24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV - Fiul disidentului Ursu acuza Justitia romana ca pactizeaza cu fostii securisti

Scris de: | pdf | print

30 November 2010 15:25
Vizualizari: 12325

Andrei Ursu (foto) fiul disidentului Gheorghe Ursu, a revenit de cateva zile in tara, pentru a afla stadiul dosarului de la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului din Romania (IICCR) care priveste pe maiorul de securitate Marin Parvulescu, cel care l-a anchetat pe vremuri, in 1985, pe tatal sau (ucis prin tortura in anii '80) si care, in opinia lui Andrei, este principalul tortionar. Acest dosar a fost deschis in urma cu doi ani. Am discutat cu Andrei Ursu despre cazul tatalui sau si, intr-un amplu interviu pe care ni l-a acordat, el ne-a spus si cum se vede Justitia romana peste ocean.

Andrei, bine ai revenit in Romania. Nu ai mai fost pe aici de aproape doi ani. Cum se vede din America Justitia romana? A evoluat sau a ramas la stadiul la care ai cunoscut-o atunci cand ai inceput sa te bati pentru descoperirea adevarului mortii tatalui tau?

Daca e sa compar cu stadiul Justitiei din anii '90, exista elemente de progres. Daca termenul de comparatie este 2008-2009, lucrurile mi se pare ca au involuat. Ma refer la stagnarea cercetarilor in dosarul amplu am crimelor comunismului, in care se afla ca parte integranta si dosarul securistilor implicati in torturarea si uciderea tratalui meu, in care nu s-a mai facut nici un demers, nici o cercetare.

Care ar fi motivul?

Din tot ce vad nu pot sa nu trag concluzia ca cei implicati mai au inca influenta asupra sistemului judiciar din Romania. Vad aici mai multe cauze: pe langa dosarul crimelor comunismului exista si cazul celor care au fost condamnati, coloneii de militie, Creanga si Stanica. Am ajuns la concluzia ca Tudor Stanica a fost eliberat in mod abuziv, succesiv, de aproape sase ani, pentru niste boli inchipuite conform unor certificate eliberate de doctori corupti. Am documente care probeaza ca unii dintre acesti medici au mai incercat sa-l scoata basma curata pe Stanica printr-o expertiza medico-legala falsa si dovedit nelegala la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Alti asemenea doctori au fost implicati in eliberarea lui Hayssam, respectiv medicul oncolog Minea Laurentia, precum si medici de la Spitalul Municipal pe mana carora a mers sa fie salvat de pedeapsa generalul Atanasie Stanculescu. Avand aceste dubii, am cerut o noua expertiza medico-legala. Mi se pare o masura elementara care ar trebui luata atunci cand actele medicale de la dosar nu pot avea credibilitate. Mai mult, condamnatul Tudor Stanica a fost vazut in nenumarate randuri intr-o stare perfecta de sanatate, a dat si interviuri in presa, deci o duce bine. Si totusi, pana acum, niciuna dintre instantele carora m-am adresat nu a facut nimic pentru elucidarea spectelor infractionale semnalate de mine. Ultima data, Judecatoria Sector 4 a dat un semn de onestitate, trimitand, in martie 2009, cauza cu medicii la Parchetul Sectorului 4. Si acolo zace!

Ati dovedit pana acum pe cineva ca ar fi savarsit vreo ilegalitate in ce priveste musamalizarea executarii pedepsei lui Tudor Stanica?

Da, de pilda, in anul 2005, medicul legist Valentin Iftenie si alti doi medici primari legisti au intocmit un nou raport de expertiza medico-legala, in mod ilegal, adica fara sa le fi cerut instanta, cu scopul vadit de a pune sub semnul intrebarii, moartea violenta a lui Gheorghe Ursu, fapt ce era evident, cercetat si paracercetat. Acelasi medic ii face dosarul lui Tudor Stanica pentru a certifica boala acestuia. (vezi facsimil)

Ce reiese din acest raport?

Reiese ca tata ar fi putut supravietui daca i s-ar fi aplicat tratament corespunzator rapid si daca ar fi fost transferat la chirurgie rapid, ba chiar si ca tata ar fi putut muri ca urmare a unor aspecte patologice. Tipica musamalizare.Pe scurt, ca sa se puna sub semnul incertitudinii moartea violenta a tatalui meu. Inalta Curte nu a luat in considerare acest act, mai mult l-a calificat drept invalid din punct de vedere stiintific si redactat in mod ilegal, din propria initiativa a medicului legist.

Cu ce te-a ajutat ICCR in aceasta cauza?

In directia medicilor, nu s-a intreprins nici un demers, sa speram ca vor alerta Parchetul General, pentru a se face in sfarsit o contraexpertiza. E un lucru dureros, strigator la cer chiar, sa constat lipsa totala de reactie – pe care eu as cataloga-o rea credinta – a autoritatilor vizavi de un caz cat se poate de clar, dovedit printr-o ancheta amanuntita a Sectiei Parchetelor Militare care, la data la care era sef generalul Dan Voinea a restabilit toate cricumstantele in care tatal meu a fost omorat la ordinul Securitatii, prin Militie, care l-a folosit ca unealta pe criminalul Marian Clita.

Erai in Romania atunci cand ai aflat ca Clita a fost eliberat? Ce ai simtit in acel moment?

Un imens dezgust. Stiam din dosarul nostru ca Clita a fost folosit de politie pana in ultimii ani si a avut parte de un tratament preferential. Daca asasinul Clita ar fi fost judecat in sistemul american, tip common-law, cu siguranta n-ar mai fi vazut lumina zilei. Dar asa, judecat in Romania, avand ca circumstanta ”atenuanta” munca de informator ordinar al militiei, Clita a fost lasat sa comita in continuare asasinate. Asa ca eu consider ca Justitia romana are pe constiinta ultima lui victima, stewardesa omorata intr-un hotel din Danemarca. Presa europeana a fost scandalizata de istoria penala a lui Clita, chiar eu am fost sunat de jurnalisti din tarile nordice si intrebat de acest asasin si cum a putut fi el lasat in libertate.

Care sunt pasii pe care ii ai acum de facut? Ce ti-ai propus? Crezi ca vei invinge un sistem nereformat in esenta lui? Mai ai putere?

Trebuie sa incerc tot ce se poate face si am speranta. Una mica, mica, dar in care cred. Am primit un raspuns pozitiv de la IICCR. Conducerea institutului, chiar domnul Tismaneanu mi s-a parut ca e in intregime de acord cu faptul ca moartea tataului meu a fost un asasinat politic ca urmare a torturilor comise de Parvulescu Marin, anchetatorul securist si ca asta face parte din crimele comunismului. De fapt, e vorba de crime impotriva umanitatii, care sunt imprescriptibile. Deci, IICCR are cadrul de drept pentru a sesiza procuratura, care ar trebui sa se grabeasca sa stabileasca odata pentru totdeauna si pe ceilalti criminali din fosta securitate. Am avut, insa, impresia directa de-a lungul anilor, dar si din partea institutului, ca exista o reticenta a procuraturii la toate nivelurile, atat in anchetarea securistilor, cat si sa incadreze aceste fapte la crime impotriva umanitatii. Majoritatea celor cu care am discutat, din categoria juristilor, sunt de acord ca exista, azi, in Romania, cadrul legal pentru incadrarea juridica a acestor troturi la crime impotriva umanitatii. In acest sens, exista articolul 358 din codul penal actual, dar si Conventia O.N.U. Care statueaza imprescriptibilitatea acestor fapte odioase, conventie care a fost adoptata in 1968 si ratificata de Romania prin Decretul 547 din 29 iulie 1969.

Si totusi, de ce nu se misca nimic in directia fireasca? E de vina legislatia, oamenii care aplica legea sau altceva?

In clipa asta nu pot sa vad decat ca lucrurile s-au blocat la Parchetul General si la Parchetele Militare. Cum va spuneam, dosarul ”crimele comunismului” este la parchetul militar din 2007 si se afla in aceeasi stare. De conservare. Dupa ce IICCR va transmite la parchet dosarul Parvulescu, lucrurile sa se puna in miscare. Asta sper.

Comentarii

# florian date 1 December 2010 08:02 +7

mare mister nu e .securistii continua sa traiasca bine mersi iar acuma mai sint si cei noi, cu fata zice-se umana. unii buni, altii nevuni,dar toti aserbiti puterii. romania are un blestem pe cap si nu stim cand va scapa!

# ortega date 1 December 2010 09:47 +4

Securistii traiesc bine mersi si in justitie: cazurile Pandrea, Bejinariu si Barbulescu, fostu turnatori, care acum conduc justitia romana sunt binecunoscute.

# DOREL date 1 December 2010 12:53 +9

Nenorocirea ca acoperitii din justitie (ca si din presa, de altfel) este ca dau solutii la ordin si intimideaza pe ceilalti !

# DOREL date 1 December 2010 15:49 +5

Rectific, am vrut sa scriu asa : "Nenorocirea cu acoperitii din justitie ...".
Scuze pentru eroare !

# antonie date 1 December 2010 22:49 +3

Andrei Ursu este demn de toata admiratia, pentru modul tenace in care incearca sa afle tot ce se poate afla despre asasinarea lui Gheorghe Ursu si pentru stabilirea vinovatiei uneltelor regimului si pentru intarziatul proces al comunismului! Si are de infruntat sistemul judiciar cu subteranele lui si uneltele de azi din procuratura de care vorbea - exact ca Asociatia 21 Decembrie 1989 in dosarele din perioada infractionala Decembrie 1989 - Iunie 1990

# INCORUPTIBILUL MAAT date 2 December 2010 17:20 -3

ARE MARE DREPTATE ,FIUL DIZIDENTULUI!
office@anpc.ro , reclamatii.bucuresti@opc.ro
- Domnule CERBULESCU CONSTANTIN- PRESEDINTE AL AUTORITATII NATIONALE A PROTECTIEI CONSUMATORILOR[nr.de inregistrare 8119/02.XII.2010],
-ONORAT COMISARIAT PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI(nr.inregistrare 19834/02.12.2010) ,

SUBSEMNATII,HOMOROCEANU CORNELIA cu DOMICILIUL in STR.PRISACA DORNEI NR.8 BLOC D6 AP.18, sector 3 Bucuresti ,PERSONAL SI PRIN MANDATAR FIU HOMOROCEANU ADRIAN CAMILcu DOMICILIUL in STR.PRISACA DORNEI NR.4 BL.D4 SC 1 ET 1 sector 3 Bucuresti ,in calitate de consumatori doar ale unor servicii ,persoane vatamate in drepturile si interesele noastre proteguite de lege , in temeiul art.10,13,14,17,18 ..si urmatoarele din C.E.D.O.,coroborat si raportat la,art.22(dreptul la viata si la integritate fizica si psihica),art.23(dreptul la liberate si la siguranta persoanei) ,art.29 alin 1(libertatea constiintei), art.30 alin 1(libertatea de exprimare ),art.28(inviolabilitatea secretului convorbirilor telefonice si a celorlalte mijloace legale de comunicare[e-mail] ),art.44(dreptul la proprietate privata ) ,art.51(dreptul de petitionare )art.52(dreptul persoanei vatamate de o autoritate publica ), art.57(exercitarea drepturilor si a libertatilor)din Constitutia Romaniei, formulam si depunem prezenta
PETITIE
solicitand masuri imediate si ferme in raport de cele sesizate in scris si care au fost aratate verbal de fiecare data responsabililor respectivi.

PLECAND DE LA FAPTUL CA NU POTI FII OBLIGAT SA PLATESTI DECAT CEEA CE CONSUMI,SOLICIT SA INTREPRINDETI DE URGENTA TOATE MASURILE CARE SE IMPUN IMPOTRIVA CELOR CARE OCUPA NISTE FUNCTII DIAR IN SCOP DE ASE INDESTULA ,DE A SE IMBOGATI FARA JUST TEMEI PE SPATELE ALTORA ,A CELOR EXPLOATATI !
INTRUCAT PRESIUNILE AGRESORILOR SUNT TOT MAI CRESCANDE,VA INVESTESC CU SOLUTIONAREA ACESTEI PETITII,IN SPERANTA CA NU VETI INCHIDE OCHII,CA NU VA VETI ASTUPA GURA SI NICI NU VA VETI ACOPERII URECHILE - FATA DE CELE CE LE VETI CUNOASTE PE CALEA PREZENTEI. NU DORESC DECAT SA VERIFICATI PE TEREN CELE ARATATE SI FACUTE PUBLIC SI PE INTERNET,ASTEPTAND SA LUATI MASURI IN CONSECINTA.NIMENI NU ARE NEVOIE DE CAT DE REZOLVAREA UNEI SITUATII CREATE IN SPERANTA CA VA TEMPERA AVANTUL NONCONFORMISTULUI LA ANORMALITATE!
NELUAREA MASURILOR VOR FI ADUSE IMEDIAT LA CUNOSTINTA FORURILOR INTERNATIONALE . MENTIUNILE FALSE PRIVIND NUMARUL DE PERSOANE TRECUTE ABUZIV DE CATRE PRESEDINTE –AVIZATE DE CENZOR- IN LISTA DE INTRETINERE DETERMINA IMBOGATIREA FARA JUSTA CAUZA A CELUI CARE DISPUNEA CU REA -CREDINTA TRECEREA FRAUDULOASA A UNUI ALT NUMAR DE PERSOANE DECAT CEL REAL. IN FIECARE LUNA IN DATA DE 2,SAU 3 ALE LUNII AM DEPUS FISA DE CONSUM INDIVIDUAL IN CARE AM TRECUT NUMARUL DE PERSOANE (1)DAR SIREFERIREA LA MENTIUNEA DEPUNERII CERERII DE SCOATEREDIN EVIDENTA CARTII DE IMOBIL A CELEI DE A DOUA PERSOANE URMATA DE LUAREA LA CUNOSTINTA SI DE APROBAREA VERBALA A CERERII DE CATRE PRESEDINTE(19 AUGUST 2010) .CAND SAU AFISAT LISTELE DE INTRETINERE (CONTRIBUTII ),MI-AM DAR SEAMA DE INSELACIUNEA COMISA DE SUBIECTUL INFRACTIUNII! IN ACELASI TIMP ,MANOPERELE DOLOSIVE AU LOC IN SCOPUL SARACIRII DESTINATARULUI UN RAPORT DE CARE SE UZEAZA FALSUL .IN ACTE . INCEPAND DIN LUNA AUGUST 2010,DIFERENTA BANEASCA LUNARA CORESPUNZATOARE CRITERIULUI NUMARULUI DE PERSOANE ,APLICAT ABUZIV -IN CE MA PRIVESTE-, ESTE DE CEL PUTIN 40 DE LEI /LUNAR INCEPAND DIN LUNA AUGUST 2010.Sa ne aducem aminte de Mihail Eminescu, cu a sa Scrisoare a III-a:
...........
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi
Sa ajung-a fi stapana si pe tara si pe noi!
Tot ce-n tarile vecine e smintit si starpitura,
Tot ce-i insemnat cu pata putrejunii de natura,
Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii,
Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
Incat fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
Balbaiti cu gura stramba sunt stapanii astei natii!
Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni! I-e rusine

PENTRU A FI EXTREM DE EXPLICIT ARAT CA PRIMA CERERE DEPUSA LA CASIERIE, A FOST IN DATA DE 15 IULIE 2010 PRIN CARE AM SOLICITAT SCOATEREA DIN CARTEA DE IMOBIL A CELEI CU CARE AM LOCUIT IN ACESTA LOCUINTA DIN ANUL 2006. TOT IN ACEASTA CERERE ,AM SOLICITAT SA NU MAI PARTOICIP LA CHELTUIELILE CU ENERGIA LIFT INTRUCAT EU NU FOLOSESC LIFTUL –FIIND LA ETAJUL 1 ..DE ALTFEL LEGEA PRECIZEAZA CLAR CA CEI CARE LOCUIESC LA PARTER SUNT SCUTITI DE PLATA CHELTUIELILOR OCAZIONATE DE ENERGIA CU CARE SE PUNE IN MISCARE LIFTUL,TOT LEGEA PREVEDE CA SI CEI DE LA ETAJUL 1 DACA NU FOLOSESC LIFTUL SI FAC CERERE LA ADMINISTRATIA BLOCULUI SUNT SCUTITI DE PLATA ENERGIEI LIFT! IN CONTINUAREA SUNT TRECUT ABUZIV PE LISTA DE INTRETINERE CU CHELTUIELI DE CARE NU AM BENEFICIAT .A DOUA CERERE IN CARE M-AM REFERIT SI LA PRIMA CERERE ,A FOST DEPUSA LA CASIERIE IN 16 AUGUST 2010,REITERAND SCOATEREA DIN CARTEA DE IMOBIL A CELEI DE A DOUA PERSOANE,ASTFEL INCAT SA NU MAI APAR ABUZIV -PE LISTA DE CHELTUIELI -CU A DOUA PERSOANA .AM AUZIT O DISCUTIE INTRE CELE DOUA SEMNATERE ALE LISTEI ,IN CARE PRESEDINTA II SPUNEA CENZOREI CA DACA VOCIFEREZ LA PLATA INTRETINERII,O VA INTOARCE ,IN SENSUL CA EA A INTELES CA VREAU SA SCOT A DOUA PERSOANA DIN LISTA DE INTRETINERE DOAR PENTRU LUNA AUGUST! CE FACE CEL CARE CONDUCE ROMANIA PROSTIND PE FATA ROMANII,,FAC SI ALTII CARE DECID IN NUMELE NOSTRU SI NU REPREZINTA DECAT INTERELE LOR ,NU PE ALE NOASTRE!DAR CUM RAMANE CU SCOATEREA DIN CARTEA DE IMOBIL A CELEI DE-A DOUA PERSOANE MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE !!!EU SUNT TRECUT CU DOUA PERSOANE ,PENTRU CA LFT (CA DE EXEMPLU DE LA AP. 34 SA FIE TRECUT CU 0 PERSOANE ,IN TIMP CE LA ACEST APARTAMEN T DE LA ETAJUL 1 ,(A FLAT DOAR LA 6 M DE MINE ) VIN DOUA PERSOANE .) ..NU DORESC SA ARAT AICI –CACI AM ARATAT IN ALYA PARTE-MODUL NECINSTIT CUM A PROCURAT ACEST APARTAMENT RESPECTIVUL DESPRE CAREA LUCRATORII AU SPUS CA LUCREAZA LA VAMA .
CE O INTRIGA PE PRESEDINTA ASOCIATIEI ?CA EU AM UN CONSUM MIC DE APA,PENTRU CA FAC BAIE SI IMI SPAL RUFELE(NEANVAND NICI MASINA DE SPALAT ) LA MAMA SI LA SORA MEA! APA CALDA NU O DESCHID PENTRU CA ORICUM ESTE RECE VTREO 5 MINUTE PAMAN SE INCALZESTE SI ORICUM ESTE MULT PREA SCUMPA!ASA CA STRANG CUREAUA SI MA INTIND CAT IMI ESTE PLAPUMA,CA SA FOLOSESC OVORBA DE A LUI BOC. SI ATUNCI “RESPONSABILUI “BLOCULUI CARE TIN SI ZIUA LUMINA DESCHISA PE SALI,[PRECUM ILUMINATUL PUBLIC ESTE DESCHIS SI ZIUA],MA INCARCA LA PLATA IN MOD ABUZIV! NU DORESC SA ARAT AICI SI ACUM ,DESPRE FAPTUL CA UNOR EVAZIONISTI DIN BLOC ,PRESEDINTA GRADINARU STELA LE SPUNE (SUFICIENT DE TARE INCAT POTI AUZII DAC ESTI ATENT SI AI ACUITATE AUTIVA ) CA PE FISA DE CONSUM -SA TREACA LA APA CONSUM 0 DACA S-AU DECLARAT O PERSOANE IN CARDASIE DOVEDITA -CU ADMINISTRATIA BLOCULUI .EU AM ASITAT FARA SA VEAU LA ASTFEL DE DISCUTII PURTATE INTRE PERSOANELE INTERESAT ILEGAL .PENTRU A SE ASIGURA CA NU VA EXISTA O CONTRADICTIE INTRE NUMARUL AFISAT ABUZIV PE LISTA DE DANSA SI NUMARUL DE PERSOANE EVENTUAL INSCROS DE MINE PE FORMULARUL DE CERERE DE SOLICITARE A SUBVENTIEI LA ENERGIE TERMICA ,IN 18 SEPTEMBRIE 2010-M-A INTREBAT ALUZIV DACA AM DREPTUL LA AJUTOR DE CALDURA !!!ERA DECI PENTRU DANSA DOAR O GARANTIE CA NU VA FI DESCOPERITA DE CATRE PRIMARIA SECTOR 3 -IN CE PRIVESTE FALSUL SI UZUL DE FALS SAVARSIT DE ACEASTA CU OCAZIA INTOCMIRII SI SEMNARII LUNARE -IMPREUNA CU CENZORA A LISTELOR DE INTRETINERE (CONTRIBUTIE).DATORITA ACUITATII AUDITIVE ,AM PERCEPUT AUDITIV CAND PRESEDINTA I-A IMPUS VECINEI DE DEASUPRA APARTAMENTULUI.IN CARE LOCUIESC ,SA NU REPARE STRICACIUNILE PRODUSE.A DOUA ZI AM TRIMIS-0 PE FOSTA COLOCATARA A MEA SA O INTREBE CAND ARE DE GAND SA-SI REPARE DEFECTIUNEA SI SA REMEDIEZE PAGUBELE PRICINUITE ..DUPA ALTE CATEVA ZILE ,AM MERS IMPREUNA LA ACEASI VECINA,SI I-AM SPUS CA AM AFLAT DE CE I-A SPUS PRESEDINTA ,VECINA CONFIRMAND SUSTINERILE PRESEDINTEI SPUNANDU-NE CA I-A ZIS CA NU II ESTE FRICA DE MINE SI CA SA NE TRIMEATA LA EA- CARE O SA NE SPUNA SA NE JUDECAM-DACA AVEM BANI! S-A SPERAT DE CATRE COAUTORI ,COMPLICI ,INSTIGATORI ,CA INCERCAREA DE A MA CONVINGE CA EXISTA O SOLIDA SOLIDARITATE INFRACTIONALA SPRIJINITA POLITIC PE CALEA INDIRECTELOR MESAJE SCRISE -CU ROL DEMORALIZATOR !!!A ALES DREPT CASIER O PERSOANA CARE TIMP DE CATEVA LUNI DE ZILE NUMARA RESTUL ODATA CU PRESEDINTA !AM INTELES CA A IES\IT SI IN PAGUBA LA UN MOMENT DAT.DE CE SA DORESTI SA AI UN NEAVENIT CARE TREBUIE SA SE OCUPE DE CALCULUL BANILOR?REDAU Prima si Ultima fila din listele de intretinere -PE LUNA SEPTEMBRIE si OCTOMBRIE -continand .semnaturile celor responsabili de abuzurile neocomuniste : PRESEDINTA :GRADINARU STELA(APT.178) ,CENZOR MEDREA ELENA (AP .6)(CARE APROXIMATIV 3ANI A INCALCAT LEGEA IN SENSUL CA A FOST IN ACELASI TIMP SI CASIER SI CENZOR,ADICA EA O “CONTROLA”CHIPURILE PE PRESEDINTA GRADINARU STELA SI SE AUTOCONTROLA CACI ERA SI CASIER! .ACELEASI MANOPERE DOLOSIVE SAU COMIS SI IN LISTELE DE INTRETINERE AFISATE PUBLIC -PE LUNA OCTOMBRIE 2010.
CE AU SPERAT IN MNOD NEDEMN CELE TREI PERSOANE CARE SAU AUTO-ALES UNELE PE ALTELE CU 13 VOTURI IN FUNCTIILE IN CARE SAVARSESC ABUZURI FATA DE PERSOANELE CINSTITE DAR CARE NU AU MIJLOACE DE SUBZISTENTA ASIGURATE DE STATUL NEOCOMUNIST CARE NU GARANTEAZA CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI , CI DIMPOTRIVA ,SCADEREA CONTINUA SI ACCELERATA A CALITATII VIETII ,CRESTEREA CRIMINALITATII SI DECI A MORTALITATII?! ? PENTRU CA SUNT PREA SIGURI PE EI ,ADVERSARII MEI FAC GRESELI CARE AR TREBUI SA II COSTE INTR-UN STAT DE DREPT AS CUM SE PRETINDE IN REALITATEA STATUL AGRESOR . DE EXEMPLU:DISCUTA IN GURA MARE PE SALA ,CACI SUSTIN CA DETIN CONTROLUL!DE ANIBUNI BUNI DE ZILE ,PLATIM INCONTINUU ,LUNA DE LUNA ,5 LEI FOND DE REPARATII ,UNDE SE DUC ACESTI BANI .CINE CENZUREAZA MODUL CUM SUNT FOLOSITI BANII NOSTRI???!AM OBSERVAT CA IN LUNA OCTOMBRIE 2010 AU FOST SCOASE TOATE CONDUCTELE INITIALE DIN SUBSOLUL BLOCULUI ,SAU SUDAT ALTELE IN LOCUL CELOR EXISTENTE SI SAU DAT LA FIER VECHI . CU ACORDUL CUI SAU FACUT TOATE ACESTE LUCRARI DEMENTIALE ?.PRESIUNEA IN INSTALATII ESTE ACUM FOARTE MARE PENTRU CA FOARTE PROBABIL PRIN CEI CE LE-AU INLOCUIT NU AU TINUT CONT DE MULTE ASPECTE TEHNICE .SI IN FINAL FOARTE PROBABIL ,NU MAI ERA SUFICIENTA PRESIUNE .ULTERIOR S-A DAT PRESIUNEA FOARTE TARE! PRESIUNEA MARITA VA PRODUCE- IN ULTIMA INSTANTA –INUNDATII PE CARE CEI CE LE-AU CAUZAT TREBUIE SA LE SUPORTE DIN VARA ANULUI 2009 PANA IN PREZENT ,,.DESI ERAM MEREU LA USA PENTRU A PLATII CONTRAVALOAREA ENERGIEI ELECTRICE CONSUMATE ,INCASATOAREA SPUNEA CA EU NU AM FACTURA ,ASTFELK AJUNGANDU-SE DUPA DOUA LUNI DE ZILE SA AM UN DEBIT IMPORTANT DE PLATA CAUZAT DE REAUA CREDINTA A INCASATOAREI (DE ETNIE RROMA SA TIGANEASCA CUM SE SPUNE MAI NOU)CARE M-A INSELAT IN CE PRIVESTE SUSTINEREA MINCINOASA CA EU NU AM FACTURA DE ENERGIE ELECTRICA.ACELEASI PROBLEME MI-AU FOST CREATE DE FACTOIRUL POSTAL (TOT DE ETNIE TIGANEASCA S AU RROMA CARE NU ADUCE FACTURILE IN CASUTA POSTALA ORI SA SUNE LA USA PENTRU A IMI INMANA PERSONAL AVIZELE POSTALE ALE TRIMITERILOR POSTALE CU CONFIRMARE DE PRIMIRE DIN VARA ANULUI 2002- CAND INCA MAI ERAM CONSILIER JURIDIC LA PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI- CONDUSA DE PRIMARUL GENERAL TRAIAN BASESCU ,AVEAM UN CONTRACT CU ROMTELECOM,DAR DIN CAUZA VIOLARII DREPTULUI GARANTAT IN ART.,28 DIN CONSTITUTIE,IN DATA DE 16 AUGUST 2010,AM DEPUS CERERE DE DESFIINTARE A POSTULUI TELEFONIC DIN CAUZA CA NICI MACAR PE PLAN LOCAL(IN BLOC )NU SE GARANTEAZA INVIOLABILITATEA CONVORBIRILOR TELEFONICE SI A CORESPONDENTEI .AM POSTAT PESTE FACTURA EMISA ILEGAL PENTRU NOIEMBRIE 2010 ,COPIE DUPA BONUL DE INREGISTRARE DAT DE ROMTELECOM CAND AM SUSTINUT CELE ARATATE SI IN SCRIS IN CERERE DE DESFIINTARE A POSTULUI TELEFONIC. NI S-A SPUS ATUNCI CA MAI TREBUIE SA MAI PLATIM DECAT PANA IN DATA DE 17 SEPTEMBRIE 2010..DE ATUNCI NOI ,NU AM MAI PRIMIT NICI O FACTURA.IN ZIUA DE 28,XI.2010,AM GASIT LA PARTER O FACTURA LASATA DE VEBEPRESEINTELE DRAGOMIR,FACTURA ROMTELECOM PENTRU NOIEMBRIE 2010!CARE ERA SCOPUL ASCULTARII CONVORBIRILOR TELEFONICE ?AFLAREA DE CATRE CEI CE NE VIOLAU DREPTURILE .A SURSEI DE PROVENIENTA A BANILOR CU CARE PLATEAM FACTURILE !!!! CU TITLU DE EXEMPLU :CHIAR PROCURORUL ROMANIEI CODRUTA KOEVESI A RECUNOSCUT CA SUNT ASCULTATE PERSOANELE PENTRU A AFLA CE GANDESC ELE DESPRE AUTORITATI!!!EVIDENT CA ERA MAI GREU DE RECUNOSCUT DE CATRE ACEASTA CA ASCULTAREA TELEFOANELOR ,ARE SCOPUL IN PRIMUL RAND PENTRU A FI SANTAJATE ULTERIOR RESPECTIVELE PERSOANE ALE CAROR CONVORBIRI ERAU ASCULTATE IN MOD ILEGAL,SUB PRETEXTUL SIGURANTEI NATIONALE !!!! Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi (foto), care a explicat ca se asculta telefoane pentru a se afla parerea cetatenilor despre institutiile statului. Mai rau ca-n timpul lui Ceasca!
Se spune ca PROCURAREA INFORMATIILOR STRANSE in urma INTERCEPTATILOR costa cam mult ,si ca de aceea s0ar fi fcaut ceva economie de bani in perioada august 2006 pana in 16 august 010 ,in sensul ca sau folosit ASCULTARI INTERMEDIARE (LOCO) de catre S.R.I. SI S.T.S. ! E clar ca s-au tocat o gramada de bani pe astfel de ascultari si, mai mult, in cazul in care s-au dat solutii de neincepere a urmaririi sau de scoatere de sub urmarire, opinia publica nu are cum sa afle cine si de ce a fost urmarit. In TARA lui URECHE VODA , in patru ani [2005-2009] pe legea sigurantei nationale sau emis 8000 de mandate de ascultare :.
DE SUNTEM ACUM CONVINSI CA NU S-A APROBAT RESPECTIVA CERERE DE DESFIINTARE A POSTULUI TELEFONIC 021.340 1997 ?PENTRU CA TREBUIAU SALVATI DE CATRE SANTAJATII ROMTELECOM ,AGRESORII (PRESEDINTE ,VICEPRESEDINTE ,CENZOR)CARE PANA SA TAI LAGATURA TELEFONICA IN 16 AUGUST 2010,.AU ASCULTAT PERMANENT CONVORBIRILE ZILNICE ALE MELE SI ALE PRIETENEI MELE -CU TATAL MEU,CU SORA MEA ,CU MAMA MEA ,CU MAMA EI,CU FRATII EI,CU SORA DIN FRANTA A COLOCATAREI CU CARE AM STAT LA ACEASTA ADRESA PANA IN DATA DE 24 MAI 2010 .SALVAREA ACESTORA A AVUT IN VEDEREA CONTINUAREA SUB ALTE FORME DAR SI INTENSIFICAREA ABUZURILOR AGRESORILOR LA ADRESA NOASTRA!. CE AU SPERAT IN ZADAR CEI CARE ISI BAT JOC IN MOD CONTINUU ?:CA NOI NU VOM PLATI PLATA NEDATORATA -IN CE PRIVESTE CEA DEA- DOUA PERSOANA PUSA ILEGAL DE CATRE SEMNATARELE LISTEI DE INTRETINERE SI ASTFEL VOI AVEA RESTANTE CE VOR DEPASI 9O DE ZILE -CE VOR AVEA CA FINALIZARE POTRIVIT DOVEZII INDICATE :EXECUTAREA SILITA FARA SOMATIE!!! DACA TE DUCI IN INSTANTA ,JUDECATORUL TE PUNE TOT PE TINE CONTESTATOR SA ACHITI TAXA DE TIMBRU LA VALOAREA SUMEI CONTESTATE FARA SA AIBA IN VEDERE FALSUL SI UZUL DE FALS COMIS TOCMAI DE CEI CARE TTREBUIAU SA VERIFICE AMANUNTIT MODUL DE INTOCMIRE AL LISTELOR DE INTRETINERE LUNARE CARE NU SUNT STAMPILATE PE FIECARE FILA SPRE NESCHIMBARE.SPUN ACESTA DAT FOIIN D PRACTICA PRESEDINTEI (2007,2008)DE A FACE ACEST LUCRU ,IN CE PRIVESTE FILELE LISTEELOR PRIVIND PERSOANELE CARE CONTESTA ANUMITE CALCULE DIN LISTA .
.CE INTELEGERE A EXISTAT INTRE CASIERUL MEDREA ELENA ,ACUM CENZOR,SI PRESEDINTA STELA GRADINARU?.AU EXISTAT DISCUTII INTRE CELE DOUA PE TEMA ILEGALITATII DE A FI CONCOMITENT SI CENZOR SI CASIER.ACESTE DISCUTII LE-AM AUZIT DE NENUMARATE ORI PE SALILE DE LA PARTER,INTRUCAT TONUL FOLOSIT DE CASIER ERA DESTUL DE RIDICAT. IN MOMENTUL CAND CASIERA MEDREA ELENA A DECIS CA DACA PRESEDINTA VREA SA FACA IMPREUNA ABUZURI RI IMPOTRIVA MEA,TREBUIE NEAPARAT SA CAUTE ALTA PERSOANA DIN AFARA BLOCULUI –PERSOANA CARE SA FIE CASIER SI CARE SA PRETINDA CA NU CUNOASTE SITUATIA FIECARUI LOCATAR SI DE ACEEA TREBUIE SA FIE LANGA ACESTA CAND INCASEAZA BANI CAND II NUMARA SI PRESEDINTA .IATA DE CE APARE ANUNTUL NU CERETI LAMURIRI CASIEREI IN CE PRIVESTE CALCULUL INTRETINERII!CAND AU FOST PROBLEMELE CU NEMULTUMIRILE POLITISTILOR(RAPORTUL ASUPRA MITINGULUI POLITISTILOR DIN 24 SEPTEMBRIE 2010 DIN FATA PRESEDENTIEI),CELE DOUA RESPONSABILE CU INTOCMIREA SI SEMNAREA LISTELOR DE INTRETINERE (GRADINARU STELA SI MEDREA ELENA )AU DISCUTAT INTRE ELE ,SPUNAND URMATOARELE :”ACUM DACA II CHEMAM ,NU MAI VIN ASTIA DE LA POLITIE .DECI CELE DOUA RESPONSABILE CU SEMNAREA LISTELOR DE INTRETINERE PREMEDITASERA TRECEREA ABUZIVA CU DOUA PERSOANE LA INTRETINERE LA GARSONIERA 30 SI PENTRU LUNA AUGUST 2010, .DESI EU AM FOST INSELAT IN ZIUA DE 19 AUGUST CA IN MOMENTUL CAND SE VA AFISA INTRETINEREA PE LUNA AUGUST VOI FIGURA CU O SINGURA PERSOANA –POTRIVIT CERERII FACUTE IN DATA DE 16 AUGUST 2010. DIN CELE ARATATE SE OBSEVA FACIL INTENTIA ,REAUA- CREDINTA CU CARE S-A ACCTIONAT, DOVEDITA SI DE MESAJUL AFISELOR CARE RELIEFEAZA CARACTERUL DISCRETIONAR AL PRESEDINTEI SI CENZOREI CARE AU ARATAT UNOR CONSILIERI MUNICIPALI P.D.L. CA SI UNOR PARLAMENTARI P.D.L. LIPSA MEA DE CONSUM A ENERGIEI TERMICE ,ACESTIA RECOMANDAND MAJORAREA PRETULUI UTILITATILOR IN CONDITIILE IN CARE EU NU AM DAT DRUMUL LA CALORIFER SI NU VOI DA DRUMUL IN ACEASTA IARNA PENTRU CA NU IMI PERMIT!IMEIDIAT IN TOIUL SCANDALULUI PROVOCAT CU FATULOIU ,AM SURPRINS PE HOL LA PARTER ,O DISCUTIE INTRE PRESEDINTE SI CENZORA -IN URMATORUL SENS :”ACUM AVEM MANA LIBERA.A VENIT OMUL NOSTRU IN LOCUL LUI FATULOIU.TI-AM ZIS CA O SA IL SCHIMBE .SE PARE CA UNA ZICE SI ALTA FACE CEL AFLAT IN FRUNTEA STATULUI -IN CE PRIVESTE ANUMITE OBICEIURI RELE ALE UNORA CARE CONLOCUIESC PE TERITORIUL ACESTEI TARI SI CARE NU RESPECTA LEGILE TARII!“

IN ANUL 2001,PRIMARUL GENERAL TRAIAN BASESCU I-A DAT ORDIN REDACTORULUI SEF TINU CAND INCA MAI TRAIA,SA SCOATA FOTOGRAFIA LUI BASESCU DINTR-UN ARTICOL DIN ADEVARUL IN CARE SE ARATAU AFACERILE JUDICIARE PATRONATE DE TRAIAN BASESCU SI SA O INLOCUIASCA CU FOTOGRADFIA LUI DINULESCU RADU ,LUCRU CARE S-A SI INTAMPLAT ULTERIOR..IATA ALT ARTICOL EDIFICATOR IN ACEST SENS.

BASESCU,”Tatăl corupţilor din PMB” Romania News
Thu, 18 Jan 2007
BOGDAN DRAGHICI POVESTESTE:“”Pe 13 aprilie 2002 eram oficial ejectat din ANFP, după aproape un an de coşmar sub conducerea lui Jozsef Birtalan. Am primit imediat o invitaţie surprinzătoare din partea primarului general, democratul Traian Băsescu. Acesta ştia de concedierea mea şi îmi propunea să lucrez în Primăria Capitalei. Concursul pentru un post în PMB nu constituia o problemă pentru mine, dar era oricum o formalitate şi pentru primarul general… Am sesizat că mulţi dintre directorii aduşi de Viorel Lis şi suspectaţi de acte de corupţie fuseseră menţinuţi în funcţii sau chiar promovaţi de primarul Băsescu ,…aflaţi de regulă pe statele de lideri ai Partidului Democrat.. I-am cerut primarului să profite de acţiunea de numire în funcţii publice a personalului pentru a curăţa instituţia de infractori. Multi se pretau la şpăgi de zeci şi de sute de mii de euro, alţi funcţionari se mulţumeau doar cu sute de “verzişori”. Au fost cazuri depistate, fie reclamate de cetăţeni ai Capitalei, fie sesizate de alte autorităţi. Toate au fost muşamalizate la ordinul primarului general. Primarul Băsescu a tot amânat să ia măsuri disciplinare, explicându-mi că nu se poate expune unor critici din partea guvernanţilor. A îngropat până la urmă toate sesizările mele, preferând să rişte confruntarea cu scandaluri de mari proporţii. Previziunile mele sumbre s-au adeverit ulterior: Gheorghiu şi Chirilă au fost arestaţi chiar în birourile lor. Deşi ştia că sunt corupţi până în măduva oaselor, primarul general le-a sărit în apărare, prezentându-i drept victime ale luptei politice. Deşi se văita că are un personal corupt şi slab pregătit, domnul Băsescu nu a făcut decât să conserve sau chiar să potenţeze această realitate, de dragul satisfacerii clientelei partidului pe care îl conducea. Întotdeauna îmi spunea că va face ordine după ce va ajunge din nou la Putere şi că nu îşi permite scandaluri publice cu privire la corupţia din PMB.”””
noiembrie 2001»Directia Juridica a Primariei Capitalei are foarte multe procese …
» Interviu cu Radu DINULESCU, seful DGJCL
» Rep: Care sunt atributiile Directiei Generale Juridice, Contencios si Legislatie din cadrul Primariei Capitalei?
Radu Dinulescu: DGJCL este o structura de specialitate din cadrul aparatului municipalitatii, aflata in directa subordine a primarului general, care are ca principala atributie asigurarea legalitatii tuturor activitatilor desfasurate de administratia publica locala, la nivelul Capitalei. Aceasta structura este formata, in majoritate, de functionari cu pregatire juridica superioara. La nivelul conducerii, DGJCL functioneaza in aceeasi formula inca din 1999. O importanta parte a activitatii directiei este legata de reprezentarea intereselor municipalitatii in procesele in care aceasta isi apara drepturile

PETITIA CU CARE AM INVESTIT ZIARUL ADEVARUL DIN CAUZA NEEXECUTARII UNEI HOTARARI JUDECATORESTI DE CATRE PRIMARUL GENERAL TRAIAN BASESCU A FOST MUSAMALIZATA de catre JUSTITIE (–ASA CUM VA FI SI ACEASTA-).
CONSECINTELE PROBABILE ? Andrei Tinu: “Tatal meu a murit pentru ca detinea dosare care ar fi zguduit clasa politica 20 Noiembrie 2010” Fiul jurnalistului Dumitru Tinu, Andrei, este convins ca tatal sau a fost ucis inainte de a i se inscena accidentul de acum 7 ani, in care si-a pierdut viata conform variantei oficiale, si lanseaza acuzatii grave la adresa lui Cristian Tudor Popescu, despre care spune ca "i-ar fi frica" sa stea la aceeasi masa cu el. Acesta reaminteste ca la finalul anului 2002, Dumitru Tinu a facut un anunt public foarte important."El a anuntat ca a ajuns actionar majoritar si ca va incepe o campanie impotriva clasei politice si ca detine niste dosare care vor zgudui din temelii clasa politica. Acum, poate ca si de aicea i s-a tras. Numai bunul Dumnezeu si istoria le va scoate la lumina la un moment dat"! .

IN ROMANIA NU EXISTA DIN PACATE UN EFECTIV ACCES LIBER LA JUSTITIE BANI SI TIMP PIERDUT IN CONDITIILE IN CARE ABUZURILE JUDECATORESTI SE ASOCIAZA ABUZURILOR CONTESTATE PE CALEA DECLARATULUI ACCES LA JUSTITIE!.BA MAI PLATESTI SI CHELTUIELI PE CARE STATUL PRETINDE CA LE-A FACUT PENTRU A AFLA ADEVARUL OFICIAL -PE CARE VREA SA IL IMPUNA CU FORTA.
DACA LUPTI PENTRU DREPTURILE TALE .MAI ESTI SI AMENDAT ABUZIV DE CATRE MAGISTRATII CORUPTI SI SANTAJATI -CARE NU AU CA FINALITATE AFLAREA ADEVARULUI CA SCOP PRIM SI ULTIM AL ORICARUI PROCES . PENULTIMA DATA CAND INCASATOAREA ENEL A VENIT LA USA PENTRU A PLATII FACTURA,ACEASTA A PRIMIT UN TELEFON DE LA UN COLEG CARE I-A SPUS CA LOCATARUL DE LA AP.18 VREA SA DISCUTE CU EA(INCASATOAREA).A M AUZIT ACESTE DISCUTII INTRUCAT CHIAR IN ACEL MOMENT .INCASATOAREA VENEA DE LA VECINUL (AP.29). DAT FIINF FAPTUL CA DIN AUGUST 2006 PANA IN DECEMBRIE2009,VICEPRESECINTELE DRAGOMIR VICTOR M-A AMENINTA EFECTIV DE MAI MULTE ORI,(“ NU TIE FRICA SA MAI IESI DIN CASA SEARA“:).ESTE FOARTE USOR DE INTELES ,CE A VRUT SA DISCUTE VICEPRESEDINTELE DRAGOMITR VICTOR CU INCASATOAREA..MECANISMUL CELOR PETRECUTE DE DOI ANI DE ZILE INCOACE ,A FOST DOVEDIT! CAND ERAM PRESEDINTE DE BLOC PANA IN 2000,IN ALTA LOCATIE (BLOCUL 8)DECAT ACEASTA, LISTELE DE INTRETINERE TREBUIE INTOCMITE DE CATRE ADMINISTRATOR ,SI NU DE CATRE PRESEDINTELE ASOCIATIEI DE PROPRIETARI .. PRESEDINTELE ASOCIATIEI DE PROPRIETARI DOAR SEMNEAZA LISTELE DE INTRETINERE .TOTODATA,STIU CA TREBUIE SA EXISTE O COMISIE DE CENZORI CARE SA AIBA UN PRESEDINTE .LA ALEGERILE PARLAMENTARE,CAND PRESEDINTA A INTRAT IN VORBA CU UN CANDIDAT AL PDL,ACEASTA I-A SPUS CA VREA SA VINA LA PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI ,SA DISCUTE NISTE PROBLEME CU CELALALT CANDIDAT [ZATREANU )PE SECTORUL 3.ESTE LESNE DE INTELES CE PUTEA SA DISCUTE ACESTIA! PRESEDINTA SI VICEPRESEDINTELE LOCUIESC IMPREUNA LA ETAJUL 8 IN APARTAMENTUL 178 ,IN TIMP CE IN APARTAMENTUL 18 SE MAI DESCHIDE LUMINA CAND SI CAND (INAINTE CU CATEVA ZILE DE A SOSII CITIREA CONTOARULUI DE CURENT ELECTRIC PENTRU A NU SE SPUNE CA VICEPRESEDINTELE NU AR LOCUI LA PARTER IN AP.18 ).LA SFARSITUL ULTIMEI LISTE SE POATE OBSERVA IN AFARA TABELULUI,LA BAZA LISTEI SI O REFERIRE LA AP.18.SE STIE INTERDICTIA EXISTENTA CA INTRE PRESEDINTE SI ADMINISTRATOR SA NU FIE O LEGATURA DE SOT SOTIE.PENTRU IDENTITATE DE RATIUNE SI INTRE PRESDEINTE SI VICEPRESEDINTE,NU TREBUIE SA EXISTE O RELATIE TRUPEASCA SAU/SI DE INTERESE MATERIALE , CI DOAR O RELATIE PUR PROFESIONALA!ARAT ACEST LUCRU, INTRUCAT VECINUL MEU ANDREESCU I-A REPROSAT PRESDINTEI -PE SALA ETAJULUI 1 -INCA DIN ANUL 2008 -,CA O RELATIE PROFESIONALA SI NU UNA DE INTERESE ILEGALE,TREBUIE SA EXISTE INTRE PRESEDINTE SI VICEPRESDINTE ,INTRE CASIER SI PRESEDINTE ,CA SI INTRE PRESEDINTE SI CENZOR!!!REFERINDU-MA LA SITUAREA LOCUINTELOR RESPONSABILILOR ,ESTE DE REMARCAT,CA CENZORUL (AP.6)SI VICEPRESEDINTELE(AP.18) STAU APROAPE USA IN USA
CARACTERUL MENTIUNILOR CARE APAR IN CONTINUTUL LISTEI DE INTRETINERE ESTE UNUL DE 8 CARE FACE CEL PUTIN GREOAIE DESCIFRAREA SUMELOR DE BANI PENTRU CEI CARE AU PROBLEME DE VEDERE -DAT FIND NUMARUL MAJORITAR AL LOCATARILOR VARSTNICI .
DIN 16 AUGUST 2006,PRESEDINTA SI VICEPRESEDINTELE RETIN IN MOD SISTEMATIC FACTURILE EMISE DE CATRE ELECTRICA,ROMTELECOM ,ORANGE,SPERAND CA DACA EU NU AM FACTURILE LA TIMP ,VOI AVEA PROBLEME ,CEEA CE S-A SI INTAMPLAT DE MULTE ORI!DAR CEEA CE A FOST CEL MAI GRAV,DIN ANUL 2002 PANA IN PREZENT ,A FOST FAPTUL CA PRESEDINTA GRADINARU SI VICEPRESEDINTELE DRAGOMIR (care locuiesc impreuna la ap.178 et.8) , MI-AU INCALCAT PERMANENT SI SISTEMATIC DREPTUL MEU GARANTAT CONSTITUTIONAL PRIVIND SECRETUL CORESPONDENTEI SI AL CONVORBIRILOR TELEFONICE .AICI ,LA DOMICILIUL AVUT ,SAU COMUNICAT ACTE DE DESFACERE ALE CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA EMISE DE P.M.B. AL CARUI PRIMAR GENERAL ERA TRAIAN BASESCU !IN MAI 2003 PRESEDINTA GRADINARU SI CENZORA MEDREA SAU IMPLICAT IN MOD DIRECT PENTRU A IMPIEDICA CA PE LANGA BLOCUL D4(INTRAREA DIN SPATE SA FIE SURSE DE ILUMINAT STRADAL IN CONDITIILE IN CARE EXISTA ACELASI PROIECT LA TOATE CELELATE D-URI[BLOCURI D1,2,3,5,] )UNDE SUNT STALPI DE LUMINA ELECTRICA .ACEASTA SE IMPUNEA CU ATAT MAI MULT CU CAT EXISTA ZECI DE MASINI PARCATE SI MII DE SPARGERI DE MASINI CHIAR ANUNTATE LA SECTIA 13 POLITIE SAU /SI LA POLITIA CAPITALEI DIN ANUL 2002 PANA IN PREZENT. CE MAI EXISTA AFISAT LANGA LISTA DE INTRETINERE ? UN AFIS DIN CARE REIESE CEL PUTIN PREZUMTIA CA EXISTA UN INTERES NELKEGITIM (COMISION)DIN PARTEA PRESEDINTEI GRADINARU IN CONVINGEREA LOCATARILOR DE A ISI A SIGURA LOCUINTELE PE ACESTE VREMURI CRITICE!IATA DE CE PRESEDINTA SPUNE CELOR CARE O CAUTA IN ZILELE DE PLATA A INTRETINERII CA SE AFLA LA PARTER LA CASIERIE SI NU POATE VORBI.ESTE EVIDENT CA SANTAJUL CELOR CARE O ASCULTA INCLUSIV SI PE ACEASTA,.O DETERMINA SA FACA ABUZURI FATA DE MINE . DIN CAUZA ACESTOR UMILINTE ,SUNT NEVOIT PERMANENT SA MA IMPRTUMUT DE BANI PENTRU A PLATI IN MOD ANTICIPAT FACTURILE EMISE CARE NU AJUNG LA DESTINATIE DIN CAUZA REPREZENTANTILOR ETNIEI TIGANESTI DIN BLOC IN CARDASIE CU REPREZENTANTI AI ACELEIASI ETNII EXISTENTI LA POSTA ROMANA ,ROMTELECOM,ENEL,ETC.
PLATIND ANTICIPAT INCERC SA DEJOC PE CAT POSIBIL MARSAVIA PERSISTENTELOR ACTE DE AGRESIUNE PSIHICA RAPORTAT LA DURATA ACESTOR MANOPERE DOLOSIVE PROTEGUITE DE AUTORITATILE CU REPREZENTARE P.D.L.. ,U.D.M.R.,U.N..P.R. SI MINORITATI NATIONALE.IATA CE EXTINCTOR EXISTA LA 5m DE USA MEA.EU SUNT CONVINS CA ESTE SCOS DIN UZ DE ANI BUNI.DE CE POMPIERII NU AMENDEAZA ASOCIATIA BLOCULUI DAR MAI ALES PE PRESEDINTA SI PE VICEPRESEDINTEILE BLOCULUI?FATA IN FATA CU AP. 30 ESTE AP. 32UNDE STA VECINUL ANDREESCU A CAREI FATA ESTE SECRETARUL GENERAL AL GUVERNULUI ROMAN. IATA CABLUL DE TELEFON CARE A FOST TRAS DE ROMTELECOM IN ANUL 2008PRETINZANDU-SE MINCINOS CA CELALALT CABLU NU MAI ERA FUNCTIONAL.IN REALITATE PRIN CABLUL INITIAL SE PROCEDA LA ASCULTAREA CONVORBIRILOR MELE TELEFONICE ,DAR S-A DAT APARENTA DE CATRE CEL DE LA ROMTELECOM CA NU AR MAI FI FUNCTIONAL ,SIMULATIE REALIZATA CU OCAZIA DERANJAMENTULUI CREAT IN MOD INTENTIONAT DE LA ROMTELECOM .(CENTRALA). MULTE DIN CELE AUZITE LA ACESTE ASCULTARI AU FOST DEZVALUITE CHIAR SI DE FEMEIA DE SERVICIU-IN DISCUTIILE PURTATE PE CULOARELE SALII BLOCULUI CU ALTE PERSOANE .EXEMPLU :”””SI SE MAI PLANGE CA NU MERGE CU LIFTUL ,CAND EU AM VAZUT-O DE VREO 5 ORI PE CEA CU CARE STA ,CA A URCAT DE LA ETAJUL 1 SI S-A DUS LA ETAJUL 8 LA O BATRANA SA II CUMPERE PAINE ””” .IATA SI CUTIA DE SCRISORI MONTATA IN PERIOADA CAND NU MAI EXISTAU CUTII DE SCRISORI LA PARTERUL BLOCULUI!!PENTRU CA MI NE MONTAM CUTIA DE SCRISORI PE USA AP.30 –UNDE EXISTA DOMICILIUL FIULUI MEU,BENEFICIAR AL UTILITATILOR [ Servicii de alimentare cu apa si de canalizare;;. Contorizare energie termica;. Servicii publice de furnizare a energiei electrice;. Servicii de iluminat public;. Servicii de salubrizare;. Servicii de furnizare energie electrica ] !!!!ASA CUM AM ARATAT SI IN CEREREA SUSTINUTA SI VERBAL SI IN SCRIS DE DESFIINTARE A POSTULUI TELEFONIC ,A LINIEI TELEFONICE ,DIN AUGUST 2006 PANA IN ANUL 2008 ,PENTRU ASCULTAREA CONVORBIRILOR TELEFONICE SE FOLOSEA DE CATRE REGIMUL NEOCOMUNIST DE DREAPTA-PRIN UNELTELE LOCALE(ADMINISTTRATIA BLOCULUI D4 O ADAPTARE FACUTA DE UN SPECIALIST INN ACESTA MATERIE - LA INSTALATIA DE INTERFON.).DUPA CE AM DEPISTAT TARASENIA AM TAIAT IMEDIAT INTERFONUL LA AP.30,.PENTRU A MENTINE CONTOLUL ASUPRA CONVORBIRILOR NOASTRE ,POLITIA POLITICA ,A UZAT DE MANEVRA DEFECTIUNII PROVOCATE DIN CENTRALA ,PRETINZANDU-SE CA LA MINE IN CASA AR FI HIBA.TRAGANDU-SE UN FIR DE LA CASETA DE TELEFOANE DE LA ETAJUL 1..NUMAI CA MAI EXISTA O CASETA TELEFONICA LA PARTER -UNDE ERA SI ESTE SI IN PREZENT TRAS CABLUL ORIGINAR. EXPLICATIUA CELOR INFAPTUITE ,AM GASIT-O CHIAR IN CARTEA “DIN CULISELE SPIONAJULUI ROMANESC”A DISPARUTULUI MIHAI PELIN (CAZUL INTERFONULUI DE LA AMBASADE PAG… ) .EVIDENT CA AM INTREBAT SI UN GENERAL DE SECURITATE SACUIU CONSTANTIN -CARE A FOST NEVOIT SA-MI CONFIRME -CHIAR SI FORMAL- FAPTUL CA SUNTEM ASCULTATI MEREU. DE MULT TIMP SPUNANDU-MI CA MA VA SUNA DEACUM INCOLO PE TELEFONUL MOBIL . CAND AM DECONSPIRAT PE NET ACEASTA DESFIINTARE A DREPTURILOR OMULUI, IN DECURS DE DOUA -TREI SAPTAMANI ,A FOST CHEMAT DE CATRE PRESEDINTA UN SPECIALIST CARE SA DECONECTEZE SISTEMUL ADAPTAT DE ASCULTARE,LA PLECARE MIN FATA BALCONULUI MEU,PRESEDINTA LA INTREBAT PE SPECIALIST DACA VA PASTRA SECRETUL VIOLATOR , PROMITANDU-I OFERIREA TERENULUI DIN FATA BLOCULUI D4. CEL INTREBAT A RASPUNS NEGATIV, SPUNAND CA ARE CASA ! NU CONSIDER CA CELE ARATATE AR FI DOAR O PROBLEMA PUR PERSONALA ,CI SI UNA DE INTERES GENERAL,DE ORDINE PUBLICA -LA NIVELUL SOCIETATII. ASPECTUL ARATAT ESTE CUNOSCUT SI DE CATRE VECINUL DE LA AP 10.,RESPECTIV DE SUB APARTAMENTUL NOSTRU ,CARE ESTE SI SOFER CU CEVA GRADE LA PARLAMENT.La o data anterioara,prin anul 2009,pentru ca nu am primit factura telefonica timp de doua luni consecutive ,s-a ajuns la propunerea ROMTELECOM de desfiintare a liniei telefonice ,a postului telefonic. Acum nu s- a mai procedat la fel,existand evident interesul dovedit de a mai fi ascultat si local si central!ANEXEZ SI O COPIE A BILETULUI DE AVION CAND S-A CONSIDERAT ABUZIV ,CA FOSTA COLOCATARA A MEA -SI IN PERIOADA CAND ERA PLECATA IN FRANTA,ERA DE FAPT IN ROMANIA. CHIAR PRESEDINTA A SPUS CA NU E NECESAR SA DEPUN CEREREA CU PREA MULTE ZILE INAINTE DE A AFISA LISTA PE LUNA RESPECTIVA .CAND AM PLATIT INTRETINEREA MI S-AU SPUS URMATOARELE ”DEPUNETI CEREREA IN PERIOADA DE 4 ZILE DINTRE ZIUA IN CARE LUAM LISTA VECHE DE PE LUNA CARE ATRECUT SI O PUNEAM PE CEA NOUA”!AM FACUT DOUA CERERI IN ACEST SENS ,NEDANDU-MI-SE RASPUNS ORI NELUNADU-SE NICI O MASURA LEGALA .Din anul 2002 pana in perezent am fost inundat intentionat de cateva ori ,cazand de doua ori pana acum -chiar o parte din tavanul din baie,.Dupa ce am spus vecinei de la ap.50 despre ce a produs,aceasta m-a asigurat verbal ca vine sa reparea pagubele produse..Ulterior,si eu si colocatara cu care locuiam ,am aflat de la prejudicianta ,ca i s-a interzis de catre PRESEDINTA GRADINARU STELA SA IMI REPARE STRICACIUNILE , SI CA PRESEDINTA I -A SPUS CA DACA MAI VENIM LA EA,ACEASTA SA II TRIMITA LA PRESEDINTA,CA STIA EA CUM SA NE IA”! Se mai observa si acum din poza din material,INUNDATIA CA SI EFECTELE EI :CRAPAREA TAVANULUI de la BAIE ,cauzata de defectiunea de la scurgerea cazii vecinei de sus!MENTIONEZ CA SI LA ALTA GASONIERA (din sectorul 2 )SITUATIA SE PREZINTA LA FEL, DIN ANUL 2002 INCOACE !PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA ,AU OBLIGATIA CONSTITUTIONALA (ART.8)DE A RESPECTA ORDINEA DE DREPT SI PRINCIPIILE DEMOCRATIEI . DIN PACATE,NU ESTE INDEPLINITA ACEASTA OBLIGATIE CUPRINSA IN ART.8,CARE MAI PREVEDE SI OBLIGATIA DE A RESPECTA SUVERANITATEA NATIONALA SI INTEGRITATEA TERITORIALA !!!
Iata de ce sunt capabili ,pentru avantaje ,ocupari sau si pastrari de functii , reprezentantii in teritoriu ai asociatilor la guvernare ai PARTIDULUI DEMOCRAT! SOLICIT SA AVETI IN VEDERE REGULAMENTELE UE IN DOMENIUL PROTECTIEI CONSUMATORULUI[ DISPOZITIILE REGULAMENTUL (CE) NR. 2006/2004 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 octombrie 2004 privind cooperarea dintre autoritățile naționale însărcinate să asigure aplicarea legislației în materie de protecție a consumatorului („Regulamentul privind cooperarea în materie de protecție a consumatorului”)ETC. MENTIONEZ CA NU EXISTA POSIBILITATEA INTELEGERII AMIABILE CU PERSOANE CARE ITI VIOLEAZA DREPTURILE DE ATATIA ANI DE ZILE !

Acte normative prestari servicii

Prestări servicii
7. Servicii de asigurare si resigurare
18. Servicii de alimentare cu apa si de canalizare
20. Contorizare energie termica
21. Servicii publice de furnizare a energiei electrice
22. Servicii de iluminat public
23. Servicii de salubrizare
24. Servicii de furnizare energie electrica

SCURGEREA ,COMUNICAREA DE INFORMATII CATRE ALTE PERSOANE PENTRU A O INTIMIDA .AMENINTA PE CEA CARE A DECLARAT REALITATEA ,IN SCOPUL DE A SE FACE PRESIUNI MAI MARI DECAT CELE EXISTENTE -ASUPRA CELEI CARE A DECLARAT REALITATEA EXISTENTA REFERITOARE LA CALCULUI LISTELOR DE INTRETINERE ,VA DETERMINA DESFACEREA CONTRACTULUI EI DE MUNCA CARE VA FI ANUNTATA IMEDIAT -FORURILOR INTERNATIOANALE DOVEDIND O DATA IN PLUS INCALCAREA PERSISTENTA ,DE DURATA ,A DREPTURILOR OMULUI IN ROMANIA. -.DIN CONFRUNTAREA DE CEL PUTIN 10 ANI DE ZILE CU BASESCU ,POT SA SPUN CA EL ACTIONEAZA INITIAL INDIRECT ASUPRA AUTORITATILOR –IN SENSUL CA ACESTIA SA SE FACA CA “AFARA PLOUA”,IAR ULTERIOR SA DETERMINE DIRECT DESTITUIREA PERSOANELOR DE CARE S-A FOLOSIT PANA IN 31 MARTIE 2011!!.
CAND INFORMATORII DE ETNIE TIGANEASCA DE LA INTERNETURI AU VAZUT CA AM DAT PE INTERNET PREZENTA PETITIE,AU INSTIINTAT PE PRESEDINTA SI PE VICEPRESEDINTE (CA DE ALTE SUTE DE ORI DUPA CARE URMAU RAZBUNARI ORDINARE GEN :LASATUL USII DESCHISE DE PE SALA INSPRE GUNOI DE LA ETAJUL 1 PENTRU A INTRA PE SALA AERUL RECE DE ORIGINE POLARA INCERCAND SA MA DETERMINE SA CONSUM MAI MULTA ENERGIE TERMICA )PE VICEPRESEDINTELE DE ACEASI ETNIE,IAR ACESTA ,DE ZIUA NATIONALA-,A INTRODUS IN CASUTA POSTALA A AP. 29FACTURA MEA. ASTFEL SE EXPLICA DE CE LA ORA 11 , 35PE 1 DECEMBRIE A FOST GASITA IN CASUTA POSTALA LA AP. 29 DE CATRE VECINA MEA –DE LA P.29 FACTURA ENEL DE REGULARIZARE-CE NE APARTINEA PENTRU PERIOADA 9.09.10 –12.11.10 . INCA DIN ANUL 2006,EU AM AVERTIZAT CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI DESPRE CELE CE SE INTAMPLA,DAR SI ACOLO ESTE UN JUDECATOR E.C.H.R.,DESEMNAT DE SECURITATE ,UN ETNIC TIGAN BARSAN CORNEL ,CARE MI-A FOST SI PROFESOR LA CURSUL PROTECTIA JURIDICA A DREPTURILOR OMULUI ,SI CARE FACE CE STIE MAI BINE :ACOPERA DIN ANUL 2002 -CAT POATE DE BINE -,MURDARIA DIN J.A.I.. SA TRAITI BINE!!! … AGRESORII DIN BLOC DEJA CUNOSC ACUZELE MELE SI SE PUNEAU DE ACORD CHIAR LA PARTER ORA 11 ,02.XII.2010.(PRESEDINTE ,VICEPRESEDINTE ,O PERSOANA DE LA PARTER(POSIBIL SA FIE EVREICA IN FATA FERESTREI CAREIA ,PRESEDINTA A INTRAT IN VORBA CU MINE SI MI-A PROMIS CA MA VA SCOATE DE LA INTRETINERE CU A DOUA PERSOANA-
ARAT CA PANA SA INTRE IN VORBA CU MINE IN DATA DE 19.XI.2010,,PENTRU A MA SIGURA CA INCEPEAND DIN LUNA AUGUST 2010 VOI FIGURA CU O SINGURA PERSOANA LA INTTRETINERE, PRESEDINTA VORBEA CU VECINA DE LA PARTER (POSIBIL EVREICA )CARE A BAGAT CAPUL PE FEREASTRA CAND PRESEDINTA A INCEPUT SA VORBEASCA CU MINE.PREMEDITAREA INSELACIUNII ESTE DOVEDITA .PREZENTA PETITIE CUPRINDE 28 DE PHOTO.
[[[Doamna Presedinte Gradinaru Stela,

Subsemnatii ,HOMOROCEANU CORNELIA- cu domiciliul in Str.PRISACA DORNEI NR.8 BLOC D6 AP.18, sector 3 Bucuresti -,PERSONAL SI PRIN MANDATAR FIU ,succesor testamentar al ap.30- HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL-cu domiciliul in Str.PRISACA DORNEI NR.4 BL.D4 SC 1 ET 1 sector 3 Bucuresti- ,in calitate de persoane vatamate in drepturile si interesele noastre proteguite de lege,dar incalcate de reaua - credinta a celor care cu legea pre lege calcand,formulam si depunem

CEREREA ULTIMATIVA
prin care reiteram ca in precedent,scoaterea celei de a doua persoane(DUMITRA LILIANA ) din cartea de imobil si lista de intretinere .
Totodata, solicitam sa nu mai mai participam la cheltuiala energie lift-intrucat locatorul nu foloseste liftul .Ca urmare,nu trebuie sa fim pusi abuziv -de catre administratia blocului -la o cheltuiala (energie lift ),cu atat mai mult cu cat e valabila vorba majoritatii contribuabililor : nu ne dau banii afara din casa.
Reamintesc ca ultima cerere scrisa in ce priveste scoaterea celei de a doua persoane,a fost facuta in data de 16 august 2010,iar in data de 19.XI.2010,ati dat confirmarea verbala -cand erati la partyerul blocului – ca” incepand din august nu veti mai fi trecut a doua persoana la intretinere” .Vom vedea ce se intampla cu prejudiciul(40- 50 lei /lunar) pe care dvs. ni l-ati pricinuit cu buna-stiinta ,cu intentie directa ,cu rea - credinta -din luna august pana in acest moment-,prin neoperarea in cartea de imobil si prin continuarea incasarii intretinerii pentru o persoana in plus-la ap.30-din august pana in prezent ! Desi era o plata nedatorata ,noi am platit doar pentru a nu fi adusi in ipostaza restantierilor,situatie pe care ati dorit o. Cunoastem discutiile pe care le-ati avut cu avocata respectiva,care v-a incurajat in comportamentil dolosiv practicat.

02..XII.2010
VICTIME ALE ABUZURILOR DE NATURA POLITICA
HOMOROCEANU CORNELIA
PERSONAL SI PRIN MANDATAR FIU HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL.................................... …………………………..


D-nei Gradinaru Stela – Presedinta a ASOCIATIEI DE PROPRIETARI BL.D4]]

EU CONSIDER CA UN OM AVERTIZAT ,FACE CAT DOI! AR FI FOST DE DORIT CA IN ACEASTA INSTITUTIE(A.N.P.C.) SA NU EXISTE VREO INFLUENTA POLITICA DIN PARTEA P.D.L.(CU SEDIUL IN MODROGAN Sector 1 )CARE SA IMIXTIONEZE SOLUTIONAREA OBIECTIVA A PETITIEI CU CARE V -AM INVESTIT.DAR CAND STIU CA TOATE INSTITUTIILE SUNT INFESTATE DE VIRUSUL POLITIEI POLITICE,IMI DAU SEAMA CA VA CER IMPOSIBILUL, DESI O NEREZOLVARE A PETITIEI ,ECHIVALEAZA CU CONSECINTE NEFERICITE PENTRU STATUL AGRESOR CARE DIN PACATE INCURAJEAZA SUBMEDIOCRITATEA SI NELEGIUIREA ,DETERMINAND MENTINEREA MONITORIZARII PE MECANISMUL CONTROLULUI SI VERIFICARII PE J.A.I.-DE CATRE COMISIA EUROPEANA CA SI A NEINTRARII IN SPATIUL SCHENGHEN IN APRILIE 2010 DIN CAUZA NEANDEPLINIRII VADITE A CRITERIULUI POLITIC SI ALTOR CRITERII TEHNICE PRESTABILITE ..

ACEASTA PETITIE A FOST TRIMISA IN DATA DE 30.XI.2010
PRIN POSTA ELECTRONICA (IN TREI PARTI ),IAR ACUM ,IN 02 .XII.2010 O DEPUN CU UNELE IMBUNATATIRI AVAND SI SEMNATURA LA SEDIU. AMBELOR INSTITUTII INVESTITE .
30.XI.2010
VICTIME ALE ABUZURILOR DE NATURA POLITICA
HOMOROCEANU CORNELIA
PERSONAL SI PRIN MANDATAR FIU HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL.................................... …………………………..


--Actualei CONDUCERI a AUTORITATII NATIONALE A PROTECTIEI CONSUMATORILOR -[B-dul AVIATORILOR nr.72 sector 1]DE LA CARE ASTEPT MASURI SI NU PRETEXTE CA DE LA ALTE AUTORITATI CE TREBUIE SA FIE IN SLUJBA CETATEANULUI SI NU IMPOTRIVA DREPTURILOR SI INTERESELOR ACESTORA.
--ONORATULUI COMISARIAT PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI[str,TRANSILVANIEI nr.2 sector 1]

# Cosmin Cristea date 5 December 2010 16:52 +1

Memoriu,


Mă numesc Rostogolea Cristea Cosmin Dumitru, din Tg-Jiu, judeţul Gorj. Am 32 ani, sunt căsătorit, am în îngrijire pe fiul meu în vârstă de 3 ani şi 6 luni (eu l-am crescut de la vârsta de 7 zile), pe soacra mea care e paralizată de 16 ani, fiind diagnosticată de 3 ani şi cu demenţă şi o consiliez pe soţia mea ce suferă de afecţiuni psihice din copilărie şi urmează tratamente de specialitate.
Solicit să mi se ofere protecţie şi sprijin în a determina statul român să mă lase în pace. De aproape 7 ani autorităţile române mă persecută şi mă supune abuzurilor deoarece sunt formator de opinie ProReforma Statului. În viziunea mea problema românilor nu este Preşedintele României, Guvernul României, structura politică. În viziunea mea problema românilor este structura statală, judecătorul, procurorul, poliţistul şi militarii ce execută oamenii prin tortură psihică, tortură provocată de abuzuri şi persecutări.
Statul Român mi-a încălcat dreptul de viaţă. A asociat imobilizarea violatorului de domiciliu cu infracţiuni contra persoanei, a favorizat infractorii, a fabricat dosare pe denunţ calomnios, a asociat tulburarea de posesie, distrugerea şi furtul de proprietate ca fiind litigiu civil, a asociat furtul de bunuri din casă ca fiind firesc respingând plângerile familiei mele pe invocarea că eu şi soţia mea suntem bolnavi psihici (vara anului 2006), a asociat furtul de bani din casă ca fiind un litigiu civil refuzând să oblige hoţul să-mi restituie cei 1600 lei furaţi în oct. 2007, a asociat manifestaţiile de protest cu infracţiuni contra autorităţii şi infractiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala, emiţând pe numele meu peste 20 procese verbale de contravenţie. Pe 7 noiembrie 2007 poliţiştii m-au ademenit într-un birou judiciar, mi-au furat pancardele mi-au pus cătuşele pe mâini, m-au aruncat pe jos şi m-au lovit cu picioarele în burtă şi spate până când am leşiniat. Pe data de 03.04.2009 militarii s-au filmat în timp ce mă determinau să apelez la forme de protest extrem (le-a trebuit 15 minute să mă detemine să caut o piatră şi să o arunc asupra Instituţiilor Statului. În cele 15 minute ameninţam cu distrugeri şi devastări şi nu foloseam expresii triviale şi obscene aşa cum mint procurorii şi judecătorii —a se vedea primele 2 înregistrări ), m-au lăsat să apelez la forme de protest extrem, apoi m-au reţinut vreo 3-4 ore perioadă în care am leşinat de 4 ori din cauza loviturilor repetate în zona rinichiului şi ficatului, râdeau de mine, vorbeau pe buze, mă umileua şi refuzau să anunţe Protecţia Copilului, refuzau să mă ducă la organele de jurisdicţie şi aplicau interogatoriu multiplu în contextul în care refuzam să comunic cu ei. (militarii). Aceşti militari m-au internat la Psihiatrie, unde am fost ţinut ilegal timp de 3 zile şi mi s-au administrat medicamente. Cei 15 militari care au participat la sechestrarea şi tortura mea au interpretat conţinutul pancardei şi al memoriului ** Atac la Realităţile din Justiţie şi MAI** ca fiind injurioase şi obscene fabricând un dosar penal pe învinuirea mincinoasă că manifestaţiile mele la adresa magistraţilor, poliţiştilor şi militarilor sunt fapte penale.
În 2009 doamna Gabriela Scutea - procuror adjunct al PÎCCJ, în timpul audienţei a promis că voi fi lăsat în pace. Nu am fost lăsat în pace deoarece Poliţia a asistat pe vecini să-mi fure 60 mp din proprietate, să-şi construiască un gard pe sub streşinile casei mele prin a-mi distruge o alee de beton în N, un postament de beton în Sud, a-mi îngrădi un prun, a mi-l usca prin jupuire şi ulterior a mi-l tăia. Procurorii şi judecătorii m-au învinuit, judecat şi condamnat deoarece mi-am exercitat dreptul de a manifesta prin a reclama abuzuri şi persecutări, a-mi exprima convingerile mele: ** diferenţa dintre ceea ce face Legea şi ceea ce fac magistraţii e prea mare pentru ca Justiţia şi Poliţia să se reformeze singure. E nevoie de Reformă în Justişie, etc. **
Asta nu e justiţie, ci execuţie prin tortură psihică. Justiţia înseamnă dreptate. Nu trebuie muşamalizate relele pe care le fac poliţiştii, militarii, procurorii şi judecătorii români. Cât timp poliţiştii, militarii, procurorii şi judecătorii vor mai acţiona conform ideilor: ** Cine nu e cu noi, e împotriva noastră. Cine e împotriva noastră, vrea rău sistemului. Noi suntem buni, ceilalţi sunt răi. Noi suntem o putere, ceilalţi ne sunt datori. Noi nu răspundem în faţa nimănui, ceilalţi trebuie să tacă sau să moară. **

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva