19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOCUMENTARUL CENZURAT – Facebook si Youtube blocheaza accesul oamenilor la cutremuratorul documentar “Plandemia” / “Pandemia planificata”, despre dedesubturile pandemiei de COVID-19. Priviti marturiile biochimistei Judy Mikovits, care a contribuit la intelegerea HIV si care a aruncat in aer industria Big Pharma prin cartea “Flagelul coruptiei”. Medicii demasca lucratura legata de isteria coronavirusului (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

11 May 2020 18:19
Vizualizari: 55349

Zilele acestea, un documentar cutremurator a facut inconjurul Internetului. Si ar fi continuat s-o faca daca nu ar fi survenit cenzura gigantilor Facebook si Youtube (si nu numai a lor), care au inteles sa elimine materialul video, calificandu-l drept „teoria conspiratiei”.Ne referim la documentarul „Plandemic” („Plandemia” / „Pandemia planificata”), care dezvaluie felul in care pandemia de coronavirus este hiperbolizata, astfel incat oamenii sa fie controlati prin frica, iar niste baieti destepti – precum Bill Gates – sa faca bani din vanzarea vaccinurilor. In cazul oricarei epidemii sau pandemii – nu doar cea de COVID-19.

Materialul video a fost realizat de Mikki Willis (un cineast cunoscut pentru intrebarile incomode pe care le ridica in productiile sale) si o are in centru pe biochimista Judy Mikovits (foto), care in 1991 si-a obtinut titlul de doctor cu teza „Reglarea negativa a expresiei HIV in monocite”. De asemenea, dupa cum ea insasi declara, Mikovits a facut parte in anii '80 dintr-o echipa de specialisti americani care au continuat cercetarile incepute de catre virologul francez Luc Montagnier, cel care in 1983 a descoperit virusul HIV.

Inainte sa va prezentam cele mai importante declaratii facute de Judy Mikovits si de catre diversi medici americani in legatura cu paranoia din jurul coronavirusului, trebuie sa spunem ca Mikovits a intrat in centrul unui scandal in noiembrie 2011, cand a fost tinuta cinci zile in arest, fara vreo acuzatie formala, iar locuinta i-a fost perchezitionata fara mandat, cercetatoarea fiind doar suspectata ca ar fi furat caiete si un calculator dintr-un laborator. In cele din urma, dosarul a fost clasat, dar cu interdictia judecatoreasca de a cere informatii legate de el. Totusi, o luna mai tarziu, in decembrie 2011, jurnalul „Science” i-a retras o lucrare, la presiunea mai multor cercetatori din diverse tari. Acela a fost momentul in care a inceput denigrarea lui Judy Mikovits, biochimista punand acest fapt pe seama unor uneltiri din partea marilor companii farmaceutice („Big Pharma”) si a lui Anthony Fauci (directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase – NIAID – si coordonatorul celulei de criza federale care gestioneaza epidemia de coronavirus din SUA), pe care Mikovits il acuza ca a facut presiuni in 2011, inscenandu-i chiar si asa-zisul furt, doar ca s-o faca sa renunte la munca ei.

In alta ordine de idei, mentionam ca in aprilie 2020, Judy Mikovits a lansat o carte intitulata „Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science” („Flagelul coruptiei: restabilirea increderii in promisiunea stiintei”).

 

Medicii rup tacerea

 

Dincolo de razboiul personal al lui Mikovits cu Fauci si de confirmarile sau infirmarile academice ale biochimistei, remarcam disperarea unor giganti ai Internetului de a cenzura materialul video, in ciuda asa-zisei „libertati de exprimare” pe care o clameaza. De asemenea, Google este plin ochi cu rezultate care ne invata ca „Plandemic” este un fake news si ca nu trebuie sa-l credem. Din fericire, exista platforme video care au inteles libertatea de exprimare si au pastrat documentarul. Una dintre acestea este Dailymotion.com.

Revenind la fondul problemei, trebuie sa spunem ca documentarul prezinta nu doar spusele lui Judy Mikovits, ci si fragmente de declaratii ale mai multor medici, care se revolta impotriva isteriei intretinute artificial de autoritati si mass media. De exemplu, veti putea vedea felul in care medicii sunt platiti mai mult daca inregistreaza un pacient ca suferind de COVID-19. La un moment dat, apare chiar si Bill Gates, spunand ca „normalitatea (n.r. de dupa pandemie) se va reinstaura numai dupa ce vom fi vaccinat in masa intreaga populatie a globului”. (Gasiti toate afirmatiile aici, in interviul acordat de Gates in aprilie publicatiei Financial Times). De altfel, nu doar Gates are interesul sa faca bani din pademie, ci si numerosi medici si cercetatori, pentru simplul motiv ca legislatia din SUA nu pedepseste conflictele de interese din acest domeniu, mai arata Mikovits, facand referire la Legea Bayh-Dole.

Actul normativ – in vigoare inca din 1980 – le da dreptul firmelor care au contracte cu statul (inclusiv la nivel federal) si care au dobandit dreptul de proprietate asupra inventiilor facute cu finantare federala sa pastreze acest drept de proprietate. De asemenea, odata cu aceasta lege, agentiile federale americane pot conferi licente exclusive in cazul inventiilor aflate in proprietatea guvernului SUA.


Redam cele mai importante pasaje din documentar, cu mentiunea ca declaratiile medicilor fusesera facute in mai multe interventii televizate (vezi video):


Mikki Willis: Cum poate un om care ofera sfaturi globale de sanatate sa detina un brevet cu privire la un vaccin? Nu este un conflict de interese sau nu ar trebui sa fie?

Dr. Judy Mikovits: Este un conflict de interese. Si, de fapt, acesta este unul dintre lucrurile pe care le-am spus si as dori sa le spun presedintelui Trump. Abrogarea Legii Bayh-Dole.

Dr. Mark Lemley: Bayh-Dole a schimbat fundamental modul in care universitatile se raporteaza la transferul de tehnologie, iar acest lucru se vede cel mai bine in statistici. Universitatile obtin de 16 ori mai multe brevete astazi decat in 1980.

Acum, toata lumea primeste mai multe brevete. Si totusi, cota universitatilor din totalul brevetelor din Statele Unite este de peste cinci ori mai mare decat a fost inainte de Bayh-Dole. (...)

Dr. Judy Mikovits: Aceasta lege le-a oferit oficialilor guvernamentali dreptul de a-si breveta descoperirile, astfel incat sa revendice proprietatea intelectuala pentru descoperirile pe care contribuabilul le-a platit. Asta distruge stiinta inca de la inceputul anilor '80. Iar acest lucru a permis dezvoltarea conflictelor de interese.

Si aceasta este crima din spatele faptului de a-l lasa pe unul ca Bill Gates sa faca miliarde de dolari, desi nimeni nu l-a ales. Nu are studii medicale. N-are nicio pregatire de specialitate. Dar lasam oameni ca el sa aiba o voce in aceasta tara, in timp ce distrugem vietile a milioane de oameni.

Bill Gates: Normalitatea se va reinstaura numai dupa ce vom fi vaccinat in masa intreaga populatie a globului.

Mikki Willis: Daca facem vaccinurile obligatorii la nivel global, imi imaginez ca acesti oameni care detin vaccinurile vor castiga sute de miliarde de dolari.

Dr. Mikovits: Si vor ucide milioane, asa cum au facut deja cu vaccinurile lor. (...)

Mikki Willis: Deci trebuie sa va intreb. Sunteti anti-vaccin?

Dr. Mikovits: O, absolut nu. De fapt, vaccinul inseamna imunoterapie, la fel ca imunoterapia cu interferon alfa. Deci nu sunt anti-vaccin. Treaba mea este sa dezvolt imunoterapii. La asta se refera vaccinurile.

Mikki Willis: Credeti ca acest virus a fost creat intr-un laborator?

Dr. Mikovits: Nu as folosi cuvantul „creat”, dar n-am putea spune „aparut in mod natural” daca ar fi fost un laborator la mijloc. Asadar, este foarte clar ca acest virus a fost manipulat. Aceasta familie de virusi a fost manipulata si studiata intr-un laborator, unde animalele au fost duse in laborator. Si asta a fost lansat, deliberat sau nu. Asa ceva nu poate aparea in mod natural.

Nu e ca si cum cineva a mers la piata, a luat un liliac, iar virusul a sarit direct la oameni. Nu asa functioneaza. Aceasta este o evolutie virala accelerata. Daca ar fi fost o intamplare naturala, ar fi fost nevoie de pana la 800 de ani. Acest lucru s-a petrecut la un deceniu dupa SARS-1 (n.r. 15 ani, mai precis). Acest lucru nu se intampla in mod natural.

Mikki Willis: Si aveti idee despre locul in care s-a intamplat acest lucru?

Dr. Mikovits: O, da. Sunt sigur ca s-a produs fie in laboratoarele din Carolina de Nord, Fort Detrick (n.r. fost centru de cercetare al SUA pentru arme biologice, in perioada 1943-1969, iar in prezent centru de cercetare biologica de aparare), Institutul de Cercetari pentru Boli Infectioase al Armatei din SUA si laboratorul Wuhan. (...)

Dr. Mikovits: In 1999, lucram in Fort Detrick in USAMRIID (n.r. Institutul armatei americane de cercetare medicala privind bolile infectioase). Si treaba mea a fost sa invat virusul Ebola cum sa infecteze celulele umane fara sa le ucida. Ebola nu putea infecta celulele umane pana cand nu am luat virusul in laboratoare si nu l-am invatat sa faca asta.

Willis: Este greu sa ignori situatia mortilor. Oamenii continua sa moara din cauza coronavirusului la niveluri destul de alarmante. Cum va impacati cu acest gand?

Dr. Mikovits: Este destul de usor pentru mine cand vad ce a facut guvernul. Iar asta, in cuvintele dr. Deborah Birx, inseamna ca 'am abordat mortalitatea (n.r. virusului) intr-o maniera foarte liberala'. Daca ar muri sotul meu, care sufera de BPOC (n.r. bronhopneumopatie obstructiva cronica), plamanii lui ar avea fibroza, plamanii lui ar arata exact ca ai cuiva cu COVID-19, teoretic. Dar nu are istoric de infectie. Asadar, daca nu faci teste si nu ai dovezi de infectie si daca intri acolo azi, vor spune ca ai COVID-19. Si auzim asta de la medicii si asistentele care sunt plini de suparare. (…) (n.r. Urmeaza exemple de medici.)

Dr. Scott Jensen: Ei bine, vinerea trecuta, am primit un document de sapte pagini, care mi-a spus ca daca am un pacient de 86 de ani care are pneumonie, dar nu a fost niciodata testat pentru COVID-19, dar la ceva vreme dupa ce s-a imbolnavit de pneumonie am aflat ca a luat contact cu fiul ei, care nu prezenta simptome, dar ulterior a fost depistat cu COVID-19, (n.r. documentul i-a impus) ca ar fi potrivit ca pe certificatul de deces sa fie trecut diagnosticul COVID-19.

Dr. Dan Erickson: Cand imi redactez raportul de deces, sunt presat sa adaug COVID. De ce? De ce suntem presati sa adaugam COVID? Pentru a creste numerele si a face ca situatia sa para putin mai rea decat este? Asa cred. (...)

Dr. Jensen: Ei bine, frica este o modalitate excelenta de a controla oamenii. Si uneori, capacitatea oamenilor de a gandi pentru ei insisi este paralizata daca sunt suficient de speriati. Si nu vreau ca oamenii sa fie in acel punct. Vreau ca oamenii sa spuna: 'Vom trece prin asta. O sa-mi folosesc capul. Voi consulta diferite surse de informatie. Si o sa gandesc cu propriul creier, pentru ca asta inseamna America'.

Dr. Birx: Daca cineva moare cu COVID-19, consideram asta drept o moarte COVID-19.

Dr. Mikovits: Nu mori cu o infectie. Mori din cauza unei infectii.

Mikki Willis: Am discutat cu medicii care au recunoscut ca sunt incurajati sa inregistreze pacienti suferind de COVID-19 sau morti din aceasta cauza.

Dr. Mikovits: Da, 13.000 de dolari din Medicare (n.r. programul national de asigurari de sanatate) daca treci pe hartie COVID-19.

Dr. Jensen: In prezent, reprezentantii Medicare sunt hotarati sa-ti dea (n.r. tie medic) 13.000 de dolari daca ai un pacient internat pe motiv de COVID-19. Daca pacientul COVID-19 este conectat la ventilator, primiti 39.000 de dolari – deci de trei ori mai multi.

Dr. Mikovits: Si i-ai omorat cu ventilatorul, din cauza ca le-ai dat un tratament gresit.

Dr. Cameron Kyle-Sidell: Toate lucrurile care pur si simplu nu au sens, pacientii pe care ii vad in fata mea, plamanii pe care incerc sa-i ameliorez, m-au facut sa cred ca functionam sub o paradigma medicala neadevarata. Si ma tem ca acest tratament gresit va provoca daune enorme unui numar mare de oameni intr-un timp foarte scurt. (...)

Willis: Este corect sa spunem ca orice lucru care nu poate fi patentat a fost eliminat in mod intentionat, deoarece nu exista nicio modalitate de a profita de pe urma lui, toate aceste remedii naturale pe care le-am avut dintotdeauna?

Dr. Mikovits: Absolut, este corect sa spunem. Si asta este exact ceea ce se intampla cu COVID-19. Jocul este sa fie impiedicate terapiile pana cand toata lumea va fi infectata, iar apoi sa fie impuse vaccinurile. (...)

Dr. Dan Erickson: Asa ceva n-are niciun sens. Purtam masca intr-o situatie de criza pentru a ne proteja. Nu purtam masti, de ce? Pentru ca intelegem microbiologia. Intelegem imunologia. Si vrem sisteme imunitare puternice.

Sistemul nostru imunitar este obisnuit cu atingerile. Impartasim bacterii, bacterii stafilococice, streptococice, virusi. Dezvoltam zilnic un raspuns imunitar la aceste lucruri. Cand imi iei posibilitatea asta, sistemul meu imunitar scade. Daca ma izolez, sistemul meu imunitar scade. Ma tii acolo luni intregi, scade si mai mult. Iar acum stau acasa, spalandu-ma puternic pe maini, spaland bufetele, ingrijorat de lucruri de care de fapt am nevoie pentru a supravietui.

Dr. Artin Massihi: Daca nu esti imunodeficient sau batran, ar trebui sa poti iesi fara manusi si fara masca. Cred ca daca te afli intr-una dintre cele doua situatii (n.r. imunodeficient sau batran), ar trebui sa te izolezi sau sa porti masca si manusi.

Nu cred ca toata lumea trebuie sa poarte masca si manusi, deoarece ele va reduc flora bacteriana. Nu va permit sa interactionati cu societatea. Iar flora bacteriana si virusii tai, prietenii care te protejeaza de alte boli, sfarsesc prin a te parasi. Iar acum ai mai multe sanse sa contractezi infectii oportuniste, infectii care spera sa nu ai microbii, bacteriile sau virusii buni, care sa se lupte pentru tine.

Dr. Erickson: Si atunci, pe masura ce toti iesim din izolare cu un sistem imunitar redus si incepem sa facem schimib de virusi, bacterii, ce crezi ca se va intampla? Boala o sa devina mai puternica.

Dr. Massihi: Va garantez, atunci cand vom redeschide, ca va exista o explozie imensa, imensa a bolii, care va fi devastatoare.

Dr. Erickson: Elementele de baza ale sistemului imunitar sunt virusul si bacteria, si cu asta basta. (...)

Mikki Willis: Dar au facut o treaba atat de buna cu manipularea maselor, incat au ajuns oamenii sa inchida alti oameni. Iar marile platforme tehnologice urmeaza exemplul si inchid si ele totul (n.r. aluzie la cenzura de pe Internet legata de coronavirus). In aceasta tara libera, nu mai exista voci disidente, ceea ce nu am crezut niciodata ca voi apuca sa vad.

Dr. Mikovits: Nici eu, cu exceptia celor pe care le-am experimentat din 2011. Este peste putinta de a intelege modul in care societatea poate fi atat de inselata, incat diversele tipuri de propaganda continua pana in punctul in care ne determina sa ne uram unii pe altii”.

 


Comentarii

# Pintea date 11 May 2020 19:18 +19

Sant f multe materiale sterse de pe internet. Nu trebuie sa ne punem intrebari ci sa inghitim ce ni se da! Pandemia este reala, dar nu intamplatoare! In legatura cu Bill Gates, nu inteleg cum de americanii nu isi pun nici o intrebare? Sau Trump? Doar a trait in America, cea mai mani******toare tara... !Event 201 a fost real, au participat multe personaje si e scenariul dupa care traim acum. Trebuia sa inceapa din China pt ca se dezvoltase economic prea mult. Vehiculul cred ca au fost jocurile militare din octombrie de la Wuhan. Gates are clinici in care este implicat Soros, dr Fauci lucreaza la clinica lui si este prieten cu H. Clinton pe care o adoră! Tatal lui Gates, seniorul, a lucrat la firma Monsanto care facea experimente pe oameni. A scris si in presă. Monsanto a fos cumparata de BASF. Putin l-a acuzat pe B. Gates in 2017 ca a dus virusul EBOLA in Congo. India, de asemenea, l-a dat in judecata pentru experimentele pe care le facea pe fete tinere.

# Ala de la tara date 11 May 2020 20:20 +4

"Paza buna, trece primejdia rea", "C'est mieux de prévenir, que de guérir". Speculatii pot fi multe, mai ales cand xezi cum s-au raliat de repede(relativ), dar la unison, toate statele lumii, si cum dracu' de a prins atat de repede, tocmai in Europa si U.S.A.  Or fi si cauze de mari centre urbane, feluri si resurse in cutumele tot mai regularizat si impuse ale asa zisei modere civilizatii vestice?. Poate fi pretul asupra sanatatii intretinute artificial cu supra medicamentatie, si al multor procesari industriale in alimentatie, cat si pretul poluarilor de tot felul din atmosfera ce o respiram?! Cum sa nu speculezi ca mai marii conducatori, si magnatii ce au control suprem in afaceri, se joaca cu restul lumii, pentru posibile si mai proaste scenarii, la care suntem supusi, si mai putin credibil, pentru salvarea omenirii, si asa, in deriva pierderii echilibrului, la varf de civilizatie. In caderea lor, de mai multe ori in istorie, agonia a fost lunga, pentru cei ce au supravietuit!!

# real date 11 May 2020 21:18 +6

cele mai multe rezultate ale testelor covid au fost manevrate special sa iasa pozitive pentru a interna in spital oamenii sanatosi sa se imbolnaveasca unii de la altii sa iasa conform planului prestabilit pentru romania care este singura tara din lume in care ciumatii au fost lasati sa intre si sa fie incarantinati la domiciliu sa imbolnaveasca si oamenii cu care intra in contact...ce cauta strainii in romania in pandemie si de ce nu au venit cand nu era pandemie?care este scopul lor real?

# 4Kan date 11 May 2020 21:38 +10

Felicitari autorului stirii si site-ului ptr publicarea unor astfel de materiale care incearca sa ne aduca cat mai aproape de ADEVAR. Nu pot sa nu remarc insa tacerea complice a medicilor din tara noastra: nu am auzit pe niciunul sa iasa si sa demaste minciuna semn ca suntem clar la ani lumina fata de o societate cu adevarat "democratica".

# ionica date 11 May 2020 21:46 +2

pentru sclavi https://www.doctorulzilei.ro/revoltator-vor-sa-microcipeze-po******tia-copiii-primii-pe-lista/

# DODI date 11 May 2020 22:55 +7

Sunt prea multe coincidențe, prea multe interese și prea multă mani******re pentru ca un om cu câțiva neuroni să mai creadă în ceea ce le livrează guWERNER și ciolaniSS. Doar cei spălați pe creier, gen USR sau PNL, mai cred că românii pot fi prostiți, batojocoriți, călcați în picioare și că sunt suferinzi de sindromul Stockholm pentru a-i vota pe acești nemernici. Această repetiție covid a fost doar o prefață la genul golbal de mani******re pe care unele organizații (gen BILDENBERG, CFR, etc.) l-au făcut pentru a inventa alte măsuri mult mai dure în vederea supunerii po******ției și a o conduce ca o turmă. În fapt s-a trecut de la turma condusă de religie la cea condusă de grupurile amintite și care va duce într-un viitor apropiat și sumbru pentru omenire.

# NM date 11 May 2020 23:19 +5

În sfârșit mai sunt și oameni inportanti în societate care sunt corecți și recunosc aceasta făcătură. Astăzi a esit președintele Tanzaniei care este și om de știință, (cercetător științific) de profesie. Acesta a detaliat cu probe și lux de amănunte, unde s-a găsit coroana virus și unde nu, el a povestit ca acest virus exista dar nu este asa de periculos asa cum este prezentat... Tot respectu pentru acești oamenii

# Neanae date 12 May 2020 00:09 +2

De cel puțin o luna au început sa circule “vocile” ca unde se declara morți de COVID circula di bănuți! Dinainte de declararea pandemiei circulau “voci” ca de mai mulți ani laboratoarele finanțate de Bilișor lucrau la niște vaccine pentru niște viruși care peste niște timp trebuiau sa circule și ei. Nu vom sti niciodată adevarul adevărat. Credem ce credem. Pana nu mai credem. Eu cred ca nimeni nu are dreptate. Fiindcă vine mereu unul care o spune. Fix ca nașul care are și el naș! Sper curând sa iasă la iveală nașii tuturor nașilor. Va fi oricum DEGEABA! Caci cine e bine e bine. Cine e rău e rău! S-a schimbat ceva? Nu, au trecut doar câteva luni din viața intr-un mod generalmente bizar. Cum e cu SUSPENDAREA? La fel ... Cu ROEXITUL? Tot la fel ... Cum va fi vara? Cald, probabil foarte cald ... VACCINAȚI-VA și nu mai trebuie sa gândiți! GOOOOL

# infiltrati date 12 May 2020 07:28 0

atentie ca in lumea celor care demasca conspiratii sunt si infiltrati ai sistemului. lasa sa para ca deconspira ceva, spun jumatati de adevar si capteaza atentia, apoi controlul asupra audientei target. deci e bine si cu ce spun unii doctori dar trebuie sa treaca niste teste de buna credinta foarte serioase. plus de asta, adevarul s ar putea sa aibe efecte contrare celor asteptate. nu multi zombie sunt pregatiti se cunoasca adevarul.

# Corector date 12 May 2020 09:20 +16

Virusul a fost creat intradevar la Fort Detrick.De aici si zbaterea muricanilor sa dea vina pe China.Muricanii au lansat acest virus in Wuhan anul trectut asta nu mai incape indoiala.Problema e cu presa mincinoasa din intreaga lume care pe de o parte sustine isteria cu gripa Covid 19 pe de alta parte arunca vina pe chinezi.La noi pocaitu Gadea de la Antena 3 lanseaza in mod iresponsabil la adresa Chinei, acuze fabricate in laboratoarele serviciilor secrete,punind in grav pericol relatiile noastre cu ei.Nu mai acceptati acuzele mincinoase aduse Chinei.Nu mai acceptati povestile aruncate 24 de ore din 24 de aproape toata media romaneasca despre aceasta gripa ultraumflata,care in realitate a provocat mai putini morti decit o gripa de sezon.Aceasta criza artificial creata si intretinuta serveste Pinileului care acum fura si devalizeaza tara.

# global research date 12 May 2020 10:24 +1

https://www.globalresearch.ca/pandemic-invention-disease-called-fear/5706596

# Gică contra sistemului date 12 May 2020 10:50 +6

Corect d-le Corector. Mai trebuie precizat că acest virus trebuia numit Sars-Hiv cov2 pentru că în ARN-ul coronavirusului original a fost descoperită, de către Luc Montagnier, o secvență ARN de Hiv.Deci o mani******re genetică, motiv pentru care sistemul imunitar uman nu poate produce anticorpii necesari nici în mod natural și nici stimulat prin vaccin, fapt care explică reîmbolnăvirea persoanelor vindecate.În consecință vaccinarea lui Bill Gates urmărește cu totul altceva. Suspect este faptul că toată tehnologia globală nu poate produce un medicament sterilizat pentru acest sars-hiv, care este totuși de natură biologică!Este clar o armă biologică folosită în războiul dintre cele două superputeri, dar oculta mondială urmărește și alte scopuri (decât economic), obligând guvernele țărilor lumii să țină po******ția sechestartă în casă.Restul este mani******re ordinară prin presă!

# Andre C date 12 May 2020 11:43 -4

Sunt curios cati ati cautat sa vedeti daca afirmatiile ei se confirma ? https://www.facebook.com/kathleen.weber.montgomery/posts/10113287265749743 - un post cu verificarea informatiilor. Cautati pe net sa vedeti cine este femeia, cine este autorul interviului, pentru cine a fost facut, ce canal l-a difuzat.

# nesterile date 12 May 2020 13:19 +1

suntem obligati sa respiram masti nesterile facute din materiale toxice cancerigene,nu se sesizeaza nimeni?

# Gică contra sistemului date 12 May 2020 16:24 +3

D-na Andre C, pe siteul ăsta scriu persoane în stare să pună cap la cap unele informații și să facă legături logice, că doar suntem juriști, unii chiar cu două licențe. Ați vizionat interviul pe care Luc Montagnier l-a dat ziarului Il Messaggero unde vorbește de mani******rea genetică a coronavirusului? Sau poate dvs trebuie să vă deseneze cineva cum stau lucrurile? Ați vrea ca americanii să vă spună mură în gură că ei sunt primii care produc astfel de arme biologice? Că sunt în război nedeclarat cu China pentru supremația mondială și ar fi în stare să arunce toată lumea în haos(ceea ce parțial s-a și întâmplat). Sau poate vreți vreo știre de la CIA, așa să fiți sigură dvs că nu sunteți mani******tă!

# Sutu21 date 12 May 2020 16:45 +7

Pentru cine nu a văzut video,aici aveți video subtitrat in romana https://www.bitchute.com/video/mMfLCQS3vghh/

# luati aminte date 12 May 2020 22:05 -1

https://www.libertatea.ro/stiri/batran-bacau-mort-suspiciune-covid-nu-avea-covid-2993557

# FLORIAN D. MIREA date 12 May 2020 22:35 0

Ca totul a fost planificat se observa bine la orice analiza mai atenta. Intai presa a lansat ca undeva in China a aparut un virus gripal de tip nou (coronavirus). Mai tarziu, "noul coronavirus" a aparut in Italia, Spania. Apoi Italia, prima, suspenda drepturile si libertatile cetatenesti si ii inchide pe oameni in case. Dupa asta, massa media internationala incepe sa lanseze bombele cu oameni celebri (actori, scriitori, politicieni, chiar si prim ministri) care au fost "infectati". Printre ei nume foarte sonore, precum printul Charles si premierul Boris Johnson etc. Basescu vine apoi, cu ceva vreme mai inainte de 16 martie si declara cu maxima certitudine ca "virusul o sa ajunga si la noi" - si a ajuns. Aflam ca si la noi figuri cunoscute publicului larg s'au imbolnavit ori au devenit suspecte de molipsirea Covidului, inclusiv premierul Orban, care se izoleaza numaidecat la Vila Lac 2. Pe strazi incep sa apara tot mai multi indivizi purtatori de masti. Panica creste, presa bubuie.

# UiMit date 13 May 2020 08:24 0

Uitați-vă în jurul vostru și este imposibil sa nu găsiți în jurul vostru ceva făcut în China. De ce? Pentru ca acolo se produce ceva mai ieftin... Acum acest lucru nu se face doar pentru lucruri manufacturate ci și pentru cercetarea în cele mai diverse domenii. Asa ca firma X din SUA și firma Y sa zicem din Franța aleg sa finanțeze un laborator de microbiologie și studiul al virușilor în China. Nimic nou sub soare. Cercetarea este mai ieftina, resursele umane ale Chinei sunt virtual fără număr.Rezultatele încep sa apară, toată lumea este mulțumită...Doar ca!?. China are propria ei agenda. Dupa ce acumulează know-how necesar își da seama ca este bine sa fie ea singura "titulara" rezultatelor cercetărilor asa ca acționează ca atare...Cum marele avans este studiul dat de posibilitatea de a face studiu cat mai rapid pe oameni, pentru a valida rezultatele... Ce o oprește sa facă acest lucru? Nimic...Asa ca acest lucru se întâmplă..Doar ca, se pare ca noua jucărie nu putut fi ținută în frâu.

# ionica date 13 May 2020 12:16 0

liber la contaminare cu ciuma de la vama in toata tara https://www.realitatea.net/stiri/actual/nelu-tataru-plan-nou-pentru-asimptomatici-persoanele-infectate-fara-simptome-tratate-la-domiciliu_5ebba82f9552ec7ab34721a2

# Traian Mihaescu date 13 May 2020 16:09 0

https://www.sciencemag.org/news/2020/05/fact-checking-judy-mikovits-controversial-virologist-attacking-anthony-fauci-viral?utm_campaign=news_weekly_2020-05-08&et_rid=17443507&et_cid=3319761

# Liviu date 14 May 2020 19:08 -1

La min 12 si ceva dr, Mikovits afirma ca in 1999 a modificat genetic EBOLA pt. a putea contamina si oamenii ...Deci ce fac astia (americanii !)? Ne-au transformat in cobai .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva