27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DNA A LASAT-O PE CORBU FARA SANGE IN OBRAJI – Marturia de senzatie a judecatorului ICCJ Ionel Barba in procesul prin care sefa Inaltei Curti Corina Corbu a primit la Tribunalul Bucuresti daune morale de 500.000 lei: “A slabit extraordinar de mult, iar dupa ce a fost achitata, cand s-a intors ca judecator, arata la fel de palida si de obosita”

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 May 2022 12:39
Vizualizari: 5063

Lumea Justitiei a prezentat in editia de ieri modul in care Tribunalul Bucuresti a judecat cu dubla masura doua cazuri identice, acordandu-i daune morale de 500.000 lei actualei sefe a Inaltei Curti de Casatie si Justitie Corina Corbu (foto dreapta) pentru hartuirea la care a fost supusa de DNA in dosarul in care a fost achitata definitiv, dar refuzand sa ii acorde daune morale judecatoarei Gabriela Birsan, fosta presedinta a Sectiei de contencios a ICCJ, desi aceasta a fost supusa abuzurilor DNA in acelasi dosar cu Corina Corbu, trauma suferita fiind chiar mai mare in conditiile in care a fost data jos din functia de sefa a Sectiei de contencios a ICCJ si timp de 4 ani, spre deosebire de Corina Corbu, nu a avut niciun venit (click aici pentru a citi). In editia de astazi publicam o marturie de senzatie redata in sentinta judecatorului Iulian Tartau de la Tribunalul Bucuresti, magistratul care i-a dat daune de 500.000 lei Corinei Corbu (echivalentul a 100.000 euro).


 

Marturia apartine judecatorului Ionel Barba (foto stanga) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, propus ca martor de Corina Corbu, pentru a demonstra suferintele prin care a trecut presedinta ICCJ din cauza DNA. Suferinte pe care, sublinem, nimeni nu le neaga si care ii dau dreptul Corinei Corbu la despagubiri, la fel cum ar trebui sa primeasca insa si ceilalti inculpati din dosar care au cerut acordarea de daune.


Slaba, palida si obosita


Astfel, conform sentintei nr. 338 din 8 martie 2021, pronuntate in dosarul 42359/3/2018, judecatorul Ionel Barba a explicat ca actuala sefa ICCJ a fost izolata de colegii sai si “aratata cu degetul ca fiind un judecator corupt”. Mai mult, conform marturiei redate de site-ul Europa Libera, acelasi Ionel Barba i-a explicat judecatorului Iulian Tartau de la TMB ca actuala sefa ICCJ a slabit extraordinar de mult, iar inclusiv dupa achitare a continuat sa fie palida si obosita.


Iata fragmentul din sentinta judecatorului Iulian Tartau de la TMB in care este redata marturia judecatorului ICCJ Ionel Barba din procesul in care sefa Inaltei Curti Corina Corbu a primit daune morale de 500.000 lei:


Martorul a aratat ca a fost afectata imaginea sa profesionala pentru ca, in mod inevitabil, ceilalti judecatori au inceput sa pastreze o distanta fata de reclamanta. Reclamanta a slabit extraordinar de mult iar dupa ce a fost achitata, cand s-a intors ca judecator, arata la fel de palida si de obosita”.

Comentarii

# mulder, agentul mulder date 26 May 2022 13:22 +35

Incredibil! Senzațional! Fac pariu că nici să mai dea soluții normale nu a mai putut! Ce jeguri!Sunt mii de cazuri identice, unde victimele abuzurilor DNA nici măcar nu sunt reabilitate, cazuri în care judecătorii refuză să le dea oamenilor abuzați „senzația” de normalitate - adică să arate prin sentințe că li se recunoaște faptul că au fost abuzați de DNA (uneori cu SRI), iar aici i se dă dfoar 100.000 de euro.... Sărăcuța victimă....Silă maximă! Apoi se întreabă judecătorii de ce sunt la fel de tare blamați ca procurorii „staliniști” de după 1989, din perioada Binomului, care e Trinom toată ziua.

# Barna dragos date 26 May 2022 14:40 -40

Ionel Barba mi a rezolvat fraudulos o amarata de prescriptie in dos 564/64/2013 al ICCj, la ordin pt ca DNA sa mi faca dosar penal over night, ar trebui sa dea ochii cu SUPC pentru ceea ce face si a facut, si studentii la drept in anul 1 ar rade de el, abuzuri si atentate impotriva unor colectivitati, cam asta fac unii judecatori ai ICCJ

# FOST JUDECATOR date 26 May 2022 15:22 +44

CÂȚI OAMENI SUNT ANCHETAȚI, CER DAUNE MORALE? CÂȚI OAMENI SUNT ANCHETAȚI, PRIMESC DAUNE MORALE? DACĂ EȘTI ANCHETAT ȘI EȘTI CORECT, MERGI CU FRUNTEA SUS ȘI ÎȚI DOVEDEȘTI NEVONOVĂȚIA ! ACEST JUDECĂTOR,ACUM PENSIONAR, A FĂCUT UN ABUZ ÎN SERVICIU COLOSAL, A PREJUDICIT STATUL ȘI A ÎMBOGĂȚIT O PROFITOARE! SA-ȚI FIE RUȘINE CORINA CORBU!

# maxtor date 26 May 2022 17:52 -1

cel mai mult se slabeste in arest preventiv....

# Popescu date 26 May 2022 20:08 -28

#FOST JUDECATOR Iertaţi-ma,dar daca ati fost cu adevarat judecator şi nu ati reuşit sa cunoaşteti instituţia raspunderii civile delictuale care fundamenteaza o cerere de acordare a daunelor morale se parse ca ati facut figuratie în justitie! Cand nu ştim ,tacem ca sa nu ne facem de ras sau macar nu mai spuniti ca ati fost judecator!

# FOST JUDECATOR date 27 May 2022 09:35 +118

Pt. * POPESCU * HAI SĂ LĂSĂM VRĂJEALA ASTA DE GICĂ CONTRA CU RĂSPUNDEREA CIVILĂ DELICTUALĂ, O ACȚIUNE PENALĂ A STATULUI NU ESTE UN DELICT, MAI DĂ-O DRACU DE RĂSPUNDERE CIVILĂ DELICTUALĂ, AȘA AR FI LISTE ÎNTREGI CU INCULPAȚI DE DESPĂGUBIT. FOSTĂ INCULPATĂ CORINA CORBU NU AVEA NICI UN DREPT LA 1 MILION DE EURO DAUNE MORALE DELICTUALE, A FOST DOAR ANCHETATĂ ȘI JUDECATĂ, A SCĂPAT DE PUȘCĂRIE CĂ AU SCOS-O CEI DIN SISTEM, A LUCRAT PT 12.500 LEI PE LUNĂ LA O SOCIETATE DE AVOCATURĂ, A SLĂBIT DE CIUDĂ CĂ FUSESE DESCONSPIRATĂ.CHIR AZI VOI TRIMITE LA PROCURATURĂ O PLÂNGERE ÎMPOTRIVA EI ȘI A JUDECĂTORULUI CARE I-A DAT DAUNA MORALĂ.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva