4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Eu, extremistul

Scris de: Gheorghe MOROSANU, fost judecator | pdf | print

21 October 2021 11:57
Vizualizari: 6248

Citesc si aud ca partidul AUR ar fi extremist, nu prea am inteles care ar fi faptele concrete care se imputa membrilor sai in acest sens.Dar aud pe D-l George Simion, copresedinte AUR daca am retinut bine, ca ar milita pentru suspendarea presedintelui reales, daca acesta va mai comite nu stiu ce fapte.

Eu, GM, am scris de mult, inca din primele luni ale mandatului iohannist, urmatorul articol:


„Primele Iohannis

1. Nu stiu daca se uscase cerneala pe juramint sau nici nu-l depusese inca, atunci cind a dat indicatii clare Parlamentului despre proiectul de lege privind amnistia: sa fie scos de la naftalina, pus pe rol, si respins. A diktat unui organism democratic, independent, deliberativ, care este facut sa ia hotariri prin vot; organismul s-a supus urgent si intocmai.

Astept ca presedintele sa dea dispozitii asemanatoare si in dosarele de la justitie; nu ar fi nici o diferenta.

2. Plecind din PNL, a aratat cu degetul spre Alina Gorghiu; aceasta a fost votata presedinte, asa cum a fost votata si legea de mai sus: intocmai si urgent.

3. Si inainte si dupa instalare a spus ca vrea un guvern liberal. Ce treaba are presedintele cu schimbarea guvernului? Cu un partid sau altul? Mai are presedintele partid? Nu este presedintele tuturor romanilor si tuturor partidelor?

4. A declarat ca nu va gratia pe nimeni, sau pe nimeni condamnat pentru coruptie. Stie dinsul ca pot exista si erori judiciare si doar el le poate repara? Stie ca gratierea este, popular vorbind, la mila domniei sale? Are acest sentiment? Stie ca poate uza de el pur si simplu, asa cum crede de cuviinta?

5. Cind eram sa finalizez acest inscris (12.02.2015) am aflat ca domnul presedinte s-a manifestat critic si mustrator la adresa aceluiasi parlament pentru ca a respins prin vot solicitarea organelor penale de ridicare a imunitatii unui senator. Si le-a spus alesilor ca ei nu au inteles si aplicat cum trebuie indicatiile anterioare (vezi pct. 1). De ce mai exista parlamentari si parlament daca se pot da asemenea indicatii, si are cine sa le dea?

Ma grabesc sa inchei, pina nu se mai iveste vreun caz”.


Asa s-a incheiat articolul meu, atunci, retineti: in februarie 2015. Aflati si nu va bucurati ca de atunci s-au mai adaugat o multime de cazuri, de ex:

a) iesirea la manifestatie cu geaca rosie – presedinte impotriva guvernului tarii sale, cine a mai vazut?

b) impunerea unor guverne formate de pierzatorii alegerilor, impotriva rezultatului electoral si al votului popular;

c) zizania prezidentiala continua intre partidele legale, prin sustinerea unuia, in dispretul rolului de mediator;

d) sustinerea desantata si irationala a unui partid (a se vedea participarea la congresul celor cinci mii), ceea ce a produs sciziunea si in final distrugerea efectiva a acelui partid istoric;

e) degringolada indusa in tara prin impunerea unor guverne improvizate, nelegale, fara nici un suport popular;

f) distrugerea totala a normalitatii si a increderii in societatea romaneasca;

g) ca un corolar si o concluzie tragica, lasarea tarii la discretia pandemiei SarCov 19, marele presedinte si ai sai avind cu totul alte treburi, drept pentru care Romania a ajuns "campioana" la victimele virusului mondial.

Acum, atentie:

1. Daca punctele a-f de mai sus exprima fapte/conditii mai mult sau mai putin grave, punctul g reflecta o crima multipla impotriva acestui nenorocos popor: mofturile prezidentiale si modul dezastruos in care a "condus" tara, au produs nu 64 de victime omenesti, ci mii si mii de morti. Morti ca toti mortii, nu vorbim la figurat.

2. Daca AUR – Simion, Tarziu, Lavric – sint extremisti, inseamna ca eu sint ultra-extremist: dumnealor se gindesc la suspendarea presedintelui daca si daca – daca va mai comite nu stiu ce. Eu v-am spus public despre deraierile prezidentiale inca din 12.02.2015. Si va spun din nou, acum, dupa multiplele adaugiri de fapte anticonstitutionale si antiromanesti: suspendarea si demiterea presedintelui nu sint optiuni incerte, ci obligatii de extrema urgenta; mentinerea acestuia in functia uzurpata, fie si o saptamina sau o zi, este o crima la adresa poporului roman.

Comentarii

# Neanae date 21 October 2021 12:25 +130

Extremiști sunt Iohanus si gasca lui, pe deasupra anarhici - legile nu-i ating, Constituția e carte de colorat - si MAI ALES SUNT INCREDIBIL DE DAȚI DRACULUI DE ÎNGÂMFAȚI TÂMPITI LA CAP (cum zice o cunoștința gata de sincopă)! Dacă cretinoizii, a câtor optica e opacă total, considera ca e extremism patriotismul, suveranitatea, respectul fata de valorile nației noastre, dreptatea, familia, bunăstarea si echilibrul României, dapai sa afle acum ca suntem extraordinar de MULTI EXTREMIȘTI nu neaparat in partizanat cu AUR, dar simpatizanți sigur! Altfel stați alături de parintele 1 si parintele 2 ale noului născut Barna, care deja se joaca cu puța pana se plictiseste si si-o face fluturaș! Vittorul creaturii e creat de pașnici salvatori ai omenirii NEOMARXIȘTI PROGRESISTI. Adecă tac-su si ma-sa si alți adunați de împrăștiați așa ziși si sataniști. TRAIASCA EXTREMISMUL NOSTRU DE SUVERANISTI PATRIOȚI ȘI CREDINCIOȘI!

# Unii cred ca extremistul e prost... date 21 October 2021 12:55 +139

...prost exemplu, prost educat, prost imbracat, in general prost in ceva. Spre deosebire de politician, care e NEprost prin definitie. Oricum, este de departe irelevant cine e extremist sau chiar si daca e posibil sa fii extremist in o oarecare situatie. Relevant este cum e perceputa asocierea eticheta-persoana. Ion comunist convins inainte de 89 vs. Ion comunist convins dupa 89. Acelasi om...diferit. Am guvernul meu , sunt presedinte vs Am cravata mea, sunt pionier. Motto: "Extremist, dar prost"

# maxtor date 21 October 2021 17:26 +47

si "a uitat" sa semneze DE INDATA,dupa cum i se cere unei zdrente.in privinta "covid"-prezidentu,prezumat in capacitate dar nu este(e oligofren),functioneaza sub juramant:deja s-a sperjurat de mai mult ori......

# imun/teanu date 21 October 2021 19:14 0

AUR !: legionar, fascist, extremist, si, deci,..."nefrecventabil" asa. De ce?, pe esicher fiind o pozitie pe care toti se fereau (ca de dracu!) sa o ocupe, desi, si cu atat mai mult, o meritau pe deplin. Unu: de ce este AUR "asa"?! Doi: cine ii pune "aici"?! Unei clarificari clare sa luam invers, de la "doi" /spatiul restrictionat neajungand, vom continua. Deci "doi". Auzim, cu gura plina, ca "neomarxism" (un gurist persistat e Gelu Visan). Suna de-a dreptul romantic. E-adevarat ca "marele" Marx a fost un romantic /cum un Chopin la pian el ideologic. In timp ce in crasme toca averea nevesti ii facea servitoarei copil (cu "onestiate" umana nerecunoscut). Dincolo de care venindu-i la scadenta comanda de la comunisti si trebuind sa dea banii-napoi, i-a substituit adaptata comanda altei "ideologii", asa aparand celebra sciptura a Manifestului partidului comunist. Domnul Marx, inpreuna si cu domnul Engels, fiind asa un "om al timpurilor sale". CONTINUA>

# imun/teanu date 21 October 2021 19:54 +35

CONTINUARE. Domnul Marx, cu si domnul Engels, "oamenii timpului lor". Succesorandu-le, la timpurile lor, domnii Lenin si Stalin, cum la fel si identic si domnul marele furer "Heil". Romanticii "neomarxisti" sunt de fapt acei primitivi bolsevici ai lui Lenin. Care, venit pe trenul blindat de la Berlin (si armat, si cu bani) cand "revolutia" facuta deja, a avut indemanarea de-a trage in piept toate celelalte grupari colcaite, atrase chipurile concilierii, neanarmate, intr-o sala de mmare spactacol, cu usile ticsite de marinari inarmati /mare "diplomat" Lenin asta. Doar ca dincolo leninismului-stalinist "neomarxistii" astia isi au implantata in "gena", asimilat, gena Marelui Furer Nazist, transplantata si din traditia ceturilor nibelunge. Sub masca/rada "mondializarii" furer fiind acum, paradox!, evreul nazist Soros /el s-a scapat ca averea si-au incropit-o, cu tat'su la Budapesta-n razboi (cum?!, denuntand nazistilor alti evrei si apoi jefuindu-le case!). Astia-s "neomarxitii". CONTINUA.

# imun/teanu date 21 October 2021 20:27 +19

CONTINUARE 2. De ce ar fi AUR ca ce rahat mananca astia /rezisti? Pai, ca sustin biserica noastra ortodoxa. O biserica care de sute de ani a sadit poporului asta, dincolo de credinta, cultura. Sute de ani! Asa ca ******ii de cativa ani ai lui Soros (cardas in '90 cu canalia "Saul" Brucan) se ofuscheaza frustrati, inclusiv in pasiunile lor, si cu copii, de casatorii trans/genitale. Deci, asa, AUR legionari, dixit ROCVAIVII cur-cu-bei sau cur-cu-bei, cum le place. Dincolo de care neabdicand la obarsia de mii de ani a acestui popor inca neaos, care "jigneste" noua ordine mondiala a celui de al patrulea REICH in care de fapt ne aflam in compilatia inclusiv a fostei frunbtasei uteciste (sub si celebra Stasi /cea mai dintre Secu-uri), cu si totai banditii acum mondiali. Asa AUR pus la index. Ce zicea Radu Gyr?! Deeocamdata zice?!, Ai-Bula (bula-Ai) si Cioloszhul zis Dacian, tradatori cu toti idemii lor. Gheorghe!, Ioane!, inca puteti sa dormiti?!

# Corect ! Ce (mai) cauta un derbedeu acolo ? date 25 October 2021 20:54 +47

Trebuia suspendat demult , de la prim abatere ! PS. Daca e saa ma intrebait pe mine : de gat, trebuia suspendat.

# PSD s-a compromis : s-a abtinut de la votul date 26 October 2021 17:01 +2

pentru infiintarea comisiei de anchetare a averii lu` Ciolannis. Daca va amintiti asa s-a dus si Puie Monta din viata politica , zicand , atunci cand avea 70% USL ca lui ii trebuie si UDMR la guvernare ... (bine unii vor zice ca de la Colectiv i s-a tras: nu , acolo a plecat de prost ce este ca nu l-a tras nimeni afara ). Asadar vom vota masiv AUR chiar daca unele gasti din servicii incearca sa-i discrediteze ! AUR va avea peste 70% !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva