22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOM' INSPECTOR BOBI – Fostul presedinte CSM Bogdan Mateescu s-a inscris in cursa pentru Inspectia Judiciara. Alti 30 de judecatori se bat pentru cele 14 posturi scoase la concurs. Printre ei, se numara fostii candidati la CSM Ciprian Tita si Narcis-Violin Stoica, judecatoarea CAB Daria-Isabela Mihet, care a inchis dosarul „10 august”, si inspectoarea judiciara Luciana Aydin, care a constatat ca fosta membra CSM Andrea Chis i-a afectat reputatia sefei UNJR Dana Girbovan cu un fake news (Tabelul)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

22 March 2024 16:30
Vizualizari: 5041

Judecatorul Bogdan "Bobi" Mateescu (foto) – fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii si actual sef al Tribunalului Valcea – vrea sa devina inspector judiciar.CSM a publicat vineri, 22 martie 2024, tabelul celor 31 de judecatori care se lupta pentru cele 14 posturi scoase la concurs la nivelul Inspectiei Judiciare.

In afara de Bobi, pe lista ii remarcam pe judecatorii Narcis-Violin Stoica de la Tribunalul Iasi si Ciprian Tita (presedintele Tribunalului Specializat Arges) – care au candidat in 2022 pentru actualul CSM –, precum si pe judecatoarele Luciana Aydin de la Tribunalul Giurgiu (inspectoare judiciara inca din 2018) si Daria-Isabela Mihet de la Curtea de Apel Bucuresti.

Mihet s-a facut remarcata in 2023, cand a confirmat clasarea data de DIICOT dosarului „10 august” vizandu-i pe jandarmii care au oprit lovitura de stat #rezist din 10 august 2018.

La randul ei, Aydin a intrat in atentia presei in 2020, cand, in calitate de inspectoare judiciara, a constatat ca membra CSM de la acea vreme Andrea Chis i-a afectat reputatia presedintei UNJR Dana Girbovan cu un fake news (click aici pentru a citi).

Incheiem, mentionand ca acesti 31 de candidati vor sustine interviul in fata CSM intre 30 mai si 3 iunie 2024, urmand ca la 15 iunie sa fie supusi la testul-grila.


Iata tabelul cu toti judecatorii care candideaza la IJ:Comentarii

# Stan si Bran date 22 March 2024 17:13 +13

Daca s-a inscris la procedura de selectie pentru inspector judiciar inseamna ca incepe sa ii apuna steaua norocoasa si se trage la umbra....doar daca nu vreau sa devina Inspector-Sef! E si la Inspectie un fel de rezervatie a dinozaurilor si a oamenilor fara principii.

# Iuhuuu! date 22 March 2024 19:57 +1

Milițienii și securiștii mașinile sus!

# santinela date 23 March 2024 08:00 +4

Nu este de ajuns ca ciumpalacul (expresie a lui Cristoiu) a nenorocit CSM-ul, cat a fost sef acolo, de radeau si curcile de aia, acum vrea sa "cerceteze" el si magistrati. Specimenul asta trebuia de mult de tot sa fie afara din sistem dar uite ca mai "zvacneste" !

# discutam, in Ms cu cineva de la o magazin ... mare si strain date 23 March 2024 08:05 +1

Imi spunea ca cele mai nedorite fiinte la angajare, sunt moldovenii (vencele-in special). In I-a saptamana de la angajare, intra in medical, si in starea de boala, transmit selfie si cer like-uri de la gratare, ... si alte cele. Erau alungati in suturi, cu muzica, circ si tam-tam. Fauna din justitie, reflacta perfect caracteru bizantin al poporului nostr. Mimam un pic munca, dupa care ne tragem "cu burta la soare" ... Cel putin (nu vreau sa dau numele si numarul) catorva persoane (din lista de ai sus), li sa dat in scris ca sunt esuate in magistratura, chiar daca ii aduceau rudele, de mana , la munca... ca altfel se pierdeau pe drum.

# Ioan date 23 March 2024 09:48 +8

Bob este o calamitate pentru toata lumea. Daca va uitati pe portalul Tribunalului Bucuresti el este chemat in judecata de colegii sai pentru abuz in serviciu, deci este o calamitate pentru colegii lui. Pentru sistem, care il sustine, este o calamitate prin gafele pe care le face. Din cater vad s-a inscris impreuna cu un fost militian, Chelcea. Daca asa e ordinul pe unitate, acesta nu mai trebuie comentat!

# maxtor date 24 March 2024 00:34 -1

Statuia Libertăţii spune «daţi-mi masele voastre obosite, sărace şi împilate care aspiră să respire libere», Justitia si-ar putea cere leprele!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva