25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EUROPA IN PERICOL – Europarlamentarul PSD Victor Negrescu trage semnalul de alarma: “Pe 9 iunie 2024, vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European intr-un moment in care Europa este in pericol... Trebuie sa punem umarul la treaba si sa relansam proiectul european pe noi baze care sa asigure un trai mai bun pentru toti cetatenii europeni”

Scris de: L.J. | pdf | print

5 June 2024 12:45
Vizualizari: 924

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu (foto), candidat pentru un nou mandat in Parlamentul European, trage un semnal de alarma.


 


Negrescu avertizeaza ca Europa este in pericol, motiv pentru care alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 trebuie sa reprezinte un moment in care coeziunea europeana sa fie protejata. De asemenea, europarlamentarul PSD Victor Negrescu afirma ca este gresit ca Uniunea Europeana sa fie supusa unor actiuni de discreditare, caci doar UE poate asigura pace si bunastare.


Prezentam postarea de pe Facebook a europarlamentarului PSD Victor Negrescu, de miercuri, 5 iunie 2024:


“Atunci cand am vorbit pentru prima data despre Alba in Parlamentul European, in urma cu aproape un deceniu, am facut-o stiind ca Romania generatiilor noastre, stat membru al Uniunii Europene, nu ar fi fost posibila fara rolul decisiv pe care l-a avut Alba Iulia in faurirea Romaniei moderne. Am adus constant Europa la Alba, am reprezentat si voi continua sa reprezint cu mandrie Alba in Europa.

Pentru mine, destinul european al Romaniei este strans legat de Alba. Cu tinerii si seniorii sai, cu antreprenorii si oamenii cu initiativa din intreaga comunitate, Alba are potentialul de a fi un model pentru comunitatile din Europa. Am simtit acest lucru cu fiecare luare de cuvant, interpelare sau actiune europeana pe care am organizat-o pentru cetatenii din Alba.

Pe 9 iunie 2024, vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European intr-un moment in care Europa este in pericol.

Asa cum la Alba, simbolul Cetatii a protejat idealul Romaniei Mari, asa si acum trebuie sa protejam lucrurile bune aduse de coeziunea europeana. Asa cum la Alba am pus bazele statului roman modern, asa si acum trebuie sa punem umarul la treaba si sa relansam proiectul european pe noi baze care sa asigure un trai mai bun pentru toti cetatenii europeni.

Ar fi cea mai mare greseala sa aruncam cu pietre in Uniunea Europeana in loc sa ne implicam si sa contribuim la capacitatea ei de a ne asigura in continuare pace si bunastare. Daca cetatenii europeni au nevoie de oameni care sa ii reprezinte, Europa are nevoie de noi toti sa luptam, cu forta argumentelor, cu profesionalism, cu dedicare si cu responsabilitate pentru o Romanie puternica in Uniunea Europeana si o Europa unita, inteligenta, umana, solidara si competitiva.

Un viitor mai bun il putem construi numai impreuna! Cu oamenii potriviti la locul potrivit, din Alba pana la Bruxelles, ne luptam pentru un trai mai bun pentru cetateni! Va prezint astfel un scurt raport de activitate privind o parte din lucrurile pe care le-am realizat pentru judetul Alba in calitate de europarlamentar: https://victornegrescu.eu/alba/

#RespectPentruRomania

#RespectPentruAlba

CMF 41240002”

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva