatului la “mafia din politie”!) cum se face ca in locul pensionarului ION a fost adus la CRAIOVA col. ANDREIANA, un personaj FARA NICI O EXPERIENTA in operativ! Acest colonel a lucrat numai pe linie de invatamant, avand marea calitate de fin al lui ION! Gurile rele spun ca postul de la DRAGASANI a fost eliberat de ANDREIANA pentru a face loc colonelesei MARIA CRANGUS, nimeni alta decat sotia inculpatului general CRANGUS! Despre aceste manevre nu a fost informat ministrul Stroe de catre “organili abilitate”?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva