24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DNA OMOARA MARILE DOSARE – Deputatul PSD Daniel Ghita acuza: „Tinem dosarele pana se prescrie fapta... Dosarul Microsoft: spagi de sute de milioane... Fapte prescrise. Niciun reprezentant Microsoft Austria arestat! Doar cei care trebuiau plimbati in catuse! DNA are dosare penale cu frauda si acte de coruptie de cca 4 miliarde euro din pandemie! De ce nu este unul audiat? Catu, un miliard de euro? Clotilde Armand, frauda electorala! Nimic... Nu erau saci cu voturi! Asteptam sa se prescrie fapta?”

Scris de: V.B. | pdf | print

3 March 2023 16:45
Vizualizari: 3645

Directia Nationala Anticoruptie omoara marile dosare, tinandu-le la sertar pana se prescriu faptele pe care aceste cauze le vizeaza, acuza deputatul PSD Daniel Ghita (foto).Intr-un text publicat pe Facebook vineri, 3 martie 2023, Ghita da ca exemplu dosarul Microsoft, unde niciun reprezentant strain al corporatiei americane nu a fost nici macar audiat la DNA – daramite arestat. Alte exemple, mai aproape de zilele noastre, sunt cauza privind frauda electorala pusa in scena la Sectorul 1 pentru victoria Clotildei Armand si mai ales dosarele pandemiei – inclusiv cele vizandu-l pe fostul prim-ministru Florin Citu.


Redam postarea de pe Facebook a lui Daniel Ghita:


„Asa m-am saturat de:

1. 'Facem anchete' = tinem dosarele pana se prescrie fapta. Mortul e de vina!

2. 'Expertii spun', dar in pandemie nu s-a publicat lista 'expertilor' niciodata! Cereti numele 'expertilor'!?

3. 'Institutiile statului isi fac treaba'!

Nu, nu fac nimic. Dosarul Microsoft – spagi de sute de milioane euro la multi oameni. Arestati au fost doar o parte. De ce? Faptele prescrise si niciun reprezentant Microsoft Austria arestat, anchetat! Doar cei care trebuiau plimbati in catuse!

4. Arestarea si plimbarea tuturor in catuse, sa-i vada presa! Care e scopul? Cand acum avem dosare-record de 4 miliarde Euro?

DNA are dosare penale cu frauda si acte de coruptie de cca patru miliarde de Euro din pandemie! 2020 – acum avem 2023!

De ce nu este unul audiat, arestat? Catu, un miliard de euro? Clotilde Armand, frauda electorala! Nimic! Nu am vazut noi bine. Nu erau saci cu voturi!

Asteptam sa se prescrie fapta?

Nihil Sine Deo”.

Comentarii

# Rotaru ionel date 3 March 2023 17:13 +13

Ce fraudă a făcut Primarul Clotide?!!...întreabă pe colegul tău Tudorache de unde are diamante și tablouri cu picturi de milioane de euro ???!!...dacă te dai așa mare patriot!!

# DODI date 3 March 2023 18:35 -6

Întrebările puse de deputat au un singur răspuns plauzibil:PORCuratorii nu au primit ordin de la șefii din Noua securitate pentru a demara/continua/închide aceste dosare. Deocamdată sunt la ”fezandat”. Depinde cine mișcă sau nu din urechi și apoi dosarele vor urma un... drum în direcția impusă. Nu cea a adevărului ci în cea dorită de SRI.

# Rocky date 3 March 2023 19:00 -3

Abia acum ati realizat?Tarziu v -ati trezit dl Ghita,!

# santinela date 4 March 2023 07:36 -4

"Ce frauda a facut Primarul Clotilde--" ? Ete o intrebare de om foarte destept ! ha,ha,ha.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva