12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOAR ASA PUTEA SCAPA DE LINSAJ – Supusa unor atacuri fara precedent, judecatoarea Ancuta Popoviciu, care solutioneaza dosarul Vlad Pascu, paraseste Judecatoria Mangalia. Sectia pentru judecatori a CSM a admis cererea de transfer la Judecatoria Constanta

Scris de: George TARATA | pdf | print

21 May 2024 16:28
Vizualizari: 4119

Judecatoarea care solutioneaza dosarul tanarului Vlad Pascu – trimis in judecata dupa ce a omorat doi tineri pe drumul dintre Vama Veche si 2 Mai si fiind acuzat ca se afla la volan sub influenta drogurilor – paraseste instanta. Este vorba despre judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu (foto) de la Judecatoria Mangalia.


 

Supusa unor atacuri fara precedent si unui adevarat linsaj public, Popoviciu va activa la Judecatoria Constanta. Judecatoarea va incepe munca la noua instanta peste cateva zile. Mai exact din 1 iunie 2024.

Schimbarea are loc dupa ce Sectia pentru judecatori a CSM a admis in sedinta de marti, 21 mai 2024, cererea de transfer formulata de Popoviciu de la Judecatoria Mangalia la Judecatoria Constanta (vezi facsimil).

Drept urmare, dosarul Vlad Pascu va fi preluat de un alt judecator de la Judecatoria Mangalia.

 


Comentarii

# Indignat date 21 May 2024 16:44 -62

Dap. Dupa care, avand in vedere complexitatea dosarului, acesta va fi stramutat la...Constanta! Ghici, ghicitoarea mea, oare, cine-l va judeca? Tine cineva pariul?

# maxtor date 21 May 2024 16:59 -29

probabil ca daca solici-tati transferu la JS2 se aproba orice altceva....introduceti pin.ul!

# Rusine mizeriei numite mass-media date 21 May 2024 19:14 +23

au impins-o la disperare, au denigrat-o din toate punctele de vedere, i-au nenorocit viata. ca sa ce? sunteti multumiti acum?

# Bucurie date 21 May 2024 19:48 -5

Cred că judecătorii aia de la Mangalia stau acum și fac pariuri la cine va pica dosarul..Dupa ce se va repartiza , ceilalți vor rasufla usurati de se va auzi de la București. Cel la care va pica ds ,va păți ce a pățit și nefericita asta..Nu am nicio îndoială. Teoretic, dosarul poate fi scos la termenul ce urmează, cât timp dna jude nu a plecat..Practic, cei care țipau mai pe la prim termen că se trage de timp și marii avocati care îi reprezinta, vor trage ei de timp..În ideea de a ajunge ds la un alt judecător caruia să îi servească pe tavă din nou cererea de schimbare a încadrării juridice...Ce credeți ca se va întâmpla cu noul judecător când va respinge cererea? Iar circ la TV, autosesizari CSM, IJ, linșaj la TV, spus eventual că mesteca guma și spărgea semințe în ședința ..Apoi cerut suspendarea lui din functie..De fapt, treburile astea sunt deja știute.. Rar mă înșel..

# camelia date 21 May 2024 21:23 +1

Decizie înțeleaptă.

# LuciParizianul date 22 May 2024 00:01 -10

Care "linşaj"? Femeia respectivă este autista! Ea nu intelege absolut nimic din ce se intampla innjurul ei! Este perfecta ptr reteaua Coldea Dumbrava Cocoru

# Indignatule date 22 May 2024 01:42 +1

Iar ești pe pufoaică. Ce pariu vrei să ținem?

# Indignatule date 22 May 2024 02:16 +1

Complexă e lipsa ta de cunoaștere a unor elemente insignifiante de procedură penală. Cum s-ar putea strămuta cauza la Constanța? Scuze, am uitat că nu ai minte, că ești profesor în minte scurtă, că ... consumi în exces.

# Schimbă rețaua date 22 May 2024 07:45 +3

Luci, îți tremură rețeaua.

# Indignat date 22 May 2024 13:24 -12

Pt terminatul de la 02;16: simplu, printr-o cerere simpla, pe care poate sa o formuleze foarte simplu o parte in proces interesata-inculpat, parte civila, procuror samd. Te bag in seama dintr-un singur motiv: ma plictisesc atat de ingrozitor incat pot suporta pana si un prost, mult mai bine decat motivul plictisului meu.

# Indignatule date 22 May 2024 16:33 +1

Doar proștii se plictisesc. Vecinul tău care are televizor nu e acasă?

# Justiția romana date 22 May 2024 19:22 0

“Linșată ?!?” Lipsită de cea mai elementara forma de respect de empatie de profesionalism Un animal cu chip de om Oamenii ăștia au scăpat de bestie dar ceilalți nefericiți care vor pică destinele in mâinile acestei individe oribile ce sa se mai facă?!?! Asta e justiția romana ! Halal!

# Indignat date 22 May 2024 21:11 +1

Pt terminatul etern de la 16;33: doar intr-o privinta m-ai ghicit, nu am televizor. Si, spre deosebire de tine, chiar la pensie, inca muncesc. Dau consultanta. Astazi, in prima parte a zilei m-a plictisit obiectul muncii, am avut un client la fel de functional ca tine. Problema este ca pe el l-am taxat, tu esti , ca distractie sau omorare a plictiselii, mocaciune. Revenind, totusi, la tema, multumit de raspunsul la intrebarea privind persoanele care au vocatia de a cere stramutarea? Zic sa venim-revenim ar fi utopic, niciodata nu raspunzi profi la problemele ridicate de articole- cu ceva argumente, altele decat lipsa teveului.

# Indignatule date 22 May 2024 22:38 0

Vezi că procurorul e omul ăla în robă (togă pe înțelesul tău), care seamănă cu judecătorul. Ăla nu are cum să fie parte în proces. Poate înțelegi și tu cum e treaba cu justiția. E drept că loazele cu pedigree, cele de categoria ta, nu prea au cum pricepe ce văd într-o sală de judecată.

# adi date 23 May 2024 07:20 0

ce linsaj ma? ea trebuia sa isi faca treaba, sa citeasca dosaru sa aibe habar ce e cu ea acolo, sa arunce naibii guma aia, ca totusi reprezinta o institutie, care se vrea a fi respectata (!!??) voi va dati seama ca daca nu era mediatizat cazul, ea dadea sentinta fara sa aibe niciun habar?? ii place fetei doar sa dea cu ciocanelu

# Antohe date 23 May 2024 09:03 0

Judecătoare?pai toți handicapații iresponsabili sunt judecatori?dacă asta este justiția de ce sa plătim pentru acești retardati

# Indignat date 23 May 2024 10:41 0

Pt gramada de prostie de la 22;38: daca pleci de la motivele pt care se poate cere stramutarea unui dosar te vei lumina. Ti-am mai spus, esti prea mic-as folosi alt cuvant dar nu ar mai fi postat comentariul-pentru dezbateri pe teme privind justitia, incearca pe site-uri cu tematici culinare, poate acolo...

# Sārmāluța indignată date 23 May 2024 14:38 0

Indignatule poate te-ai calma dacă ai mânca ceva. Știu că nu intri pe site-uri culinare că în zilele în care ai banu' pe tine, bagi doi mici și șepte beri. Ce să faci tu cu rețetele, când ai două cepe în pungă. Că debara știu că nu este la adăpostul de noapte.Hai că te cenzurează ăștia, că stai prost cu nervii.

# FRAVA ©Tm date 24 May 2024 21:42 +2

Intervenient FRAVA ©Tm prezent la dosarul 2 Mai 4989/254/2023 judecătoria Mangalia, prin Președinte Fundație și Director PR Fundație. Înghesuială cât cuprinde vorbăraie așișderea concluzia părților: ”Afară cu Intervenient Nu avem nevoie!” Mă rog .... Media a încetat a înjura pe cineva, FRAVA care aducea LUMINĂ în caz ignorată, Actorul principal fuga la TV, începuse alt spectacol. Statul P. arunca în derizoriu provincia. Mulți văd puțini pricep!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva