18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

EXAMEN PENTRU ATRIBUIREA CALITATII DE CONSULTANT FISCAL - Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen, in sistem online, pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent. In sprijinul candidatilor, CFF va desfasura cursuri speciale de pregatire pentru fiecare din cele 10 domenii de examinare. Iata conditiile de participare

Scris de: L.J. | pdf | print

21 September 2022 14:52
Vizualizari: 3088

 

Camera Consultantilor Fiscali (CFF) organizeaza in data de 5 noiembrie 2022, in sistem online, examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent. Inscrierile pentru sustinerea examenului se fac in perioada 26 septembrie 2022 – 14 octombrie 2022, direct pe site-ul Camerei Consultantilor Fiscali, prin crearea unui cont in aplicatia de gestionare a dosarelor candidatilor, cu ajutorul unei adrese de e-mail valide.


Conform precizarilor Camerei Consultantilor Fiscali, examenul va putea fi sustinut de catre candidati de acasa sau din orice alta locatie in care este asigurata conexiunea la internet si celelalte conditii tehnice pentru sustinerea examenului, conform Regulamentului de examen.


Procedura tehnica privind conectarea pe platforma online si desfasurarea examenului se va publica pe site-ul CCF, cu cel putin 15 zile inainte de sustinerea acestuia.


Extrem de important, CFF transmite faptul ca dosarul cu toate documentele solicitate pentru sustinerea examenului, inclusiv cererea de inscriere la examen printata si semnata, se transmite, in aceeasi perioada, prin servicii postale cu confirmare de primire, servicii de curierat sau se depune direct la sediul Camerei Consultantilor Fiscali din str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sectorul 1, municipiul Bucuresti, cod postal 011472.


Dat fiind ca ultima zi a expedierii ar trebui sa fie cel tarziu data de 14 octombrie 2022, CFF recomanda transmitera dosarului in format fizic pana la acea data, depasirea termenului de transmitere/depunere mentionat mai sus echivaland cu respingerea dosarului.


Totodata, Camera Consultantilor Fiscali precizeaza ca pentru a veni in sprijinul candidatilor inscrisi la examen organizeaza in sistem online, cursuri speciale de pregatire pentru fiecare din cele 10 domenii de examinare, aceste cursuri urmand sa fie programate dupa finalizarea perioadei de inscriere.


Toate informatiile despre conditiile de participare la examen se regasesc pe site-ul Camerei Consultantilor Fiscali, accesand urmatorul link: http://www.ccfiscali.ro/e-x-a-m-e-n


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva