20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DRAGOMIR SI BOGASIU, PUSI PE COJI DE NUCI DE MATEESCU – Vicepresedintii Inaltei Curti, judecatorii Iulian Dragomir si Gabriela Bogasiu, au fost desconsiderati profesional in public. Simplul membru CSM Bogdan Mateescu si-a varsat naduful: “Cu alta ocazie, am facut o anumita referire la esalonul 2 de la conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, mi-o insusesc si astazi. Personal, ca membru CSM, nu am fost foarte multumit” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 November 2022 15:50
Vizualizari: 5191

Ca sa vedeti unde a ajuns Justitia... Ditamai judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au ajuns sa fie trasi de urechi de simplul membru CSM Bogdan Mateescu, zis “Bobita Matilet”.


 

Vicepresedintii ICCJ, judecatorii Iulian Dragomir (foto stanga) si Gabriela Elena Bogasiu (foto dreapta), au fost din nou atacati in vazul lumii de Bogdan Mateescu. S-a intamplat in sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM de marti, 15 noiembrie 2022, in care judecatoarea Rodica Cosma a fost votata in functia de vicepresedinte al instantei supreme, urmand sa isi inceapa mandatul in 23 noiembrie 2022, data la care vor expira mandatele actualilor vicepresedinti, Iulian Dragomir si Gabriela Bogasiu.

Mateescu a profitat de interviul sustinut de Cosma in fata Sectiei pentru judecatori a CSM pentru a-si exprima din nou nemultumirea la adresa “esalonului 2” de la conducerea ICCJ. “Esalon 2” care este ocupat de Iulian Dragomir si Gabriela Bogasiu.


Iata declaratiile simplului membru CSM Bogdan Mateescu:


Cu alta ocazie, am facut o anumita referire la, am numit eu, esalonul 2 de la conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, mi-o insusesc si astazi. Ca membru CSM imi permit sa am aceasta parere, si ca judecator, personal, ca membru CSM, nu am fost foarte multumit de ceea ce s-a vazut din perspectiva acestui esalon 2”.


Bobita Matilet” a recidivat


Asa cum inclusiv el a precizat, nu este pentru prima data cand Mateescu ii ataca si ii desconsidera profesional in mod public pe actualii vicepresedinti ai ICCJ. La fel a facut si in sedinta Sectiei de judecatori a CSM din 9 iunie 2022, in care judecatoarea Corina Corbu a fost reconfirmata in functia de presedinta a Inaltei Curti (click aici pentru a citi).

La acel moment, simplul membru CSM Bogdan Mateescu a fost si mai explicit, criticile la adresa lui Dragomir si Bogasiu fiind mai clare. Mai exact, “Bobita Matilet” a sugerat ca judecatorii de la instanta suprema nu ar fi foarte multumiti de Iulian Dragomir si Gabriela Bogasiu: “Revenind, pentru ca am discutat si eu cu foarte multi judecatori de la Inalta Curte, si apropo de empatie, si apropo de sprijin, si apropo de mediul organizational, toti v-au mentionat (cu care am discutat eu) in sens pozitiv. N-am aceleasi raspunsuri, la aceeasi anvergura fata de esalonul 2 de la functiile de conducere de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Am in schimb un feedback foarte bun pentru esalonul 1, pentru presedintele Inaltei Curti”.


Desi nu le-a pronuntat in niciun moment numele, referirea lui Bogdan Mateescu la judecatorii Iulian Dragomir si Gabriela Bogasiu este evidenta, in conditiile in care “esalonul 2 de la conducerea Inaltei Curti” este asigurat de vicepresedinti. Practic, un simplu membru CSM, in speta Bogdan Mateescu, judecator de judecatorie, a ajuns sa vorbeasca in numele unor judecatori de la ICCJ, cu care el pretinde ca a discutat, si sa faca evaluarea vicepresedintilor ICCJ, evaluare care s-ar putea face la nivelul Sectiei pentru judecatori a CSM, infierandu-i pe Iulian Dragomir si Gabriela Bogasiu intr-un mod prin care, din punctul nostru de vedere, le-a afectat reputatia profesionala.


* Vedeti aici criticile simplului membru CSM Bogdan Mateescu la adresa vicepresedintilor ICCJ Iulian Dragomir si Gabriela Bogasiu (min. 45:30)

Comentarii

# santinela date 16 November 2022 15:56 +117

Nu mai dati parerile unei NULITATI ca Matilet,ultimul om al carui cuvint ar trebui ascultat. Ala care nu-i "fudul parca nu-i ----- destul " ! Greata este cuvintul care trebuie sa-l caracterizeze .

# Mara date 16 November 2022 16:29 +187

Sa nu-mi spuneti ca nu are dreptate Mateescu?Dragomir si Bogasiu sunt oamenii sistemuoui.Soer ca intr-o zi vor plati!

# Ion date 16 November 2022 17:21 +103

Acest individ trebuie expertizat !

# DODI date 16 November 2022 20:11 +163

Uită că a ajuns cine e pe cărarea bătătorită de comunistul tată, de apucăturile sale de pupincurist fruntaș, de atitudinea sa de slugă prea(a)plecată și prin mânăriile SRI. Uitând toate acestea se crede cel mai bun jurist al țării. În condițiile în care - precum slugoiul josANUS - nu este decât o marionetă a serviciilor. Românești și străine.

# Gica date 16 November 2022 20:37 +102

'S-a urcat scroafa in copac si acum se crede privighetoare'".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva