27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Dupa doar 2 ani (nu dupa 20, ca in Dumas!)

Scris de: Eduard Filip PALAGHIA, notar | pdf | print

18 March 2022 14:52
Vizualizari: 4322

Peste 2 zile se implinesc 2 ani de la decretarea Starii de Urgenta in Romania. Doi ani de cand vietile tuturor s-au schimbat in mod dramatic. In toti acesti doi ani s-au implinit, din nefericire, predictiile celor care au fost pusi la stalpul infamiei cand si-au manifestat indoiala privind eficienta epidemiologica a masurilor de atunci.


 

Ma numar printre aceia care au spus ca masurile luate la acel timp nu au nici o legatura cu o stare de urgenta epidemiologica si ca au caracterul militar al pregatirii populatiei pentru o stare de razboi. Era evident ca blindatele din Piata Unirii sau de la Romana nu puteau alunga virusii, ca tintuirea in case a anumitor categorii ale populatiei ( cea inactiva militar ! – batranii si copiii) era fara noima. Ca masurile luate in spitale semanau teribil de mult cu masurile de operationalizare a acestora pentru o situatie de conflict armat. Ca limitarea accesului in magazine avea caracterul rationalizarii.


Timp de doi ani de zile ne-am pregatit de fapt pentru ceea ce se intampla acum, pentru un conflict militar, care are toate sansele sa se extinda, in contextul in care e evident ca diplomatia tace si ca toti cainii propagandei de razboi sunt dezlantuiti. Poate ca n-ar trebui insa sa uitam care au fost costurile acestei pregatiri – ingradirea asistentei medicale, tratamente dupa protocoale discutabile aplicate la gramada de medici nespecialisti, morti… multi morti…

Timp de doi ani ni s-a ingradit nu doar dreptul la un trai decent, ci si libertatea cuvantului, dreptul la asistenta medicala, dreptul la un trai decent, libertatea de a respira aerul democratiei greu castigate in 1989, au fost suprimate publicatii incomode, s-au facut liste negre cu “negationisti”, s-a interzis libertatea practicarii cultelor religioase, a pomenirii celor trecuti la cele vesnice ( sper ca nu ati uitat cum pazea Politia cimitirele de “infractorii”care voiau sa aprinda o lumanare la capataiul delor raposati !). Doi ani de zile in care, in fiecare moment, a fost repudiata socializarea ( periculoasa - naste proteste !), libertatea exprimarii ( periculoasa – naste indoieli !), libertatea de miscare ( periculoasa – aglomereaza potentialii protestatari !) si multe si multe alte libertati si drepturi. Despre dreptul la informare intr-un mediu viciat de generoasele stipendii guvernamentale catre presa ce sa mai zic…


Ca intr-un exercitiu demonic am fost asmutiti unii impotriva altora, doar pentru a fi controlati, intr-un enorm experiment social gestionat de media si platformele de comunicare, chitite sa descifreze “modele periculoase de agregare sociala”- totul cu un scop clamat, dar care se dovedeste ca nu a fost real– lupta cu perfidul virus.


Si cand subiectii experimentului intrezareau libertatea, s-a intamplat acel lucru pentru care au fost pregatiti, precum cainele lui Pavlov, timp de doi ani – a inceput razboiul ( el era pendinte pentru orice observator sanatos la cap inca din 2014). Razboiul ala despre care, daca vorbeai acum doi ani, erai considerat “dusmanul poporului”! Si a disparut subit si virusul ( in ultimele zile e resuscitat pentru a ii mai amagi pe unii naivi, sau, de ce nu… pentru a il pregati pe cel real !) . Rezultatele experimentului social erau deja analizate de inteligenta artificiala care ne invadeaza zi de zi – concluziile privind reactia grupurilor sociale era deja trasa si scenariile de inregimentare ideologica deja calculate. Parghiile de folosire deja cunoscute. Din nou cei care se indoiesc de naratiunea oficiala sunt pusi la stalpul infamiei, din nou ne sunt servite concluzii impertinente pe post de adevaruri intangibile de analisti epidemiologici in solda cine mai stie caror servicii, deveniti peste noapte analisti militari.

Si, in Postul Pastilor, parca nimeni nu se mai apleaca asupra Cuvintelor Mantuitorului – Fericiti Facatorii de Pace, ca aceia Fiii Lui Dumnezeu se vor chema !


E Post. Si va veni Invierea ! Probabil vor folosi si aceasta Sarbatoare Sfanta neoamenii care ne conduc in scopuri ignobile. Nu ii lasati ! Priviti inainte cu nadejde si intelegeti ca Hristos, cel renegat de papusarii de azi, a rascumparat pe om prin jertfa Lui ! Si, macar in Saptamana Mare, incercati ceva – opriti televizoarele si radioul, renuntati la internet, rupeti-va de mlastina asta fara noima in care nu mai exista nici un fel de normalitate ! Si, ca in copilarie, ascultati la Denie cele 12 Evanghelii, impletind in maini sforicica din care va veti naste o Metanie !

Pace sa dea Dumnezeu si buna invoire intre oameni !

Comentarii

# Băran Gheorghe date 18 March 2022 15:26 +46

Iar eu ma intreb si intreb: de ce atunci , in 2020 , dupa doar o saptamana Iohannis a bagat trupele inapoi in cazarma ?!?! De ce ? De ce Ucraina acum cere insistent sprijinul NATO si nu se adreseaza ONU?!?!

# Neanae date 18 March 2022 15:27 +23

Domnule Notar, apreciez opinia dvoastra, gândesc la fel, poate nu o spun identic, însa realitatea, cât ar fi ea de subiectiva, ASTA ESTE! Niște unii au lucrat intens, DIABOLIC DE INTENS, pe mințile si sufletele oamenilor, in intenția de a-i supune unui plan DIABOLIC cu orice chip. Pentru a-i pune sub control total, incluse gândurile și acțiunile. Au căzut prea mulți in plasa, putini realizează pericolul … Nu știu câți observa ca se întorc niște variante covidate taman și fix după ce, cam de vreo 6 zile, se ventilează armistițiu sau oricum încetarea unui război in familia vecinilor. Zilele astea negre au “calmat” procesul mizerabil al Resetarii. Am ideea ca terminată umbra atomicii și otrăvirii mondiale, lumea se va gudura de reîntoarcerea Covid și a inutilei injectări cu ceva ce face bine fiindcă se moare fără zgomot, sigur și eficient oriunde pe planetă. Numai credința si rezistența ne-a mai rămas! Doamne Ajuta ????

# maxtor date 20 March 2022 13:18 0

"Ca intr-un exercitiu demonic am fost asmutiti unii impotriva altora"-sa incepem cu enumerarea antropomorfilor: -oameni,vite si satane! (chiar zilele astea maxtor a vazut 3 gagice mascate in complet)

# maxtor date 20 March 2022 13:26 0

maxtor nu da nici de data asta prin biserica-ar putea fi mascatii si p-acolo;si sa recunoastem: Canonul e mare,cam 1000 de pagini.pace voua!

# maxtor date 20 March 2022 13:46 0

din argumentul unui avocat,"Vreau să știu cine cheamă trupele speciale ale Jandarmeriei că nu este un lucru obișnuit să vină băieții cu cagule. Dacă îi cheamă judecătorul cauzei atunci avem o problemă pentru că înseamnă că avem un judecător care se teme. Dacă este o problemă pentru propria protecție și se teme, ar trebui să nu judece” - in legatura cu mascarea judecatorului;ne intrebam ce impresie ar lasa daca judecatorul ar apare cu harnashament+pistol, cu electroshockul pe catedra si cu extinctor la picior....

# cineva date 20 March 2022 21:21 0

:D Domn'le ”maxtor” , ca sa am o impresie corecta, extinctorul...pentru ce-i trebuie?

# maxtor date 21 March 2022 17:09 0

pentru flagrante.

# capricosa date 22 March 2022 12:09 +1

La Judecatoria Campulung Muscel , pe perioada zisa a pandemiei , instanta era pazinta interior/exterior de catre militari de la unitatile militare din Campulung , INARMATI CU PISTOL MITRALIERA si dotati cu vesta antiglont , mai lipsea casca ..Nu de catre jandarmi . Care a fost rationamentul , care a fost aranjamentul , ce era de pazit militar la Judecatoria Campulung , in centrul orasului , la km zero , chiar langa primarie si politie , dar si langa farmacii , magazine alimentare ? As vrea sa aflu un raspuns oficial , pt ca oricum paza instantei este asigurata obisnuielnic de catre jandarmi

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva