24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOSAR PENAL PENTRU PREDOIU – Secretarul general al APP, Codrin Stefanescu, anunta plangeri penale impotriva ministrului Justitiei Catalin Predoiu: „Mascarada totala la asa-zisele 'dezbateri' pe Legile justitiei... Vom sesiza Avocatul Poporului, vom contesta la CCR si vom depune plangeri penale inclusiv pe numele lui Catalin Predoiu!”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 September 2022 13:36
Vizualizari: 3325

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu merita dosar penal pentru modul in care a conceput proiectele noilor Legi ale justitiei, legi care contin prevederi care merg pana intr-acolo, incat tradeaza suveranitatea Romaniei si a intereselor romanilor.Iar Alianta Pentru Patrie (APP) va depune plangeri penale pe numele lui Predoiu si a celorlalti parlamentari si membri ai Guvernului care au semnat pentru sustinerea initiativelor de acte normative, a anuntat Codrin Stefanescu (foto), secretarul general al APP, joi, 15 septembrie 2022. Stefanescu a facut anuntul la o zi dupa inceputul dezbaterilor pe legile justitiei in comisia parlamentara comuna special constituita in acest sens – dezbateri pe care liderul APP le-a catalogat drept „o mascarada totala”.

In acelasi context, Codrin Stefanescu a subliniat ca APP va contesta legile justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei.


Prezentam comunicatul secretarului general al Aliantei Pentru Patrie:


Romani!

Ieri a fost prima zi in Parlament alocata asa-ziselor 'dezbateri' pe Legile justitiei. Adica a fost o mascarada totala.

Romani!

Tradarea suveranitatii Romaniei si a intereselor romanilor, de catre parlamentarii coalitiei de guvernare a luat forme inimaginabile, chiar si pentru globalistii de langa noi, care cred ca in Romania functioneaza dictatura occidentala, cu sediul la Bruxelles.

A.P.P., prin delegatia proprie de specialisti in domeniul juridic (magistrati si avocati, condusa de deputatul A.P.P. Francisc Toba), a sustinut, la aceasta reuniune a celor doua Camere parlamentare, toate amendamentele romanesti si propunerile romanesti de modificare la Legile 'justitiei lui Catalin Predoiu'.

Romani!

Delegatia A.P.P., dar si reprezentantii Asociatilor de magistrati au constatat ca membrii comisiei care au prezidat prima zi de 'dezbatere', cat si parlamentarii coalitiei tradatoare aflate la guvernare au misiunea clara de a impune cat mai urgent aceste legi aberante.

Romani!

Parlamentarii care ar fi trebuit sa va reprezinte in forul legislativ, care ar fi trebuit sa-si apere tara de ingerintele straine, parlamentari carora le-ati acordat votul, v-au tradat si au calcat in picioare existenta si suveranitatea Romaniei si a romanilor! Acesti parlamentari ai coalitiei de guvernare au executat doar ordinele trasate de la Bruxelles, catre sefii lor. In mod dovedit si clar, acesti parlamentari nu mai au nicio legatura cu Patria si cu Poporul roman! Vom publica lista cu cei 15 parlamentari executanti.

A.P.P. nu va capitula, va lupta pana la capat, pentru a stopa sau anula aceste acte antiromanesti!

In concluzie:

Daca coalitia de guvernare, sclava birocratilor de la Bruxelles, nu va accepta modificarile propuse de catre APP si Asociatiile de magistrati, vom sesiza Avocatul Poporului, vom contesta la CCR si vom depune plangeri penale pe numele semnatarilor, inclusiv al lui Catalin Predoiu!

A.P.P. sustine integritatea si suveranitatea Romaniei!”

Comentarii

# santinela date 15 September 2022 14:18 +128

Gargara de doi bani privitor la plingerile penale. In rest total de acord cu atacarea la toate forurile a mizeriei emanate de sleahta ministrului privind asa zisele legi ale justitiei ! Pina nu dispare mascariciul asta din fruntea ministerului nu vom avea o justitie functionala.

# Jos C.Slugoiu ! date 15 September 2022 18:12 +55

Codrin presedinte !

# Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor ! date 15 September 2022 23:25 +45

Bravo Codrin ! 8)

# Botomei Vasile, doctor in drept, 0744191717 date 16 September 2022 14:11 0

Botomei Vasile,doctor in drept,apreciaza munca depusa de dnul Codrin Stefanescu.Am cerut sa sustina prin depuatii din APP, amendamente la PLX 463/2022 privind modificari la legea 51/1995 de organizare a profesiei de avocat;Amendamentele au avut termen pana la 15 sept. 2022;Nu a vrut sa ma ajute cu acesta cerere, desi are in APP pe deputatul Toba Francisc;Este un fariseu!Are in partid o doamna iesita la pensie din judecator,care il duce in eroare cu legile. Singurul deputat curajos care a inteles sopul bun al amendamentelor este Rusu Daniel Gheorghe, neafiliat.Prin dumnealui am reusit depunerea, astfel:abrogarea art.59(6),art.14,lit.d),art.107(1),(2)din legea 51/1995.Sa dea Dumnezeu sa inteleaga parlamentarii ca restrictionarea libertatii de exprimare pentru folosirea denumirilor de barou, cabinet de avocat,UNBR,constituie o incalcare grava a art.7.1,art.10(1), art.15,art.17,din CEDO. Multumesc dnei Marza Adela presedinte al Partidului Alternativa Dreapta ca a inteles demersul meu!

# Florin date 16 September 2022 18:39 +40

Romania ar fi singura tara din lume ce lasa magistratii sa faa ceva pe constitutia pe care au jurat ! Promotorii acestei idiotenii trebuie izolati de societate sunt slugile strainilor ce impun renuntarea la Suveranitatea Romaniei , incurajaza o justitie selectiva si abuziva la comanda serviciilor !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva