18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DIPLOMA DE APRECIERE PENTRU MARES & MARES – Premiu pentru contributii in domeniul dreptului penal pentru firma de avocatura care a cunoscut o extindere internationala a activitatii. Mihai Mares, fondatorul Mares & Mares, este unul dintre cei mai renumiti si mai experimentati avocati de drept penal din Romania

Scris de: L.J. | pdf | print

15 December 2020 16:36
Vizualizari: 6621

MARES & MARES, firma de avocatura specializata in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie a primit in acest an premiul pentru contributii in domeniul dreptului penal in cadrul Galei Juridice.ro 2020. Evenimentul a fost organizat de Societatea de Stiinte Juridice si JURIDICE.ro, fiind transmis online in data de 10 decembrie 2020, si prezentat de av. Alina Matei, Senior Editor Juridice.ro.


 

Premiul acordat Mares & Mares reprezinta practic o incununare a activitatii profesionale desfasurate de firma de avocatura fondata de av.dr. Mihai Mares (foto), fiind deja de multi ani un nume de referinta în domeniul dreptului penal. De altfel, in 2020 Mares & Mares a cunoscut o extindere internațională a activității, gratie nu doar calitatii de membru exclusiv al Global Criminal Law Counsel, ci si a aliantelor strategice pe care Mihai Mares le-a incheiat in Republica Moldova cu Dolea & Co si in Israel cu firma Consultanta Israeliano-Europeana in Reglementare din Tel Aviv.


Despre Mihai Mares:


Mihai este unul dintre cei mai renumiti si mai experimentati avocati de drept penal din Romania. Are la active cele mai multe si mai notabile cazuri care implica infractiuni de coruptie si economice la nivel national si transfrontalier si a reprezentat atat marile grupuri industriale si companii active in sectorul financiar bancar si persoane fizice in fata DIICOT, DNA si a tuturor instantelor de judecata din Romania. Mihai a reusit sa construiasca strategii de aparare remarcabile si a pledat in numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comert etc. Doctor in drept penal, autor zeci de articole din sfera dreptului penal si speaker la numeroase conferinte de profil, Mihai a obtinut succese notabile in dosare ce implica nu numai infractiuni legate de coruptie, spalare de bani, frauda fiscala, delapidare luare de mita, dar si extradari sau alte forme de conduita corporativa necorespunzatoare.


Despre Mares & Mares:


Mares & Mares este una dintre cele mai prestigioase firme romanesti de avocatura specializate in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie. Activitatea firmei acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii. De asemenea, echipa este experimentata in domeniile conexe litigiilor civile si recuperarii activelor. Firma a fost infiintata in 2006 de Mihai Mares, unul dintre cei mai renumiti si mai experimentati avocati de drept penal din Romania ai generatiei sale. Are la activ cele mai multe si mai notabile cazuri care implica infractiuni de coruptie si economice la nivel national si transfrontalier si a reprezentat atat marile grupuri industriale si companii active in sectorul financiar bancar si persoane fizice in fata DIICOT, DNA si a tuturor instantelor de judecata din Romania. Mihai a reusit sa construiasca strategii de aparare remarcabile si a pledat in numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comert etc. A obtinut numeroase succese notabile in dosare ce implica nu numai infractiuni legate de coruptie, spalare de bani, frauda fiscala, delapidare luare de mita, dar si extradari sau alte forme de conduita corporativa necorespunzatoare.


Pentru a fi la curent cu ultimele tendinte globale in domenii ale dreptului afacerilor in general, dar si legislatia privind infractionalitatea economica si coruptia, si, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adaugata, Mares & Mares este membru al mai multor asociatii internationale de profil, precum: ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justitie si Dezvoltare al Bancii Mondiale), Camera de Comert Americana (AmCham), Asociatia Barourilor din SUA, Asociatia Europeana a Barourilor de Drept Penal, Asociatia Internationala a Barourilor, Global Criminal Law Counse (GCLC).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva