18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DNA PIERDE UN OM DE VALOARE – Procuroarea DNA Elena Hach a iesit la pensie. CSM a aprobat eliberarea din functie prin pensionare a altor patru procurori. Vedeti lista cu cei mai noi procurori care au pus roba in cui

Scris de: G.T. | pdf | print

8 June 2023 15:33
Vizualizari: 5766

Unul dintre procurorii DNA despre care chiar se poate afirma ca este un bun profesionist paraseste sistemul. Ne referim la procuroarea DNA Elena Hach (foto).


 

Sectia pentru procurori a CSM a dispus joi, 8 iunie 2023, inaintarea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerii de eliberare din functie prin pensionare a procuroarei DNA Elena Hach. In aceeasi sedinta, CSM a hotarat eliberarea din functie prin pensionare a altor patru procurori. Printre acestia, inclusiv un procuror de la DIICOT.


Prezentam eliberarile din functie prin pensionare dispuse de Sectia pentru procurori a CSM:


-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei HACH ELENA, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DUMITRESCU CAMELIA CARMEN, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CASIAN – MAUNA ANA - MARIA, prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa curte de apel.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 17.07.2023, a doamnei ARPINTE NICOLETA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani, delegata in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Dorohoi.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ODINA IULIAN, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul teritorial Mehedinti.

 


Comentarii

# maxtor date 8 June 2023 17:22 0

doamna,vezi poza,e dovada vie ca penzia nu e o rushine! (nici e.precoce nu e o rushine!)

# carcotas date 9 June 2023 11:29 0

"Om bun" sau executant prompt?

# Cristi date 9 June 2023 23:10 0

O securista tânără pensionară după ce a deținut funcții importante în sistemul judiciar făcându-și datoria cu brio, pregătită pentru ocuparea unor funcții politice, a se citi sinecuri, în imediata perioadă!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva