15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DUSTERUL NEGRU – Colonelul SRI Daniel Dragomir acuza: “Florian Coldea, Dumitru Dumbrava si alte persoane identificate s-au implicat intr-o maniera ilegala si neconstitutionala intr-un dosar al CAB pentru a obtine o solutie de condamnare... Implicarea a constat in activitati operative de contactare si influentare a unor magistrati... 'Ordinul' era sa vina militia sa ma ia de acasa cu Dusterul negru ca sa intre statul paralel si in prime time pe televiziuni”

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 February 2020 11:56
Vizualizari: 7532

Fostul sef operativ al Serviciului Roman de Informatii Florian Coldea (foto stanga) si fostul director al Directiei Juridice a Serviciului Roman de Informatii Dumitru Dumbrava (foto centru) si-ar fi bagat coada in dosarul fostului lor coleg, colonelul SRI (r) Daniel Dragomir. O dezvaluie chiar Dragomir, care ii acuza pe cei doi ca s-ar fi implicat in dosarul sau aflat in faza de apel pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, cauza in care la fond a fost achitat pentru toate faptele pentru care fusese tinut in arest 192 de zile la cererea DNA, primind o condamnare de 1 an cu suspendare pentru participatie improprie la fals in inscrisuri sub semnatura privata.


 

La Curtea de Apel Bucuresti a avut loc vineri, 7 februarie 2020, un nou termen din dosarul lui Dragomir, dupa ce la ultimul termen completul ramasese in divergenta. Desi aparatul de propaganda al DNA-SRI astepta o eventuala condamnare a lui Dragomir, mobilizandu-se exemplar in mediatizarea acestui caz, instanta a decis acordarea unui nou termen pentru 13 februarie 2020.

In tot acest context, colonelul Dragomir a facut dezvaluiri extrem de grave, sustinand ca generalii Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, alaturi de alte persoane ce au fost identificate, s-ar fi implicat ilegal si neconstitutional in dosarul sau, toate activitatile fiind probate si documentate. Concret, Daniel Dragomir vorbeste despre activitati de contactare si influentare a unor magistrati, atat in mod direct, cat si prin utilizarea intermediari ai structurilor de securitate nationala. Iar “ordinul” era, sustine colonelul SRI in rezerva, condamnarea sa la 2 ani inchisoare cu executare, astfel incat sa fie luat de Politie cu Dusterul negru, intr-o ora de prime time care sa asigure spectacol mediatic.

 

Iata postarea de pe Facebook a colonelului SRI Daniel Dragomir:


Incepand din luna aprilie 2019, Coldea Florian, Dumbrava Dumitru si alte persoane identificate s-au implicat intr-o maniera ilegala si neconstitutionala intr-un dosar al Curtii de Apel Bucuresti pentru a obtine o solutie de condamnare.

Toate aceste activitati ilegale au fost probate si documentate.

Implicarea a constat in activitati operative de contactare si influentare a unor magistrati, in mod direct si utilizand intermediari ai structurilor de securitate nationala.

'Ordinul' era ca astazi sa fiu condamnat la 2 ani cu executare, impotriva tuturor probelor, evidentelor, achitarilor din fond. Dar asa era 'ordinul', sa ne judecam pe repede inainte de la orele 10.45 si pe la orele 17-18 sa vina militia sa ma ia de acasa cu Dusterul negru ca sa intre statul paralel si in prime time pe televiziuni.

Ghinion!

Amanare pe 13 februarie.

Cine a crezut ca dorm s-a inselat amarnic.

#curaj”

 


Comentarii

# N.M date 7 February 2020 13:54 +11

tot respectul pentru omul Dragomir, dar intreb cand dumnealui era in sistem pe caii aia de rasa adica pur sange arab, a denuntat toate aceste nenorocirii, a esit pe post/media sa spuna ce fac acesti ticalosi. Domnul Dragomir tot respectul meu, lasatio dreacu cu vrejeala trebuia daca erati devotat cetatenilor acestei tari sa denuntati atunci..

# Pintea date 7 February 2020 14:01 +7

Dar pana acum de ce nu a spus nimic? D-nul acesta stie multe lucruri, dar le dezvaluie cu picătura si cu intarziere! Trebuia aruncată o data bomba atomică peste ei, astfel incat sa ii scoată din circuit! Asa, uite, d-nul Dragomir are termen iar peste o luna, dosarul este de cativa ani, trebuie sa isi faca apararea, iar coldea si dumbrava + altii, sunt foarte bine mersi, ei nu au termene, din contră, pun din nou umarul la reconsolidarea deep state intr-o forma noua, pe masura noului mandat al lui johannis, astfel incat ROMANIA sa fie pusa pe butuci complet! Asa continuam cu lamentări, ne victimizăm, dar pentru noi nu este nici un folos practic, pe cand pentru ăștia toți e numai de bine.

# Lale date 7 February 2020 15:38 +1

Auzi bre nea Dane , daca nu te afisai cu Udrea, Bica & Co. pe plaja, aveai sustinere totala, dar asa... Las-o jos ca macane stramb bre.

# Uitati-va la ei : muncitori necalificati ! date 7 February 2020 17:06 +5

Astia sunt morti si ingropati , in viata d ezi cu zi : nu sunt capabili sa-si gaseasca job ca vanzatori la Aprozar sau Alimentara . Parazitii moderni , ai zilelor noastre , si nici un partid nu se incumeta sa le mai reduca numarul si bugetul ! Astia si altii ca ei , din pacate multi, secatuiesc bugetul (doar SRI 3,6 miliarde anual). Ca urmare , mai putine scoli si spitale , autostrazi deloc , iar copii si nepotii lasa familiile si pleaca la sclavagit in strainatati , destramand familii. :-?

# carcotas date 7 February 2020 17:19 +3

Si, daca va spunea mai multe, ce ati fi facut?

# x-link date 7 February 2020 20:32 +5

capitanul Bucur a avut acest curaj de a spune adevarul. din pacate doar vadim l-a ajutat. statul ROMAN

# Un ins date 8 February 2020 23:06 +1

La cine bre* s-au dus???? Zi-le cu nume şi prenume! Avem şi noi bănuiala noastră, Curtea e cloacă de colaboratori, dar zi-le matale pe nume! Să-i ştie şi poporul!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva